Yumurtlamadan hemen önce ve/veya sonraki ilişkiyle hamile kalanlar bebeginizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    518
Adetten 1 gun önce yapmiştim cikmamişti adeti 1 gün gecince yaptim pozitifti. Kaydasay77 sen gittinmi canim doktora. Ya benim moralim cok bozuk kizlar cok durgunum mutsuzum bilmiyorum. Kollarim sirtimda hep minik minik sivilceler cikiyor sinirlerim bozuliyor bide içimde erkek olacak gibi bir his yok. Bugün buyugum olan bi abladan kucuk kiz bebek tokasi geldi al bunu diye biliyordu hamile olduğumu belkide bu bir işaretti boşuna ümitlenmemem icin bilmiyorum degisik duygular icindeyim. Beni kinayanlar olacak belki benim 2 kizim var bu 3.gebeliğim ve son tekrar hamile kalmak istemem nasip buyukte konusmiyim ama ben birdaha o ameliyat masasina yatamam. Allahin takdiri. lütfen dualarinizda banada yer verin. Bugun o bebek tokasindan sonra umitlerim bitti.

daha gitmedim canim 16 20randevum oyle dusunme canim kucuk kizimda hep erkek kardesim olacak diyordu ama kiz bizimkisi
Hormonlar biraz yipratiyor hem ruhumuzu hem bedenimizi canim insallah senden erkek haberi aliriz hayirlisiyla

Canim şimdi hamilesin ya çok hassas derin düşünüyorsun. Seni çok iyi anlıyorum. Ama o his lere hiç güvenme
Ben hep erkek hissettim kucağıma alana kadar inanamadım kız olduguna. Sonra Yanagima getirdiler o zaman öyle çok ağladım ki onun kokusunu çektim içime. Kizimdan Özür diledim. Rabbimden af diledim. Istiyoruz ayıp değil Allah im inşallah sana iki kızdan sonra bir de oğul tattirsin. Yürekten istiyorum. Ama kız olursa da rabbimin bildiği vardır.

aaa hayirli olsun bebebegin 40 cikmis yazmissin canim yumurta takibiylemi hamile kaldin

Neyse onumuzdeki aya biraktim ama arkadasimdan isteyecem internet uzerinden kredi kartim yok banka uzerinden oluyir degilmi birde hangi marka ve kacli alsam olur
Ben n11 den laboquik almıştım 30lu yeterli gelmişti bana.kapıda ödeme yoktu sanırım bende bata bakmistim

Bol bol dua et hamileliğin basindasin Rabbimin ol deyipte olamayacağı şey varmı moralini bozma Allaha sığın benimde iki kızım var çok erkek hissediyorum ama olmazsa napalım hakkimizda hayırlısı değilmiş diycez ümidini kırma moralini bozma içinde küçük bir can var ne mutlu sana

Sen vücudunu iyi tanıyorsun. Adet döngun de sasmiyorsa inşallah oğlun yoldadir canım. Zaten hersey birer vesile kismetimizde varsa kazayla bile oğlumuz olur. INSALLAHHHHH
Amin İnşallah cnm. Doğru söylüyorsun kısmetimizde var ise her türlü olur. Belirtilerimden az çok anlıyorum ama yine de emin olamıyorum tam ovülasyon günümüydü.

Hayır canım hepsi bilinçsizce oldu takip falan bilmiyordum ne cahil işim diyorum şimdi bakınca üç numara tamamen süpriz spiral le oldu. 2 numara spiral i çıkarınca ilk ay da oldu. Muhtemelen benim spriladen kaynaklı akıntım fazla olduğu için asidiktim Allah öyle takdir etti. En son test kullandım hamile kaldım oda kimyasal oldu şimdi korunuyoruz korktuk
Kizlar bisey sorcam iliskiden kac gun sonra idrarda pozitifi goruruz

12 gördüm ben canım

Gecemavisim kuzum hiç sıkma canını bebeğini düşün ve güçlü ol sen kendine hep telkin vereceksin Allah ın izniyle bebiş im erkek diye bunu da araştırmışlar bilim adamları kendine böyle telkin verenlerin baya yüksek oranda oğlu olmuş. Toka kızına değil gelinine olacak inşallah oğlum olacak haberini alacaksın tokayı da gelinine saklayacaksın inşallah dualarım seninle

Kizlar hamis olanlara sorum olacak inanmayanlar olabilir simdi eger kirmizu et yiyebiliyosaniz kokusu sizi rahatsiz etmiyorsa oglan olur yok tavuk eti kokusu sizi rahatsiz etmeyip yiyebiliyorsaniz kiziniz olacak

Kizima hamileyken kırmızı et yapamazdım kokusu cok kotu gelirdi tavuk eti severdim

Kızkardeşim ogluna hamile kaldi tavugu gormeye bile tahammulu yoktu hep kirmizi et yemek istiyordu oglu oldu sizin nasil farkettiniz mi

Ümidini kaybetme cnm lütfen dualarımız seninle Rabbim inşallah gönlündekini nasip etsin cnm. Aynı duyguları paylaşıyoruz ben de 4. Çocuğu yapamam herhalde ben istesem de eşim istemez artık.

Canım sıkma canını ortada daha bişey yok. Sen dualara sığın vesveselere fırsat verme Allah'ın dediği olur bol bol dua et bizler de ederiz inşallah oğluşuna hamilesindir

Cok sukur elhamdulillah o bilincteyiz Allah nasip etti hamileligi en önemlisi saglikli olmasi herne olursaolsun o benim canim cigerim kuzum. Rabbim saglikla imtihan etmesin. Kimseyle konusmadigim bilincimde olan düşüncelerimi paylasiyorum sizlerle elbetteki takdire riza göstermemek haddimiz degil. Ailelerden kimseye söylemedim daha 3.aydan sonra söylicem o yuzden maruz görün beni kimseyle konusmuyorum bu konulari

En güzelini yapmışsın canım söyleyip de kafanı şişirme ama kendini vesvese yede kaptırma Allah ın izniyle oğlun olacak takdir Allahın hem sen ne yaparsan yap o sana dilediğini verecek. Sen üzülme emi. İnan benim oğlan hevesim bile kalmadı benim ananemin oğulları olmuş yaşamamış biri 9 yaşında ölmüş hatta 5 kız en ufak erkek sağlardı. Ama ananem oğlanı gelini oğlandan olma torunlarını bile kayırırdı. Öldüğünde oğlu cenazeye bile gelmedi. Acaba bende kendime artık öyle diyorum oğlum olsa ya bende öyle ayrımcılık yapan bir anne olursam ya kötü bir anne olursam? İnsan bilinçli olarak yapmıyor ya da yaptığı zaman farketmiyor hatasını beni de korkular aldı böyle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…