Yumurtlamadan hemen önce ve/veya sonraki ilişkiyle hamile kalanlar bebeginizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    518
Büyük ihtimal görüntü kalitesi iyi degildir o yüzden bastiriyordur. Canin senin hamilelik nasil gidiyor. Ya benim iki gündür yüzüme beyazlik geldi cildim guzelleşti ama vücudumda sivilceler cikti ve agriyor kolumda belimde ayni şeyi yaşayan varmi

Evet devletin cihazı iyi olmadığı için ben 7 haftalikken devlete gittim kalp atışını göremiyorum dedi vajinal muayene yapmak istedi ben yaptirmadim özele gittim özelde hemen duydu kalp atışını

Kizlar dua edin bugun kan twsti yaptircam icimde hem korku hem istek var bilmiyom insAllah ogluma hamis kalmisimdir kaldiysamdan duanizda benide unutmayin bugun aksama sonucu yazarim insAllah.
Canim dualarimiz seninle inşallah oğlun tutulmuştur haber t et bize canim

Evet bende cihazdan kaynaklandıgını tahmin ettim canım iyiyiz şükür benimde yüzümde isilik dokmuş gibi sadece yanaklarım ama

Kizlar bir bakarmisiniz dun ilk defa yapmıştım bugun saat 16 yi beklemedim 12 de yaptim ama ovu testi cok gec emdi cizgiler o yizden soluk cikti neden boyle oldi bilmiyorim bu bat 21 aralik iki gundur kasiklar agriyo bugin agri hala devam ediyo

Eklentiler

• 20180106_122444.webp
    3,7 KB · Görüntüleme: 230
Benimde sadece sırtımda sivilceler cikti.normalde öyle bir sorunum hiç olmadı.

Canim insallah değişmez gönlümüzdeki olur ama herşeyden önce hayirlisi olsun bitanem.bende testi yaptim oglan cikti yuzde 90 diyor ama ya nasip iste
Amin ınş canım benim.Hadi ınş test doğru çıkar ben net ten okumuştum tutma oranı bata yüksek diyordu.

Canım daha pozitif olmamış yapmaya devam et bide ışıktan sanırım C ve T yi secemedim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…