- Konu Sahibi Khvekokusu20
-
- #39.461
cnm Allah razi olsun ama ben gene bu sabah itibariyle kirmizi karti grodum ya nasip olmayacak heralde artik cok yoruldum inanin aglmak istiyom su anElifemm- doktor erkeğe benzetmis çoook sevindim inşallah nurtopu gibi bi oglandir. Kızların ve sende hastaymissiniz çok geçmiş olsun.rabbim şifa versin.
@suuuus 4716 çok şükür sağlıklı gebelikmis canım. Inşallah hayirli güzel bi hamilelik geçirirsin. Gönlündeki kucağında olsun inşallah
M MRM01
Moralini bozma kuzum Allah büyüktür vardır bunda da bir hayır 14 gün geri say bakalım iğneden kaç saat sonra çatladı acaba tahmini yumurtan erken çatlamış o zaman çünkü adetime var daha diyordun.cnm Allah razi olsun ama ben gene bu sabah itibariyle kirmizi karti grodum ya nasip olmayacak heralde artik cok yoruldum inanin aglmak istiyom su an
uzulme canim hersey nasip kismet ben 2yil boyunca test takibi yaptim hamile kalamadim testimin bittigi ayda tutu nasil olsa yine tutmuyacak diyerek iliski 17de ve 22inde oldu 17inde olmasaydi belki erkek sansi olabilirdi 3kizim var buna da doktor kiz dedi mevlam ol diyince oluyo hic bisey elimezde degilcnm Allah razi olsun ama ben gene bu sabah itibariyle kirmizi karti grodum ya nasip olmayacak heralde artik cok yoruldum inanin aglmak istiyom su an
Kaç haftada kız dendiuzulme canim hersey nasip kismet ben 2yil boyunca test takibi yaptim hamile kalamadim testimin bittigi ayda tutu nasil olsa yine tutmuyacak diyerek iliski 17de ve 22inde oldu 17inde olmasaydi belki erkek sansi olabilirdi 3kizim var buna da doktor kiz dedi mevlam ol diyince oluyo hic bisey elimezde degil
12.1de canimKaç haftada kız dendi
Değişebilir tabi erken soylenmis inşallah yarın dr erkek der12.1de canim
insallah canim 1kere miyon ameliyati oldum 6 yasinda kizim sezaryanla dogdu bu 3.sezaryanim miyonumuda alsaydi bir kerede kurtulurdumDeğişebilir tabi erken soylenmis inşallah yarın dr erkek der
bence daha var canim kac gunde 1adet oluyorsun bugun 15.gununKizlar bakarmisiniz ben en son 21 aralikta adet baslangici ilk test 5 ocak 2 test 6 ocak 3 test bugune ait hala kasiklarimda agri ve akintilarim var yumurtlamaya kacirmis olsaydım daha cok siliklesmezmiydi ben deacaba gecmi yumurtlama oluyo Eki Görüntüle 2090379
Hadi inşallah canım benim dualarimdasin.ınş oğlum olur mujdesiyle gelirsin rabbimin izniyle.bu gece imsaktan önce kalkıp dua et peygamber efendimiz(sav)dogdugu saatler dua kapıları açık olurmuş. rabbim kabul etsin ınş.Kizlar yarin ozele randevu aldim saat 16.20de insallah devletteki doktor yanilir cinsiyeti icin bide 2cm miyonum var sezaryan sirasinda onuda alirmi diye soracam doktora hayirli haberlerle gelirim insallah
1 ve 2 de sıvı alimina dikkat etmemissin C bu kadar açık renk olmaz çünkü.bugünkü teste göre testin pik yapmış görünüyor T C den daha koyu çünkü şimdi 4 saatte bir testini tekrarla sıvı alımına dikkat et açılırsa çatlamış demek.Kizlar bakarmisiniz ben en son 21 aralikta adet baslangici ilk test 5 ocak 2 test 6 ocak 3 test bugune ait hala kasiklarimda agri ve akintilarim var yumurtlamaya kacirmis olsaydım daha cok siliklesmezmiydi ben deacaba gecmi yumurtlama oluyo Eki Görüntüle 2090379
1 ve 2 de sıvı alimina dikkat etmemissin C bu kadar açık renk olmaz çünkü.bugünkü teste göre testin pik yapmış görünüyor T C den daha koyu çünkü şimdi 4 saatte bir testini tekrarla sıvı alımına dikkat et açılırsa çatlamış demek.
allah bindefa razi olsun insallah canimHadi inşallah canım benim dualarimdasin.ınş oğlum olur mujdesiyle gelirsin rabbimin izniyle.bu gece imsaktan önce kalkıp dua et peygamber efendimiz(sav)dogdugu saatler dua kapıları açık olurmuş. rabbim kabul etsin ınş.
Sendende canım bu yolda hepimizin gönülleri bir.❤allah bindefa razi olsun insallah canim
Tamam doğru ilk idrar atılır 2.idrarla yapılır 4 saat sonra tekrarla hafif açılma bile olsa çatlamış demek.Erkek bebek için mi deniyorsun canım yoksa gebelik için mi.farketmez dersen birliktelik olsun.Sivi alimina soylr dikkat ettim sivi almadim sabah ilk idrar degilde ikonci idrarla yaptim aslinda
Tamam doğru ilk idrar atılır 2.idrarla yapılır 4 saat sonra tekrarla hafif açılma bile olsa çatlamış demek.Erkek bebek için mi deniyorsun canım yoksa gebelik için mi.farketmez dersen birliktelik olsun.
Yani evet çok aşırı içersen idrardaki hormonda az gözükür testte yaniltir.Birde su alimina dikkat diyorsunuz ya su icmek mi lazim icmemek mi ben normalde su tuketen biri degilim cay yada icicek icerim ama bu 3 testu yaptigimda en az 3 saat hic birsey icmemis olarak yaptim testleri
Yani evet çok aşırı içersen idrardaki hormonda az gözükür testte yaniltir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?