- 16 Ağustos 2017
- 235
- 431
- 33
- 45
- Konu Sahibi Khvekokusu20
-
- #39.421
Canım kaçıncı günün ağrı akıntı varmı testin pik yapmış ve açılmaya başlıyor gibi saat 9 gibi tekrar yap bakalım sıvı alımınina dikkat et.eşine 1 saat öncesi sade bir kahve ve bölgesel duş yapmasını ışte.ilişki öncesi hacet namazı kılıp 7 ayetel kürsü ve 55 ya mucib esmasini oku.birliktelik başlamadan esinde dua etsin ve mutlaka besmelle ile başlayın. Kalcanin altına bir yastık koyup 15dk kadar bekle ve sonra sağına dönüp en az 1 saat kalkma.kaç günlük perhiz var rabbim rast getirsin ınş.aklıma gelenler bunlar diğer arkadaslarimda ekler belki.
Evet canım tek ilişki doktor çatlamış dedi eve geldiğimizde birlikte olduk. Ve sağ tarafımdan yumurtam olgunlaştıHayirlisiyla gönlündeki olur ınş.tek ilişki ile mi hamile kaldın öncesinde de oldu mu iliski
Banada doktor bunda erkek dedi ama sonra başka bi doktor kız diyince şaşırdık eminde konuşmuştu oysaki. Hayırlısı ayrıntılıyı beklicem artıkErkek canim alttan cekilmis sanki.ortada koca bi cikinti var belli yani
erkek bence ortadaki goruntu bebeyin testisleri gibiEki Görüntüle 2089928 amin canım inşallah peki bu bacak arası kız mı erkek mi belli oluyo mu böyle
Kimse beni sormamış çok üzüldüm ama yinede söyleyeyim çok şükür rabime bugün keseyi görmek nasip oldu bana doktor artık dış gebelik ihtimali yok dedi
Cnm annemler geldi malesef gidemedik ya dunde misafirim vardi dr ayin 5 de yapsan kan testi cikar demisdi 6 bitiyo ama hala gidemedim bu gidisle adeti bekleyecem sanki 4 gun kaldi
Canım testin ilkine göre açılmaya başlamış çatlamış demek oluyor bu gece değerlendir derim.Allah im rast getirsin hayırlı sıyla oğluna hamile kalmayı nasip etsin ınş.Canım ilk gebelikmi ol ucak.Sagol canim akintim 2 aksam once geldi catlamis olmasi lazim diye dusunuyorum bende siliklesince mi iliski olsun tamam dediklerini yapicam dua et bizlerede saglikli bir erkek bebegimiz olsun bizimde
Inş erkektir canım hayırlısıyla.kurumuydun islakmiydin birliktelik olunca şöyle biseyde var yumurta catladiktan sonra 12 saati geçirmemek lazım ortam kuruyup asidiklesiyor.Banada doktor bunda erkek dedi ama sonra başka bi doktor kız diyince şaşırdık eminde konuşmuştu oysaki. Hayırlısı ayrıntılıyı beklicem artık
Sağol cnm allah razı olsun dualarimdasiniz hepinizÇok sevindim canım ne mutlu haber Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah dualarında unutma
Canım bende öyle düşündüm çok belirgin kız bebekte böyle olur mu. Banada testisleri geldi hatta 15 haftalıkkende bariz bu şekildi ama bebek tam pozisyonda değildi bacaklarını kapadı sonradında. Doktor kız dedi. 12 haftalıkken erkek dediler diyince tekrar bakmak istedi ama bebek bacaklarını kapatıp göstermedi.erkek bence ortadaki goruntu bebeyin testisleri gibi
Islaktı canım hatta ben zaten yumurta kesin çatladı dedim emin olmak için gittik doktora oda çatlamış dedi. Ve gelmeyle birliktelik oldu sağ tarafımada yattım hatta hamile kalınca kesem sağdaydı doktor cihazı hep sağda baktı hiç sol tarafa götürmedi. Sağlıklı çok şükür inan kız erkek takıntım yok ilk bebeğim Rabbim ikisini tattırsın hepimize. Sadece doktor 12 haftalıkken erkek diyince ister istemez içimde çok içselleştirmişimInş erkektir canım hayırlısıyla.kurumuydun islakmiydin birliktelik olunca şöyle biseyde var yumurta catladiktan sonra 12 saati geçirmemek lazım ortam kuruyup asidiklesiyor.
Allah bagislasin 2 tane dunya guzeli kizim var canim esim istemiyor ama ben 1 erkek bebegim olsun cok istiyorumCanım testin ilkine göre açılmaya başlamış çatlamış demek oluyor bu gece değerlendir derim.Allah im rast getirsin hayırlı sıyla oğluna hamile kalmayı nasip etsin ınş.Canım ilk gebelikmi ol ucak.
İnşallah oğluna hamile kaldın kuzum benim suanda beni de unutmaCnm annemler geldi malesef gidemedik ya dunde misafirim vardi dr ayin 5 de yapsan kan testi cikar demisdi 6 bitiyo ama hala gidemedim bu gidisle adeti bekleyecem sanki 4 gun kaldi
Amin ınş canım ilk olduğu için senin için ikiside çok heycanli suan biliyorum rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin.yani bu yönteme göre erkek olma olasılığını arttırmış oluyorsun.kesinleşince mutlaka haber et bizi de rabbim gonlunuze göre versin canım.Islaktı canım hatta ben zaten yumurta kesin çatladı dedim emin olmak için gittik doktora oda çatlamış dedi. Ve gelmeyle birliktelik oldu sağ tarafımada yattım hatta hamile kalınca kesem sağdaydı doktor cihazı hep sağda baktı hiç sol tarafa götürmedi. Sağlıklı çok şükür inan kız erkek takıntım yok ilk bebeğim Rabbim ikisini tattırsın hepimize. Sadece doktor 12 haftalıkken erkek diyince ister istemez içimde çok içselleştirmişimayrıntılıda inşallah netleşir şuan kız olmasınada alıştım hayırlısı bakalım. Buarada kız bebekte bu kadar belli olur mu 15 haftalıkken gittiğimde de çok kısa bu şekilde görüldü ben testisleri diye düşündüm o kadar belirgindi sadece çıkıntı yoktu ki bebekte göstermedi sonrasını
Oyy maşallah rabbim evlatlarını bağışlasın.Inş bu seferde oğluna hamile kalirsin rabbimin izniyle Allah nasip etsin canım.Allah bagislasin 2 tane dunya guzeli kizim var canim esim istemiyor ama ben 1 erkek bebegim olsun cok istiyorum
Cnm hacet namazı kaç rekatOyy maşallah rabbim evlatlarını bağışlasın.Inş bu seferde oğluna hamile kalirsin rabbimin izniyle Allah nasip etsin canım.
Canim testi yaptim siliklesmeye baslamisti senin yazdiklarinin hepsini yaptim namaz dualar esimede kahve icirip soguk suyla dus aldirdim su an yastik koyup bekliyorum takdir Allahin insallah nasip olurOyy maşallah rabbim evlatlarını bağışlasın.Inş bu seferde oğluna hamile kalirsin rabbimin izniyle Allah nasip etsin canım.
kız sanki bu yıl erkek yıli elini sıkı tutsunlar hamile kalmak isyeyenler ama sık iliski olmasin he bu çok kişiden duydum cunkuKızlar bunlar ne güzel haberlerşenlendi ortalık erkek bebiş haberleriyle. Rabbim kucağınaza da almayı nasip etsin inşallah. Şükür olsun Rabbime güzel haberler alıyoruz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?