Yumurtlamadan hemen önce ve/veya sonraki ilişkiyle hamile kalanlar bebeginizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    518
Kizlar ya dun esim istedi ama kabul etmedim ama esim afedersiniz uzun sure yapamayinca bosalma gerçekleşti erkek bebek icin birkac gun erkegin cinsel perhiz uygulamasi gerekiyor degilmi
Keşke olsaymis deneme ben sana gece 11 de yap demiştim bu son testi ne zaman yapmıştın.bide perhiz 6 günü geçmesin.3-4-5gun ideal

Aynen cnm bir iki konuşur susar diye düşünüyorum. O da istiyor da cesaret edemiyor hayırlısı olsun hakkımızda inşallah.

Keske aksam yapsaydim sonra dedim yarin tekrar yaparim son iki kalmisti cunku esim4.5 gundur yapmiyoduk yumurtlamayi bekliyodum ama esim uzun sure olunca dayanamadu sanirim bu aksam birliktelikte oran düşer mi erkek bebek icin yoksa huc riske atmayıp onumuzdeki ayı mi beklesem bu son testi demin yaptim
Kıza benziyor canım
sadece dudaklar var.hakkında hayırlısı olsun senin bebisin mi

Tecrübesi olan hanımlar bana da yardim etseniz kac gundur birliktelik yasamadik esim dun istedi ama ben kabul etmedim ama o istemsiz bir sekilde bosalmis ve benim dun yumurtlamam gerceklesmis ben bugun olur sanıyodum sizce bugünkü birliktelik yapsak erkek ebebk icin riskli mi esimin dun geceki durumundan dolayi yoksa sizce onunuzdeki aya mi birakayim

Yani hem gebelik ihtimalin düşüyor hemde erkek bebek olma ihtimali.yumurtanın ömrü 24 saat aşağı yukarı.

Canim dün gece nasıldı akıntı islaklik var miydi

Canim alakalı su tuket ph yuksek olan

Birde arkadaslar testi net cektim 4. Test pozitif degilmi siliklesince iliski olmasi lazim deniyor ya bu aksm degilde yarin aksam iliski yapilsa yine de oran cok az olur degilmi

Birde arkadaslar testi net cektim 4. Test pozitif degilmi siliklesince iliski olmasi lazim deniyor ya bu aksm degilde yarin aksam iliski yapilsa yine de oran cok az olur degilmiEki Görüntüle 2090760
3.test pozitif.Canım sen bilirsin karar senin istersen dene ama 1 günde sperm çok olmaz ve yumurta catladiktan sonra akıntı azalıp kurumaya ortam asidik hale gelmeye başlıyor.spermler zaten asidik ortamda çok yasamiyorlar gebelik sansinda azalmış oluyor.

Neyse onumuzdeki aya biraktim ama arkadasimdan isteyecem internet uzerinden kredi kartim yok banka uzerinden oluyir degilmi birde hangi marka ve kacli alsam olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…