- 12 Temmuz 2013
- 1.108
- 593
- 323
- Konu Sahibi Khvekokusu20
-
- #39.161
Hayırlısı olsun canım.insallah bebeğin erkektir .sağlıklı hayırlı bir erkek evladın olur inşallah canım.ben de ikincinci kısımda senin gibi aynı belirtileri yaşamıştım.ilk kısımda çok farklı ikinci kızımda çok farkliydi belirtiler.o yüzden belirtilere takilmayin diyorum.sadece sol gogsum biraz daha büyümüştü fark edilir derecede.bu da kız bebek belirtisiymis sanırım.ben de içinde tutuyodum kızım olabilir diye.13 haftalık olmuşsun bu haftalarda iki cinsiyette organlar çok benzer oluyor..hatta tam 13.haftada özellikle.sonradan değişmeye başlıyor.bana da13.haftada çıkıntı var erkek gibi demişlerdi.ben yine kesin diyene kadar emin olamadım .ve kızım oldu çok Şükür Rabbime.:)Bende adet bitiminin ertesi günü hamile kaldım iliskiden 15 gün sonra goguslerim şişti agrimaya başladı dokunamiyordum şu vakte kadar hep erkek hissettim erkek ruyalari gördüm hamileligin başlarında ama şimdi buradaki arkadaşları görünce ta kizsa demeye başladım iki kızım var kızlarım olduğu için çok mutluyum asla aksini dusunmedim ama bunda çok erkek hissettim istedim ama dualarım hep Rabbim hakkimizda hayırlı olanı nasip eyle Rabbimden gelene Amenna o herseyi bilir ..
Inşallah canım hayırlısı olsun inşallahHayırlısı olsun canım.insallah bebeğin erkektir .sağlıklı hayırlı bir erkek evladın olur inşallah canım.ben de ikincinci kısımda senin gibi aynı belirtileri yaşamıştım.ilk kısımda çok farklı ikinci kızımda çok farkliydi belirtiler.o yüzden belirtilere takilmayin diyorum.sadece sol gogsum biraz daha büyümüştü fark edilir derecede.bu da kız bebek belirtisiymis sanırım.ben de içinde tutuyodum kızım olabilir diye.13 haftalık olmuşsun bu haftalarda iki cinsiyette organlar çok benzer oluyor..hatta tam 13.haftada özellikle.sonradan değişmeye başlıyor.bana da13.haftada çıkıntı var erkek gibi demişlerdi.ben yine kesin diyene kadar emin olamadım .ve kızım oldu çok Şükür Rabbime.:)
Hamile olduğumu öğrendiğim andan itibaren karnimda birsey olduğunu hissettim bu 3.gebeligim bu zamanlarda insan hicbirsey hissetmez acaba hamilemiyim der hatta .6-7 haftalikken kasikta atma olmaya başladı 2 aylıkken de oynama gibi hissettim kayma gibi değil küçük bir alanda baskı gibi itme gibimi onu tam adlandiramiyorum 12.haftadayim dün muayenede Dr ultrasonla bakarken de oynamasini hissettim zaten ekranda çok hareketliydi dahada emin oldum hissettigimin doğru olduğunadolaşır şeklindeki yoksa tekme şeklindeki hareketler merak ettim
Inş.Canım bakalım bu hafta degilsede haftaya belli eder kendini dediğin gibi 4bucuk cm di :)Elifemm- canim bacak arasin inceledi diyorsun.bizdede incelemisti hatta ultrasonu o kadar iyiydiki o soylemeden ben gordum bacakarasi bombostu..cook hafif kabariklik vardi evet ama o her iki cinsiyyettede oluylrmus ama 8gun sonra net olarak pipiyi gorduk.doktor soylemeden ben.gordum hatta.bu kadar emin olma coook erken.24haftalik hala ayni.cinsiyyet.11hafta cok kucuk yaa.hatta beni azarladi cinsiyyet sormaya geldiysen cook kucuk belli olmaz dedi toplam 4santim bisey oluyorlar o haftada :)
Amin inşallahInş.Canım bakalım bu hafta degilsede haftaya belli eder kendini dediğin gibi 4bucuk cm di :)
Ezanlar okunuyor suan ins. bu ezanlar hürmetine bu mübarek gün hürmetine rabbim burda biz isteyen herkese nasip etsin. ❤
AminnnnInş.Canım bakalım bu hafta degilsede haftaya belli eder kendini dediğin gibi 4bucuk cm di :)
Ezanlar okunuyor suan ins. bu ezanlar hürmetine bu mübarek gün hürmetine rabbim burda biz isteyen herkese nasip etsin. ❤
İnşallah bebek yerleşiyordur cnmKızlar sağ kasığım dün bütün gün ağrıdı belim de çok ağrıdı. Adetime 8 gün var kis mi oldu ki acaba. Çünkü benim ne zaman bu kadar ağrısa kis çıkıyor ya da tutmuş olabilir mi?
