- 20 Şubat 2015
- 4.983
- 8.581
- 158
- Konu Sahibi Khvekokusu20
-
- #39.121
Kuzummm burdayımmm kızımın en hıysuz dönemlerinden birini gecırıyoruz. Kopek dişleri çıkıyor felaket yoruyor beni. Nadir gırebılıyorum halıyle kuzum ama yazamasam da takıpteyım gırebıldıgım zaman
Benim ikinci kızımında hareketleri erken başladı herkes erkek diyordu ama şımarık haylaz bir kızım var. Belliydi o zamandan haylaz olacağı.Arkadaslar benim 3.gebeligim erkek erken oynar derler benim 2 ayda oynamaya başladı şimdi çok bariz oynuyor 12.haftadayiz sizde bu durumda olup kızı olacak varmı bu tez sizce nekadar doğru
Sahidenmi ne kadar erken başladıBenim ikinci kızımında hareketleri erken başladı herkes erkek diyordu ama şımarık haylaz bir kızım var. Belliydi o zamandan haylaz olacağı.
Insallah oglum oluyor haberini verirsin canim sabirsizlikla bekliyoruz guzel haberler vermen dilegiyleSağol canım amin ınş.yüzü bize dönük vücut hafif yan pozisyon.hiç tam yana dönmedi ense kalınlığını olcemedi bu yüzden cuma bidaha bakalım dedi ışte.
Yanlış hatırlamıyorsam 10 ya da 11. haftada az da olsa hissediyordum. 12. haftada baya baya hissetmiştim.Sahidenmi ne kadar erken başladı
Amiiinn. Rabbim hepimizden razı olsunInş.kızlar çok sağolun dilekleriniz için Allah razı olsun.Allahim hepimize nasip etsin ınş. ❤
Ayy geçmiş olsun Allah kolaylık ve sabır versin.Kuzummm burdayımmm kızımın en hıysuz dönemlerinden birini gecırıyoruz. Kopek dişleri çıkıyor felaket yoruyor beni. Nadir gırebılıyorum halıyle kuzum ama yazamasam da takıpteyım gırebıldıgım zamanElifemm- canımm bencede erkek zaten en basından beri içimden öyle geçiyordu hadi insallahhhh kuzummm
Rabbim kolaylıklar versin canım.benim bebisi kıza benzetti kuzum bakalım hayırlısıyla yarın yine gidicem.Kuzummm burdayımmm kızımın en hıysuz dönemlerinden birini gecırıyoruz. Kopek dişleri çıkıyor felaket yoruyor beni. Nadir gırebılıyorum halıyle kuzum ama yazamasam da takıpteyım gırebıldıgım zamanElifemm- canımm bencede erkek zaten en basından beri içimden öyle geçiyordu hadi insallahhhh kuzummm
Yarinda tahminde bulunursa emin olma canim. Cok cok örnek var 15.haftaya kadar emin olma hakkında hayirlisi olsun insallah hayirli olanda gönlündeki olurRabbim kolaylıklar versin canım.benim bebisi kıza benzetti kuzum bakalım hayırlısıyla yarın yine gidicem.
Canim senin kontrol nezamanAyy geçmiş olsun Allah kolaylık ve sabır versin.
Amin canım benim ❤Yarinda tahminde bulunursa emin olma canim. Cok cok örnek var 15.haftaya kadar emin olma hakkında hayirlisi olsun insallah hayirli olanda gönlündeki olur
Cok sağol canımmAyy geçmiş olsun Allah kolaylık ve sabır versin.
Hayır bence erkek canım o daha bu haftada erken ki bence kız tahmını ıcın. 1 2 haftaya netleşir Allah'ın ıznıyleRabbim kolaylıklar versin canım.benim bebisi kıza benzetti kuzum bakalım hayırlısıyla yarın yine gidicem.
Ben Haftaya perşembe gidecem tarama için cinsiyetide sorucam inşallah net birsey söyler.Canim senin kontrol nezaman
Canımm hayırlısıyla erkek müjdesi verirsin ınsallahBen Haftaya perşembe gidecem tarama için cinsiyetide sorucam inşallah net birsey söyler.
Amin inşallah canım.Canımm hayırlısıyla erkek müjdesi verirsin ınsallah
senin daha kucukmus 11haftalik hangi doktor cinsiyyet soylemeye cesaret ederki..sokdayim su an
Canim dogurdum Ben allaha sukur cok guzel bi dogumum oldu.Rabbim sanada nasip eder insallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?