- 31 Temmuz 2017
- 2.684
- 6.216
- 73
- 38
- Konu Sahibi Khvekokusu20
-
- #39.261
Gözün aydın canım benim senin haftan ileri değişme ihtimali çok az diye düşünüyorum rabbim sağlıkla kucağına almayida nasip etsin ınş.Çok sevindim canım :) bende dokt.gittim bugun banada tarama testınde kız demıştı hatırlarsınız belki bugun yüksel ıhtımal erkek dedi
Gözün aydın canım benim senin haftan ileri değişme ihtimali çok az diye düşünüyorum rabbim sağlıkla kucağına almayida nasip etsin ınş.
hayirli olsun canim darisi basima insallahÇok sevindim canım :) bende dokt.gittim bugun banada tarama testınde kız demıştı hatırlarsınız belki bugun yüksel ıhtımal erkek dedi
Oldu oldu evet yumurtlama dönemine bakmıştım birde o tarihtede oldu ama ayın 29 unda gittiğimde hamile olduğumu söyledi doktor 2 hafta yumurtlama zamanı olsa diyorum o yüzden adet bitiminde hemen tuttuğunu düşünüyorum:) İnşallah oğluşunu alırsın sende kucağına sabahtan beri seni bekliyorum okadar sevindimki senin adına bu arada :)Aynı benimde öyle seninki gibi canım yumurtlama genelde 16-17 lerde oluyor öyle olunca başka birliktelik olmadi mi iyi düşün biraz :)
Canım adetin 14.günü doktora gittim bakiyim hangi taraftan yumurta gelişiyor diye sağda 13mm yumurtan büyüyor dedi benim genelde 16-17.günleri catlardi hiç ne akıntı ne ağrı stres yaptım sanırım gecikti çatlama 18.gün gittim bu daha catlamaz birkaç günü bulur dedi pazar günü çok dua ettim Allah im ınş nasip olucaksa bugün çatlasin dedim.gece mavisimde havuç catlamayi kolaylaştırıyor deyince o gün kac tane havuç ve kuru incir yedim hatırlamıyorum çok yedim yani :) akşam üstü sağ kasigim agrimaya başladı ağrı siddetlenince anladım catliycak bu dedim akintim çok değildi testimi yaptım pik yapmışti ağrım geçince tekrar yaptım silinmisti hemen kalktım 1 saat filan hacet namazı kıldım tesbih çektim bol bol eşimi uyandirdim birliktelik oldu orgazm olmadım kahve icirme olmadı 5 dk da oldu bitti is diyim :) 4 günlük perhiz oldu kalcamin altına yastık koydum 45-50 dk öyle yattım.sonra lavaboya kalktım geri gelip 1 saatte sağ tarafıma yattım kalktım yikandim sabah namazı vakti geliyordu.o gün öğleden sonra yine gittim doktora bakiyim catladimi gerçekten dedim yoksa ağrım yanilttimi diye doktor da çatlamış yumurta yok dedi gerisi hergün dua.Inş değişmez kızlar deneyeceklerede de ümit olurElifemm- neler yapmıştın hatırlatırsan sevinirim cnm
Ayyy kendim kadar sevindim cnm Rabbim sağlıcakla kucağına da almayı nasip etsin inşallah. Ben de dua ettim bir sürü Rabbim gönlüne göre ver diye. Hepimize ümit oldu çok güzel haberKızlar anca geldim doktordan kizlarimida muayene ettirdim uzun sürdü mesajlarinizi okumaya calisiyim dedim çok var hepsini okuyamadım beni merak etmişsiniz Allah im hepinizden razı olsun bu mübarek günün hürmetine ismi aklıma gelen herkese çok dua ettim namazimi kılıp abdestli gittim bugünde erkeğe benzetti.hatta büyük ihtimal erkek ol ucak dedi bu bidahaki kontrolde kesinlestiririz dedi cikintinin ucu yuvarlak gibi biraz uzamış ve bebeğim 11+5 olması gerekirken atak yapmış 12+2 cikti olcumde.Inş değişmez rabbimin izniyle ınş.deniyeceklerede bir ümit olur.
