- 31 Temmuz 2017
- 2.684
- 6.216
- 73
- 38
- Konu Sahibi Khvekokusu20
-
- #39.581
Keşke olsaymis deneme ben sana gece 11 de yap demiştim bu son testi ne zaman yapmıştın.bide perhiz 6 günü geçmesin.3-4-5gun idealKizlar ya dun esim istedi ama kabul etmedim ama esim afedersiniz uzun sure yapamayinca bosalma gerçekleşti erkek bebek icin birkac gun erkegin cinsel perhiz uygulamasi gerekiyor degilmi
Kıza benziyor canım sadece dudaklar var.hakkında hayırlısı olsun senin bebisin miEki Görüntüle 2090715 Kızlar bu kız mı erkek mi?
Aynen cnm bir iki konuşur susar diye düşünüyorum. O da istiyor da cesaret edemiyor hayırlısı olsun hakkımızda inşallah.Biraz risk almışın kuzum ama inşallah gönlündeki karnında olur eşin bir iki konuşur susar sen sıkma canını
Canım bence öyle bende de öyle oluyordu dediğim gibi biz ıslak olduğumuzu sansakda aslında ıslanmadığımız için sürtünme tahriş ediyor sonra oda canımızı yakıyor.
Kız gibi bence.Eki Görüntüle 2090715 Kızlar bu kız mı erkek mi?
Yok canım benim değil benimki siyah beyaz boyutlu haliyle değil ama aynı bu şekilde. 22 ocağa randevu aldım hayırlsııKıza benziyor canım sadece dudaklar var.hakkında hayırlısı olsun senin bebisin mi
Kıza benziyor canım
sadece dudaklar var.hakkında hayırlısı olsun senin bebisin mi
Bu ayrıntılı ultrason resmimi çok güzel çıkmış çünküYok canım benim değil benimki siyah beyaz boyutlu haliyle değil ama aynı bu şekilde. 22 ocağa randevu aldım hayırlsıı
Canım seninkiyle aynı ışte ama haftası erken olduğu için bir ihtimal değişmiş olabilir.Yok canım benim değil benimki siyah beyaz boyutlu haliyle değil ama aynı bu şekilde. 22 ocağa randevu aldım hayırlsıı
Amin cnm insalinşallah bişey çıkmazSen idrar tahlili yaptır bişey çıkmazsa vajinal kuruluktur arkadaşların dediği gibi. Allah hepimizden razı olsun cnm.
Yani hem gebelik ihtimalin düşüyor hemde erkek bebek olma ihtimali.yumurtanın ömrü 24 saat aşağı yukarı.Keske aksam yapsaydim sonra dedim yarin tekrar yaparim son iki kalmisti cunku esim4.5 gundur yapmiyoduk yumurtlamayi bekliyodum ama esim uzun sure olunca dayanamadu sanirim bu aksam birliktelikte oran düşer mi erkek bebek icin yoksa huc riske atmayıp onumuzdeki ayı mi beklesem bu son testi demin yaptim
Senin yumurta 4.testte çatlamış galibaKizlar gunaydin bu testlerime bir bakin size zahmetEki Görüntüle 2090709 Eki Görüntüle 2090710
Evet canim perhiz 4 veya 5 gibi yapanlar olmuştu sen bu ay bosverKizlar ya dun esim istedi ama kabul etmedim ama esim afedersiniz uzun sure yapamayinca bosalma gerçekleşti erkek bebek icin birkac gun erkegin cinsel perhiz uygulamasi gerekiyor degilmi
Canim dün gece nasıldı akıntı islaklik var miydiKeske aksam yapsaydim sonra dedim yarin tekrar yaparim son iki kalmisti cunku esim4.5 gundur yapmiyoduk yumurtlamayi bekliyodum ama esim uzun sure olunca dayanamadu sanirim bu aksam birliktelikte oran düşer mi erkek bebek icin yoksa huc riske atmayıp onumuzdeki ayı mi beklesem bu son testi demin yaptim
Canim alakalı su tuket ph yuksek olanKeske aksam yapsaydim sonra dedim yarin tekrar yaparim son iki kalmisti cunku esim4.5 gundur yapmiyoduk yumurtlamayi bekliyodum ama esim uzun sure olunca dayanamadu sanirim bu aksam birliktelikte oran düşer mi erkek bebek icin yoksa huc riske atmayıp onumuzdeki ayı mi beklesem bu son testi demin yaptim
Canim dün gece nasıldı akıntı islaklik var miydi
Eki Görüntüle 2090715 Kızlar bu kız mı erkek mi?
3.test pozitif.Canım sen bilirsin karar senin istersen dene ama 1 günde sperm çok olmaz ve yumurta catladiktan sonra akıntı azalıp kurumaya ortam asidik hale gelmeye başlıyor.spermler zaten asidik ortamda çok yasamiyorlar gebelik sansinda azalmış oluyor.Birde arkadaslar testi net cektim 4. Test pozitif degilmi siliklesince iliski olmasi lazim deniyor ya bu aksm degilde yarin aksam iliski yapilsa yine de oran cok az olur degilmiEki Görüntüle 2090760
3.test pozitif.Canım sen bilirsin karar senin istersen dene ama 1 günde sperm çok olmaz ve yumurta catladiktan sonra akıntı azalıp kurumaya ortam asidik hale gelmeye başlıyor.spermler zaten asidik ortamda çok yasamiyorlar gebelik sansinda azalmış oluyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?