- 22 Ocak 2013
- 4.819
- 14.642
- 208
- 36
- Konu Sahibi Khvekokusu20
-
- #39.361
Ayyy çok saol cnm Allah razı olsun Ben de sizin için dua ediyorum. İnşallah dediğin gibidir.Cnm nerden biliyosun tutmadığını umutsuzluğa kapılma inşallah oğluşun yoldadır sen de çok bekledin benim gibi dualarımdasın
Büyük ihtimal görüntü kalitesi iyi degildir o yüzden bastiriyordur. Canin senin hamilelik nasil gidiyor. Ya benim iki gündür yüzüme beyazlik geldi cildim guzelleşti ama vücudumda sivilceler cikti ve agriyor kolumda belimde ayni şeyi yaşayan varmiKızlar bişey sorucam ben kontrollerımde özel le gidiyorum kızımda da aynı dokt.gitmiştim bişey farkettim özeldeki dokt.ultrason cihazını bastırmıyo bakarken 2kere devlette gittim farkettim ki ordaki dokt.bastırıyo bakarken bu cihazdan mı kaynaklanıyor acaba _?
Evet devletin cihazı iyi olmadığı için ben 7 haftalikken devlete gittim kalp atışını göremiyorum dedi vajinal muayene yapmak istedi ben yaptirmadim özele gittim özelde hemen duydu kalp atışınıKızlar bişey sorucam ben kontrollerımde özel le gidiyorum kızımda da aynı dokt.gitmiştim bişey farkettim özeldeki dokt.ultrason cihazını bastırmıyo bakarken 2kere devlette gittim farkettim ki ordaki dokt.bastırıyo bakarken bu cihazdan mı kaynaklanıyor acaba _?
Canım inşallah oğluna hamile kalmişsindir bizi merakta koyma hemen yazKizlar dua edin bugun kan twsti yaptircam icimde hem korku hem istek var bilmiyom insAllah ogluma hamis kalmisimdir kaldiysamdan duanizda benide unutmayin bugun aksama sonucu yazarim insAllah.
Rabbim gönlündekini nasip etsin cnm inşallah.Kizlar dua edin bugun kan twsti yaptircam icimde hem korku hem istek var bilmiyom insAllah ogluma hamis kalmisimdir kaldiysamdan duanizda benide unutmayin bugun aksama sonucu yazarim insAllah.
Canim dualarimiz seninle inşallah oğlun tutulmuştur haber t et bize canimKizlar dua edin bugun kan twsti yaptircam icimde hem korku hem istek var bilmiyom insAllah ogluma hamis kalmisimdir kaldiysamdan duanizda benide unutmayin bugun aksama sonucu yazarim insAllah.
Canım dualarım seninle inşallah oğluna hamilesindir hayırlısı olsunKizlar dua edin bugun kan twsti yaptircam icimde hem korku hem istek var bilmiyom insAllah ogluma hamis kalmisimdir kaldiysamdan duanizda benide unutmayin bugun aksama sonucu yazarim insAllah.
Büyük ihtimal görüntü kalitesi iyi degildir o yüzden bastiriyordur. Canin senin hamilelik nasil gidiyor. Ya benim iki gündür yüzüme beyazlik geldi cildim guzelleşti ama vücudumda sivilceler cikti ve agriyor kolumda belimde ayni şeyi yaşayan varmi
Canim insallah değişmez gönlümüzdeki olur ama herşeyden önce hayirlisi olsun bitanem.bende testi yaptim oglan cikti yuzde 90 diyor ama ya nasip isteAmin amin ınş canım.sırayla müjdeli haberlerinizi verelim ınş yinede içimde bir acaba var ınş değişmez
Benimde sadece sırtımda sivilceler cikti.normalde öyle bir sorunum hiç olmadı.Büyük ihtimal görüntü kalitesi iyi degildir o yüzden bastiriyordur. Canin senin hamilelik nasil gidiyor. Ya benim iki gündür yüzüme beyazlik geldi cildim guzelleşti ama vücudumda sivilceler cikti ve agriyor kolumda belimde ayni şeyi yaşayan varmi
Amin ınş canım benim.Hadi ınş test doğru çıkar ben net ten okumuştum tutma oranı bata yüksek diyordu.Canim insallah değişmez gönlümüzdeki olur ama herşeyden önce hayirlisi olsun bitanem.bende testi yaptim oglan cikti yuzde 90 diyor ama ya nasip iste
Hangi test bu cnmAmin ınş canım benim.Hadi ınş test doğru çıkar ben net ten okumuştum tutma oranı bata yüksek diyordu.
Canım daha pozitif olmamış yapmaya devam et bide ışıktan sanırım C ve T yi secemedim.Kizlar bir bakarmisiniz dun ilk defa yapmıştım bugun saat 16 yi beklemedim 12 de yaptim ama ovu testi cok gec emdi cizgiler o yizden soluk cikti neden boyle oldi bilmiyorim bu bat 21 aralik iki gundur kasiklar agriyo bugin agri hala devam ediyo
İntelligender testi 10.haftadan sonra idrarla test yapıyorsun erkek mi kız mi ona göre renk değiştiriyor.n11 de satılıyordu sanırımHangi test bu cnm
Amin ins canim.rengi koyu yesil cikti.ins dogru cikar.ama yine de heveslenmiyorum.Rabbim hepimizin gönlünü hakli cikarsin .aminAmin ınş canım benim.Hadi ınş test doğru çıkar ben net ten okumuştum tutma oranı bata yüksek diyordu.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?