Yumurtlamadan hemen önce ve/veya sonraki ilişkiyle hamile kalanlar bebeginizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    518
Arkadaslar benim 3.gebeligim erkek erken oynar derler benim 2 ayda oynamaya başladı şimdi çok bariz oynuyor 12.haftadayiz sizde bu durumda olup kızı olacak varmı bu tez sizce nekadar doğru
benim kizim ilk.17haftada oynamisti.simdi erkek 13haftadan.itibaren oynuyor

benim kizim ilk.17haftada oynamisti.simdi erkek 13haftadan.itibaren oynuyor
Hayırlı olsun Rabbim sağlıkla kucaginiza almayi nasip eylesin bende ilk atma gibi başladı sonra oynama şeklinde hissettim kizlarimda 4.5 aylık gibi hissetmistim bende

Canım inşallah yarın oğlun olacağı haberiyle gelirsin.valla aklıma her geldiğinde sen ve burdaki arkadaşlarım için de istiyorum Rabbim nasîp etsin
Amin amin canım benim bu gece mübarek gece çok dua edelim ınş.sizde benim dualarimdasiniz Rabbim kabul eylesin.Amin amin

Arkadaslar benim 3.gebeligim erkek erken oynar derler benim 2 ayda oynamaya başladı şimdi çok bariz oynuyor 12.haftadayiz sizde bu durumda olup kızı olacak varmı bu tez sizce nekadar doğru
2.ay dediğin nasıl yani canım 9.haftalardami hissettin hareketini.Ben 3 gündür hissediyorum arada vuruyor tabi sürekli değil bazen rahime üstten basıp oynatiyirum karnimi tepki geliyor.Bende erkek bebek erken hareket eder diye biliyordum ama kimisi kız diyor bilmiyorum belki 3.olduğu içindir.2.kızımı 14 te hissetmiştim.

Evet canım 2 aylık başladı senin kızda erken oynamış yarın Dr ne diycek bakalım haberini bekliyoruz

Eki Görüntüle 2088797
Buda benim kızlar yarın yine gitcem bakalım.
hakimizda ne hayirlisiysa yuce mevlam onu yapsin bende bugun gittim durumumu anlattim bisey olmaz dedi agir kaldirmakla koylu kadinlarin yaptigi isi kimse yapmiyo dedi odasinda ultrason vardi orda bakti kizim nasil dedim sadece iyi dedi hic yorum yapmadi

Canım ense ölçümü için gel dedi bende haftaya geliyim dedim doktora hayır 11-12 arasi ölçüm daha iyi sağlıklı oluyor dedi.
bir hafta once ultrasonum vardiya ense olcumu icin doktor kan testi istememis bugunku doktor neden yaptirmadin dedi bende ultrasonda bakti dedim ense kalinligina bu olmaz dedi onemli olan kan dedi bugun 13.3 olmussun artik bakilmaz dedi bidahakine 3testi yapariz dedi

Öyle dedin diye cinsiyet i kontrol etmemiş olabilir.keşke bidaha sorsaydin cinsiyet belli mi diye.

Bende kanı yaptirmiycam şahsen ne gelirse rabbimden kabulüm ama enseylede risk varsa çıkar zaten.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…