- 12 Aralık 2014
- 3.508
- 4.604
- 133
- Konu Sahibi Khvekokusu20
-
- #39.341
guzel yurekli arkadasim insallah Rabbim gonlundekini hayirlisiyla verir.darisi tum dileyenlere insallah.aminAyy Allah razı olsun canım benim ınş değişmez ama 3 günde fark atmış büyümüş şaşırdım görünce.doktorada dedim ooo hemen buyuyorlar bu dönemde dedi.o bile inşallah erkektir diyor iki kızım olduğunu biliyor.
Yok canım kimseye demedim demeyide düşünmuyorum uzun süre.sadece eşime bugün kız galiba dedim bakiyim ne diyecek diye çok şükür rabbime bana böyle bir eş nasip etmiş.nasip kısmet uzulecegimi mi sanıyorsun dedi herşey rabbimden dedi çok mutlu oldum.Inşallah canimsen naaptin söyledinmi kimseye paşayi:)
Canım yazdım dur iki hafta sonra kesinleşirse yine yazarım :)Canim yaptiklarini yazarmisinElifemm- ne yedin ne ictin?
Canım bu yöntemle erkek olanda var kız olanda var aramızda yani bu yöntem %100 değilKizlar ovulasyon testi kullanip hamile kalan ve cinsiyeti erkek olan varmi bu testu kullanip cinsiyetiniz hangisi cıktı lütfen yazarsaniz sevinirim
Amin ınş canım benim bende daha oğlum diyemiyorum valla :) 2 hafta sonra net belli olur diye düşünüyorum ama 3.gün önceye göre fark vardı şimdi ümidim arttı rabbim nasip etsin ınş.hepimize
Maşallah canim Allah daim etsin. Aklim gitti sevincten insallah degismez cok dua ettimYok canım kimseye demedim demeyide düşünmuyorum uzun süre.sadece eşime bugün kız galiba dedim bakiyim ne diyecek diye çok şükür rabbime bana böyle bir eş nasip etmiş.nasip kısmet uzulecegimi mi sanıyorsun dedi herşey rabbimden dedi çok mutlu oldum.
Amin amin canım benim Allah razı olsun biliyorum bu yolda gonullerimiz bir ,sizde benim dualarimdasiniz .duanin gücüne inancımız sonsuz.Rabbim biliyor.sevinclerimiz hep beraber olsun ınş.Maşallah canim Allah daim etsin. Aklim gitti sevincten insallah degismez cok dua ettim
Benimde 2 kizim var Allah bagislarsa.3 erkek olsunKızlar anca geldim doktordan kizlarimida muayene ettirdim uzun sürdü mesajlarinizi okumaya calisiyim dedim çok var hepsini okuyamadım beni merak etmişsiniz Allah im hepinizden razı olsun bu mübarek günün hürmetine ismi aklıma gelen herkese çok dua ettim namazimi kılıp abdestli gittim bugünde erkeğe benzetti.hatta büyük ihtimal erkek ol ucak dedi bu bidahaki kontrolde kesinlestiririz dedi cikintinin ucu yuvarlak gibi biraz uzamış ve bebeğim 11+5 olması gerekirken atak yapmış 12+2 cikti olcumde.Inş değişmez rabbimin izniyle ınş.deniyeceklerede bir ümit olur.
Cok sevindim sizin adiniza RABBIM bizlerede nasip etsin insallah benimde 2 kizim var bir oglum olsun cok istiyorum insallah isteyen herkese nasip olurKızlar anca geldim doktordan kizlarimida muayene ettirdim uzun sürdü mesajlarinizi okumaya calisiyim dedim çok var hepsini okuyamadım beni merak etmişsiniz Allah im hepinizden razı olsun bu mübarek günün hürmetine ismi aklıma gelen herkese çok dua ettim namazimi kılıp abdestli gittim bugünde erkeğe benzetti.hatta büyük ihtimal erkek ol ucak dedi bu bidahaki kontrolde kesinlestiririz dedi cikintinin ucu yuvarlak gibi biraz uzamış ve bebeğim 11+5 olması gerekirken atak yapmış 12+2 cikti olcumde.Inş değişmez rabbimin izniyle ınş.deniyeceklerede bir ümit olur.
