Yumurtlamadan hemen önce ve/veya sonraki ilişkiyle hamile kalanlar bebeginizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    518
Geçmiş olsun canım inşallah bu defa oğluna hamile kalırsın Rabbim çok aratmasın inşallah

Elifemm- hayirli olsun canim cok sevindim senin adina Rabbim dualarini kabul eylemis.. Black5angel insallah hamilesindir. M MRM01 bende neredeyse 1 sene olacakk vakti zamani var sanirsam . Gecen ay 9 gun gecikme sonrasi regl oldum ve hep bi umut vardi icimde 5. Gun idrar testinde negatif cikmasina ragmen.. nicklerini tam hatirlamiyorum 1 haftadir girmemistim bi girdim sayfalarca msj olmus okudum hamile ve erkek bebek haberleri alan arkadaslarimi tebrik edeiyorum darisi bizlere insallah..
@suuuus 4716 canim kimyasal degilmis gebeligin cok sevindim . ALLAH kucagina Almayi nasip etsin hayirlisiyla.

Canim ne guzel bilgiler veriyorsun guzel yurekli arkadasim

Canim testi kac saatte bir tekrarlamak gerek bide sabah 11 e kadar kahvalti yapilmaadanmi test yapilacak

Kizlar yarin ozele randevu aldim saat 16.20de insallah devletteki doktor yanilir cinsiyeti icin bide 2cm miyonum var sezaryan sirasinda onuda alirmi diye soracam doktora hayirli haberlerle gelirim insallah
Canim hakkiinda hayirlisi neyse o olsun. Hic uzulme kiz da ciksa. Mevlamin takdiri . Ama dedigin gib ins. Bir tatli oglandir. Kac haftalik annesi daha erken olabilir cinsiyet icin

İnşallah cnm çok saol

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…