- 29 Ekim 2008
- 13.077
- 5.614
- 448
- 46
- Konu Sahibi Khvekokusu20
-
- #39.141
Canım aklımdan bir an bile cikmiyorkiBen de ayni durum ucuncu kizim da olursa kabulum. Rabbim en tez zamanda sana hayirli haberler versin canim. Bir de bende şu oldu iki sene gebe kalma dusuncesiyle girdim. Ne zmaan ki unuttum kafadan cikti oldu.
Kuzummm ne koydun prensesın adınıCanim ben iki kizimida 11.haftada ogrendim.
Peki sen ne koymayi düşünüyorsun canım fikir bizede. Gerçi kızım olursa sareyi kesin yapistiracamda :))) ya öykü sare yada ceylin sare koyucam. Oğlum olyrsada yusuf emir olacak insallah.Kuzummm ne koydun prensesın adını
Ay valla koy canım ben hıc pısman olmadım Zeynep sare den hep iyi ki dıyorum ama sen ınsallah Yusuf emir koyarsın canım ben erkek olsa yıgıt ıstıyordumPeki sen ne koymayi düşünüyorsun canım fikir bizede. Gerçi kızım olursa sareyi kesin yapistiracamda :))) ya öykü sare yada ceylin sare koyucam. Oğlum olyrsada yusuf emir olacak insallah.
Iyi fikirmisAy valla koy canım ben hıc pısman olmadım Zeynep sare den hep iyi ki dıyorum ama sen ınsallah Yusuf emir koyarsın canım ben erkek olsa yıgıt ıstıyordumvalla buna hıc karar veremedim canım o yüzden soruyorum herkese zaten kopya çekerim belkı dıye
Ay hıc sevmem Zehra adını :) ya ben hıc uydurmicam çünkü zaten zor bi isim Zeynep sare uyan pek ısım YOk. Aslı asel olsun dedim ama eşim beğenmedi aynı sekılde ebrar ela da dedim onu da sevmedi :)Iyi fikirmiszeynep in yanına genelde zehra koyuyorlar genelde hep öyle duydum ben. Zehra nur olabilir fikir olsun:))
fazla bakmadi zaten canim bakmasiyla kalk demesi bir oldu 13. 3dedi 13.2olmam lazimdi 1gun fazla dedi 14.dolsun ozele gitcem hayirlisiyla kizimda sezaryan oldugum doktor cok iyi ameliyat sirasinda belki miyonumuda alir insallahÖyle dedin diye cinsiyet i kontrol etmemiş olabilir.keşke bidaha sorsaydin cinsiyet belli mi diye.
1.1m cikmis usgde canimBende kanı yaptirmiycam şahsen ne gelirse rabbimden kabulüm ama enseylede risk varsa çıkar zaten.
bende kizimda 11.haftada fistik fistik dedi doktor sordum belimi diye yok dedi hocam fistik kizlara denilir dedim 100/50dedigorumcemede kerata demisti ayni haftadaCanim ben iki kizimida 11.haftada ogrendim.
Cnm belli oldu nu cinsiyetin1.1m cikmis usgde canim
kizlar bisey sorcam esim tek erkek bir tane kayinim vardi 11yasinda derede boguldubende kizimda 11.haftada fistik fistik dedi doktor sordum belimi diye yok dedi hocam fistik kizlara denilir dedim 100/50dedigorumcemede kerata demisti ayni haftada
kiz canim en son oyle demisti yuksek ihtimal diye bugun gittim kizim iyimi dedim evet dedi yorum yapmadiCnm belli oldu nu cinsiyetin
beslenme bilmiyorum ne yediğimi diğerler uygulandı bakalim haftaya öğrenirsem yazarimKizlar. Bu yontemleri yaklasik 2 yildir arasdiriyorum. Cevremdekilere soruyorum.. cogunlukla aldigim cevaplari yazmak istedim.
1 - 2 tarafinda cok isteyip bolca dua etmesi.
2- derin iliski.
3- beslenme.
4- seyrek iliski.
5- iliski bittikden sonra saga yatip uyumak.
6- afedersiniz( kadin orgazm olmali. Erkekten once)
Rüyası hayırlara çıksın ınş.sana nasip olurda koyarsiniz isminidekizlar bisey sorcam esim tek erkek bir tane kayinim vardi 11yasinda derede boguldu
Gorumcem ruya gormus kayinim ruyasina gelmis aileye yeniden katilacam adinida benim adimi koyun demis tek gelinim ruyayi gordugu zaman hamile oldugumu ogrendim sizce bir anlami varmidir
Ruyanin
insallah canim baska hamile yok ailede kismet hayirlisi olsun kimsede oyle bir niyette yok iki gorumcem yeni dogurdular oburleride bekar canimRüyası hayırlara çıksın ınş.sana nasip olurda koyarsiniz isminide
Kısmet canım rüyalar da malum olur derler inşallah nasip olur da sen koyarsın isminikizlar bisey sorcam esim tek erkek bir tane kayinim vardi 11yasinda derede boguldu
Gorumcem ruya gormus kayinim ruyasina gelmis aileye yeniden katilacam adinida benim adimi koyun demis tek gelinim ruyayi gordugu zaman hamile oldugumu ogrendim sizce bir anlami varmidir
Ruyanin
dolaşır şeklindeki yoksa tekme şeklindeki hareketler merak ettimBen çok heveslenmiyim ozaman hareketlerini hissetmem umitlendiriyor ama kontrole çağırdı tekrar bakalım dedi
insallah canim tum istiyenlere gonulerince olur aminKısmet canım rüyalar da malum olur derler inşallah nasip olur da sen koyarsın ismini
nasıl bir doktora denk gelmissin valla kimse söylemez yani iyi bari seni fazla merakta birakmamisCanim ben iki kizimida 11.haftada ogrendim.
canim insallah yarin cok guzel haberlerle gelirsinAmin canım benim ❤
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?