- 31 Temmuz 2017
- 2.684
- 6.216
- 73
- 38
- Konu Sahibi Khvekokusu20
-
- #39.401
Canım 15 haftalıkta artık kuyruk kısmı içe doğru cekiliyor nub değilde direk bacak arası gormek lazım.Eki Görüntüle 2089921 Kızlar bakarmısınız 15 haftalık bebişim
nasil oldu canim cocuklar insallah iyidirlerCanım 15 haftalıkta artık kuyruk kısmı içe doğru cekiliyor nub değilde direk bacak arası gormek lazım.
Sağol canım benim Allah razı olsun 3-4 saatte bir ateş devam su an ikiside ateşten uyuya kaldılar küçüğün 3.günü büyüğün 2.günü ınş çabuk geçernasil oldu canim cocuklar insallah iyidirler
Bu 12 haftalıkkendi canım doktor erkek dediği zaman 15 haftalıkken doktor öylesine baktı benim gördüğüm aynı bu şekildeydi. Netten baktım da doktor 3 çizgi olmalı dio anlamadımCanım 15 haftalıkta artık kuyruk kısmı içe doğru cekiliyor nub değilde direk bacak arası gormek lazım.
Bu bacak arasına göre kıza benzetmesi lazımdı pipi çikintisi daha sonrasında bu kalp gibi gözüken çikintinin tam ortasında çıkıyor..Bu 12 haftalıkkendi canım doktor erkek dediği zaman 15 haftalıkken doktor öylesine baktı benim gördüğüm aynı bu şekildeydi. Netten baktım da doktor 3 çizgi olmalı dio anlamadım
Canım doktor ultrason da farklı açılardan çekip 3 çizgiyi görmüş olabilir bilmiyorum bu resimde 3 çizgi gözükmüyor direk bacak arası bakılsa 15 haftalık artık cinsiyet şekil almış oluyor ayirtedilebilir yaniBu 15 haftalıkEki Görüntüle 2089990
Âmin inşallahAllah razı olsun cnm çok sağol çok güzel bir duygu rabbim ısteyen herkese tatirsin amin
Sağol cnm allah razı olsun inşallahAyy kuzum ya gözün aydın ınş hep sağlıkla ilerler çok sevindim ❤
Canım sen birşey denemismiydin yumurtlama günü yada sık ilişki.yazdın mi daha önce hatırlamıyorum o yüzden soriyim dedim.bide kaçıncı gebeliginBu 15 haftalıkEki Görüntüle 2089990
insallah canim cok gecmis olsun tez zamanda atlatirlar insallahSağol canım benim Allah razı olsun 3-4 saatte bir ateş devam su an ikiside ateşten uyuya kaldılar küçüğün 3.günü büyüğün 2.günü ınş çabuk geçer
İlk gebeliğim canım yumurta takibi ile çatladığı gün beraberlik oldu. İlk hafta doktor çok net erkek diyince kendimi erkeğe hazırladım. Şimdi kız diyince arada kaldım. Arkadaşım 6 aya kadar kız dediler sonra erkek çıktı dedi bide artık karnımda hareketlenme var erkek çocuklar erken belli eder diyolar ne kadar doğru bilemem. Ve erkekteki bütün belirtileri hamilelik boyu yaşadım şuan kız diyince şok oldum. Oysaki eşim kız çok istiyodu ama işte anlamadım bendeCanım sen birşey denemismiydin yumurtlama günü yada sık ilişki.yazdın mi daha önce hatırlamıyorum o yüzden soriyim dedim.bide kaçıncı gebeligin
Hayirlisiyla gönlündeki olur ınş.tek ilişki ile mi hamile kaldın öncesinde de oldu mu iliskiİlk gebeliğim canım yumurta takibi ile çatladığı gün beraberlik oldu. İlk hafta doktor çok net erkek diyince kendimi erkeğe hazırladım. Şimdi kız diyince arada kaldım. Arkadaşım 6 aya kadar kız dediler sonra erkek çıktı dedi bide artık karnımda hareketlenme var erkek çocuklar erken belli eder diyolar ne kadar doğru bilemem. Ve erkekteki bütün belirtileri hamilelik boyu yaşadım şuan kız diyince şok oldum. Oysaki eşim kız çok istiyodu ama işte anlamadım bende
Amin canim. Cumlemizin dilegi kabul görür ins. Ama ben cok umutlanıyorum yine de beklemek de fayda var 12.haftama yaklasiyorum. En gec bi kac haftaya belli olur sanirsamAy hadi inşallah oğluşun olur. Senin adına çok sevindim.
Erkek canim alttan cekilmis sanki.ortada koca bi cikinti var belli yaniEki Görüntüle 2089928 amin canım inşallah peki bu bacak arası kız mı erkek mi belli oluyo mu böyle
Canim cok gecmis olsun. Kizlari op bziim icinSağol canım benim Allah razı olsun 3-4 saatte bir ateş devam su an ikiside ateşten uyuya kaldılar küçüğün 3.günü büyüğün 2.günü ınş çabuk geçer
Yok kuzum kızların çikintisi aynen böyle oluyor.Erkek canim alttan cekilmis sanki.ortada koca bi cikinti var belli yani
Allah razı olsun canım rabbim hasta yatağında şifa bekleyen herkese sifalar versin.aminCanim cok gecmis olsun. Kizlari op bziim icin
Canım kaçıncı günün ağrı akıntı varmı testin pik yapmış ve açılmaya başlıyor gibi saat 9 gibi tekrar yap bakalım sıvı alımınina dikkat et.eşine 1 saat öncesi sade bir kahve ve bölgesel duş yapmasını ışte.ilişki öncesi hacet namazı kılıp 7 ayetel kürsü ve 55 ya mucib esmasini oku.birliktelik başlamadan esinde dua etsin ve mutlaka besmelle ile başlayın. Kalcanin altına bir yastık koyup 15dk kadar bekle ve sonra sağına dönüp en az 1 saat kalkma.kaç günlük perhiz var rabbim rast getirsin ınş.aklıma gelenler bunlar diğer arkadaslarimda ekler belki.Kizlar bugunki testlerim bunlar 1.sabah saat 11 de 2.saat 17.00 da yapildi sizce pik olmus mu iliski olsun mu bu aksam lutfen bide erkek cocuk cok istiyorum baska ne yapayim sizce
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?