- 12 Nisan 2009
- 8.322
- 29.364
- 1.073
- 43
- Konu Sahibi Khvekokusu20
-
- #39.181
Bende adet bitiminde hemen hamile kaldım sendemi o zaman hamile kaldın:)Merhaba hanımlar
Adet bitiminin ertesi günü hamile kalıp kızı olan varmı
Adet bitiminden sonra 5 gün içinde hamile kalinirsa erkek olurmuş dini kitaplarda mevcut ..
Yorumlarinizi merak ediyorum
Hayırlı olsun Rabbim hayırlısı ile kucaginiza almayi nasip eylesin inşallahKızlar merhaba benimde SAT 6 kasım 28 ekimde evlendim evlendiğim ilk hafta rabbim verdi çok şükür :) bir bebeğim olcak inşallah cinsiyetini okadar merak ediyorumki bir oğlum olsun istiyorum ne yalan söyliyim rabbim tüm hamişlerin gönlüne göre versin bebişlerimizi sağ sağlim kucağımızda göstersin :)
Evet canım ben tutmaz dedim ama tutmuş sonraki gunlerde korunduk surpriz oldu banaBende adet bitiminde hemen hamile kaldım sendemi o zaman hamile kaldın:)
Amin canım benim hepimize sağlıkla kucağımızda nasip etsin rabbim inşallah :)Hayırlı olsun Rabbim hayırlısı ile kucaginiza almayi nasip eylesin inşallah
:) ne hissediyosun :) rüya falan gördünmüEvet canım ben tutmaz dedim ama tutmuş sonraki gunlerde korunduk surpriz oldu bana
Benim ilk kızım canım adet bitti 4 ve 5.gün iki gün üst üste olmuştu.Merhaba hanımlar
Adet bitiminin ertesi günü hamile kalıp kızı olan varmı
Adet bitiminden sonra 5 gün içinde hamile kalinirsa erkek olurmuş dini kitaplarda mevcut ..
Yorumlarinizi merak ediyorum
randevun kacta canim guzel haberlerke gelirsin insallahBenim ilk kızım canım adet bitti 4 ve 5.gün iki gün üst üste olmuştu.
Bir buçukta kızımı gostericem doktora hasta sonrada ben kendim için gircem.haber ederim kızlarrandevun kacta canim guzel haberlerke gelirsin insallah
gecmis olsun canimBir buçukta kızımı gostericem doktora hasta sonrada ben kendim için gircem.haber ederim kızlar
Belki sağa yerlesicektir canım normalde hangi tarafa uyuyorsunYok çok gelmiyor başıma kis durumu 1 kere olmuştu o da en son gittiğimde geçmişti. O da sol taraftaydı. Hayırlısı olsun inşallah. Garip olan yumurtlama döneminde en çok sol kasığım ağrıdı bu ay hatta ben de soldan olacak galiba dedim şimdi ise sağ kasığım ağrıyor anlamadım.
Allah razı olsun canım çok sağol ❤gecmis olsun canim
Bende takipteyim seni valla çok merak ediyorum :) rabbim gönlüne göre versin canımBir buçukta kızımı gostericem doktora hasta sonrada ben kendim için gircem.haber ederim kızlar
Amin ınş canım benim.Rabbim hepimize hayırlısıyla nasip etsin ınş.Bende takipteyim seni valla çok merak ediyorum :) rabbim gönlüne göre versin canım
Evet 5-6 haftalikken iki gece aynı erkek bebeği rüyamda gördüm:) ne hissediyosun :) rüya falan gördünmü
Üzüldüm cnm hayırlısı olsunEki Görüntüle 2089354 Eki Görüntüle 2089353 Kızlar ben bugün Regl oldum 27. Gün dolayısıyla 13. Günü yumurtlamış oluyorum ben 14. Ve 16. Günü değerlendirdim tutmadı. Bu da 13. Gün testi hiç pik olmadı alttaki 1.
Rabbim Gönlüne göre versin canım :)Evet 5-6 haftalikken iki gece aynı erkek bebeği rüyamda gördüm
İlişkiden sonra 1 saat falan sağa dönüp yattım. Ayyy keşke tutsa.Belki sağa yerlesicektir canım normalde hangi tarafa uyuyorsun
marifetname diye biyer var orda ilişkiden sonra erkek çocuk için sola yatın yazıyodu ne kadar doğru bilmiyorumİlişkiden sonra 1 saat falan sağa dönüp yattım. Ayyy keşke tutsa.
Bu arada geçmiş olsun. Acil şifalar diliyorum kızına.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?