Yumurtlamadan hemen önce ve/veya sonraki ilişkiyle hamile kalanlar bebeginizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    518
gulsah-34 . Sen nerelerdesin canım hiç sesin çıkmıyor laflamiyoruz hiç
Kuzummm burdayımmm kızımın en hıysuz dönemlerinden birini gecırıyoruz. Kopek dişleri çıkıyor felaket yoruyor beni. Nadir gırebılıyorum halıyle kuzum ama yazamasam da takıpteyım gırebıldıgım zaman Elifemm- canımm bencede erkek zaten en basından beri içimden öyle geçiyordu hadi insallahhhh kuzummm

Arkadaslar benim 3.gebeligim erkek erken oynar derler benim 2 ayda oynamaya başladı şimdi çok bariz oynuyor 12.haftadayiz sizde bu durumda olup kızı olacak varmı bu tez sizce nekadar doğru
Benim ikinci kızımında hareketleri erken başladı herkes erkek diyordu ama şımarık haylaz bir kızım var. Belliydi o zamandan haylaz olacağı.

Sağol canım amin ınş.yüzü bize dönük vücut hafif yan pozisyon.hiç tam yana dönmedi ense kalınlığını olcemedi bu yüzden cuma bidaha bakalım dedi ışte.
Insallah oglum oluyor haberini verirsin canim sabirsizlikla bekliyoruz guzel haberler vermen dilegiyle

Ayy geçmiş olsun Allah kolaylık ve sabır versin.

Rabbim kolaylıklar versin canım.benim bebisi kıza benzetti kuzum bakalım hayırlısıyla yarın yine gidicem.

Rabbim kolaylıklar versin canım.benim bebisi kıza benzetti kuzum bakalım hayırlısıyla yarın yine gidicem.
Yarinda tahminde bulunursa emin olma canim. Cok cok örnek var 15.haftaya kadar emin olma hakkında hayirlisi olsun insallah hayirli olanda gönlündeki olur

Hayır bence erkek canım o daha bu haftada erken ki bence kız tahmını ıcın. 1 2 haftaya netleşir Allah'ın ıznıyle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…