- 12 Nisan 2009
- 8.322
- 29.364
- 1.073
- 43
- Konu Sahibi Khvekokusu20
-
- #39.101
testle takipe baslamistim ama bir turlu piki yakalamayinca sinirden biraktim..takipsiz olduCanım testle mi takip etmistin testin acilinca mi olmuştu iliski
bence en.az 5 gun bekleInş.Canım benim cuma yine gel dedi hem ikili için ense kalinligina bakicak hemde cinsiyete bidaha bakarız dedi 11+5 olucam bakalım bi değişme olurmuki 3 günde.
degisiyor canim 28-31gun arasi oluyor .yumurtlama kacinci gun oldu bilmiyorum ama dongumun 25ci gununde testde pozitifi gordumCnm iki adet aran kaç gün. Bir de kaçıncı günü ilişkiler oldu
benim kizim ilk.17haftada oynamisti.simdi erkek 13haftadan.itibaren oynuyorArkadaslar benim 3.gebeligim erkek erken oynar derler benim 2 ayda oynamaya başladı şimdi çok bariz oynuyor 12.haftadayiz sizde bu durumda olup kızı olacak varmı bu tez sizce nekadar doğru
senin daha kucukmus 11haftalik hangi doktor cinsiyyet soylemeye cesaret ederki..sokdayim su anEki Görüntüle 2088797
Buda benim kızlar yarın yine gitcem bakalım.
Hayırlı olsun Rabbim sağlıkla kucaginiza almayi nasip eylesin bende ilk atma gibi başladı sonra oynama şeklinde hissettim kizlarimda 4.5 aylık gibi hissetmistim bendebenim kizim ilk.17haftada oynamisti.simdi erkek 13haftadan.itibaren oynuyor
amin canim insallah gonlundeki olurHayırlı olsun Rabbim sağlıkla kucaginiza almayi nasip eylesin bende ilk atma gibi başladı sonra oynama şeklinde hissettim kizlarimda 4.5 aylık gibi hissetmistim bende
Amin amin canım benim bu gece mübarek gece çok dua edelim ınş.sizde benim dualarimdasiniz Rabbim kabul eylesin.Amin aminCanım inşallah yarın oğlun olacağı haberiyle gelirsin.valla aklıma her geldiğinde sen ve burdaki arkadaşlarım için de istiyorum Rabbim nasîp etsin
Benimde 11+2 cikti canım ölçü olarak bacak arasına dikkat et senin resimde bir kabarti var gibi arada11+2resmimiz buEki Görüntüle 2088838
2.ay dediğin nasıl yani canım 9.haftalardami hissettin hareketini.Ben 3 gündür hissediyorum arada vuruyor tabi sürekli değil bazen rahime üstten basıp oynatiyirum karnimi tepki geliyor.Bende erkek bebek erken hareket eder diye biliyordum ama kimisi kız diyor bilmiyorum belki 3.olduğu içindir.2.kızımı 14 te hissetmiştim.Arkadaslar benim 3.gebeligim erkek erken oynar derler benim 2 ayda oynamaya başladı şimdi çok bariz oynuyor 12.haftadayiz sizde bu durumda olup kızı olacak varmı bu tez sizce nekadar doğru
Canım ense ölçümü için gel dedi bende haftaya geliyim dedim doktora hayır 11-12 arasi ölçüm daha iyi sağlıklı oluyor dedi.bence en.az 5 gun bekle
senin daha kucukmus 11haftalik hangi doktor cinsiyyet soylemeye cesaret ederki..sokdayim su an
Evet canım 2 aylık başladı senin kızda erken oynamış yarın Dr ne diycek bakalım haberini bekliyoruz2.ay dediğin nasıl yani canım 9.haftalardami hissettin hareketini.Ben 3 gündür hissediyorum arada vuruyor tabi sürekli değil bazen rahime üstten basıp oynatiyirum karnimi tepki geliyor.Bende erkek bebek erken hareket eder diye biliyordum ama kimisi kız diyor bilmiyorum belki 3.olduğu içindir.2.kızımı 14 te hissetmiştim.
hakimizda ne hayirlisiysa yuce mevlam onu yapsin bende bugun gittim durumumu anlattim bisey olmaz dedi agir kaldirmakla koylu kadinlarin yaptigi isi kimse yapmiyo dedi odasinda ultrason vardi orda bakti kizim nasil dedim sadece iyi dedi hic yorum yapmadiEki Görüntüle 2088797
Buda benim kızlar yarın yine gitcem bakalım.
bir hafta once ultrasonum vardiya ense olcumu icin doktor kan testi istememis bugunku doktor neden yaptirmadin dedi bende ultrasonda bakti dedim ense kalinligina bu olmaz dedi onemli olan kan dedi bugun 13.3 olmussun artik bakilmaz dedi bidahakine 3testi yapariz dediCanım ense ölçümü için gel dedi bende haftaya geliyim dedim doktora hayır 11-12 arasi ölçüm daha iyi sağlıklı oluyor dedi.
Öyle dedin diye cinsiyet i kontrol etmemiş olabilir.keşke bidaha sorsaydin cinsiyet belli mi diye.hakimizda ne hayirlisiysa yuce mevlam onu yapsin bende bugun gittim durumumu anlattim bisey olmaz dedi agir kaldirmakla koylu kadinlarin yaptigi isi kimse yapmiyo dedi odasinda ultrason vardi orda bakti kizim nasil dedim sadece iyi dedi hic yorum yapmadi
Bende kanı yaptirmiycam şahsen ne gelirse rabbimden kabulüm ama enseylede risk varsa çıkar zaten.bir hafta once ultrasonum vardiya ense olcumu icin doktor kan testi istememis bugunku doktor neden yaptirmadin dedi bende ultrasonda bakti dedim ense kalinligina bu olmaz dedi onemli olan kan dedi bugun 13.3 olmussun artik bakilmaz dedi bidahakine 3testi yapariz dedi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?