- Konu Sahibi Khvekokusu20
-
- #39.381
Hımm daha biz o evreye gelemedik cnm:)İntelligender testi 10.haftadan sonra idrarla test yapıyorsun erkek mi kız mi ona göre renk değiştiriyor.n11 de satılıyordu sanırım
Canim benim ben ozellikle sormak istemedim. Insan cok garip oluyor boylesi bir durumda .senin mutlu haber vermeni istedim. Ben inan ki haber izleyemiyorum bu son zamanlarda herseye aglar oldum. Cok ama cokkk sevindim senin adina cok gecmis olsunKimse beni sormamış çok üzüldüm ama yinede söyleyeyim çok şükür rabime bugün keseyi görmek nasip oldu bana doktor artık dış gebelik ihtimali yok dedi
Sağol cnmCanim benim ben ozellikle sormak istemedim. Insan cok garip oluyor boylesi bir durumda .senin mutlu haber vermeni istedim. Ben inan ki haber izleyemiyorum bu son zamanlarda herseye aglar oldum. Cok ama cokkk sevindim senin adina cok gecmis olsun
sağol cnmCanim benim ben ozellikle sormak istemedim. Insan cok garip oluyor boylesi bir durumda .senin mutlu haber vermeni istedim. Ben inan ki haber izleyemiyorum bu son zamanlarda herseye aglar oldum. Cok ama cokkk sevindim senin adina cok gecmis olsun
Cnm senin adına çok sevindik. Rabbim sağlıcakla kucağına da almayı nasip etsin inşallah. Alınma cnm herkes durumunu yazıyor biz de ona göre cvp yazıyoruz. Kırdıysak hakkını helal et cnm. Ama inan ki herkesin bir telâşı var aklımızdan çıkmış olabilir.Kimse beni sormamış çok üzüldüm ama yinede söyleyeyim çok şükür rabime bugün keseyi görmek nasip oldu bana doktor artık dış gebelik ihtimali yok dedi
Olabilir cnm önemli değıl rabbim sana da nasip eder inşallahCnm senin adına çok sevindik. Rabbim sağlıcakla kucağına da almayı nasip etsin inşallah. Alınma cnm herkes durumunu yazıyor biz de ona göre cvp yazıyoruz. Kırdıysak hakkını helal et cnm. Ama inan ki herkesin bir telâşı var aklımızdan çıkmış olabilir.
Ay hadi inşallah oğluşun olur. Senin adına çok sevindim.Canim insallah değişmez gönlümüzdeki olur ama herşeyden önce hayirlisi olsun bitanem.bende testi yaptim oglan cikti yuzde 90 diyor ama ya nasip iste
Amin inşallah. Rabbim gönlüne göre versin inşallah cnm.Olabilir cnm önemli değıl rabbim sana da nasip eder inşallah
Sağol cnm allah razı olsun hepimizin inşallah cnm allah ısteyen herkese saglikli erkek evlatlar verir inşallahAmin inşallah. Rabbim gönlüne göre versin inşallah cnm.
Ben pek seçemedim cnm bilenler yorum yapacaktır. Sağlıkla gelsin inşallah bebeğin.Eki Görüntüle 2089921 Kızlar bakarmısınız 15 haftalık bebişim
Amiiinn cnm inşallah. Allah hepimizden razı olsun.Sağol cnm allah razı olsun hepimizin inşallah cnm allah ısteyen herkese saglikli erkek evlatlar verir inşallah
Gözün Aydın cnm sağlıkla kucağına almak da nasip olsunKimse beni sormamış çok üzüldüm ama yinede söyleyeyim çok şükür rabime bugün keseyi görmek nasip oldu bana doktor artık dış gebelik ihtimali yok dedi
Allah razı olsun cnm çok sağol çok güzel bir duygu rabbim ısteyen herkese tatirsin aminGözün Aydın cnm sağlıkla kucağına almak da nasip olsun
Burada 3 çizgi var mı kızlar 3 paralel çizgi olunca kız olurmuş çzigi görüyomusunuz?Eki Görüntüle 2089928 amin canım inşallah peki bu bacak arası kız mı erkek mi belli oluyo mu böyle
doktor yorumda bulunmadimi canimBurada 3 çizgi var mı kızlar 3 paralel çizgi olunca kız olurmuş çzigi görüyomusunuz?
Ayy kuzum ya gözün aydın ınş hep sağlıkla ilerler çok sevindim ❤Kimse beni sormamış çok üzüldüm ama yinede söyleyeyim çok şükür rabime bugün keseyi görmek nasip oldu bana doktor artık dış gebelik ihtimali yok dedi
Canım kaç haftalık burda kıza benziyor.ama erken haftalarda cekildiyse bişey diyemem degisebilirEki Görüntüle 2089928 amin canım inşallah peki bu bacak arası kız mı erkek mi belli oluyo mu böyle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?