- Konu Sahibi Khvekokusu20
-
- #39.521
Ayyy inşallah cnm. O güzel haberi senden de alırız inşallah cnm.
Test çizgileri eşit koyuluga geldikten sonra takipte olmak lazım sürekli.sabah 8 de geceden bekleyen idrarini yapicaksin sonra çok sıvı tuketmeden 11-12 gibi testini yaparsın.Canim testi kac saatte bir tekrarlamak gerek bide sabah 11 e kadar kahvalti yapilmaadanmi test yapilacak
Amin canım benim ınş.benimki yine bir acaba var içimde ınş değişmez rabbimin izniyle. Inş senin ve diğer arkadaslariminda müjdeli haberlerini alırız hep birlikte ❤Elifemm- hayirli olsun canim cok sevindim senin adina Rabbim dualarini kabul eylemis.. Black5angel insallah hamilesindir. @MRM01 bende neredeyse 1 sene olacakk vakti zamani var sanirsam . Gecen ay 9 gun gecikme sonrasi regl oldum ve hep bi umut vardi icimde 5. Gun idrar testinde negatif cikmasina ragmen.. nicklerini tam hatirlamiyorum 1 haftadir girmemistim bi girdim sayfalarca msj olmus okudum hamile ve erkek bebek haberleri alan arkadaslarimi tebrik edeiyorum darisi bizlere insallah..
Prensesim2016 canim kimyasal degilmis gebeligin cok sevindim . ALLAH kucagina Almayi nasip etsin hayirlisiyla.
allah bagislasin yavrularini canim cinsiyetleri neAh canım bir yandan beklemek istemiyorum ama bir yandan bebek fikri zor geliyor kolay değil 4 olacak benim ve bana yardımcı olabilecek kimsem yok ;(
Keşke eşim dese yapalım hemen yapsak ama ben tek başıma yapalım deyip o sorumluluğu almak istemiyorum bana da dua edin hayırlısı olsun hakkımda
Erkek çıkıyor canimElifemm- Kaydasay77 zeyneppk @asymkrdg kirgincicekler ve bebeginin cinsiyetini ogrenin diger arkadaslar asagidaki linkte otomatik cin takvimi ile cinsiyet hesabi var rica etsem bakabilir misiniz. Meraktayim halen teşekkurler simdiden :)
http://cin-takvimi.gen.tr/otomatik-cin-takvimi-hesaplama
3 de kız canımallah bagislasin yavrularini canim cinsiyetleri ne
Bilimsel olarak hic bir ispati yok ama ÷90 cikiyor.. umarim seninkide dogru cikar.bende erkek cikiyo canim
Sağol cnm allah razı olsun kimyasal değil dış gebelik olabilir diyorlardı çok şükür değilmiş keseyi gördük dün icim ferahladi rabbim ısteyen bütün arkadaşlara nasip etsin bu duyguyu yaşamayı inşallah üzülmeyin bende neredeyse 9 aydır korunmasız ilişkiye giriyorduk ama kısmet bu ayaymis ekimde yıne bi gebeligim oldu doktor kimyasal demişti o zaman ona ilaçlarla bebek düştü 20 kasımda o günden bu yana kadar adet olmadım çok şükür rabbim tekrar gebelik nasip etti bana siz sız olun allah'tn umidinizi kesmeyin inaniinanın ki onun yaninda kızda çoktur erkekte çoktur o dilediğini verirElifemm- hayirli olsun canim cok sevindim senin adina Rabbim dualarini kabul eylemis.. Black5angel insallah hamilesindir. @MRM01 bende neredeyse 1 sene olacakk vakti zamani var sanirsam . Gecen ay 9 gun gecikme sonrasi regl oldum ve hep bi umut vardi icimde 5. Gun idrar testinde negatif cikmasina ragmen.. nicklerini tam hatirlamiyorum 1 haftadir girmemistim bi girdim sayfalarca msj olmus okudum hamile ve erkek bebek haberleri alan arkadaslarimi tebrik edeiyorum darisi bizlere insallah..
Prensesim2016 canim kimyasal degilmis gebeligin cok sevindim . ALLAH kucagina Almayi nasip etsin hayirlisiyla.
