- 12 Nisan 2009
- 8.322
- 29.364
- 1.073
- 43
- Konu Sahibi Khvekokusu20
-
- #39.441
Evet erkek yılı sanki kimi duysam erkek erkek nufusunda patlama olacakkız sanki bu yıl erkek yıli elini sıkı tutsunlar hamile kalmak isyeyenler ama sık iliski olmasin he bu çok kişiden duydum cunku
Cnm hadi gozun aydin massAlalh Rabbim kucahona almayida nasipnetsin saglicakla insAllah duanda bizide unutma.Sağol cnm allah razı olsun dualarimdasiniz hepiniz
Canım bende genelde 4 rekat olanı kiliyorum elimden geldiğince imsaktan Önce kalktiysam. o gün ilişkiden önce 12 rekatlik var çok uzun onu kilmistim secdede baya duaları varCnm hacet namazı kaç rekat
Netten araştırma yaptım 1 yerde 4rekat yazıyor
1 rekatta Fatiha ve 3 ayetel Kürsi
2 3 4 . Rekatta ihlas nas Felak birer kere
Başka sitelerde 2 rekat yazıyor
Sen nasıl kıldın zahmet olmazsa yazarımızın
Kızlarına da çok geçmiş olsun canım rabbim şifa versin inşallah
Amin ınş oğluna hamile kalirsin canım.Rabbim dualarını kabul eylesin.Canim testi yaptim siliklesmeye baslamisti senin yazdiklarinin hepsini yaptim namaz dualar esimede kahve icirip soguk suyla dus aldirdim su an yastik koyup bekliyorum takdir Allahin insallah nasip olur
Ay kuzum bilmiyorumki ya insAllah ama bazen evet var diyorum bazende sancim felan arada oluyo karnimda adetmi olcam diyede korkuyirum artik rabbbim en guzelinjn bilirİnşallah oğluna hamile kaldın kuzum benim suanda beni de unutma
Haziran annelerine baktım erkek bekleyenler baya çoğunlukta eylül ayı için hep erkek ayı diye okumuştum zaten.bizlere de nasip olur ınş.kız sanki bu yıl erkek yıli elini sıkı tutsunlar hamile kalmak isyeyenler ama sık iliski olmasin he bu çok kişiden duydum cunku
Geçmiş olsun canım.benimde oluyor bazen güçlü hapsirinca kaslar geriliyor normal o durumda hemen dizlerini karnına çekip hapsirirsan gerilme azalıyor.Hayırlı geceler hanımlar Nasılsıniz
Çok hapsiriyorum grip olacagim sanırım ama hapsirinca kasigima çok ağrı giriyor normalmi acaba
Akıntı beyaz Ve kremsi ise yumurtanın çalıştığı şeffaf yapışkansa yumurtanın çatladığını ifade eder.Şimdi sen daha iyi bilirsin kontrol ettin mi?
Banada yazarmısınanladım canim hayırlısı olsun .Inşallah güzel habelerler verirsin.
Tamam Sağol canım öyle yaparım acaba bir durummu var diye endişe ettim teşekkür ederim bu agzimizin tadı halsizlik ne zaman düzelecekGeçmiş olsun canım.benimde oluyor bazen güçlü hapsirinca kaslar geriliyor normal o durumda hemen dizlerini karnına çekip hapsirirsan gerilme azalıyor.
Canım hamilelik zaten halsizlik yapıyor bide grip olunca daha fena bende atlattım kemiklerim kırılmış gibiydi sanki zor oluyor.bu hastalıkta bi tek dinlenmeyle geçiyor.çabuk atlatirsin ınş.bol meyve tuket.Tamam Sağol canım öyle yaparım acaba bir durummu var diye endişe ettim teşekkür ederim bu agzimizin tadı halsizlik ne zaman düzelecek
Rabbim güç kuvvet versin size tatlı yorgunluklarKızlar ben pek giremiyorum. Hiç boş vaktim olmuyor. Bebeğim gazlı o uyurken de büyük kızım la vakit geçiriyorum. Ikisi uyurken bende uyuyorum. Hep yorgunum. Adapte olamadım. Ev işi yemek vs. Velhasıl iki çocuklu olmak zormuş.
Amin canim aynen öyle çok şükür rabbimeRabbim güç kuvvet versin size tatlı yorgunluklar
Sağol canım Rabbim senin de muradını versin inşallahElifemm- doktor erkeğe benzetmis çoook sevindim inşallah nurtopu gibi bi oglandir. Kızların ve sende hastaymissiniz çok geçmiş olsun.rabbim şifa versin.
Prensesim2016 çok şükür sağlıklı gebelikmis canım. Inşallah hayirli güzel bi hamilelik geçirirsin. Gönlündeki kucağında olsun inşallah
M MRM01
Kızlar ben pek giremiyorum. Hiç boş vaktim olmuyor. Bebeğim gazlı o uyurken de büyük kızım la vakit geçiriyorum. Ikisi uyurken bende uyuyorum. Hep yorgunum. Adapte olamadım. Ev işi yemek vs. Velhasıl iki çocuklu olmak zormuş.
Amin amin canım benim Allah razı olsun.Rabbim sana da kolaylıklar versin gazları geçene kadar düzen kurmak zor oluyor rabbim can sağlığı versin yeterki bu zamanlarda gelip geçecek ınş. ❤Elifemm- doktor erkeğe benzetmis çoook sevindim inşallah nurtopu gibi bi oglandir. Kızların ve sende hastaymissiniz çok geçmiş olsun.rabbim şifa versin.
Prensesim2016 çok şükür sağlıklı gebelikmis canım. Inşallah hayirli güzel bi hamilelik geçirirsin. Gönlündeki kucağında olsun inşallah
M MRM01
Amin cnm inşallah güzel dileklerin için sağol rabbim senin De yardımcın olsunElifemm- doktor erkeğe benzetmis çoook sevindim inşallah nurtopu gibi bi oglandir. Kızların ve sende hastaymissiniz çok geçmiş olsun.rabbim şifa versin.
M MRM01
Aynen bu yıl erkek yılı gibi ben de duyduğum sorduğum kişilerin bebişi erkek genelde. Görümcem de hamile bakalım onun neyi olacak.kız sanki bu yıl erkek yıli elini sıkı tutsunlar hamile kalmak isyeyenler ama sık iliski olmasin he bu çok kişiden duydum cunku
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?