Yumurtlamadan hemen önce ve/veya sonraki ilişkiyle hamile kalanlar bebeginizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    518
Ben de ayni durum ucuncu kizim da olursa kabulum. Rabbim en tez zamanda sana hayirli haberler versin canim. Bir de bende şu oldu iki sene gebe kalma dusuncesiyle girdim. Ne zmaan ki unuttum kafadan cikti oldu.
Canım aklımdan bir an bile cikmiyorki
Rabbim sabrinida veriyor ama hiç usanmiyorum uğraşmaktan
Bugün adet oldum az önce doktordan geldim
Klomen basladik yine
Bu sefer çatlatma ignesini vurunacam inşallah yumurta olusursa

Kuzummm ne koydun prensesın adını
Peki sen ne koymayi düşünüyorsun canım fikir bizede. Gerçi kızım olursa sareyi kesin yapistiracamda :))) ya öykü sare yada ceylin sare koyucam. Oğlum olyrsada yusuf emir olacak insallah.

Peki sen ne koymayi düşünüyorsun canım fikir bizede. Gerçi kızım olursa sareyi kesin yapistiracamda :))) ya öykü sare yada ceylin sare koyucam. Oğlum olyrsada yusuf emir olacak insallah.
Ay valla koy canım ben hıc pısman olmadım Zeynep sare den hep iyi ki dıyorum ama sen ınsallah Yusuf emir koyarsın canım ben erkek olsa yıgıt ıstıyordum valla buna hıc karar veremedim canım o yüzden soruyorum herkese zaten kopya çekerim belkı dıye

Iyi fikirmis zeynep in yanına genelde zehra koyuyorlar genelde hep öyle duydum ben. Zehra nur olabilir fikir olsun:))

Iyi fikirmis zeynep in yanına genelde zehra koyuyorlar genelde hep öyle duydum ben. Zehra nur olabilir fikir olsun:))
Ay hıc sevmem Zehra adını :) ya ben hıc uydurmicam çünkü zaten zor bi isim Zeynep sare uyan pek ısım YOk. Aslı asel olsun dedim ama eşim beğenmedi aynı sekılde ebrar ela da dedim onu da sevmedi :)

Öyle dedin diye cinsiyet i kontrol etmemiş olabilir.keşke bidaha sorsaydin cinsiyet belli mi diye.
fazla bakmadi zaten canim bakmasiyla kalk demesi bir oldu 13. 3dedi 13.2olmam lazimdi 1gun fazla dedi 14.dolsun ozele gitcem hayirlisiyla kizimda sezaryan oldugum doktor cok iyi ameliyat sirasinda belki miyonumuda alir insallah

bende kizimda 11.haftada fistik fistik dedi doktor sordum belimi diye yok dedi hocam fistik kizlara denilir dedim 100/50dedigorumcemede kerata demisti ayni haftada
kizlar bisey sorcam esim tek erkek bir tane kayinim vardi 11yasinda derede boguldu
Gorumcem ruya gormus kayinim ruyasina gelmis aileye yeniden katilacam adinida benim adimi koyun demis tek gelinim ruyayi gordugu zaman hamile oldugumu ogrendim sizce bir anlami varmidir
Ruyanin

beslenme bilmiyorum ne yediğimi diğerler uygulandı bakalim haftaya öğrenirsem yazarim

Rüyası hayırlara çıksın ınş.sana nasip olurda koyarsiniz isminide

Kısmet canım rüyalar da malum olur derler inşallah nasip olur da sen koyarsın ismini

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…