Yumurtlamadan hemen önce ve/veya sonraki ilişkiyle hamile kalanlar bebeginizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    518
Ben de erken oldum acaba inofolicten mi

Oncelikle İyi dilekte bulunan herkese teşekkür ederim. Dün suni sanciyla düşük yaptırıldım ardından kürtaj yapıldı. Daha önceden de 6 aylık bebeğimin kalbi durmustu. Sebep yok pıhtılaşma ignesinin dozu az kullanılmış olabilir dendi. O bu bahane nasibi bu kadarmış. Sanci anında sizlerede çok dua ettim. Dileyen isteyen herkesin istediğini saglikla kucağına alsın diye.

İlişkiden sonra 1 saat falan sağa dönüp yattım. Ayyy keşke tutsa.
Bu arada geçmiş olsun. Acil şifalar diliyorum kızına.
Amin ınş canım Allah razı olsunyok normalde de hep sağa dönük mu yatarsin yumurta rahime 5-6 günde amca geliyor ya o yüzden sordum

Çok geçmiş olsun rabbim tekrarını göstermesin çok üzücü ama elden ne gelir herşey rabbiminden.Allah im tez,zamanda sağlıkla gönlüne göre yerini doldursun ınş.

Canim gecmis olsun rabbim birdaha yaşatmasın iğne kac lik bidahakine dikkatli olmalısın 2 kayıp zor canim allah sabır versin

@elifemm canim prensesine cok gecmiş olsun tez zamanda şifa versin Rabbim. Seninde kontrolün inşlh güzel sorunsuz gecer. Cinsiyetiyle alakali kesin degilse tahminde bulunmasin daha cok erken yaa. Black5angel canim insallah salıh saglikli bir erkek evladi tutunmuştur sana. Benimde öyleydi yumurtlama dönemi sol kasik sonrasinda hep sag tarafim agridi. Bu aralar hep sag tarafimda oluyor sanci. Ben daha gitmedim haftaya cuma gideriz insallah o zaman sorucam ne tarafta olmuş döllenme diye. Bugun 6+0 iz :) cok şükür bulantim yok ama halsizlik var

Cok gecmis olsun.rabbim yerini saglikli cocuklarla doldursun.

Canimm üzüntünü inan hissediyorum içimde arkadaşim biraz dinlen kafani dagitacak başka seylere odaklan varsa resim kursuna git yagli boya yada kuru kalem cok iyi geliyor. Cok şükür bebeğin oluyor birdahaki doktor kontrolünde olur o anda bile bizleri aklina getiren temiz yürekli arkadaşim Allah senden razi olsun Insallah ikizin olur :)

Geçmiş olsun cnm Rabbim bir daha yaşatmasın

Çok geçmiş olsun cnm Rabbim sabır versin. Rabbim tekrar yaşatmasın inşallah. Duaların için Allah razı olsun. İnşallah en kısa zamanda Rabbim yerini doldursun inşallah.

Ayy inşallah cnm Allah razı olsun. Rabbim kolaylık versin inşallah sıkıntısız ve kolay geçer hamileliğin. Gidince bize de haber ver ben de merak ettim senin miniğin nereye yerleşmiş.

Ayy inşallah cnm Allah razı olsun. Rabbim kolaylık versin inşallah sıkıntısız ve kolay geçer hamileliğin. Gidince bize de haber ver ben de merak ettim senin miniğin nereye yerleşmiş.
Allah razi olsun arkadaşim. Insallah cumaya niyetliyim paylaşırım yorumlarsiniz minnikimi :)

Ben de hep sağ diye biliyorum. Hayırlısı olsun inşallah.
Yok öyle yazmiyor. Erkek kadinin sagina boşalirsa erkek olur yaziyor birde marifetnamede birleşmede kim daha cok haz duyarsa cinsiyeti ona yatkin olur yaziyor hatta bunun üzerine aciklama bile yapmiş mubarek kadin erkekten önce olursa kiz olur kadin tarafina benzer erkekle ayni anda olursa erkek fakat yine kiz tarafina benzer erkek kadindan önce orgazm olursa bebek babaya yada amcalara benzer yaziyordu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…