Bir de grip oldum öksürük başladı. Öksüremiyorum ağrısından.
Inşallah cnmİnşallah bebek yerleşiyordur cnm
Evet testler pik olmamış hiç adet olduğuna göre 13. gün yumurtlama olmuş oluyor. Testler seni yanıltıyor. Doktor takibinde yap ultrason. Öyle daha iyi olur senin için cnm. Hayırlısı olsun inşallah hakkında.Eki Görüntüle 2089354 Eki Görüntüle 2089353 Kızlar ben bugün Regl oldum 27. Gün dolayısıyla 13. Günü yumurtlamış oluyorum ben 14. Ve 16. Günü değerlendirdim tutmadı. Bu da 13. Gün testi hiç pik olmadı alttaki 1.
kizlar bisey sorcam esim tek erkek bir tane kayinim vardi 11yasinda derede boguldu
Gorumcem ruya gormus kayinim ruyasina gelmis aileye yeniden katilacam adinida benim adimi koyun demis tek gelinim ruyayi gordugu zaman hamile oldugumu ogrendim sizce bir anlami varmidir
Ruyanin
Cnm 13. Gün 18 mm di yumurta bu büyüklükte çatlarmıkiEvet testler pik olmamış hiç adet olduğuna göre 13. gün yumurtlama olmuş oluyor. Testler seni yanıltıyor. Doktor takibinde yap ultrason. Öyle daha iyi olur senin için cnm. Hayırlısı olsun inşallah hakkında.
Canım kist olma durumu çok geliyor mu başına.gelmiyorsa gebelik olabilir diyorum ben hayirlisiylaKızlar sağ kasığım dün bütün gün ağrıdı belim de çok ağrıdı. Adetime 8 gün var kis mi oldu ki acaba. Çünkü benim ne zaman bu kadar ağrısa kis çıkıyor ya da tutmuş olabilir mi?
Bir de grip oldum öksürük başladı. Öksüremiyorum ağrısından.
Catlayabilir canım yumurta 18 de .hayırlısı olsun hakkında bu ay yine baktir içinde kalmamış olur en azından büyüklüğüne akimtina göre hareket edersin yine rabbim rast getirsin ınş.Cnm 13. Gün 18 mm di yumurta bu büyüklükte çatlarmıki
Dr takibineElifemm- den sonra güvenim kalmadı o çok iyi takip yapmiştı. İnşallah bugün oğlan haberi alır da bize de cesaret olur
Allah razı olsun cnm kaçta gideceksin draCatlayabilir canım yumurta 18 de .hayırlısı olsun hakkında bu ay yine baktir içinde kalmamış olur en azından büyüklüğüne akimtina göre hareket edersin yine rabbim rast getirsin ınş.
İnşallah cnm. 18 mm de çatlarmı ben de hiç bilmiyorum.Cnm 13. Gün 18 mm di yumurta bu büyüklükte çatlarmıki
Dr takibineElifemm- den sonra güvenim kalmadı o çok iyi takip yapmiştı. İnşallah bugün oğlan haberi alır da bize de cesaret olur
Yok çok gelmiyor başıma kis durumu 1 kere olmuştu o da en son gittiğimde geçmişti. O da sol taraftaydı. Hayırlısı olsun inşallah. Garip olan yumurtlama döneminde en çok sol kasığım ağrıdı bu ay hatta ben de soldan olacak galiba dedim şimdi ise sağ kasığım ağrıyor anlamadım.Canım kist olma durumu çok geliyor mu başına.gelmiyorsa gebelik olabilir diyorum ben hayirlisiyla
doktor 12.1de kiz dedi bende de hic yanilma olmadi simdiye kadar bugun 13.4 oldum hayirlisi insallah12.haftalik usgmi attim kizlarda kiza benziyo dedi hayirlisi nasip kismet canimHayırlısıyla erkek geliyo inş.canım Benim annemde hamileyken rüyasında görmüş beyaz sakallı bir dede erkek çocugn olucak adı da halil ibrahim demiş annemde ozaman çok etkilenmış bu adı koyalım demiş öylede olmuş.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?