- Konu Sahibi Khvekokusu20
-
- #39.501
Canım hemen öyle pes etmek yok bak bana yıl oldu nerdeyse hala uğraşıyorum belki böylesi daha hayırlıcnm Allah razi olsun ama ben gene bu sabah itibariyle kirmizi karti grodum ya nasip olmayacak heralde artik cok yoruldum inanin aglmak istiyom su an
Geçmiş olsun canım inşallah bu defa oğluna hamile kalırsın Rabbim çok aratmasın inşallahKızlar adetime 6 gün var adet olacakmışım gibi karnım ağrıyor belim de çok ağrıyor. Benim genelde ağrım adetten 1 ya da 2 gün önce başlardı. Bir de göğüslerimde pek belirti yok sadece sağ göğsüm çok acıyor. Bir de çok fena hasta oldum burnum çok tıkalı sprey falan kullanıyorum. Onun da zararı varmış ben de hamile olup olmadığımı bilmediğim için kullandım. Ama bu durum beni şüphelendiriyor. Lütfen benim için de dua edin Rabbim gönlümdekini hayırlısıyla nasip etsin inşallah
Gece 11 gibi yap biri de sabaha kalsınAma elimde iko adet test kaldi ondan kararsiz kaldim
Canim hayirlisi olsun bidahaki aya hamile kalirsin insallahcnm Allah razi olsun ama ben gene bu sabah itibariyle kirmizi karti grodum ya nasip olmayacak heralde artik cok yoruldum inanin aglmak istiyom su an
Insalllah oglandir canimKizlar yarin ozele randevu aldim saat 16.20de insallah devletteki doktor yanilir cinsiyeti icin bide 2cm miyonum var sezaryan sirasinda onuda alirmi diye soracam doktora hayirli haberlerle gelirim insallah
Canim ne guzel bilgiler veriyorsun guzel yurekli arkadasimHadi inşallah canım benim dualarimdasin.ınş oğlum olur mujdesiyle gelirsin rabbimin izniyle.bu gece imsaktan önce kalkıp dua et peygamber efendimiz(sav)dogdugu saatler dua kapıları açık olurmuş. rabbim kabul etsin ınş.
Canim testi kac saatte bir tekrarlamak gerek bide sabah 11 e kadar kahvalti yapilmaadanmi test yapilacakTestin pozitif demek ve çatlama yakında gerçekleşecek anlamına gelir bu yüzden iyi takip yapman lazım T yine C den daha koyuysa hala catlamamis demek C kontrol çizgisi olduğu için koyulugu değişmez hep aynı kalır C ye göre T yi değerlendirmiş oluyoruz
insallah hayirlisiyla canimInsalllah oglandir canim
Canim hakkiinda hayirlisi neyse o olsun. Hic uzulme kiz da ciksa. Mevlamin takdiri . Ama dedigin gib ins. Bir tatli oglandir. Kac haftalik annesi daha erken olabilir cinsiyet icinKizlar yarin ozele randevu aldim saat 16.20de insallah devletteki doktor yanilir cinsiyeti icin bide 2cm miyonum var sezaryan sirasinda onuda alirmi diye soracam doktora hayirli haberlerle gelirim insallah
hayirlisi olsun canim hayatta uzulmem saglikli olsun ayin 27inde 12,1di canim kismetCanim hakkiinda hayirlisi neyse o olsun. Hic uzulme kiz da ciksa. Mevlamin takdiri . Ama dedigin gib ins. Bir tatli oglandir. Kac haftalik annesi daha erken olabilir cinsiyet icin
bende erkek cikiyo canimElifemm- Kaydasay77 zeyneppk asymkrdg kirgincicekler ve bebeginin cinsiyetini ogrenin diger arkadaslar asagidaki linkte otomatik cin takvimi ile cinsiyet hesabi var rica etsem bakabilir misiniz. Meraktayim halen teşekkurler simdiden :)
http://cin-takvimi.gen.tr/otomatik-cin-takvimi-hesaplama
Evet kullanmamak lazım cnm çok teşekkür ederim ilgin için.Yok canım korkma bişey olmaz rabbimin izniylw daha yeni yerleşme aşamasında sen yine içini ferah tutmak için şu günlerde bişey kullanma
Ayyy inşallah cnm. O güzel haberi senden de alırız inşallah cnm.Black5angel ay inşallah canım mutlu haberlerini alırız ne güzel bereketli günler inşallah
Amin cnm inşallah. Rabbim kimsenin kucağını boş bırakmasın.Geçmiş olsun canım inşallah bu defa oğluna hamile kalırsın Rabbim çok aratmasın inşallah
İnşallah cnm çok saolElifemm- hayirli olsun canim cok sevindim senin adina Rabbim dualarini kabul eylemis.. Black5angel insallah hamilesindir. M MRM01 bende neredeyse 1 sene olacakk vakti zamani var sanirsam . Gecen ay 9 gun gecikme sonrasi regl oldum ve hep bi umut vardi icimde 5. Gun idrar testinde negatif cikmasina ragmen.. nicklerini tam hatirlamiyorum 1 haftadir girmemistim bi girdim sayfalarca msj olmus okudum hamile ve erkek bebek haberleri alan arkadaslarimi tebrik edeiyorum darisi bizlere insallah..
@suuuus 4716 canim kimyasal degilmis gebeligin cok sevindim . ALLAH kucagina Almayi nasip etsin hayirlisiyla.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?