- 19 Nisan 2017
- 328
- 15.957
- 108
- 44
- Konu Sahibi Khvekokusu20
-
- #39.641
Canım cinsiyeti öğrenene kadar kimseye söyleme gebeliğini moralini bozmalarına izin verme. İnşallah oğluşuna hamilesindir ve iki müjdeyi beraber verirsinCok sukur elhamdulillah o bilincteyiz Allah nasip etti hamileligi en önemlisi saglikli olmasi herne olursaolsun o benim canim cigerim kuzum. Rabbim saglikla imtihan etmesin. Kimseyle konusmadigim bilincimde olan düşüncelerimi paylasiyorum sizlerle elbetteki takdire riza göstermemek haddimiz degil. Ailelerden kimseye söylemedim daha 3.aydan sonra söylicem o yuzden maruz görün beni kimseyle konusmuyorum bu konulari
Ben hepsini yiyiyorumKizlar hamis olanlara sorum olacak inanmayanlar olabilir simdi eger kirmizu et yiyebiliyosaniz kokusu sizi rahatsiz etmiyorsa oglan olur yok tavuk eti kokusu sizi rahatsiz etmeyip yiyebiliyorsaniz kiziniz olacak
Kizima hamileyken kırmızı et yapamazdım kokusu cok kotu gelirdi tavuk eti severdim
Kızkardeşim ogluna hamile kaldi tavugu gormeye bile tahammulu yoktu hep kirmizi et yemek istiyordu oglu oldu sizin nasil farkettiniz mi
Amin amin canım benim ınş . rabbim hepimize nasip etsin sıraylaElifemm- canım tekrar hayırlı olsun. Benim içime doğan senin oğlun olacagiydi. Inşallah hayirlisiyla kucağına da alırsın. Darısı bizlere
Kaseti yazan senin istediğin gibi canım dediğim marka senin istediğinkasetsizler çubuk gibi oluyor
Benim 3 kızım var canım
En büyük 7 ortanca nisanda 5 olacak en küçük 3 yaşında. Kimyasal olmasaydı eşim belki isteyecekti oda korktu şimdi en son eylüle bıraktık nasipse işte küçük doğuma kadar 5 yaşında olmuş olur dedik. Rabbim dualarında beni unutmayanlardan razı olsun benden çok sizlere versin inşallah müminin duası kabul olur ne mutlu bizi birbirimizi tanımadan böyle kalpten dualar edebiliyoruz
hafta once hastanede hamile bir kadim anlattiAllah hepinizden razi olsun. Dua eden arkadaslar Rabbim her ne dileginiz varsa kabul eylesin
Canim ben et yiyorum hatta birgun gece yatarken gözümun önüne haşlama et geldi. 7.haftadayim birkere bile midem bulanmadi sivilceyede erkek belirtisi diyorlar yuzüm haric heryerimde sivilce cikti. Sağ göğsüm daha buyuk sola göre ve idrar sabahta olsa parlak. Bütün bunlari yasiyorum ama ilgisi varmi bilmiyorum inan..Kizlar hamis olanlara sorum olacak inanmayanlar olabilir simdi eger kirmizu et yiyebiliyosaniz kokusu sizi rahatsiz etmiyorsa oglan olur yok tavuk eti kokusu sizi rahatsiz etmeyip yiyebiliyorsaniz kiziniz olacak
Kizima hamileyken kırmızı et yapamazdım kokusu cok kotu gelirdi tavuk eti severdim
Kızkardeşim ogluna hamile kaldi tavugu gormeye bile tahammulu yoktu hep kirmizi et yemek istiyordu oglu oldu sizin nasil farkettiniz mi
Bende kiz hamileliginde kirmizi et ve sogandan tiksindim..kokusuna tahammul edemedim..Ben hepsini yiyiyorum
Ben hepsini yiyiyorum
Ben kizlarimda sürekli kusuyordum mide bosken doluyken sürekli bu hamileliğimde rahatim yemekte yapıyorum yiyiyorumda ama et canım istiyor tavuktan çok ayran çok içtimBende kiz hamileliginde kirmizi et ve sogandan tiksindim..kokusuna tahammul edemedim..
