- Konu Sahibi Khvekokusu20
-
- #39.241
Evet canim 11 hafta 2 günlük.canim sen hamilemisin
Inşallah değişmez canım kendim kadar mutlu oldum İnan duânın gücüne bir kez daha tanık olduk. Kızlar lütfen birbirinize dua etmeyi ihmal etmeyelim.Kızlar anca geldim doktordan kizlarimida muayene ettirdim uzun sürdü mesajlarinizi okumaya calisiyim dedim çok var hepsini okuyamadım beni merak etmişsiniz Allah im hepinizden razı olsun bu mübarek günün hürmetine ismi aklıma gelen herkese çok dua ettim namazimi kılıp abdestli gittim bugünde erkeğe benzetti.hatta büyük ihtimal erkek ol ucak dedi bu bidahaki kontrolde kesinlestiririz dedi cikintinin ucu yuvarlak gibi biraz uzamış ve bebeğim 11+5 olması gerekirken atak yapmış 12+2 cikti olcumde.Inş değişmez rabbimin izniyle ınş.deniyeceklerede bir ümit olur.
Amin canım kızım çok hasta gerçekten 2 gündür ateşle uğraşıyoruz salgın var şu sıralar kimi soruyorum gribal.ama bizimkine domuz gribi olabilir dedi antiviral ilaç başladı.Rabbim senin de yavruna sifalar versin ınş.sabırsızlıkla bekliyoruz canim kızında hastaymış geçmiş olsun bende iki gün önce dr a götürdüm demir eksikliği çıktı demir sürücü kullaniyorum
masallah canim cok mutlu oldum saglikla kucagina al insallahKızlar anca geldim doktordan kizlarimida muayene ettirdim uzun sürdü mesajlarinizi okumaya calisiyim dedim çok var hepsini okuyamadım beni merak etmişsiniz Allah im hepinizden razı olsun bu mübarek günün hürmetine ismi aklıma gelen herkese çok dua ettim namazimi kılıp abdestli gittim bugünde erkeğe benzetti.hatta büyük ihtimal erkek ol ucak dedi bu bidahaki kontrolde kesinlestiririz dedi cikintinin ucu yuvarlak gibi biraz uzamış ve bebeğim 11+5 olması gerekirken atak yapmış 12+2 cikti olcumde.Inş değişmez rabbimin izniyle ınş.deniyeceklerede bir ümit olur.
Geçmiş olsun cnm aman dikkat etAmin canım kızım çok hasta gerçekten 2 gündür ateşle uğraşıyoruz salgın var şu sıralar kimi soruyorum gribal.ama bizimkine domuz gribi olabilir dedi antiviral ilaç başladı.Rabbim senin de yavruna sifalar versin ınş.
Cinsiyeti canim.nasil yani canim ahlak olarak mi yatkin olur kisilik olarak yatkin mi olur yoksa bebegin cinsiyeti mi ?
Aynı benimde öyle seninki gibi canım yumurtlama genelde 16-17 lerde oluyor öyle olunca başka birliktelik olmadi mi iyi düşün biraz :)HEr ayın 6 sında işte 30 çeksede 31 çeksede değişmiyo 6 eylül 6 ekim gibi 30 günde bir sanırım:)
Oncelikle İyi dilekte bulunan herkese teşekkür ederim. Dün suni sanciyla düşük yaptırıldım ardından kürtaj yapıldı. Daha önceden de 6 aylık bebeğimin kalbi durmustu. Sebep yok pıhtılaşma ignesinin dozu az kullanılmış olabilir dendi. O bu bahane nasibi bu kadarmış. Sanci anında sizlerede çok dua ettim. Dileyen isteyen herkesin istediğini saglikla kucağına alsın diye.
Ay canım çok sevindim çok güzel bir haber inşallh Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsinKızlar anca geldim doktordan kizlarimida muayene ettirdim uzun sürdü mesajlarinizi okumaya calisiyim dedim çok var hepsini okuyamadım beni merak etmişsiniz Allah im hepinizden razı olsun bu mübarek günün hürmetine ismi aklıma gelen herkese çok dua ettim namazimi kılıp abdestli gittim bugünde erkeğe benzetti.hatta büyük ihtimal erkek ol ucak dedi bu bidahaki kontrolde kesinlestiririz dedi cikintinin ucu yuvarlak gibi biraz uzamış ve bebeğim 11+5 olması gerekirken atak yapmış 12+2 cikti olcumde.Inş değişmez rabbimin izniyle ınş.deniyeceklerede bir ümit olur.
