- 16 Nisan 2013
- 1.950
- 5.238
- 158
- Konu Sahibi Khvekokusu20
-
- #39.221
Yok öyle yazmiyor. Erkek kadinin sagina boşalirsa erkek olur yaziyor birde marifetnamede birleşmede kim daha cok haz duyarsa cinsiyeti ona yatkin olur yaziyor hatta bunun üzerine aciklama bile yapmiş mubarek kadin erkekten önce olursa kiz olur kadin tarafina benzer erkekle ayni anda olursa erkek fakat yine kiz tarafina benzer erkek kadindan önce orgazm olursa bebek babaya yada amcalara benzer yaziyordu[/QUOTE
Ben de ikisinde de hiç haz duymadım zaten haz problemim vardi ama kız ve ikisi de bana benziyor
Benim haz alma problemim vardı ikisinde de haz almadım ama ikiside kız ikisi de bana benziyorBirde arkadaşlar internette dolaşan gercekligi olmayan şu bilgiye itibar etmeyin "kadin hayizdan temizlendikten 5 gun icinde gebe kalirsa erkek sonrasinda kiz" böyle bir hadis yoktur. Ehli sünnet olan hocama sordum ve cinsiyetle ilgili tek hadisin şu olduğunu söyledi Rasulullaha (s.a.v) erkek bebek için soru soruldugunda şu yaniti vermis. "Kim daha cok haz duyarsa bebek o cinsiyete yatkin olur" bunu söyledi. 5gun olayini duymadim yok öyle bir hadis dedi.
Doğru söylüyorsun canim ilk 5 gün olayına inanmıyorum çünkü 3.kızım ilk 5gün içinde olmuştuBirde arkadaşlar internette dolaşan gercekligi olmayan şu bilgiye itibar etmeyin "kadin hayizdan temizlendikten 5 gun icinde gebe kalirsa erkek sonrasinda kiz" böyle bir hadis yoktur. Ehli sünnet olan hocama sordum ve cinsiyetle ilgili tek hadisin şu olduğunu söyledi Rasulullaha (s.a.v) erkek bebek için soru soruldugunda şu yaniti vermis. "Kim daha cok haz duyarsa bebek o cinsiyete yatkin olur" bunu söyledi. 5gun olayini duymadim yok öyle bir hadis dedi.
Aynen bende okudum ama baya oldu unuttum baya ayrıntılı anlatmıştı pazartesi olursa böyle salı olursa böyle olur diye :) Bilmiyorum bazı yerlerde ilişkide ilk kadının orgazm olması yazıyo erkek olması için marifetnamede ilk erkek orgazm olmalı diyo ne doğru bilmiyorum :)Yok öyle yazmiyor. Erkek kadinin sagina boşalirsa erkek olur yaziyor birde marifetnamede birleşmede kim daha cok haz duyarsa cinsiyeti ona yatkin olur yaziyor hatta bunun üzerine aciklama bile yapmiş mubarek kadin erkekten önce olursa kiz olur kadin tarafina benzer erkekle ayni anda olursa erkek fakat yine kiz tarafina benzer erkek kadindan önce orgazm olursa bebek babaya yada amcalara benzer yaziyordu
Valla ne karışık işler sen ne zaman düşünüyorsunAynen bende okudum ama baya oldu unuttum baya ayrıntılı anlatmıştı pazartesi olursa böyle salı olursa böyle olur diye :) Bilmiyorum bazı yerlerde ilişkide ilk kadının orgazm olması yazıyo erkek olması için marifetnamede ilk erkek orgazm olmalı diyo ne doğru bilmiyorum :)
canim sen hamilemisinBenim bildiğim kadinin haz almasi bol bazik sivi içerdiği icin y spermlerini öldürmedegi.o yuzden erkek bebek icjn onerilir
Benim oldu 8+4 teyim şuan :) evlendiğimiz ilk hafta rabbim verdi :) adetten hemen sonra hamile kaldım kızmı oluyo erkekmi bakalım görcez :) sen düşünüyomusunValla ne karışık işler sen ne zaman düşünüyorsun
İnşallah tahmin yaparız cnm. Allah hepimizden razı olsun.Allah razi olsun arkadaşim. Insallah cumaya niyetliyim paylaşırım yorumlarsiniz minnikimi :)
Benimde iki kızımda da eşim önce oldu. Büyük kızım aynı bana benziyor. Ufak kızım da aynı babası.Yok öyle yazmiyor. Erkek kadinin sagina boşalirsa erkek olur yaziyor birde marifetnamede birleşmede kim daha cok haz duyarsa cinsiyeti ona yatkin olur yaziyor hatta bunun üzerine aciklama bile yapmiş mubarek kadin erkekten önce olursa kiz olur kadin tarafina benzer erkekle ayni anda olursa erkek fakat yine kiz tarafina benzer erkek kadindan önce orgazm olursa bebek babaya yada amcalara benzer yaziyordu
Ilerde düşünüyorum kızım küçük canim regl periyodun kaç güne bir olursunBenim oldu 8+4 teyim şuan :) evlendiğimiz ilk hafta rabbim verdi :) adetten hemen sonra hamile kaldım kızmı oluyo erkekmi bakalım görcez :) sen düşünüyomusun
Catladikki catladik yani nerdesin elifemmElifemm- nerdesin çatladık meraktan.
Her ayın 6 sında hep düzenliydi yıllardır 6 dan şaşmadı hiç :)Ilerde düşünüyorum kızım küçük canim regl periyodun kaç güne bir olursun
Hayır onu sormadım kaç güne bir adet olursunHer ayın 6 sında hep düzenliydi yıllardır 6 dan şaşmadı hiç :)
HEr ayın 6 sında işte 30 çeksede 31 çeksede değişmiyo 6 eylül 6 ekim gibi 30 günde bir sanırım:)Hayır onu sormadım kaç güne bir adet olursun
Birde arkadaşlar internette dolaşan gercekligi olmayan şu bilgiye itibar etmeyin "kadin hayizdan temizlendikten 5 gun icinde gebe kalirsa erkek sonrasinda kiz" böyle bir hadis yoktur. Ehli sünnet olan hocama sordum ve cinsiyetle ilgili tek hadisin şu olduğunu söyledi Rasulullaha (s.a.v) erkek bebek için soru soruldugunda şu yaniti vermis. "Kim daha cok haz duyarsa bebek o cinsiyete yatkin olur" bunu söyledi. 5gun olayini duymadim yok öyle bir hadis dedi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?