- Konu Sahibi Khvekokusu20
-
- #39.541
[/QUOTE]Ben cin takvimine güvenmiyorum ikinci çocuğum yanlış çıktı çünkü erkek diyor kızım var
[/QUOTE]Ben cin takvimine güvenmiyorum ikinci çocuğum yanlış çıktı çünkü erkek diyor kızım var
Amin canim insallah..ondan hic suphemiz yok rabbim ne zaman dilerse..Sağol cnm allah razı olsun kimyasal değil dış gebelik olabilir diyorlardı çok şükür değilmiş keseyi gördük dün icim ferahladi rabbim ısteyen bütün arkadaşlara nasip etsin bu duyguyu yaşamayı inşallah üzülmeyin bende neredeyse 9 aydır korunmasız ilişkiye giriyorduk ama kısmet bu ayaymis ekimde yıne bi gebeligim oldu doktor kimyasal demişti o zaman ona ilaçlarla bebek düştü 20 kasımda o günden bu yana kadar adet olmadım çok şükür rabbim tekrar gebelik nasip etti bana siz sız olun allah'tn umidinizi kesmeyin inaniinanın ki onun yaninda kızda çoktur erkekte çoktur o dilediğini verir
ALLAH hayirlisiylankucaginada almayi nasip etsin cnm dularinizda bizide unitmayin :)
amin canim.Rabbim dileyrn herkese versin inşallahALLAH hayirlisiylankucaginada almayi nasip etsin cnm dularinizda bizide unitmayin :)
Yok cnm deneme denmez buna ama ovülasyon belirtilerime güvenerek bi şeyler oldu ama eşime bişey olmaz prezervatif kullanmana gerek yok dedim o da kabul etti.Kız bu ay deneme mi yaptın hiç haberim yok:) inşallah oğluna hamilesindir. Rabbim hamileysen Yavrunu korusun kötü şeyler düşünme. Bende ilaç kullanmıştım hamile degilimdir diye bişey olmadı çok. Şükür
Hakkinda hayirlisi canimYok cnm deneme denmez buna ama ovülasyon belirtilerime güvenerek bi şeyler oldu ama eşime bişey olmaz prezervatif kullanmana gerek yok dedim o da kabul etti.test falan kullanmadım yani umarım tutmuştur. Allah sonumuzu hayır etsin.
Çok sağol cnm inşallah sende hayırlısıyla sağlıklı bir şekilde kucağına alırsınhayirli olsun canim bebisin insallah saglikla da kucagina alirsin tatlim
Sendende canım.tez zamanda iyilesirsin ınşElifemm- Allah sende razi olsun canım hapsirirken bacaklarimi karnima çekiyorum ağrı olmuyor artık çok sıkıntı veriyordu senin sayende rahatladim
Aynen cnm bnmAmin canim insallah..ondan hic suphemiz yok rabbim ne zaman dilerse..
Ayy canım benim biliyorum ozel den de konuşmuştuk seninle ❤Allah razı olsun canım muminin mumine yaptığı dualar kabul olunan dualardandir ınş.dualarimdasin canım benim etmezmiyim namazlarda .Rabbim sağ salim yavrunu kucağına alacağın günleri göstersin ınş evlat acisi vermesin Attığın her adım bereketli olsun.hakkında hayırlı ne varsa rabbim nasibin etsin ❤Amin.Yaaaaaa ben sana isminle dua etmiştim hayırlısıyla ve sağlıkla erkek evlat nasip et diye anammm yoksa kabul oldu mu duam:)
Sen de bana kolay sağlıklı hayırlı doğum diye dua et :)
Allah razı olsun canım ınş.değişmez Allah im hepimize nasip etsin.Rabbim sana da kolaylıklar versin canım bizde seni opuyoruz Allah a emanet olun ❤Elifemm- canim cok sevindim rabbim inşallah sağlıklı kucağına almayı nasip eder
Bu arada giremiyorum cocuklarin odevleri evde internet olmayinca telefonunkide cabuk bitiyo hepinizide cok merak ediyorum inşallah bol hamis ve oglus haberleri vardir hepinizi cok opuyurum
:)hadi bakalım hayırlısı.insallah senden de alırız oğlan haberini. Benim Esim çok istiyor. 1 yaşına gelsin hemen yapalım 3. Yu diyor. Korkuyorum yaa Allahim bizlere de yasat erkek bebek annesi olmayı. Bende çok istiyorum Maviş Maviş ama bu sefer korkuyorumYok cnm deneme denmez buna ama ovülasyon belirtilerime güvenerek bi şeyler oldu ama eşime bişey olmaz prezervatif kullanmana gerek yok dedim o da kabul etti.test falan kullanmadım yani umarım tutmuştur. Allah sonumuzu hayır etsin.
Çok saol inşallah cnm.Hakkinda hayirlisi canim
Ayyy kuzum inşallah Rabbim cümlemizin gönlündekini nasip etsin... Biz de görürüz o günleri inşallah:)hadi bakalım hayırlısı.insallah senden de alırız oğlan haberini. Benim Esim çok istiyor. 1 yaşına gelsin hemen yapalım 3. Yu diyor. Korkuyorum yaa Allahim bizlere de yasat erkek bebek annesi olmayı. Bende çok istiyorum Maviş Maviş ama bu sefer korkuyorum
Bende de aynı korku var bebişimin 1 yaşını bekliyorum bu arada kk deki bütüünn ovu.testi kullanan oğlu olanları eski mesajları felan araştırdım kızlar ve gördüm ki test en koyu oluyo ya ertesi gün tek ilişki yaşıyanların oğuları var yani tamda anlamıyorum ama yumurta çatladığında tek ilişki olması gerekli sanırım ddğru mu geneli öyle yazmış:)hadi bakalım hayırlısı.insallah senden de alırız oğlan haberini. Benim Esim çok istiyor. 1 yaşına gelsin hemen yapalım 3. Yu diyor. Korkuyorum yaa Allahim bizlere de yasat erkek bebek annesi olmayı. Bende çok istiyorum Maviş Maviş ama bu sefer korkuyorum
Bence git doktora cnm idrar yolu enfeksiyonu olabilir. Tedbirini al şimdiden. Rabbim korusun sizi.Kızlar bişey soracam dün gece ilişki oldu o esnada bişey yoktu sonradan vajinanın dış bölgesinde ağrı acı yanma var idrarimi yaparken yaniyir ağrıyor sizce yarın bi doktora gidip gorunmelimiyim bebeğe bi zararı olurmu böyle olması bu durum biraz beni korkutuyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?