Yumurtlamadan hemen önce ve/veya sonraki ilişkiyle hamile kalanlar bebeginizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    518
Hayırlısı olsun canım.insallah bebeğin erkektir .sağlıklı hayırlı bir erkek evladın olur inşallah canım.ben de ikincinci kısımda senin gibi aynı belirtileri yaşamıştım.ilk kısımda çok farklı ikinci kızımda çok farkliydi belirtiler.o yüzden belirtilere takilmayin diyorum.sadece sol gogsum biraz daha büyümüştü fark edilir derecede.bu da kız bebek belirtisiymis sanırım.ben de içinde tutuyodum kızım olabilir diye.13 haftalık olmuşsun bu haftalarda iki cinsiyette organlar çok benzer oluyor..hatta tam 13.haftada özellikle.sonradan değişmeye başlıyor.bana da13.haftada çıkıntı var erkek gibi demişlerdi.ben yine kesin diyene kadar emin olamadım .ve kızım oldu çok Şükür Rabbime.:)

Inşallah canım hayırlısı olsun inşallah

dolaşır şeklindeki yoksa tekme şeklindeki hareketler merak ettim
Hamile olduğumu öğrendiğim andan itibaren karnimda birsey olduğunu hissettim bu 3.gebeligim bu zamanlarda insan hicbirsey hissetmez acaba hamilemiyim der hatta .6-7 haftalikken kasikta atma olmaya başladı 2 aylıkken de oynama gibi hissettim kayma gibi değil küçük bir alanda baskı gibi itme gibimi onu tam adlandiramiyorum 12.haftadayim dün muayenede Dr ultrasonla bakarken de oynamasini hissettim zaten ekranda çok hareketliydi dahada emin oldum hissettigimin doğru olduğuna
Bir arkadasimda 2 aylık falan hamileyken oynuyor demişti ben ona gulmustum fasulye kadar neyini hissediyorsun diye sahiden hissediliyormus

Elifemm- canim bacak arasin inceledi diyorsun.bizdede incelemisti hatta ultrasonu o kadar iyiydiki o soylemeden ben gordum bacakarasi bombostu..cook hafif kabariklik vardi evet ama o her iki cinsiyyettede oluylrmus ama 8gun sonra net olarak pipiyi gorduk.doktor soylemeden ben.gordum hatta.bu kadar emin olma coook erken.24haftalik hala ayni.cinsiyyet.11hafta cok kucuk yaa.hatta beni azarladi cinsiyyet sormaya geldiysen cook kucuk belli olmaz dedi toplam 4santim bisey oluyorlar o haftada :)

Inş.Canım bakalım bu hafta degilsede haftaya belli eder kendini dediğin gibi 4bucuk cm di :)
Ezanlar okunuyor suan ins. bu ezanlar hürmetine bu mübarek gün hürmetine rabbim burda biz isteyen herkese nasip etsin. ❤

Kızlar sağ kasığım dün bütün gün ağrıdı belim de çok ağrıdı. Adetime 8 gün var kis mi oldu ki acaba. Çünkü benim ne zaman bu kadar ağrısa kis çıkıyor ya da tutmuş olabilir mi?
Bir de grip oldum öksürük başladı. Öksüremiyorum ağrısından.

İnşallah bebek yerleşiyordur cnm

Evet testler pik olmamış hiç adet olduğuna göre 13. gün yumurtlama olmuş oluyor. Testler seni yanıltıyor. Doktor takibinde yap ultrason. Öyle daha iyi olur senin için cnm. Hayırlısı olsun inşallah hakkında.

Hayırlısıyla erkek geliyo inş.canım Benim annemde hamileyken rüyasında görmüş beyaz sakallı bir dede erkek çocugn olucak adı da halil ibrahim demiş annemde ozaman çok etkilenmış bu adı koyalım demiş öylede olmuş.

Cnm 13. Gün 18 mm di yumurta bu büyüklükte çatlarmıki
Dr takibine Elifemm- den sonra güvenim kalmadı o çok iyi takip yapmiştı. İnşallah bugün oğlan haberi alır da bize de cesaret olur

Canım kist olma durumu çok geliyor mu başına.gelmiyorsa gebelik olabilir diyorum ben hayirlisiyla

Cnm 13. Gün 18 mm di yumurta bu büyüklükte çatlarmıki
Dr takibine Elifemm- den sonra güvenim kalmadı o çok iyi takip yapmiştı. İnşallah bugün oğlan haberi alır da bize de cesaret olur
Catlayabilir canım yumurta 18 de .hayırlısı olsun hakkında bu ay yine baktir içinde kalmamış olur en azından büyüklüğüne akimtina göre hareket edersin yine rabbim rast getirsin ınş.

Canım kist olma durumu çok geliyor mu başına.gelmiyorsa gebelik olabilir diyorum ben hayirlisiyla
Yok çok gelmiyor başıma kis durumu 1 kere olmuştu o da en son gittiğimde geçmişti. O da sol taraftaydı. Hayırlısı olsun inşallah. Garip olan yumurtlama döneminde en çok sol kasığım ağrıdı bu ay hatta ben de soldan olacak galiba dedim şimdi ise sağ kasığım ağrıyor anlamadım.

doktor 12.1de kiz dedi bende de hic yanilma olmadi simdiye kadar bugun 13.4 oldum hayirlisi insallah12.haftalik usgmi attim kizlarda kiza benziyo dedi hayirlisi nasip kismet canim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…