Yumurtlamadan hemen önce ve/veya sonraki ilişkiyle hamile kalanlar bebeginizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    518
guzel yurekli arkadasim insallah Rabbim gonlundekini hayirlisiyla verir.darisi tum dileyenlere insallah.amin

Inşallah canim sen naaptin söyledinmi kimseye paşayi:)
Yok canım kimseye demedim demeyide düşünmuyorum uzun süre.sadece eşime bugün kız galiba dedim bakiyim ne diyecek diye çok şükür rabbime bana böyle bir eş nasip etmiş.nasip kısmet uzulecegimi mi sanıyorsun dedi herşey rabbimden dedi çok mutlu oldum.

Kizlar ovulasyon testi kullanip hamile kalan ve cinsiyeti erkek olan varmi bu testu kullanip cinsiyetiniz hangisi cıktı lütfen yazarsaniz sevinirim
Canım bu yöntemle erkek olanda var kız olanda var aramızda yani bu yöntem %100 değil

N naznaz16 kuzum nasilsin sende varmi gelisme?
@Birbilsem1132 nerelerdesln canim? Yazmiyorsun artik

Var canım eylüle erteledik küçük kızımda en azından 4 yaşında olur diye düşündüm herşey nasip kısmet ma bazen kendiliğinden hamile kalsam diyorum

Amin ınş canım benim bende daha oğlum diyemiyorum valla :) 2 hafta sonra net belli olur diye düşünüyorum ama 3.gün önceye göre fark vardı şimdi ümidim arttı rabbim nasip etsin ınş.hepimize

Ay canım ya oğlum deyince bile heyecanlanıyor insan inşallah Rabbim dualarımızı kabul eder sende sağlıkla kucağına alırsın. Dualarında bizi de unutma inşallah

Maşallah canim Allah daim etsin. Aklim gitti sevincten insallah degismez cok dua ettim

Maşallah canim Allah daim etsin. Aklim gitti sevincten insallah degismez cok dua ettim
Amin amin canım benim Allah razı olsun biliyorum bu yolda gonullerimiz bir ,sizde benim dualarimdasiniz .duanin gücüne inancımız sonsuz.Rabbim biliyor.sevinclerimiz hep beraber olsun ınş.

Benimde 2 kizim var Allah bagislarsa.3 erkek olsun
Cok sevindim sizin adiniza RABBIM bizlerede nasip etsin insallah benimde 2 kizim var bir oglum olsun cok istiyorum insallah isteyen herkese nasip olur

Benimde 2 kizim var Allah bagislarsa.3 erkek olsun

Cok sevindim sizin adiniza RABBIM bizlerede nasip etsin insallah benimde 2 kizim var bir oglum olsun cok istiyorum insallah isteyen herkese nasip olur
Amin canım Allah razı olsun.Rabbim evlatlarını bağışlasın gonlundekini hayırlısıyla nasip etsin ınş

canim domuz gribi tehlikeli değilmi iyileşir inşallah kuzucuk

canim domuz gribi tehlikeli değilmi iyileşir inşallah kuzucuk
Evet canım baya ağır geçiriyor ateşleri düşmüyor baslarindayim su an.küçügum öksürük balgamdan kustu şimdi yatak üst baş hep battı temizledim.nebulizator aletiyle ilacli hava verdim şimdi daldı.büyüğünde ateşi için ilaç icirdim şimdi oda daldı.küçüğüm uyanıp ağlıyor sürekli. Doktor da dikkat et kendine bebeginde etkilenir dedi de yapcak hiçbirşey yok rabbime emanet artık

Ayyy güzel yürekli arkadaşım inşallah. Ama ağrı geçince cnm sıkıldı.
Bu arada Rabbim acil şifalar versin kuzularına. Dikkat et kendine bol bol c vitamini al pekmez falan iç.
Amin ınş .kafana takmamaya çalış tutunmayi etkiliyor . agri kasılma hergün olmaz zaten ara da gelip giderler. Hayirlisiyla ınş ❤

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…