Yumurtlamadan hemen önce ve/veya sonraki ilişkiyle hamile kalanlar bebeginizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    518
Peki pik olmus demek ne demek ikincisi de t cden daha koyu olsa ne olur yada c t den daha koyu olsa ne anlama gelir
Testin pozitif demek ve çatlama yakında gerçekleşecek anlamına gelir bu yüzden iyi takip yapman lazım T yine C den daha koyuysa hala catlamamis demek C kontrol çizgisi olduğu için koyulugu değişmez hep aynı kalır C ye göre T yi değerlendirmiş oluyoruz

Peki diyelim ki iki koyuluk cikti kac gun sonra testte siliklesme biter nasil desem ben bugun iki cizgiyi yakaladim tabi bazilarinin iki çizgisi 3 gun boyunca ayni kaliyo onlari kastetmiyorum ama yakaladiktan sonraki gun siliklesme baslayinca yumurtlama gerceklesmis olur diyoruz ya 3 gun yaptum siliklesme tamamen kaybolup sadece tek cizgi mi kalir

Karisik oldi farkındayım ama umarim anlatabilmisimdir

Anladım canım onu bilemeyizki yumurta catladiginda vücuttaki Lh hormonu en üst düzeydedir çatlama gerçekleştikten sonra Lh hormonu azalmaya başlar taki başka yumurtanın gelişmesine göre değişiklik gösterir birdahaki adet siklusun ve yumurta üretimine göre hipofiz bezinden salgilanir.senin işine yariyacak en önemli bilgi yumurta catlayinca en üst seviyeye ulaşmasi.

Peki bu 3 teste bakıldığında benim yumurtlamam gecmemiş oluyir degilmi cunku bugun 18. Gün

Peki bu 3 teste bakıldığında benim yumurtlamam gecmemiş oluyir degilmi cunku bugun 18. Gün
Yok canım geçmemiş ama yakındır catlamasi takip ediceksin ne zaman çatlar bilemem kimisinin hemen çatlar kimisinin bu durum 2-3 gün sürer akıntı ve ağrı durumu nasıl ona gorede az çok yakın olup olmadığını anlarsın.yumurta catladiktan sonra akıntı artık azalmaya başlıyor daha sonra kuru döneme giriyorsun beyaz krem rengi akıntı gelir adet dönemine kadar.

Kizlar yarin ozele randevu aldim saat 16.20de insallah devletteki doktor yanilir cinsiyeti icin bide 2cm miyonum var sezaryan sirasinda onuda alirmi diye soracam doktora hayirli haberlerle gelirim insallah
Hayırlı güzel haberlerini bekliyoruz cnm Allahın izniyle inşallah gönlündeki gibidir.

Kızlar adetime 6 gün var adet olacakmışım gibi karnım ağrıyor belim de çok ağrıyor. Benim genelde ağrım adetten 1 ya da 2 gün önce başlardı. Bir de göğüslerimde pek belirti yok sadece sağ göğsüm çok acıyor. Bir de çok fena hasta oldum burnum çok tıkalı sprey falan kullanıyorum. Onun da zararı varmış ben de hamile olup olmadığımı bilmediğim için kullandım. Ama bu durum beni şüphelendiriyor. Lütfen benim için de dua edin Rabbim gönlümdekini hayırlısıyla nasip etsin inşallah

amin insallah canim allah gonlundekini versin

Rabbim gonlundekini nasibin etsin inşalinşallah

Canım benim Rabbim hayırlara çıkarsın seni hayırlı salih bur oğul nasip etsin inşallah.belirtilerin gebelik belirtisi gibi.

Canım benim Rabbim hayırlara çıkarsın seni hayırlı salih bur oğul nasip etsin inşallah.belirtilerin gebelik belirtisi gibi.
Ayy inşallah cnm çok teşekkür ederim Allah razı olsun. Ama dediğim gibi ilaç ve burun spreyi falan kullandım. Varsa bişey inşallah bişey olmaz

Ayy inşallah cnm çok teşekkür ederim Allah razı olsun. Ama dediğim gibi ilaç ve burun spreyi falan kullandım. Varsa bişey inşallah bişey olmaz
Yok canım korkma bişey olmaz rabbimin izniylw daha yeni yerleşme aşamasında sen yine içini ferah tutmak için şu günlerde bişey kullanma

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…