Yumurtlamadan hemen önce ve/veya sonraki ilişkiyle hamile kalanlar bebeginizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    518
Senden bu ay güzel haber alalım inşallah
Ben kendimden ümit kesecem nerdeyse ama Rabbimden ümit kesmekte günah
Karisigim bugün her şeye ağlıyorum
Ben de aynı duygulara sahibim canım. Bu aydan çok umutluydum yumurtlamaya çok yakın günlerde ilişki oldu içerde bolca sperm vardı biri tutmasa diğeri tutar diye düşündüm ama üç gündür lekem var adet olabilirim test yaptım negatif. Rabbim artık ol desin çok yoruldum ruhen

Âmin iniallah

Muhammed duasını denedin mi

Merhaba hanımlar eşim bugün izinliydi genelde pek izin almaz onu bulmuşken dra gidiyim dedim çok hareketliydi herseyi normal çok şükür bakarmisiniz cinsiyet için ne yorum yaparsiniz

Eklentiler

• 20180104_120943.webp
    7,1 KB · Görüntüleme: 195
Bu şekilde daha iyi görünüyor gibi yorumlarinizi bekliyorum
Canim tam bacak arasi gozukmuyor yandan. Ama sanki uzun bir cikinti yok gibi. Varsa da yukariya dogru da olabilir o da bacak kemiğinin arkasina gizlenmis de olabilir. Kac haftalik ve doktor bir yorum yapti mi. Kiz olma ihtimali fazla gibi

Canim tam bacak arasi gozukmuyor yandan. Ama sanki uzun bir cikinti yok gibi. Varsa da yukariya dogru da olabilir o da bacak kemiğinin arkasina gizlenmis de olabilir. Kac haftalik ve doktor bir yorum yapti mi. Kiz olma ihtimali fazla gibi
Evet bacak arasindaki göremedi ama kemik yapısı % 60 erkek dedi 12+5 iz ilk resim yüzüstü ikincide çevirdi kendini

Evet bacak arasindaki göremedi ama kemik yapısı % 60 erkek dedi 12+5 iz ilk resim yüzüstü ikincide çevirdi kendini
Canim kemik yapisi palavra benim iki kizima da kemik yapisi erkek dediler 16. Haftaya kadar belki esim cok uzun iri yari .kizlarim da halen oyle. Eger tam goremediyse bekle canim umitlenme ben cok kotu olmustum kendimi erkege hazirlayip kiz olunca. Sukur kızlarımı dunya ya değişmem ama insan bir garip oluyir farkli cins cikinca

Merhaba hanımlar eşim bugün izinliydi genelde pek izin almaz onu bulmuşken dra gidiyim dedim çok hareketliydi herseyi normal çok şükür bakarmisiniz cinsiyet için ne yorum yaparsiniz
Canım bende nubunu göremedim şekil olarak erkeğe benzettim ama.Inş erkek olur rabbimin izniyle

Ben çok heveslenmiyim ozaman hareketlerini hissetmem umitlendiriyor ama kontrole çağırdı tekrar bakalım dedi

Ayy Canım maşallah . sirti dönük mu . uzun ama ben erkeğe benzettim sanki canım sağlıkla gelsin .
Sağol canım amin ınş.yüzü bize dönük vücut hafif yan pozisyon.hiç tam yana dönmedi ense kalınlığını olcemedi bu yüzden cuma bidaha bakalım dedi ışte.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…