- 17 Mayıs 2017
- 4.309
- 6.500
- 108
- Konu Sahibi Khvekokusu20
-
- #39.281
Canım zaten bu standart bişey gebeligini ogrendigin zaman doktor hemen kan değerine göre 4yada 5 haftalık yorumu yapar.Amin ınş değişmez canım.Rabbim senin de gönlüne göre versin ınş.Oldu oldu evet yumurtlama dönemine bakmıştım birde o tarihtede oldu ama ayın 29 unda gittiğimde hamile olduğumu söyledi doktor 2 hafta yumurtlama zamanı olsa diyorum o yüzden adet bitiminde hemen tuttuğunu düşünüyorum:) İnşallah oğluşunu alırsın sende kucağına sabahtan beri seni bekliyorum okadar sevindimki senin adına bu arada :)
Amin canım benim sizde benim duamdasiniz yazamadim hemen ikindiyi kıldım hepinizin ismini saydım tek tek rabbim nasip etsin ınş.hayırlara çıkarsın hepimizi.Ayyy kendim kadar sevindim cnm Rabbim sağlıcakla kucağına da almayı nasip etsin inşallah. Ben de dua ettim bir sürü Rabbim gönlüne göre ver diye. Hepimize ümit oldu çok güzel haber
Maşallah ne berketli bir gün. Rabbim isteyen herkese nasip etsin. Sizlere de sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsinÇok sevindim canım :) bende dokt.gittim bugun banada tarama testınde kız demıştı hatırlarsınız belki bugun yüksel ıhtımal erkek dedi
Allah razı olsun canım.Inş hayırlı haberlerle gel. öncelikle sağlıklı gebelik sonrada oğlan haberini alırız ınş. rabbimin izniyle.Elifemm- çok geçmiş olsun kızına cnm cinsiyete değişmez inşallah sağlıklı bir erkek bebeğin olur ısimlerini sayamadigim diğer arkadaşlarım rabbim gönlünüzden geçeni nasbiniz etsin hayırlısıyla hepinize dua ediyorum bende yarın keseyi görmek için gidecem inşallah hayırlı bir haber alırım bende pazartesi beta hcg 346 olmuştu yanı düşen değerim tekrar yükselmişti doktor cumartesiy kadar 1500 olması gerekiyor dedi keseyi görmek için dış gebelikten de şüphe ediliyor bilmiyorum bAnda dua edin
Inş canım rabbim gönlüne göre versin kaçıncı günün bugün adetlerin duzrnlimj yumurtlamaya daha varmı tahminince.testin negatif suanBir kizim var ve ikincisini oncelikle sağlıklı Eki Görüntüle 2089569 Eki Görüntüle 2089571 hayirli sonrasında erkek olmasini cok istiyorum bu yuzden ovulasyon testi aldim ama anlamadim simdi sonuc ne oluyo geçersiz mi
Değişmez cnm inşallahCanım adetin 14.günü doktora gittim bakiyim hangi taraftan yumurta gelişiyor diye sağda 13mm yumurtan büyüyor dedi benim genelde 16-17.günleri catlardi hiç ne akıntı ne ağrı stres yaptım sanırım gecikti çatlama 18.gün gittim bu daha catlamaz birkaç günü bulur dedi pazar günü çok dua ettim Allah im ınş nasip olucaksa bugün çatlasin dedim.gece mavisimde havuç catlamayi kolaylaştırıyor deyince o gün kac tane havuç ve kuru incir yedim hatırlamıyorum çok yedim yani :) akşam üstü sağ kasigim agrimaya başladı ağrı siddetlenince anladım catliycak bu dedim akintim çok değildi testimi yaptım pik yapmışti ağrım geçince tekrar yaptım silinmisti hemen kalktım 1 saat filan hacet namazı kıldım tesbih çektim bol bol eşimi uyandirdim birliktelik oldu orgazm olmadım kahve icirme olmadı 5 dk da oldu bitti is diyim :) 4 günlük perhiz oldu kalcamin altına yastık koydum 45-50 dk öyle yattım.sonra lavaboya kalktım geri gelip 1 saatte sağ tarafıma yattım kalktım yikandim sabah namazı vakti geliyordu.o gün öğleden sonra yine gittim doktora bakiyim catladimi gerçekten dedim yoksa ağrım yanilttimi diye doktor da çatlamış yumurta yok dedi gerisi hergün dua.Inş değişmez kızlar deneyeceklerede de ümit olur
Canım iki ihtimalden olabilir yumurtlama zamanı akıntı ağrı ateş yükselmesi olur.Bugün kaçıncı günün adetlerin düzenlimiYumurtlama gerceklesmemis mi oluyo bu durumda yoksa yumurtlama gerçekleşip zaman gecmis mi oluyo
Yok canım normal misyoner pozisyonda oldu :) 18.gün 16mm di. Ama ultrason ü çok iyi değildi o doktorun 1-2mm fark etmis olabilirCanım derin ilişkimi olmuştu bazı yerlerde köpek stil pozisyon diye bahsediyor o tarrz bi birliktelikmiydi 18 gün yumurtan ne kadardı söylemismiydi canim
Amin ınş yinede içimde bir acaba var.Canım yazdım önceki yorumumda uzuncaDeg
Degismez canim. Rabbim saglikla kucagna almayi nasip etsin olusunu.. Neler yaptigni bi kize daha anlatirmisin.
