- 5 Eylül 2011
- 2.181
- 4.260
- 333
- Konu Sahibi Khvekokusu20
-
- #39.321
Canım hadi hayırlısı inşallah değişmez bak öbür gittiğinda erkek derse pipi resmini gör çünkü 18.haftama kadar 2 dr bana erkek dedi sonra 22.haftada ayrıntılıda kız olduğu ortaya çıktı küçük kızımda meğer benim gördüğüm kordonmuş inşallahh senin ki erkektir tabii hayırlısıyla dua edecem sana sende bizlere dua et bende adet olmayı bekliyorum henüz lohusalıkkan sonra adet olmadım ovulasyona başlıyacm bakalım inşallah sen bize umut olKızlar anca geldim doktordan kizlarimida muayene ettirdim uzun sürdü mesajlarinizi okumaya calisiyim dedim çok var hepsini okuyamadım beni merak etmişsiniz Allah im hepinizden razı olsun bu mübarek günün hürmetine ismi aklıma gelen herkese çok dua ettim namazimi kılıp abdestli gittim bugünde erkeğe benzetti.hatta büyük ihtimal erkek ol ucak dedi bu bidahaki kontrolde kesinlestiririz dedi cikintinin ucu yuvarlak gibi biraz uzamış ve bebeğim 11+5 olması gerekirken atak yapmış 12+2 cikti olcumde.Inş değişmez rabbimin izniyle ınş.deniyeceklerede bir ümit olur.
Canım hadi hayırlısı inşallah değişmez bak öbür gittiğinda erkek derse pipi resmini gör çünkü 18.haftama kadar 2 dr bana erkek dedi sonra 22.haftada ayrıntılıda kız olduğu ortaya çıktı küçük kızımda meğer benim gördüğüm kordonmuş inşallahh senin ki erkektir tabii hayırlısıyla dua edecem sana sende bizlere dua et bende adet olmayı bekliyorum henüz lohusalıkkan sonra adet olmadım ovulasyona başlıyacm bakalım inşallah sen bize umut ol
Yok yok ben sadece ovulasyonla yumurtlama günlerimi takibe alacağım yoksa henüz çook erken haklısın bebişler büyüsün öyle bakarız bazen bende delirdim heralde diyorum 3.düşününce ama oğlan çocuklarınıda çok seviyorum kafam karışık Allahım hayırlısını versin hepimize sen düşünüyomusun 3.bebişiCanim dogum yapali daha 3 ay oldu yazmissin.Cok erken degilmi bebek icin
Bende 2.kizimi dogurdum yeni. gozum korktu walla
Dūsunuyorum canim ama korkuyorumda tam karar veremedim.Bende cok istiyorumm oglum olsun hayirlisi artik.Esimde cok istiyor onun bile gozu korktu kararsizYok yok ben sadece ovulasyonla yumurtlama günlerimi takibe alacağım yoksa henüz çook erken haklısın bebişler büyüsün öyle bakarız bazen bende delirdim heralde diyorum 3.düşününce ama oğlan çocuklarınıda çok seviyorum kafam karışık Allahım hayırlısını versin hepimize sen düşünüyomusun 3.bebişi
Aynı duygulardayız bende karar veremiyorum eşim ben karışmam sezeryanlısın iyi düşün bana 2 kızım yeter diyo hiç bilmiyorumDūsunuyorum canim ama korkuyorumda tam karar veremedim.Bende cok istiyorumm oglum olsun hayirlisi artik.Esimde cok istiyor onun bile gozu korktu kararsiz
Amin amin ınş canım.sırayla müjdeli haberlerinizi verelim ınş yinede içimde bir acaba var ınş değişmezCanim cokkkkk ama cok sevindim senin adina. Dualarin kabul oldu cok sukur .darisi bizlerin basina
Canım gözün aydın olsun..çok sevindimRabbim bağışlasın evlatlarimizi.bir ay sonra gel dedi ama dayanabilirmiyim bilmiyorum :) bu seferde devlete gitmeyi düşünüyorum 2 hafta sonra filan.
Çok sağol canım benim ınş değişmez bakalım bi acaba var içimde. Ama 3 gün önce kız dedi gösterdi bugün fark vardı gerçekten bilmiyorum yinede bazisinda erkek diyip kız cikanda oluyor.dün mübarek gece çok dua ettim.Rabbimden istiyorum en çok inanın bu yönteme kesinlikle bel baglamadim Allah biliyor .Kız olursa da uzulmiycem gerçekten dualarimin mükafatını rabbim başka yerden vericek ınş diye düşünürüm.Rabbim isteyen herkese nasip etsin ınşDualarimizi kabul eden rabbime sukurler olsunElifemm- canim nasil sevindim anlatamam.Heyecanla okudum yazini cok mutlu oldum
Canım 15.haftadaki daha net sonuç çünkü organlar artık iyice belirginleşiyor bana da erkeğe benziyor dedi bakalım bende heycanla bekleyip gorucem ınş.Kızlar bana 12 haftalıkken erkek dedi doktorum bugün 15 haftalığız doktor kız dedi. Ben şimdi kız olarak göreyim mi? %80 kız dedi. 12 haftalıkken erkek demişlerdi dedim yaa öyle mi dedi tekrar baktı bacakları kapalı göremiyorum dedi.