Canim cok sevindim ay allahım dualarını kabul etti canim inşallah değişmez çok mutlu oldum darısı bizlere olsun inşallah hadi anlat neler yaptınKızlar anca geldim doktordan kizlarimida muayene ettirdim uzun sürdü mesajlarinizi okumaya calisiyim dedim çok var hepsini okuyamadım beni merak etmişsiniz Allah im hepinizden razı olsun bu mübarek günün hürmetine ismi aklıma gelen herkese çok dua ettim namazimi kılıp abdestli gittim bugünde erkeğe benzetti.hatta büyük ihtimal erkek ol ucak dedi bu bidahaki kontrolde kesinlestiririz dedi cikintinin ucu yuvarlak gibi biraz uzamış ve bebeğim 11+5 olması gerekirken atak yapmış 12+2 cikti olcumde.Inş değişmez rabbimin izniyle ınş.deniyeceklerede bir ümit olur.
AllahhhhhhhhKızlar anca geldim doktordan kizlarimida muayene ettirdim uzun sürdü mesajlarinizi okumaya calisiyim dedim çok var hepsini okuyamadım beni merak etmişsiniz Allah im hepinizden razı olsun bu mübarek günün hürmetine ismi aklıma gelen herkese çok dua ettim namazimi kılıp abdestli gittim bugünde erkeğe benzetti.hatta büyük ihtimal erkek ol ucak dedi bu bidahaki kontrolde kesinlestiririz dedi cikintinin ucu yuvarlak gibi biraz uzamış ve bebeğim 11+5 olması gerekirken atak yapmış 12+2 cikti olcumde.Inş değişmez rabbimin izniyle ınş.deniyeceklerede bir ümit olur.
Allah korusun arkadaşim Rabbim şifa versinnAmin canım kızım çok hasta gerçekten 2 gündür ateşle uğraşıyoruz salgın var şu sıralar kimi soruyorum gribal.ama bizimkine domuz gribi olabilir dedi antiviral ilaç başladı.Rabbim senin de yavruna sifalar versin ınş.
Çok sevindim canım inş. Değişmez olumsuz olunca bizlerde hepten umutsuzluğa kapılmıştık allahım hepimizin gönlüne göre sağlıklı sıhhatli hayılırlı evlatlar versin kucağınaKızlar anca geldim doktordan kizlarimida muayene ettirdim uzun sürdü mesajlarinizi okumaya calisiyim dedim çok var hepsini okuyamadım beni merak etmişsiniz Allah im hepinizden razı olsun bu mübarek günün hürmetine ismi aklıma gelen herkese çok dua ettim namazimi kılıp abdestli gittim bugünde erkeğe benzetti.hatta büyük ihtimal erkek ol ucak dedi bu bidahaki kontrolde kesinlestiririz dedi cikintinin ucu yuvarlak gibi biraz uzamış ve bebeğim 11+5 olması gerekirken atak yapmış 12+2 cikti olcumde.Inş değişmez rabbimin izniyle ınş.deniyeceklerede bir ümit olur.
şimdi ben aynı durumda oldum acaba var bugün hastaneye gittim özele 15 haftalikmışım bu arada neyse dediki erkekmis buyuk ihtimalle dedi ama acaba var yinede dogrumudurErkenden soylese ne olur.Ben aylarca inanamamisim:))
Allah razı olsun ınş değişmez rabbimin izniyle.masallah canim cok mutlu oldum saglikla kucagina al insallah
Cinsiyeti canim.
Hayırlı olsun canım ınş değişmez rabbimin izniyle benimde bir acaba var kalbimdekızlar 15 haftamınmışım hastaneye gittim erkek dedi acaba doğrumudur
şimdi ben aynı durumda oldum acaba var bugün hastaneye gittim özele 15 haftalikmışım bu arada neyse dediki erkekmis buyuk ihtimalle dedi ama acaba var yinede dogrumudur
Kızlar anca geldim doktordan kizlarimida muayene ettirdim uzun sürdü mesajlarinizi okumaya calisiyim dedim çok var hepsini okuyamadım beni merak etmişsiniz Allah im hepinizden razı olsun bu mübarek günün hürmetine ismi aklıma gelen herkese çok dua ettim namazimi kılıp abdestli gittim bugünde erkeğe benzetti.hatta büyük ihtimal erkek ol ucak dedi bu bidahaki kontrolde kesinlestiririz dedi cikintinin ucu yuvarlak gibi biraz uzamış ve bebeğim 11+5 olması gerekirken atak yapmış 12+2 cikti olcumde.Inş değişmez rabbimin izniyle ınş.deniyeceklerede bir ümit olur.
kızlar 15 haftamınmışım hastaneye gittim erkek dedi acaba doğrumudur
şimdi ben aynı durumda oldum acaba var bugün hastaneye gittim özele 15 haftalikmışım bu arada neyse dediki erkekmis buyuk ihtimalle dedi ama acaba var yinede dogrumudur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?