Yumurtlamadan hemen önce ve/veya sonraki ilişkiyle hamile kalanlar bebeginizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    518
Amin canim insallah..ondan hic suphemiz yok rabbim ne zaman dilerse..

Yok cnm deneme denmez buna ama ovülasyon belirtilerime güvenerek bi şeyler oldu ama eşime bişey olmaz prezervatif kullanmana gerek yok dedim o da kabul etti. test falan kullanmadım yani umarım tutmuştur. Allah sonumuzu hayır etsin.

Yaaaaaa ben sana isminle dua etmiştim hayırlısıyla ve sağlıkla erkek evlat nasip et diye anammm yoksa kabul oldu mu duam:)

Sen de bana kolay sağlıklı hayırlı doğum diye dua et :)
Ayy canım benim biliyorum ozel den de konuşmuştuk seninle ❤Allah razı olsun canım muminin mumine yaptığı dualar kabul olunan dualardandir ınş.dualarimdasin canım benim etmezmiyim namazlarda .Rabbim sağ salim yavrunu kucağına alacağın günleri göstersin ınş evlat acisi vermesin Attığın her adım bereketli olsun.hakkında hayırlı ne varsa rabbim nasibin etsin ❤Amin.

Allah razı olsun canım ınş.değişmez Allah im hepimize nasip etsin.Rabbim sana da kolaylıklar versin canım bizde seni opuyoruz Allah a emanet olun ❤

:)hadi bakalım hayırlısı.insallah senden de alırız oğlan haberini. Benim Esim çok istiyor. 1 yaşına gelsin hemen yapalım 3. Yu diyor. Korkuyorum yaa Allahim bizlere de yasat erkek bebek annesi olmayı. Bende çok istiyorum Maviş Maviş ama bu sefer korkuyorum

Ayyy kuzum inşallah Rabbim cümlemizin gönlündekini nasip etsin... Biz de görürüz o günleri inşallah ama ovülasyon testi ile yapmadığıma pişman oldum keşke onu bari kullansaydım. Takdir Rabbimin.

Bende de aynı korku var bebişimin 1 yaşını bekliyorum bu arada kk deki bütüünn ovu.testi kullanan oğlu olanları eski mesajları felan araştırdım kızlar ve gördüm ki test en koyu oluyo ya ertesi gün tek ilişki yaşıyanların oğuları var yani tamda anlamıyorum ama yumurta çatladığında tek ilişki olması gerekli sanırım ddğru mu geneli öyle yazmış

Bence git doktora cnm idrar yolu enfeksiyonu olabilir. Tedbirini al şimdiden. Rabbim korusun sizi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…