Rabbim hayirhayirlisuni nasip etsin cnm vardır bundada bir hayırAh canım bir yandan beklemek istemiyorum ama bir yandan bebek fikri zor geliyor kolay değil 4 olacak benim ve bana yardımcı olabilecek kimsem yok ;(
Keşke eşim dese yapalım hemen yapsak ama ben tek başıma yapalım deyip o sorumluluğu almak istemiyorum bana da dua edin hayırlısı olsun hakkımda
Bnmki kız çıktıBilimsel olarak hic bir ispati yok ama ÷90 cikiyor.. umarim seninkide dogru cikar.
Cnm dualarımız seninle hakkında hayırlısı neyse o olsun inşallah. Rabbim gönlündekini de hakkında hayırlı eylesin inşallah.Ah canım bir yandan beklemek istemiyorum ama bir yandan bebek fikri zor geliyor kolay değil 4 olacak benim ve bana yardımcı olabilecek kimsem yok ;(
allah bagislasin meleklerini canim insallah nur topu gibi bide prensin olur3 de kız canım
hayirli olsun canim bebisin insallah saglikla da kucagina alirsin tatlimSağol cnm allah razı olsun kimyasal değil dış gebelik olabilir diyorlardı çok şükür değilmiş keseyi gördük dün icim ferahladi rabbim ısteyen bütün arkadaşlara nasip etsin bu duyguyu yaşamayı inşallah üzülmeyin bende neredeyse 9 aydır korunmasız ilişkiye giriyorduk ama kısmet bu ayaymis ekimde yıne bi gebeligim oldu doktor kimyasal demişti o zaman ona ilaçlarla bebek düştü 20 kasımda o günden bu yana kadar adet olmadım çok şükür rabbim tekrar gebelik nasip etti bana siz sız olun allah'tn umidinizi kesmeyin inaniinanın ki onun yaninda kızda çoktur erkekte çoktur o dilediğini verir
insallah canim obur kizlarimdada tutuyoBilimsel olarak hic bir ispati yok ama ÷90 cikiyor.. umarim seninkide dogru cikar.
Canim vakti saati gelmemiş demekki. Sen yilma rabbimin izniyle bi sonraki ay olur. Herşey de bi hayır var. Yeter ki ümitsizliğe kapılma.Allah var gam yokcnm Allah razi olsun ama ben gene bu sabah itibariyle kirmizi karti grodum ya nasip olmayacak heralde artik cok yoruldum inanin aglmak istiyom su an
Kız bu ay deneme mi yaptın hiç haberim yok:) inşallah oğluna hamilesindir. Rabbim hamileysen Yavrunu korusun kötü şeyler düşünme. Bende ilaç kullanmıştım hamile degilimdir diye bişey olmadı çok. ŞükürKızlar adetime 6 gün var adet olacakmışım gibi karnım ağrıyor belim de çok ağrıyor. Benim genelde ağrım adetten 1 ya da 2 gün önce başlardı. Bir de göğüslerimde pek belirti yok sadece sağ göğsüm çok acıyor. Bir de çok fena hasta oldum burnum çok tıkalı sprey falan kullanıyorum. Onun da zararı varmış ben de hamile olup olmadığımı bilmediğim için kullandım. Ama bu durum beni şüphelendiriyor. Lütfen benim için de dua edin Rabbim gönlümdekini hayırlısıyla nasip etsin inşallah
Kızlar anca geldim doktordan kizlarimida muayene ettirdim uzun sürdü mesajlarinizi okumaya calisiyim dedim çok var hepsini okuyamadım beni merak etmişsiniz Allah im hepinizden razı olsun bu mübarek günün hürmetine ismi aklıma gelen herkese çok dua ettim namazimi kılıp abdestli gittim bugünde erkeğe benzetti.hatta büyük ihtimal erkek ol ucak dedi bu bidahaki kontrolde kesinlestiririz dedi cikintinin ucu yuvarlak gibi biraz uzamış ve bebeğim 11+5 olması gerekirken atak yapmış 12+2 cikti olcumde.Inş değişmez rabbimin izniyle ınş.deniyeceklerede bir ümit olur.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?