Yumurtlamadan hemen önce ve/veya sonraki ilişkiyle hamile kalanlar bebeginizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    518
Elifemm- canım nasıl sevındım anlatamam zaten en basından beri içimden erkek gecıyordu sana hayırlı uğurlu olsun canım ınsallah
Ay sağol canım benim daim olur ınş.değişirse diye endisemde yok değil :)hayırlısıyla bakalım Allah tan.

Canım sanki idrar yolu enfeksiyonu olmuşsun.gitme nde fayda var gebelikte idrar yolu enfeksiyonu önemli Allah korusun bebeğe geçebilir.bol bol sıvı tuketmeye basla

Ah keşke benim ki de beni dinlese öyle canım adetten sonra önce yumurtlama zamanı hep dikkat ediyor hiç kaza şansım kalmıyor prezervatif delik olmazsa tabi

O korku geçmiyor kuzum çocuklar büyüyüp biraz rahat ettiği zaman insan daha zor geliyor çocuk fikri

Canım gebelikte vajinal sıvı daha az salgılandığı için tahriş olmuş olabilirsin. Benim de öyle olurdu yanar sızlar ilişki eziyet olurdu sürtünmedsn dolayı kan da gelirdi çok az.. Doktor sıvı salgılanmadığı için böyle olabileceğini krem kullanmamı önermişti

Bizim ki pek anlamadığı için bu konulardan kolay oldu benim için ama bana güvenmesi baya zaman aldı. Ama hamileysem ne derim bilmiyorum. Bana güveniyordu çünkü. Kabul eder etmesine ama söylenir biraz. Sana güvenmiştim falan der.

Bence git doktora cnm idrar yolu enfeksiyonu olabilir. Tedbirini al şimdiden. Rabbim korusun sizi.
Allah razı olsun cnm ama cnm farkediyorum ki 3 defadır her ilişki sonrası böyle oluyur idrar yolu enfeksiyonu olduğunu sanmıyorum ama dediğin gibi de olabilir bunun için hiç doktora gorunmedim

Canım sanki idrar yolu enfeksiyonu olmuşsun.gitme nde fayda var gebelikte idrar yolu enfeksiyonu önemli Allah korusun bebeğe geçebilir.bol bol sıvı tuketmeye basla
Vala cnm su içmeyi çok seven biri değilim ama elimden geldugunce günde 1 buçuk litre anca içiyorum

Biraz risk almışın kuzum ama inşallah gönlündeki karnında olur eşin bir iki konuşur susar sen sıkma canını

Canım bence öyle bende de öyle oluyordu dediğim gibi biz ıslak olduğumuzu sansakda aslında ıslanmadığımız için sürtünme tahriş ediyor sonra oda canımızı yakıyor.

Allah razı olsun cnm ama cnm farkediyorum ki 3 defadır her ilişki sonrası böyle oluyur idrar yolu enfeksiyonu olduğunu sanmıyorum ama dediğin gibi de olabilir bunun için hiç doktora gorunmedim
Sen idrar tahlili yaptır bişey çıkmazsa vajinal kuruluktur arkadaşların dediği gibi. Allah hepimizden razı olsun cnm.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…