hayirli olsun canim darisi basima insallah
Kac haftalikken kiz dedi
Çok sevindim canım :) bende dokt.gittim bugun banada tarama testınde kız demıştı hatırlarsınız belki bugun yüksel ıhtımal erkek dedi
Kızlar bunlar ne güzel haberlerkızlar 15 haftamınmışım hastaneye gittim erkek dedi acaba doğrumudur
şimdi ben aynı durumda oldum acaba var bugün hastaneye gittim özele 15 haftalikmışım bu arada neyse dediki erkekmis buyuk ihtimalle dedi ama acaba var yinede dogrumudur
Testin negatif henüz. Pozitif olması için iki çizginin de eşit koyulukta olması lazım.Bir kizim var ve ikincisini oncelikle sağlıklı Eki Görüntüle 2089569 Eki Görüntüle 2089571 hayirli sonrasında erkek olmasini cok istiyorum bu yuzden ovulasyon testi aldim ama anlamadim simdi sonuc ne oluyo geçersiz mi
Testin negatif henüz. Pozitif olması için iki çizginin de eşit koyulukta olması lazım.
Cook sevindim ins degisnezHayırlı olsun canım ınş değişmez rabbimin izniyle benimde bir acaba var kalbimde
Canım derin ilişkimi olmuştu bazı yerlerde köpek stil pozisyon diye bahsediyor o tarrz bi birliktelikmiydi 18 gün yumurtan ne kadardı söylemismiydi canimCanım adetin 14.günü doktora gittim bakiyim hangi taraftan yumurta gelişiyor diye sağda 13mm yumurtan büyüyor dedi benim genelde 16-17.günleri catlardi hiç ne akıntı ne ağrı stres yaptım sanırım gecikti çatlama 18.gün gittim bu daha catlamaz birkaç günü bulur dedi pazar günü çok dua ettim Allah im ınş nasip olucaksa bugün çatlasin dedim.gece mavisimde havuç catlamayi kolaylaştırıyor deyince o gün kac tane havuç ve kuru incir yedim hatırlamıyorum çok yedim yani :) akşam üstü sağ kasigim agrimaya başladı ağrı siddetlenince anladım catliycak bu dedim akintim çok değildi testimi yaptım pik yapmışti ağrım geçince tekrar yaptım silinmisti hemen kalktım 1 saat filan hacet namazı kıldım tesbih çektim bol bol eşimi uyandirdim birliktelik oldu orgazm olmadım kahve icirme olmadı 5 dk da oldu bitti is diyim :) 4 günlük perhiz oldu kalcamin altına yastık koydum 45-50 dk öyle yattım.sonra lavaboya kalktım geri gelip 1 saatte sağ tarafıma yattım kalktım yikandim sabah namazı vakti geliyordu.o gün öğleden sonra yine gittim doktora bakiyim catladimi gerçekten dedim yoksa ağrım yanilttimi diye doktor da çatlamış yumurta yok dedi gerisi hergün dua.Inş değişmez kızlar deneyeceklerede de ümit olur
Adetin kaçıncı günündesin tam olarak ona göre yorum yapayım. Adetin yeni bittiyse çatlamamıştır. Beklenen adet tarihin yakınsa çatlamıştır.Yumurtlama gerceklesmemis mi oluyo bu durumda yoksa yumurtlama gerçekleşip zaman gecmis mi oluyo
Adetin kaçıncı günündesin tam olarak ona göre yorum yapayım. Adetin yeni bittiyse çatlamamıştır. Beklenen adet tarihin yakınsa çatlamıştır.
Degismez canim. Rabbim saglikla kucagna almayi nasip etsin olusunu.. Neler yaptigni bi kize daha anlatirmisin.Kızlar anca geldim doktordan kizlarimida muayene ettirdim uzun sürdü mesajlarinizi okumaya calisiyim dedim çok var hepsini okuyamadım beni merak etmişsiniz Allah im hepinizden razı olsun bu mübarek günün hürmetine ismi aklıma gelen herkese çok dua ettim namazimi kılıp abdestli gittim bugünde erkeğe benzetti.hatta büyük ihtimal erkek ol ucak dedi bu bidahaki kontrolde kesinlestiririz dedi cikintinin ucu yuvarlak gibi biraz uzamış ve bebeğim 11+5 olması gerekirken atak yapmış 12+2 cikti olcumde.Inş değişmez rabbimin izniyle ınş.deniyeceklerede bir ümit olur.
Yani 16. gündesin 28 günde bir adet oluyorsan çatlamış olabilir. Sen bir sonraki adet olup bittikten sonra başla testlere.21 aralikta adete girdim 27 de ciktim
Mesela her soyle soyleyeyim 2 ay ust uste her ayin 25inde kuafore agdaya gittim bir onceki ay 26 da bu ay 27 de kuafore gittim düzeni bu sekil
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?