Yumurtlamadan hemen önce ve/veya sonraki ilişkiyle hamile kalanlar bebeginizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    518
Ayyy inşallah cnm. O güzel haberi senden de alırız inşallah cnm.

Ah canım bir yandan beklemek istemiyorum ama bir yandan bebek fikri zor geliyor kolay değil 4 olacak benim ve bana yardımcı olabilecek kimsem yok ;(
Keşke eşim dese yapalım hemen yapsak ama ben tek başıma yapalım deyip o sorumluluğu almak istemiyorum bana da dua edin hayırlısı olsun hakkımda

Canim testi kac saatte bir tekrarlamak gerek bide sabah 11 e kadar kahvalti yapilmaadanmi test yapilacak
Test çizgileri eşit koyuluga geldikten sonra takipte olmak lazım sürekli.sabah 8 de geceden bekleyen idrarini yapicaksin sonra çok sıvı tuketmeden 11-12 gibi testini yaparsın.

Amin canım benim ınş.benimki yine bir acaba var içimde ınş değişmez rabbimin izniyle. Inş senin ve diğer arkadaslariminda müjdeli haberlerini alırız hep birlikte ❤

allah bagislasin yavrularini canim cinsiyetleri ne

Sağol cnm allah razı olsun kimyasal değil dış gebelik olabilir diyorlardı çok şükür değilmiş keseyi gördük dün icim ferahladi rabbim ısteyen bütün arkadaşlara nasip etsin bu duyguyu yaşamayı inşallah üzülmeyin bende neredeyse 9 aydır korunmasız ilişkiye giriyorduk ama kısmet bu ayaymis ekimde yıne bi gebeligim oldu doktor kimyasal demişti o zaman ona ilaçlarla bebek düştü 20 kasımda o günden bu yana kadar adet olmadım çok şükür rabbim tekrar gebelik nasip etti bana siz sız olun allah'tn umidinizi kesmeyin inaniinanın ki onun yaninda kızda çoktur erkekte çoktur o dilediğini verir

Rabbim hayirhayirlisuni nasip etsin cnm vardır bundada bir hayır

Cnm dualarımız seninle hakkında hayırlısı neyse o olsun inşallah. Rabbim gönlündekini de hakkında hayırlı eylesin inşallah.

hayirli olsun canim bebisin insallah saglikla da kucagina alirsin tatlim

cnm Allah razi olsun ama ben gene bu sabah itibariyle kirmizi karti grodum ya nasip olmayacak heralde artik cok yoruldum inanin aglmak istiyom su an
Canim vakti saati gelmemiş demekki. Sen yilma rabbimin izniyle bi sonraki ay olur. Herşey de bi hayır var. Yeter ki ümitsizliğe kapılma.Allah var gam yok

Kız bu ay deneme mi yaptın hiç haberim yok:) inşallah oğluna hamilesindir. Rabbim hamileysen Yavrunu korusun kötü şeyler düşünme. Bende ilaç kullanmıştım hamile degilimdir diye bişey olmadı çok. Şükür

Yaaaaaa ben sana isminle dua etmiştim hayırlısıyla ve sağlıkla erkek evlat nasip et diye anammm yoksa kabul oldu mu duam:)

Sen de bana kolay sağlıklı hayırlı doğum diye dua et :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…