Yumurtlamadan hemen önce ve/veya sonraki ilişkiyle hamile kalanlar bebeginizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    518
Sagol canim akintim 2 aksam once geldi catlamis olmasi lazim diye dusunuyorum bende siliklesince mi iliski olsun tamam dediklerini yapicam dua et bizlerede saglikli bir erkek bebegimiz olsun bizimde

Kimse beni sormamış çok üzüldüm ama yinede söyleyeyim çok şükür rabime bugün keseyi görmek nasip oldu bana doktor artık dış gebelik ihtimali yok dedi

Çok sevindim canım ne mutlu haber Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah dualarında unutma

Sagol canim akintim 2 aksam once geldi catlamis olmasi lazim diye dusunuyorum bende siliklesince mi iliski olsun tamam dediklerini yapicam dua et bizlerede saglikli bir erkek bebegimiz olsun bizimde
Canım testin ilkine göre açılmaya başlamış çatlamış demek oluyor bu gece değerlendir derim.Allah im rast getirsin hayırlı sıyla oğluna hamile kalmayı nasip etsin ınş.Canım ilk gebelikmi ol ucak.

Banada doktor bunda erkek dedi ama sonra başka bi doktor kız diyince şaşırdık eminde konuşmuştu oysaki. Hayırlısı ayrıntılıyı beklicem artık
Inş erkektir canım hayırlısıyla.kurumuydun islakmiydin birliktelik olunca şöyle biseyde var yumurta catladiktan sonra 12 saati geçirmemek lazım ortam kuruyup asidiklesiyor.

erkek bence ortadaki goruntu bebeyin testisleri gibi
Canım bende öyle düşündüm çok belirgin kız bebekte böyle olur mu. Banada testisleri geldi hatta 15 haftalıkkende bariz bu şekildi ama bebek tam pozisyonda değildi bacaklarını kapadı sonradında. Doktor kız dedi. 12 haftalıkken erkek dediler diyince tekrar bakmak istedi ama bebek bacaklarını kapatıp göstermedi.

Inş erkektir canım hayırlısıyla.kurumuydun islakmiydin birliktelik olunca şöyle biseyde var yumurta catladiktan sonra 12 saati geçirmemek lazım ortam kuruyup asidiklesiyor.
Islaktı canım hatta ben zaten yumurta kesin çatladı dedim emin olmak için gittik doktora oda çatlamış dedi. Ve gelmeyle birliktelik oldu sağ tarafımada yattım hatta hamile kalınca kesem sağdaydı doktor cihazı hep sağda baktı hiç sol tarafa götürmedi. Sağlıklı çok şükür inan kız erkek takıntım yok ilk bebeğim Rabbim ikisini tattırsın hepimize. Sadece doktor 12 haftalıkken erkek diyince ister istemez içimde çok içselleştirmişim ayrıntılıda inşallah netleşir şuan kız olmasınada alıştım hayırlısı bakalım. Buarada kız bebekte bu kadar belli olur mu 15 haftalıkken gittiğimde de çok kısa bu şekilde görüldü ben testisleri diye düşündüm o kadar belirgindi sadece çıkıntı yoktu ki bebekte göstermedi sonrasını

Allah bagislasin 2 tane dunya guzeli kizim var canim esim istemiyor ama ben 1 erkek bebegim olsun cok istiyorum

Amin ınş canım ilk olduğu için senin için ikiside çok heycanli suan biliyorum rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin.yani bu yönteme göre erkek olma olasılığını arttırmış oluyorsun.kesinleşince mutlaka haber et bizi de rabbim gonlunuze göre versin canım.

Allah bagislasin 2 tane dunya guzeli kizim var canim esim istemiyor ama ben 1 erkek bebegim olsun cok istiyorum
Oyy maşallah rabbim evlatlarını bağışlasın.Inş bu seferde oğluna hamile kalirsin rabbimin izniyle Allah nasip etsin canım.

Oyy maşallah rabbim evlatlarını bağışlasın.Inş bu seferde oğluna hamile kalirsin rabbimin izniyle Allah nasip etsin canım.
Cnm hacet namazı kaç rekat
Netten araştırma yaptım 1 yerde 4rekat yazıyor
1 rekatta Fatiha ve 3 ayetel Kürsi
2 3 4 . Rekatta ihlas nas Felak birer kere

Başka sitelerde 2 rekat yazıyor
Sen nasıl kıldın zahmet olmazsa yazarımızın

Kızlarına da çok geçmiş olsun canım rabbim şifa versin inşallah

Canim testi yaptim siliklesmeye baslamisti senin yazdiklarinin hepsini yaptim namaz dualar esimede kahve icirip soguk suyla dus aldirdim su an yastik koyup bekliyorum takdir Allahin insallah nasip olur

Kızlar bunlar ne güzel haberler şenlendi ortalık erkek bebiş haberleriyle. Rabbim kucağınaza da almayı nasip etsin inşallah. Şükür olsun Rabbime güzel haberler alıyoruz.
kız sanki bu yıl erkek yıli elini sıkı tutsunlar hamile kalmak isyeyenler ama sık iliski olmasin he bu çok kişiden duydum cunku

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…