Amin canım Allah razı olsun.Rabbim evlatlarını bağışlasın gonlundekini hayırlısıyla nasip etsin ınşBenimde 2 kizim var Allah bagislarsa.3 erkek olsun
Cok sevindim sizin adiniza RABBIM bizlerede nasip etsin insallah benimde 2 kizim var bir oglum olsun cok istiyorum insallah isteyen herkese nasip olur
canim domuz gribi tehlikeli değilmi iyileşir inşallah kuzucukAmin canım kızım çok hasta gerçekten 2 gündür ateşle uğraşıyoruz salgın var şu sıralar kimi soruyorum gribal.ama bizimkine domuz gribi olabilir dedi antiviral ilaç başladı.Rabbim senin de yavruna sifalar versin
Canim ya inşallah allahım sana da nasıp eder böyle örnekler görünce hevesleniyorum vallaKızlar benim ağrım geçti 1-2 gün çok ağrıdı geçti üzüldüm hevesim kırıldı. Sadece kasıklarımda hassasiyet var.
Canim ya inşallah allahım sana da nasıp eder böyle örnekler görünce hevesleniyorum vallaKızlar benim ağrım geçti 1-2 gün çok ağrıdı geçti üzüldüm hevesim kırıldı. Sadece kasıklarımda hassasiyet var.
Amin cnm inşallah. Rabbim dileyen herkese nasip etsin inşallahCanim ya inşallah allahım sana da nasıp eder böyle örnekler görünce hevesleniyorum valla
Evet canım baya ağır geçiriyor ateşleri düşmüyor baslarindayim su an.küçügum öksürük balgamdan kustu şimdi yatak üst baş hep battı temizledim.nebulizator aletiyle ilacli hava verdim şimdi daldı.büyüğünde ateşi için ilaç icirdim şimdi oda daldı.küçüğüm uyanıp ağlıyor sürekli. Doktor da dikkat et kendine bebeginde etkilenir dedi de yapcak hiçbirşey yok rabbime emanet artıkcanim domuz gribi tehlikeli değilmi iyileşir inşallah kuzucuk
Geliyor bebisKızlar benim ağrım geçti 1-2 gün çok ağrıdı geçti üzüldüm hevesim kırıldı. Sadece kasıklarımda hassasiyet var.
Ayyy güzel yürekli arkadaşım inşallah. Ama ağrı geçince cnm sıkıldı.Geliyor bebisAllah in izniyle
Amin ınş .kafana takmamaya çalış tutunmayi etkiliyor . agri kasılma hergün olmaz zaten ara da gelip giderler. Hayirlisiyla ınş ❤Ayyy güzel yürekli arkadaşım inşallah. Ama ağrı geçince cnm sıkıldı.
Bu arada Rabbim acil şifalar versin kuzularına. Dikkat et kendine bol bol c vitamini al pekmez falan iç.
Evet ara ara gelip gidiyor yine de çok heveslenmeyim tutmama ihtimali de var. Sonuçta ovülasyon için test falan kullanmadım.Amin ınş .kafana takmamaya çalış tutunmayi etkiliyor . agri kasılma hergün olmaz zaten ara da gelip giderler. Hayirlisiyla ınş ❤
Cnm nerden biliyosun tutmadığını umutsuzluğa kapılma inşallah oğluşun yoldadır sen de çok bekledin benim gibi dualarımdasınKızlar benim ağrım geçti 1-2 gün çok ağrıdı geçti üzüldüm hevesim kırıldı. Sadece kasıklarımda hassasiyet var.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?