- 31 Temmuz 2017
- 2.684
- 6.216
- 73
- 38
- Konu Sahibi Khvekokusu20
-
- #39.301
Amin ınş canım.insdeğişmezde hepimize nasip olur.napiyim canım son evladım olucak bir ümit içimde kalmasın yumurtlama anını kacirmiyim dedim.Inş rabbim emeklerjmizi boşa çıkarmazAy canım benim nekadar ugrasmissin Inşallah Rabbim gonlundekini nasip eder aslında biz erken dra gidiyoruz yeni sekillenecek organı biz kafamizi bulandiriyoruz bu arada çok sevindim inşallah değişmez canım .
Her hamilelik aynı olmaz canım kafana takma bu durumu benimde ilk günler ağrı oldu geçti sonra çok ayakta durup yorulunca bazen sancı oluyordu.Kızlar bnm hiç ağrım sancim yk sanki hamile değilmişim gibi karnimi bomboş hissediyorum belimde biraz ağrı var o kadar yanı bu gebeligimigebeligimi hiç hissetmiyorum gıbı acaba neden böyle oluyor hiç sancı olmaması normal mi ıki gündür sancım yok kasiklarimda
Canım kafam karıştı son adet tarihin kaç aralık
Benimde iki kızım var senin gibi ..bir dahaki kontrol ne zamanAmin ınş canım.insdeğişmezde hepimize nasip olur.napiyim canım son evladım olucak bir ümit içimde kalmasın yumurtlama anını kacirmiyim dedim.Inş rabbim emeklerjmizi boşa çıkarmaz
Marifetnamede yazan bu canim tabiki Allah dilerse olur herşey. Zaten aksi olsa cinsiyet secmek elimizde olurdu.alla allah canim. ilk hamileligimdede simdikindede sanki esimdi ama . kizim oldu simdi tekrar hamileyim ama bilemicem tabi dogruluk payini. Ama kizim ahlak olarak bana benziyor.
Marifetnamede yazan bu canim tabiki Allah dilerse olur herşey. Zaten aksi olsa cinsiyet secmek elimizde olurdu.
Canım diyet soda süt ürünleri vs bunlara uydunmuAmin ınş canım.insdeğişmezde hepimize nasip olur.napiyim canım son evladım olucak bir ümit içimde kalmasın yumurtlama anını kacirmiyim dedim.Inş rabbim emeklerjmizi boşa çıkarmaz
Bilmiyorum cnm ben hicbisi hissetmiyorumHer hamilelik aynı olmaz canım kafana takma bu durumu benimde ilk günler ağrı oldu geçti sonra çok ayakta durup yorulunca bazen sancı oluyordu.
Evet canım uydum soda icmedim ama karbonatli su içtim hergün süt ürünü kullanmadım.bol tuzlu. muz kuru kayısı filan.Canım diyet soda süt ürünleri vs bunlara uydunmu
Moralini bozma canım benim hormonların etkileniyor dusunmemeye çalış oluruna bırak oluşsun sağlıkla tutunsun bebeğin ınşBilmiyorum cnm ben hicbisi hissetmiyorum
Rabbim bağışlasın evlatlarimizi.bir ay sonra gel dedi ama dayanabilirmiyim bilmiyorum :) bu seferde devlete gitmeyi düşünüyorum 2 hafta sonra filan.Benimde iki kızım var senin gibi ..bir dahaki kontrol ne zaman
Düşünmemek elde değil cnm olur olmaz aklima takılıyor sabahı iple çekiyorum bi an önce ne olduğunu öğrenmek içinMoralini bozma canım benim hormonların etkileniyor dusunmemeye çalış oluruna bırak oluşsun sağlıkla tutunsun bebeğin ınş
Cnm cok sevindimmm inann kendimin olmus gibi sevindim Rabbimnkuvagimada almayi saglikla nasip etsi nolur dua edin darisi bize olsun insAlalh bende bu aksam veya kanntahlili yaptircam bakalim artik.Rabbim bağışlasın evlatlarimizi.bir ay sonra gel dedi ama dayanabilirmiyim bilmiyorum :) bu seferde devlete gitmeyi düşünüyorum 2 hafta sonra filan.
Rabbim bağışlasın evlatlarimizi.bir ay sonra gel dedi ama dayanabilirmiyim bilmiyorum :) bu seferde devlete gitmeyi düşünüyorum 2 hafta sonra filan.
Sağol CNm bilgilendirdiğin için Rabbim sana kucağına almayı da nasip etsin inşallah bizlere de kısmet etsinEvet canım uydum soda icmedim ama karbonatli su içtim hergün süt ürünü kullanmadım.bol tuzlu. muz kuru kayısı filan.
Canim cokkkkk ama cok sevindim senin adina. Dualarin kabul oldu cok sukur .darisi bizlerin basinaAmin canım benim sizde benim duamdasiniz yazamadim hemen ikindiyi kıldım hepinizin ismini saydım tek tek rabbim nasip etsin ınş.hayırlara çıkarsın hepimizi.
İnofolic yeni hücre oluşumunu destekliyorBen de erken oldum acaba inofolicten mi
Canım çok sevindim erkek miş bebiş benim ki de belki kızdır bir oğlum var şükür kızım olsun çok istiyordum ama erkek gibi dedi doktor bi. Daha atayım da bi baksana sende erkek diye yorumladın nasip böyleymiş üçüncüye kısmet artık sağlıkla gelsinler deRabbim bağışlasın evlatlarimizi.bir ay sonra gel dedi ama dayanabilirmiyim bilmiyorum :) bu seferde devlete gitmeyi düşünüyorum 2 hafta sonra filan.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?