- Konu Sahibi Khvekokusu20
-
- #39.081
Allah razı olsun canımGüzel anneler hepinize hayirli geceler. Rabbim kaza belalardan hertürlü şerden muhafaza etsin yavrularimizi ve hepimizi eşlerinizle huzurunuz mutluluğunuz daima artsın inşaallah
Ben de aynı duygulara sahibim canım. Bu aydan çok umutluydum yumurtlamaya çok yakın günlerde ilişki oldu içerde bolca sperm vardı biri tutmasa diğeri tutar diye düşündüm ama üç gündür lekem var adet olabilirim test yaptım negatif. Rabbim artık ol desin çok yoruldum ruhenSenden bu ay güzel haber alalım inşallah
Ben kendimden ümit kesecem nerdeyse ama Rabbimden ümit kesmekte günah
Karisigim bugün her şeye ağlıyorum
Âmin iniallahBende herzaman cocuk ıkı turludur derdım hayırlı hayırsız....ama gercrkten bu cevre baskısı ınsanı bıseyı delı gıbı ısteddırene kadar konuşuyo...sonrada kendımızı boyle ozellıkle gecelerı delı gıbı araştırma yaparken buluyoz.....rabbım herkesın gonlunun muradını versınn...
Muhammed duasını denedin miInan canim bende öyle isterdim ama olmadı 3 kızım var ilerde bende denemek istiyorum ama hadi olmazsa diyorum kend kendime bunalıma giriyorum çevre baskısı eşim istiyor olursa ismi bile hazır bazen diyor şansa bırakmayalım kıbrıs a gidelim diyor diyor benimde kafam allak bullak hayırlısı artık rabbim ol derse olur inşallah sürekli araştırma yoruldum vallahi
Canim ben hic bisey denemedim 3 mumara kazayla oldu ya aslinda bu yontemi dualari biliyodum ama kismet olmadiMuhammed duasını denedin mi
Heleki son kizimda yum oncesi iliski olmustu soyle diyim reglim 21 veya 20 gun surerdi o zaman adetim 4 gun surer bittigi gun iliski olmustu sanirim yum 3 gun sonra catladi yada 2 gun sonrada olabilirMuhammed duasını denedin mi
Canim tam bacak arasi gozukmuyor yandan. Ama sanki uzun bir cikinti yok gibi. Varsa da yukariya dogru da olabilir o da bacak kemiğinin arkasina gizlenmis de olabilir. Kac haftalik ve doktor bir yorum yapti mi. Kiz olma ihtimali fazla gibiBu şekilde daha iyi görünüyor gibiyorumlarinizi bekliyorum
Bu resimde de uzun beyaz bir cizgi var burda erkege cok benziyorMerhaba hanımlar eşim bugün izinliydi genelde pek izin almaz onu bulmuşken dra gidiyim dedim çok hareketliydi herseyi normal çok şükür bakarmisiniz cinsiyet için ne yorum yaparsiniz
Evet bacak arasindaki göremedi ama kemik yapısı % 60 erkek dedi 12+5 iz ilk resim yüzüstü ikincide çevirdi kendiniCanim tam bacak arasi gozukmuyor yandan. Ama sanki uzun bir cikinti yok gibi. Varsa da yukariya dogru da olabilir o da bacak kemiğinin arkasina gizlenmis de olabilir. Kac haftalik ve doktor bir yorum yapti mi. Kiz olma ihtimali fazla gibi
Canim kemik yapisi palavra benim iki kizima da kemik yapisi erkek dediler 16. Haftaya kadar belki esim cok uzun iri yari .kizlarim da halen oyle. Eger tam goremediyse bekle canim umitlenme ben cok kotu olmustum kendimi erkege hazirlayip kiz olunca. Sukur kızlarımı dunya ya değişmem ama insan bir garip oluyir farkli cins cikincaEvet bacak arasindaki göremedi ama kemik yapısı % 60 erkek dedi 12+5 iz ilk resim yüzüstü ikincide çevirdi kendini
Canım bende nubunu göremedim şekil olarak erkeğe benzettim ama.Inş erkek olur rabbimin izniyleMerhaba hanımlar eşim bugün izinliydi genelde pek izin almaz onu bulmuşken dra gidiyim dedim çok hareketliydi herseyi normal çok şükür bakarmisiniz cinsiyet için ne yorum yaparsiniz
Ben çok heveslenmiyim ozaman hareketlerini hissetmem umitlendiriyor ama kontrole çağırdı tekrar bakalım dediCanim kemik yapisi palavra benim iki kizima da kemik yapisi erkek dediler 16. Haftaya kadar belki esim cok uzun iri yari .kizlarim da halen oyle. Eger tam goremediyse bekle canim umitlenme ben cok kotu olmustum kendimi erkege hazirlayip kiz olunca. Sukur kızlarımı dunya ya değişmem ama insan bir garip oluyir farkli cins cikinca
Inşallah canım hakkimizda hayırlısı olsun inşallahCanım bende nubunu göremedim şekil olarak erkeğe benzettim ama.Inş erkek olur rabbimin izniyle
Ayy Canım maşallah . sirti dönük mu . uzun ama ben erkeğe benzettim sanki canım sağlıkla gelsin .Eki Görüntüle 2088797
Buda benim kızlar yarın yine gitcem bakalım.
Sağol canım amin ınş.yüzü bize dönük vücut hafif yan pozisyon.hiç tam yana dönmedi ense kalınlığını olcemedi bu yüzden cuma bidaha bakalım dedi ışte.Ayy Canım maşallah . sirti dönük mu . uzun ama ben erkeğe benzettim sanki canım sağlıkla gelsin .
Canım inşallah yarın oğlun olacağı haberiyle gelirsin.valla aklıma her geldiğinde sen ve burdaki arkadaşlarım için de istiyorum Rabbim nasîp etsinEki Görüntüle 2088797
Buda benim kızlar yarın yine gitcem bakalım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?