Canim ben et yiyorum hatta birgun gece yatarken gözümun önüne haşlama et geldi. 7.haftadayim birkere bile midem bulanmadi sivilceyede erkek belirtisi diyorlar yuzüm haric heryerimde sivilce cikti. Sağ göğsüm daha buyuk sola göre ve idrar sabahta olsa parlak. Bütün bunlari yasiyorum ama ilgisi varmi bilmiyorum inan..
Canim arkadaşim inan erkek evlat delisi değilim olmazsa olmaz modundayim ama eşim için istiyorum iş yerinde arkadaslari senden iyi gelin babasi olur demislerdi ikinci kuzimdan sonra gorümcem 3.cocugu dusununce bile gelir 3.kiz demisti ya ne biliyim insanlar icin cocuk doğurmuyoruz elbet. Duami ederken ben hep salih hayirli saglikli diye ettim hep. Yani erkek olsunda ne olursa olsun diyenlerden degilim cok sukurEn güzelini yapmışsın canım söyleyip de kafanı şişirme ama kendini vesvese yede kaptırma Allah ın izniyle oğlun olacak takdir Allahın hem sen ne yaparsan yap o sana dilediğini verecek. Sen üzülme emi. İnan benim oğlan hevesim bile kalmadı benim ananemin oğulları olmuş yaşamamış biri 9 yaşında ölmüş hatta 5 kız en ufak erkek sağlardı. Ama ananem oğlanı gelini oğlandan olma torunlarını bile kayırırdı. Öldüğünde oğlu cenazeye bile gelmedi. Acaba bende kendime artık öyle diyorum oğlum olsa ya bende öyle ayrımcılık yapan bir anne olursam ya kötü bir anne olursam? İnsan bilinçli olarak yapmıyor ya da yaptığı zaman farketmiyor hatasını beni de korkular aldı böyle
Sağol canım İkinci kızımı kucağıma aldım bin şükür. Ben ovülasyon testi kullandım. Elime yüzüme bulaştırdim:) testim bittiği gün denedim catladi diye geç catlamis o ay. Kızım oldu inşallah 3. De daha dikkatli takip yaparimaaa hayirli olsun bebebegin 40 cikmis yazmissin canim yumurta takibiylemi hamile kaldin
Yada cinsiyetten 2-3 gun oncemi söylesem bilemedim. Insallah canim benim insallahCanım cinsiyeti öğrenene kadar kimseye söyleme gebeliğini moralini bozmalarına izin verme. İnşallah oğluşuna hamilesindir ve iki müjdeyi beraber verirsin
Kuzum ümidini kaybetme olmazları ol duran Allah var sen tevekkulu bırakma bizde birbirimiz için dua edelim ınş rabbim kabul eylesin.yinede hayal kırıklığı yaşamamak için kız olabilir hayalide kur ben hep öyle yaptım kıza hazırladım kendimi kim ne derse desin biraz aa kizmi hayırlısı lafını duyarım olur biter kapımı kapatırım evlatlarima bakarım hep dedim benimde yine tam kesin değil erkek ihtimali yüksek dedi ınş yanilmamistir doktorum duayı bırakmayalım. Bende kızlara hamileligimi söylemedim öylesine bazen soruyorum kızım sence kız mi erkek mi diye hep kız dediler :) ben herkese kız hissediyorum diyorum suan kız olursada cevreyi alıştırmak adına :) moralini hiç bozma sivilcede benim bildiğim erkek bebek belirtisi benimde sırtımda çok cikti.Adetten 1 gun önce yapmiştim cikmamişti adeti 1 gün gecince yaptim pozitifti. @Kaydasay77 sen gittinmi canim doktora. Ya benim moralim cok bozuk kizlar cok durgunum mutsuzum bilmiyorum. Kollarim sirtimda hep minik minik sivilceler cikiyor sinirlerim bozuliyor bide içimde erkek olacak gibi bir his yok. Bugün buyugum olan bi abladan kucuk kiz bebek tokasi geldi al bunu diye biliyordu hamile olduğumu belkide bu bir işaretti boşuna ümitlenmemem icin bilmiyorum degisik duygular icindeyim. Beni kinayanlar olacak belki benim 2 kizim var bu 3.gebeliğim ve son tekrar hamile kalmak istemem nasip buyukte konusmiyim ama ben birdaha o ameliyat masasina yatamam. Allahin takdiri. lütfen dualarinizda banada yer verin. Bugun o bebek tokasindan sonra umitlerim bitti.
