Yumurtlamadan hemen önce ve/veya sonraki ilişkiyle hamile kalanlar bebeginizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    518
Ay canım benim nekadar ugrasmissin Inşallah Rabbim gonlundekini nasip eder aslında biz erken dra gidiyoruz yeni sekillenecek organı biz kafamizi bulandiriyoruz bu arada çok sevindim inşallah değişmez canım .
Amin ınş canım.insdeğişmezde hepimize nasip olur.napiyim canım son evladım olucak bir ümit içimde kalmasın yumurtlama anını kacirmiyim dedim.Inş rabbim emeklerjmizi boşa çıkarmaz

Her hamilelik aynı olmaz canım kafana takma bu durumu benimde ilk günler ağrı oldu geçti sonra çok ayakta durup yorulunca bazen sancı oluyordu.

Amin ınş canım.insdeğişmezde hepimize nasip olur.napiyim canım son evladım olucak bir ümit içimde kalmasın yumurtlama anını kacirmiyim dedim.Inş rabbim emeklerjmizi boşa çıkarmaz
Benimde iki kızım var senin gibi ..bir dahaki kontrol ne zaman

alla allah canim. ilk hamileligimdede simdikindede sanki esimdi ama . kizim oldu simdi tekrar hamileyim ama bilemicem tabi dogruluk payini. Ama kizim ahlak olarak bana benziyor.
Marifetnamede yazan bu canim tabiki Allah dilerse olur herşey. Zaten aksi olsa cinsiyet secmek elimizde olurdu.

Marifetnamede yazan bu canim tabiki Allah dilerse olur herşey. Zaten aksi olsa cinsiyet secmek elimizde olurdu.

aynen canim rabbimden baska kimse bilemez. Hayirli saglikli sihatli olsunda.gerisi sadece merak kiyafet diger ihtiyaclarini alabilmek icin bekliyoruz

Rabbim bağışlasın evlatlarimizi.bir ay sonra gel dedi ama dayanabilirmiyim bilmiyorum :) bu seferde devlete gitmeyi düşünüyorum 2 hafta sonra filan.
Cnm cok sevindimmm inann kendimin olmus gibi sevindim Rabbimnkuvagimada almayi saglikla nasip etsi nolur dua edin darisi bize olsun insAlalh bende bu aksam veya kanntahlili yaptircam bakalim artik.

Rabbim bağışlasın evlatlarimizi.bir ay sonra gel dedi ama dayanabilirmiyim bilmiyorum :) bu seferde devlete gitmeyi düşünüyorum 2 hafta sonra filan.
Canım çok sevindim erkek miş bebiş benim ki de belki kızdır bir oğlum var şükür kızım olsun çok istiyordum ama erkek gibi dedi doktor bi. Daha atayım da bi baksana sende erkek diye yorumladın nasip böyleymiş üçüncüye kısmet artık sağlıkla gelsinler de

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…