- Konu Sahibi Khvekokusu20
-
- #39.601
Eki Görüntüle 2090715 Kızlar bu kız mı erkek mi?
Neyse onumuzdeki aya biraktim ama arkadasimdan isteyecem internet uzerinden kredi kartim yok banka uzerinden oluyir degilmi birde hangi marka ve kacli alsam olur
Sen bu ay boşver dinle daha dün olmuş adam caz gelecek aya sabretBirde arkadaslar testi net cektim 4. Test pozitif degilmi siliklesince iliski olmasi lazim deniyor ya bu aksm degilde yarin aksam iliski yapilsa yine de oran cok az olur degilmiEki Görüntüle 2090760
Canim sen 3.testi ne zaman yaptinBirde arkadaslar testi net cektim 4. Test pozitif degilmi siliklesince iliski olmasi lazim deniyor ya bu aksm degilde yarin aksam iliski yapilsa yine de oran cok az olur degilmiEki Görüntüle 2090760
Canim sen 3.testi ne zaman yaptin
Bana da erkek gibi geldi testis benzettim Ben ama çok da anladığımı söyleyemem tabi
Canım İnternetten 30veya 40 lı paketler daha uyguna geliyor
LABOQUICK önerilmişti bana buradaki arkadaşlardan da kullanan oldu baya tavsiye ederim
Kızlar bana da dularınızı eksik etmeyin sizleri gördükçe mutlu oluyorum ama kendim için de çok hevesleniyorum bazen kızı erkeği değil de içimde bir bebiş istediği geliyor sonra korkuyorum nasıl bakacağım 4 taneye diyorum
Canim sana çok dua ediyorum inşallah olurda bizlere de yol gösterirsiniz küçük kaç yaşında bende istiyorum hatta elifemarkadasimiz belli olunca daha çok istek var ama benimki küçük daha yap kız 3 e bakan 4.ye de bakar valla içimizde kalmasınKızlar bana da dularınızı eksik etmeyin sizleri gördükçe mutlu oluyorum ama kendim için de çok hevesleniyorum bazen kızı erkeği değil de içimde bir bebiş istediği geliyor sonra korkuyorum nasıl bakacağım 4 taneye diyorum
Canim burda kullananlar laboquik lb testi kullandılar geçmiş sayfalarda yazıyorHani gebelik testo gibi olanlardan istiyorim ben ama bazilari cubuk gibi oluyo nasil anlayacaz siparis verirken hangisi diye canm
Hani gebelik testo gibi olanlardan istiyorim ben ama bazilari cubuk gibi oluyo nasil anlayacaz siparis verirken hangisi diye canm
Benim 3 kızım var canımKac cocugunuz var cinsiyetleri ne rabbim gonlunizdekini nasip etsin insallah
En büyük 7 ortanca nisanda 5 olacak en küçük 3 yaşında. Kimyasal olmasaydı eşim belki isteyecekti oda korktu şimdi en son eylüle bıraktık nasipse işte küçük doğuma kadar 5 yaşında olmuş olur dedik. Rabbim dualarında beni unutmayanlardan razı olsun benden çok sizlere versin inşallah müminin duası kabul olur ne mutlu bizi birbirimizi tanımadan böyle kalpten dualar edebiliyoruzCanim sana çok dua ediyorum inşallah olurda bizlere de yol gösterirsiniz küçük kaç yaşında bende istiyorum hatta elifemarkadasimiz belli olunca daha çok istek var ama benimki küçük daha yap kız 3 e bakan 4.ye de bakar valla içimizde kalmasın
Canim sen kocayı besliyonmu burda deneyenler öyle yaptı fındık ceviz keçi boynuzu özü et protein ağırlıklı beslenme bunlara dikkat etHani gebelik testo gibi olanlardan istiyorim ben ama bazilari cubuk gibi oluyo nasil anlayacaz siparis verirken hangisi diye canm
pardon yanlis alıntı oldu yukarda yazilanlar naznaz arkadasin mesajina cevap verdimCanim sen kocayı besliyonmu burda deneyenler öyle yaptı fındık ceviz keçi boynuzu özü et protein ağırlıklı beslenme bunlara dikkat et
Sen vücudunu iyi tanıyorsun. Adet döngun de sasmiyorsa inşallah oğlun yoldadir canım. Zaten hersey birer vesile kismetimizde varsa kazayla bile oğlumuz olur. INSALLAHHHHHAyyy kuzum inşallah Rabbim cümlemizin gönlündekini nasip etsin... Biz de görürüz o günleri inşallahama ovülasyon testi ile yapmadığıma pişman oldum keşke onu bari kullansaydım. Takdir Rabbimin.
Evet canım test t c den koyu olunca pik yapmış oluyor hafif açılmaya başlayınca catlamis oluyor o zaman tek iliski.Bende de aynı korku var bebişimin 1 yaşını bekliyorum bu arada kk deki bütüünn ovu.testi kullanan oğlu olanları eski mesajları felan araştırdım kızlar ve gördüm ki test en koyu oluyo ya ertesi gün tek ilişki yaşıyanların oğuları var yani tamda anlamıyorum ama yumurta çatladığında tek ilişki olması gerekli sanırım ddğru mu geneli öyle yazmış
Ben 11. Gün sabah yaptım test negatifti. Akşam eve bu geldim silik çizgi oluşmuş. Sonradan çıkan çizgi önemsiz deniyor ama ben hamileydimKizlar bisey sorcam iliskiden kac gun sonra idrarda pozitifi goruruz
tesekur ederim canim test yaptigim gunden geriye 12 saydim iliski yaptigim gun cikti ama testim basta cikmadi 2saat gibi aradan sonra cizgi belirdi cok hafif yaptigim hata ondan once korunmasiz 1kere daha iliski yasamis olmamBen 11. Gün sabah yaptım test negatifti. Akşam eve bu geldim silik çizgi oluşmuş. Sonradan çıkan çizgi önemsiz deniyor ama ben hamileydim
Senin cinsiyeti belli mi canım. Iste o Korunmasız ilişki den kalan spermler o gün döllenmis te olabilir.tesekur ederim canim test yaptigim gunden geriye 12 saydim iliski yaptigim gun cikti ama testim basta cikmadi 2saat gibi aradan sonra cizgi belirdi cok hafif yaptigim hata ondan once korunmasiz 1kere daha iliski yasamis olmam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?