Yumurtlamadan hemen önce ve/veya sonraki ilişkiyle hamile kalanlar bebeginizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    518
Çok sevindim canım :) bende dokt.gittim bugun banada tarama testınde kız demıştı hatırlarsınız belki bugun yüksel ıhtımal erkek dedi
Gözün aydın canım benim senin haftan ileri değişme ihtimali çok az diye düşünüyorum rabbim sağlıkla kucağına almayida nasip etsin ınş.

Aynı benimde öyle seninki gibi canım yumurtlama genelde 16-17 lerde oluyor öyle olunca başka birliktelik olmadi mi iyi düşün biraz :)
Oldu oldu evet yumurtlama dönemine bakmıştım birde o tarihtede oldu ama ayın 29 unda gittiğimde hamile olduğumu söyledi doktor 2 hafta yumurtlama zamanı olsa diyorum o yüzden adet bitiminde hemen tuttuğunu düşünüyorum:) İnşallah oğluşunu alırsın sende kucağına sabahtan beri seni bekliyorum okadar sevindimki senin adına bu arada :)

Elifemm- caniimmmmm arkadasim aklim sendeydi cok sevindim inşallah değişmez. Ben dedim sana senin bebek uzun erkege benziyo diye . Rabbim hep sevindirsin. Senle aynı gün ilişkimiz olmuştu sen öyle deyince bende kendimde ümitsizliğe kapıldım dedim benim kesin kız. Şimdi senden mutlu haber alınca bende bi umitlendim . haftaya bende ogrenicem inşallah. Söylerim hemen. Bende yanlış olmasın diye onumuzdeki haftaya erteledim. Hakkımızda hayırlısı olsun canım arkadaşım .

Elifemm- neler yapmıştın hatırlatırsan sevinirim cnm
Canım adetin 14.günü doktora gittim bakiyim hangi taraftan yumurta gelişiyor diye sağda 13mm yumurtan büyüyor dedi benim genelde 16-17.günleri catlardi hiç ne akıntı ne ağrı stres yaptım sanırım gecikti çatlama 18.gün gittim bu daha catlamaz birkaç günü bulur dedi pazar günü çok dua ettim Allah im ınş nasip olucaksa bugün çatlasin dedim.gece mavisimde havuç catlamayi kolaylaştırıyor deyince o gün kac tane havuç ve kuru incir yedim hatırlamıyorum çok yedim yani :) akşam üstü sağ kasigim agrimaya başladı ağrı siddetlenince anladım catliycak bu dedim akintim çok değildi testimi yaptım pik yapmışti ağrım geçince tekrar yaptım silinmisti hemen kalktım 1 saat filan hacet namazı kıldım tesbih çektim bol bol eşimi uyandirdim birliktelik oldu orgazm olmadım kahve icirme olmadı 5 dk da oldu bitti is diyim :) 4 günlük perhiz oldu kalcamin altına yastık koydum 45-50 dk öyle yattım.sonra lavaboya kalktım geri gelip 1 saatte sağ tarafıma yattım kalktım yikandim sabah namazı vakti geliyordu.o gün öğleden sonra yine gittim doktora bakiyim catladimi gerçekten dedim yoksa ağrım yanilttimi diye doktor da çatlamış yumurta yok dedi gerisi hergün dua.Inş değişmez kızlar deneyeceklerede de ümit olur

Ayyy kendim kadar sevindim cnm Rabbim sağlıcakla kucağına da almayı nasip etsin inşallah. Ben de dua ettim bir sürü Rabbim gönlüne göre ver diye. Hepimize ümit oldu çok güzel haber

Çok sevindim canım :) bende dokt.gittim bugun banada tarama testınde kız demıştı hatırlarsınız belki bugun yüksel ıhtımal erkek dedi
Kızlar bunlar ne güzel haberler şenlendi ortalık erkek bebiş haberleriyle. Rabbim kucağınaza da almayı nasip etsin inşallah. Şükür olsun Rabbime güzel haberler alıyoruz.

Canım derin ilişkimi olmuştu bazı yerlerde köpek stil pozisyon diye bahsediyor o tarrz bi birliktelikmiydi 18 gün yumurtan ne kadardı söylemismiydi canim

21 aralikta adete girdim 27 de ciktim

Mesela her soyle soyleyeyim 2 ay ust uste her ayin 25inde kuafore agdaya gittim bir onceki ay 26 da bu ay 27 de kuafore gittim düzeni bu sekil
Adetin kaçıncı günündesin tam olarak ona göre yorum yapayım. Adetin yeni bittiyse çatlamamıştır. Beklenen adet tarihin yakınsa çatlamıştır.

Deg
Degismez canim. Rabbim saglikla kucagna almayi nasip etsin olusunu.. Neler yaptigni bi kize daha anlatirmisin.

21 aralikta adete girdim 27 de ciktim

Mesela her soyle soyleyeyim 2 ay ust uste her ayin 25inde kuafore agdaya gittim bir onceki ay 26 da bu ay 27 de kuafore gittim düzeni bu sekil
Yani 16. gündesin 28 günde bir adet oluyorsan çatlamış olabilir. Sen bir sonraki adet olup bittikten sonra başla testlere.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…