Yumurtlamadan hemen önce ve/veya sonraki ilişkiyle hamile kalanlar bebeginizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    518
Kimse beni sormamış çok üzüldüm ama yinede söyleyeyim çok şükür rabime bugün keseyi görmek nasip oldu bana doktor artık dış gebelik ihtimali yok dedi
Canim benim ben ozellikle sormak istemedim. Insan cok garip oluyor boylesi bir durumda .senin mutlu haber vermeni istedim. Ben inan ki haber izleyemiyorum bu son zamanlarda herseye aglar oldum. Cok ama cokkk sevindim senin adina cok gecmis olsun

Canim benim ben ozellikle sormak istemedim. Insan cok garip oluyor boylesi bir durumda .senin mutlu haber vermeni istedim. Ben inan ki haber izleyemiyorum bu son zamanlarda herseye aglar oldum. Cok ama cokkk sevindim senin adina cok gecmis olsun
Sağol cnm
sağol cnm

Kimse beni sormamış çok üzüldüm ama yinede söyleyeyim çok şükür rabime bugün keseyi görmek nasip oldu bana doktor artık dış gebelik ihtimali yok dedi
Cnm senin adına çok sevindik. Rabbim sağlıcakla kucağına da almayı nasip etsin inşallah. Alınma cnm herkes durumunu yazıyor biz de ona göre cvp yazıyoruz. Kırdıysak hakkını helal et cnm. Ama inan ki herkesin bir telâşı var aklımızdan çıkmış olabilir.

Olabilir cnm önemli değıl rabbim sana da nasip eder inşallah

Ayy kuzum ya gözün aydın ınş hep sağlıkla ilerler çok sevindim ❤

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…