Amin ınş canım benim bende daha oğlum diyemiyorum valla :) 2 hafta sonra net belli olur diye düşünüyorum ama 3.gün önceye göre fark vardı şimdi ümidim arttı rabbim nasip etsin ınş.hepimizeCanım gözün aydın olsun..çok sevindim
Teslimiyetine hayran kaldım..inşallah hayırlısıyla kucağına alırsın oğlunu
Darısı diğer hamile arkadaşların başına inşallah
Bebegini sütten kesmek zorunda kalacaksin yazik en azindan 1.5 yaş emzir. Cok erken cok yipranirsin tabiki hayat senin karar senin bu yöntemlerinde garantisi yokCanım hadi hayırlısı inşallah değişmez bak öbür gittiğinda erkek derse pipi resmini gör çünkü 18.haftama kadar 2 dr bana erkek dedi sonra 22.haftada ayrıntılıda kız olduğu ortaya çıktı küçük kızımda meğer benim gördüğüm kordonmuş inşallahh senin ki erkektir tabii hayırlısıyla dua edecem sana sende bizlere dua et bende adet olmayı bekliyorum henüz lohusalıkkan sonra adet olmadım ovulasyona başlıyacm bakalım inşallah sen bize umut ol
Amin canım benim ınş.yeni mi doğum yaptın öyleyse 1 yaşını bekle derim ben en azından yürümeye başlar biraz taşıma yükü kalkar üstünden..Rabbim sana da nasip etsin..ınş.Canım benim dualarda buluşalım.en çok kabul olan dua birbirimize ettiğimiz dualar çünkü cikarsiz.Canım hadi hayırlısı inşallah değişmez bak öbür gittiğinda erkek derse pipi resmini gör çünkü 18.haftama kadar 2 dr bana erkek dedi sonra 22.haftada ayrıntılıda kız olduğu ortaya çıktı küçük kızımda meğer benim gördüğüm kordonmuş inşallahh senin ki erkektir tabii hayırlısıyla dua edecem sana sende bizlere dua et bende adet olmayı bekliyorum henüz lohusalıkkan sonra adet olmadım ovulasyona başlıyacm bakalım inşallah sen bize umut ol
Biliyorum bu yöntemlerin hiç garantisi yok hem bebeğim hem de kendi bedenim için 2 yıl beklemem gerek ama kalabalık aile seviyorum kız erkek fark etmez 4 çocuk istiyorum tabii zamanla inşallah hayırlısyla sağlıkla :)Bebegini sütten kesmek zorunda kalacaksin yazik en azindan 1.5 yaş emzir. Cok erken cok yipranirsin tabiki hayat senin karar senin bu yöntemlerinde garantisi yok
3 aylık oldu kızım çoook seviyorum kızlarımı onlar benim canım herşeyim saçlarının bir teline kıyamam iyi kii varlar iyi ki 2 kızım var oğlan bebiş istiyorum ama ne verirse Rabbim en güzelini veriyo biliyorum ..Haklısın canım bazen kafa karışıklığı yaşasamda bebişim en azından yürüyene dek düşünmüyorum bakalım hayırlısıAmin canım benim ınş.yeni mi doğum yaptın öyleyse 1 yaşını bekle derim ben en azından yürümeye başlar biraz taşıma yükü kalkar üstünden..Rabbim sana da nasip etsin..ınş.Canım benim dualarda buluşalım.en çok kabul olan dua birbirimize ettiğimiz dualar çünkü cikarsiz.
Inşallah canimAmin canım benim ınş.yeni mi doğum yaptın öyleyse 1 yaşını bekle derim ben en azından yürümeye başlar biraz taşıma yükü kalkar üstünden..Rabbim sana da nasip etsin..ınş.Canım benim dualarda buluşalım.en çok kabul olan dua birbirimize ettiğimiz dualar çünkü cikarsiz.
Tam pozisyonu göremedim ben ilk sağlıklı olup olmadığına baktı sonra cinsiyeti sorduk ilk başta kız gibi gördüm dedi bende erkek demişlerdi dedim bidaha bakayım dedi bacaklarını kapatmış öksürmemi söyledi öksürdüm ama banamısın demediCanım 15.haftadaki daha net sonuç çünkü organlar artık iyice belirginleşiyor bana da erkeğe benziyor dedi bakalım bende heycanla bekleyip gorucem ınş.
Ultrason resmi varsa bakalım istersen belki anlayan vardır hayırlısı olsun canımTam pozisyonu göremedim ben ilk sağlıklı olup olmadığına baktı sonra cinsiyeti sorduk ilk başta kız gibi gördüm dedi bende erkek demişlerdi dedim bidaha bakayım dedi bacaklarını kapatmış öksürmemi söyledi öksürdüm ama banamısın demediarkadaşım 20. Haftayı bekle dedi 20. Haftaya kadar kız demişler ona 24 haftada erkek çıktı dedi. Anlamadım ilk başta doktor baya kurcalamıştı erkek demişti direkt bu doktor fazla kurcalamadı ki bebekte göstermedi hayırlısı bakalım ayrıntılıyı beklicem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?