Canım iki ihtimalden olabilir yumurtlama zamanı akıntı ağrı ateş yükselmesi olur.Bugün kaçıncı günün adetlerin düzenlimi
Inşaallah cnm allah razı olsunAllah razı olsun canım.Inş hayırlı haberlerle gel. öncelikle sağlıklı gebelik sonrada oğlan haberini alırız ınş. rabbimin izniyle.
Ayy Allah razı olsun canım benim ınş değişmez ama 3 günde fark atmış büyümüş şaşırdım görünce.doktorada dedim ooo hemen buyuyorlar bu dönemde dedi.o bile inşallah erkektir diyor iki kızım olduğunu biliyor.Elifemm- canim cok sevindim ne guzel)) ben.sana.demisdim.iste..insallah kesinlesir
Allah kabul etsin cnmAmin canım benim sizde benim duamdasiniz yazamadim hemen ikindiyi kıldım hepinizin ismini saydım tek tek rabbim nasip etsin ınş.hayırlara çıkarsın hepimizi.
Amin inşallah cnm. Rabbim razı olsun senden dualarını kabul etsin inşallah.Amin canım benim sizde benim duamdasiniz yazamadim hemen ikindiyi kıldım hepinizin ismini saydım tek tek rabbim nasip etsin ınş.hayırlara çıkarsın hepimizi.
Ay canım benim nekadar ugrasmissin Inşallah Rabbim gonlundekini nasip eder aslında biz erken dra gidiyoruz yeni sekillenecek organı biz kafamizi bulandiriyoruz bu arada çok sevindim inşallah değişmez canım .Canım adetin 14.günü doktora gittim bakiyim hangi taraftan yumurta gelişiyor diye sağda 13mm yumurtan büyüyor dedi benim genelde 16-17.günleri catlardi hiç ne akıntı ne ağrı stres yaptım sanırım gecikti çatlama 18.gün gittim bu daha catlamaz birkaç günü bulur dedi pazar günü çok dua ettim Allah im ınş nasip olucaksa bugün çatlasin dedim.gece mavisimde havuç catlamayi kolaylaştırıyor deyince o gün kac tane havuç ve kuru incir yedim hatırlamıyorum çok yedim yani :) akşam üstü sağ kasigim agrimaya başladı ağrı siddetlenince anladım catliycak bu dedim akintim çok değildi testimi yaptım pik yapmışti ağrım geçince tekrar yaptım silinmisti hemen kalktım 1 saat filan hacet namazı kıldım tesbih çektim bol bol eşimi uyandirdim birliktelik oldu orgazm olmadım kahve icirme olmadı 5 dk da oldu bitti is diyim :) 4 günlük perhiz oldu kalcamin altına yastık koydum 45-50 dk öyle yattım.sonra lavaboya kalktım geri gelip 1 saatte sağ tarafıma yattım kalktım yikandim sabah namazı vakti geliyordu.o gün öğleden sonra yine gittim doktora bakiyim catladimi gerçekten dedim yoksa ağrım yanilttimi diye doktor da çatlamış yumurta yok dedi gerisi hergün dua.Inş değişmez kızlar deneyeceklerede de ümit olur
Canım kafam karıştı son adet tarihin kaç aralıkAmin canm cumlemizinkini insallah
Gecen ay 21 de adet oldum 27 ciktim ondan onceki ay 26 ciimistim bir onceki ay 25 adet bitimi olmustu bu sekil
Sata göre mi bebek ileridemi gösteriyor onu anlamadim ama 15 haftada değişmez artık gözün aydın olsun inşallahkızlar 15 haftamınmışım hastaneye gittim erkek dedi acaba doğrumudur
şimdi ben aynı durumda oldum acaba var bugün hastaneye gittim özele 15 haftalikmışım bu arada neyse dediki erkekmis buyuk ihtimalle dedi ama acaba var yinede dogrumudur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?