- 31 Temmuz 2017
- 2.684
- 6.216
- 73
- 38
- Konu Sahibi Khvekokusu20
-
- #39.561
Ay sağol canım benim daim olur ınş.değişirse diye endisemde yok değil :)hayırlısıyla bakalım Allah tan.Elifemm- canım nasıl sevındım anlatamam zaten en basından beri içimden erkek gecıyordu sana hayırlı uğurlu olsun canım ınsallah
Canım sanki idrar yolu enfeksiyonu olmuşsun.gitme nde fayda var gebelikte idrar yolu enfeksiyonu önemli Allah korusun bebeğe geçebilir.bol bol sıvı tuketmeye baslaKızlar bişey soracam dün gece ilişki oldu o esnada bişey yoktu sonradan vajinanın dış bölgesinde ağrı acı yanma var idrarimi yaparken yaniyir ağrıyor sizce yarın bi doktora gidip gorunmelimiyim bebeğe bi zararı olurmu böyle olması bu durum biraz beni korkutuyor
Elifemm- @Kaydasay77 zeyneppk asymkrdg @kirgincicekler ve bebeginin cinsiyetini ogrenin diger arkadaslar asagidaki linkte otomatik cin takvimi ile cinsiyet hesabi var rica etsem bakabilir misiniz. Meraktayim halen teşekkurler simdiden :)
http://cin-takvimi.gen.tr/otomatik-cin-takvimi-hesaplama
Canim çin takvimine hiç inanmayın doğruluğu hiç yok denk gelenler olmuş olabilirErkek çıkıyo canım yumutlama günü ekim ayı son bat eylül son haftası
Canım sende yumurtlama günü tek ilişkimi denedin.deneyeceklerede bilgi olur.Erkek çıkıyo canım yumutlama günü ekim ayı son bat eylül son haftası
Yok cnm deneme denmez buna ama ovülasyon belirtilerime güvenerek bi şeyler oldu ama eşime bişey olmaz prezervatif kullanmana gerek yok dedim o da kabul etti.test falan kullanmadım yani umarım tutmuştur. Allah sonumuzu hayır etsin.
O korku geçmiyor kuzum çocuklar büyüyüp biraz rahat ettiği zaman insan daha zor geliyor çocuk fikri:)hadi bakalım hayırlısı.insallah senden de alırız oğlan haberini. Benim Esim çok istiyor. 1 yaşına gelsin hemen yapalım 3. Yu diyor. Korkuyorum yaa Allahim bizlere de yasat erkek bebek annesi olmayı. Bende çok istiyorum Maviş Maviş ama bu sefer korkuyorum
Kızlar bişey soracam dün gece ilişki oldu o esnada bişey yoktu sonradan vajinanın dış bölgesinde ağrı acı yanma var idrarimi yaparken yaniyir ağrıyor sizce yarın bi doktora gidip gorunmelimiyim bebeğe bi zararı olurmu böyle olması bu durum biraz beni korkutuyor
Bizim ki pek anlamadığı için bu konulardan kolay oldu benim için ama bana güvenmesi baya zaman aldı. Ama hamileysem ne derim bilmiyorum. Bana güveniyordu çünkü. Kabul eder etmesine ama söylenir biraz. Sana güvenmiştim falan der.Ah keşke benim ki de beni dinlese öyle canım adetten sonra önce yumurtlama zamanı hep dikkat ediyor hiç kaza şansım kalmıyor prezervatif delik olmazsa tabi
O korku geçmiyor kuzum çocuklar büyüyüp biraz rahat ettiği zaman insan daha zor geliyor çocuk fikri
Canım gebelikte vajinal sıvı daha az salgılandığı için tahriş olmuş olabilirsin. Benim de öyle olurdu yanar sızlar ilişki eziyet olurdu sürtünmedsn dolayı kan da gelirdi çok az.. Doktor sıvı salgılanmadığı için böyle olabileceğini krem kullanmamı önermişti
Allah razı olsun cnm ama cnm farkediyorum ki 3 defadır her ilişki sonrası böyle oluyur idrar yolu enfeksiyonu olduğunu sanmıyorum ama dediğin gibi de olabilir bunun için hiç doktora gorunmedimBence git doktora cnm idrar yolu enfeksiyonu olabilir. Tedbirini al şimdiden. Rabbim korusun sizi.
Ah keşke benim ki de beni dinlese öyle canım adetten sonra önce yumurtlama zamanı hep dikkat ediyor hiç kaza şansım kalmıyor prezervatif delik olmazsa tabi
Bilmiyorum cnm ya ilişkiye yani sanırım 2 haftadır girmemisyik çok ara veriyoruz eşim bebeğe bişey olacağından korkuyr
O korku geçmiyor kuzum çocuklar büyüyüp biraz rahat ettiği zaman insan daha zor geliyor çocuk fikri
Canım gebelikte vajinal sıvı daha az salgılandığı için tahriş olmuş olabilirsin. Benim de öyle olurdu yanar sızlar ilişki eziyet olurdu sürtünmedsn dolayı kan da gelirdi çok az.. Doktor sıvı salgılanmadığı için böyle olabileceğini krem kullanmamı önermişti
Vala cnm su içmeyi çok seven biri değilim ama elimden geldugunce günde 1 buçuk litre anca içiyorumCanım sanki idrar yolu enfeksiyonu olmuşsun.gitme nde fayda var gebelikte idrar yolu enfeksiyonu önemli Allah korusun bebeğe geçebilir.bol bol sıvı tuketmeye basla
Bizim ki pek anlamadığı için bu konulardan kolay oldu benim için ama bana güvenmesi baya zaman aldı. Ama hamileysem ne derim bilmiyorum. Bana güveniyordu çünkü. Kabul eder etmesine ama söylenir biraz. Sana güvenmiştim falan der.
Yumurta çatlamış hayırlısı inşallah hakkındaKizlar gunaydin bu testlerime bir bakin size zahmetEki Görüntüle 2090709 Eki Görüntüle 2090710
Çatlamış canım yumurtan birliktelik oldumuKizlar gunaydin bu testlerime bir bakin size zahmetEki Görüntüle 2090709 Eki Görüntüle 2090710
Yumurta çatlamış hayırlısı inşallah hakkında
Çatlamış canım yumurtan birliktelik oldumu
Bunu daha öncede görmüştüm bana hep kızı cagristirdiEki Görüntüle 2090715 Kızlar bu kız mı erkek mi?
Bende merak ettimBunu daha öncede görmüştüm bana hep kızı cagristirdi
Sen idrar tahlili yaptır bişey çıkmazsa vajinal kuruluktur arkadaşların dediği gibi. Allah hepimizden razı olsun cnm.Allah razı olsun cnm ama cnm farkediyorum ki 3 defadır her ilişki sonrası böyle oluyur idrar yolu enfeksiyonu olduğunu sanmıyorum ama dediğin gibi de olabilir bunun için hiç doktora gorunmedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?