Yumurtlamadan hemen önce ve/veya sonraki ilişkiyle hamile kalanlar bebeginizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    518
Birde arkadaşlar internette dolaşan gercekligi olmayan şu bilgiye itibar etmeyin "kadin hayizdan temizlendikten 5 gun icinde gebe kalirsa erkek sonrasinda kiz" böyle bir hadis yoktur. Ehli sünnet olan hocama sordum ve cinsiyetle ilgili tek hadisin şu olduğunu söyledi Rasulullaha (s.a.v) erkek bebek için soru soruldugunda şu yaniti vermis. "Kim daha cok haz duyarsa bebek o cinsiyete yatkin olur" bunu söyledi. 5gun olayini duymadim yok öyle bir hadis dedi.

Benim haz alma problemim vardı ikisinde de haz almadım ama ikiside kız ikisi de bana benziyor

Doğru söylüyorsun canim ilk 5 gün olayına inanmıyorum çünkü 3.kızım ilk 5gün içinde olmuştu

Aynen bende okudum ama baya oldu unuttum baya ayrıntılı anlatmıştı pazartesi olursa böyle salı olursa böyle olur diye :) Bilmiyorum bazı yerlerde ilişkide ilk kadının orgazm olması yazıyo erkek olması için marifetnamede ilk erkek orgazm olmalı diyo ne doğru bilmiyorum :)

Valla ne karışık işler sen ne zaman düşünüyorsun

Benimde iki kızımda da eşim önce oldu. Büyük kızım aynı bana benziyor. Ufak kızım da aynı babası.

nasil yani canim ahlak olarak mi yatkin olur kisilik olarak yatkin mi olur yoksa bebegin cinsiyeti mi ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…