Yumurtlamadan hemen önce ve/veya sonraki ilişkiyle hamile kalanlar bebeginizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    518
Bana da erkek gibi geldi testis benzettim Ben ama çok da anladığımı söyleyemem tabi

Neyse onumuzdeki aya biraktim ama arkadasimdan isteyecem internet uzerinden kredi kartim yok banka uzerinden oluyir degilmi birde hangi marka ve kacli alsam olur

Canım İnternetten 30veya 40 lı paketler daha uyguna geliyor
LABOQUICK önerilmişti bana buradaki arkadaşlardan da kullanan oldu baya tavsiye ederim

Kızlar bana da dularınızı eksik etmeyin sizleri gördükçe mutlu oluyorum ama kendim için de çok hevesleniyorum bazen kızı erkeği değil de içimde bir bebiş istediği geliyor sonra korkuyorum nasıl bakacağım 4 taneye diyorum

Hani gebelik testo gibi olanlardan istiyorim ben ama bazilari cubuk gibi oluyo nasil anlayacaz siparis verirken hangisi diye canm

Kac cocugunuz var cinsiyetleri ne rabbim gonlunizdekini nasip etsin insallah

Canim sana çok dua ediyorum inşallah olurda bizlere de yol gösterirsiniz küçük kaç yaşında bende istiyorum hatta elifemarkadasimiz belli olunca daha çok istek var ama benimki küçük daha yap kız 3 e bakan 4.ye de bakar valla içimizde kalmasın

Hani gebelik testo gibi olanlardan istiyorim ben ama bazilari cubuk gibi oluyo nasil anlayacaz siparis verirken hangisi diye canm

Kaseti yazan senin istediğin gibi canım dediğim marka senin istediğin kasetsizler çubuk gibi oluyor
Kac cocugunuz var cinsiyetleri ne rabbim gonlunizdekini nasip etsin insallah
Benim 3 kızım var canım
En büyük 7 ortanca nisanda 5 olacak en küçük 3 yaşında. Kimyasal olmasaydı eşim belki isteyecekti oda korktu şimdi en son eylüle bıraktık nasipse işte küçük doğuma kadar 5 yaşında olmuş olur dedik. Rabbim dualarında beni unutmayanlardan razı olsun benden çok sizlere versin inşallah müminin duası kabul olur ne mutlu bizi birbirimizi tanımadan böyle kalpten dualar edebiliyoruz

Canim sen kocayı besliyonmu burda deneyenler öyle yaptı fındık ceviz keçi boynuzu özü et protein ağırlıklı beslenme bunlara dikkat et

Masallah ALLAH bagislasin canm hic ovu testi denedin mi bu hamileliklerinde peki

Bu arada benim kizimdan once kimyasal gebelik geçirdim o ay tekrar korunmadan kizima hamile kaldim
Canim sen kocayı besliyonmu burda deneyenler öyle yaptı fındık ceviz keçi boynuzu özü et protein ağırlıklı beslenme bunlara dikkat et
pardon yanlis alıntı oldu yukarda yazilanlar naznaz arkadasin mesajina cevap verdim

Diger alintiya gelirsek canm benim esim boyle seylere inanmadigi icin kiziyi hani erkek cocuk icin boyle yapilmalara o yuzden ona diyemiyorum boyle böyle beslen die

Ayyy kuzum inşallah Rabbim cümlemizin gönlündekini nasip etsin... Biz de görürüz o günleri inşallah ama ovülasyon testi ile yapmadığıma pişman oldum keşke onu bari kullansaydım. Takdir Rabbimin.
Sen vücudunu iyi tanıyorsun. Adet döngun de sasmiyorsa inşallah oğlun yoldadir canım. Zaten hersey birer vesile kismetimizde varsa kazayla bile oğlumuz olur. INSALLAHHHHH

Evet canım test t c den koyu olunca pik yapmış oluyor hafif açılmaya başlayınca catlamis oluyor o zaman tek iliski.
Inşallah bebeklerimiz az büyüsün. Ben adet olmaya başlayınca her ay kendim takip yapacağım. Takvim tutup ne zaman akıntı geldi kaç gün sonra adet oldum yazacağım. Vücudumu iyice tanımak için.

Ben 11. Gün sabah yaptım test negatifti. Akşam eve bu geldim silik çizgi oluşmuş. Sonradan çıkan çizgi önemsiz deniyor ama ben hamileydim
tesekur ederim canim test yaptigim gunden geriye 12 saydim iliski yaptigim gun cikti ama testim basta cikmadi 2saat gibi aradan sonra cizgi belirdi cok hafif yaptigim hata ondan once korunmasiz 1kere daha iliski yasamis olmam

tesekur ederim canim test yaptigim gunden geriye 12 saydim iliski yaptigim gun cikti ama testim basta cikmadi 2saat gibi aradan sonra cizgi belirdi cok hafif yaptigim hata ondan once korunmasiz 1kere daha iliski yasamis olmam
Senin cinsiyeti belli mi canım. Iste o Korunmasız ilişki den kalan spermler o gün döllenmis te olabilir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…