Ben doğum öncesi De hastanede yattım ya cook bunaldim oyüzden sağlam giydirip çıkıyorum. Burda hava da güneşli hep.Bizde bugun 20 gunluk olduk.Disari hic cikmiyoruz ya hasta olur diye korkuyorum.
Insallah canim benim insallah. Bende kizlara soruyorum arada kizmi erkekmi diye kucuk kizim cok dillidir immm beynim erkek ama kalbim kiz diyor diyo :))) tabi bilmiyorlar hamile oldugumu oylesine soruyorum kızmı erkekmi diye. Insallah canim seninki kesindir bence degismez erkek diyipte sonradan kiz cikan pek duymadim. Insallah saglikli tatli bir tosun paşan olurKuzum ümidini kaybetme olmazları ol duran Allah var sen tevekkulu bırakma bizde birbirimiz için dua edelim ınş rabbim kabul eylesin.yinede hayal kırıklığı yaşamamak için kız olabilir hayalide kur ben hep öyle yaptım kıza hazırladım kendimi kim ne derse desin biraz aa kizmi hayırlısı lafını duyarım olur biter kapımı kapatırım evlatlarima bakarım hep dedim benimde yine tam kesin değil erkek ihtimali yüksek dedi ınş yanilmamistir doktorum duayı bırakmayalım. Bende kızlara hamileligimi söylemedim öylesine bazen soruyorum kızım sence kız mi erkek mi diye hep kız dediler :) ben herkese kız hissediyorum diyorum suan kız olursada cevreyi alıştırmak adına :) moralini hiç bozma sivilcede benim bildiğim erkek bebek belirtisi benimde sırtımda çok cikti.
Ilklerde acemiydik canim ikincilerde daha bi profosyenel oluyoruz daha yogun yaşiyoruz cunku ailemiz buyudu ve bizler anneyiz evin bel kemigi herseyi mutlulugu huzuru... Allah hepinizin yuvasina bol bol huzur versin insallahhhBen doğum öncesi De hastanede yattım ya cook bunaldim oyüzden sağlam giydirip çıkıyorum. Burda hava da güneşli hep.
Bide ilk çocuk farklı bunda sanki daha bu anaç hissediyorum kendimi. Daha farklı geldi annelik
Allah razi olsun canim cok haklisin hormonlar....daha gitmedim canim 16 20randevum oyle dusunme canim kucuk kizimda hep erkek kardesim olacak diyordu ama kiz bizimkisi
Hormonlar biraz yipratiyor hem ruhumuzu hem bedenimizi canim insallah senden erkek haberi aliriz hayirlisiyla
Canim inşallah erkektir yum takibinde dr a gitmismiydinAdetten 1 gun önce yapmiştim cikmamişti adeti 1 gün gecince yaptim pozitifti. @Kaydasay77 sen gittinmi canim doktora. Ya benim moralim cok bozuk kizlar cok durgunum mutsuzum bilmiyorum. Kollarim sirtimda hep minik minik sivilceler cikiyor sinirlerim bozuliyor bide içimde erkek olacak gibi bir his yok. Bugün buyugum olan bi abladan kucuk kiz bebek tokasi geldi al bunu diye biliyordu hamile olduğumu belkide bu bir işaretti boşuna ümitlenmemem icin bilmiyorum degisik duygular icindeyim. Beni kinayanlar olacak belki benim 2 kizim var bu 3.gebeliğim ve son tekrar hamile kalmak istemem nasip buyukte konusmiyim ama ben birdaha o ameliyat masasina yatamam. Allahin takdiri. lütfen dualarinizda banada yer verin. Bugun o bebek tokasindan sonra umitlerim bitti.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?