Yumurtlamadan hemen önce ve/veya sonraki ilişkiyle hamile kalanlar bebeginizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    518
Canım cinsiyeti öğrenene kadar kimseye söyleme gebeliğini moralini bozmalarına izin verme. İnşallah oğluşuna hamilesindir ve iki müjdeyi beraber verirsin

Ben hepsini yiyiyorum

Sana biraz umut olsun die söylüyorum bak simdi sen bir tookadan yola çıkarak hayal kırıklığı yasiyorsun ya belki sacma sapan bir seye anlam yüklüyorsun mesela gecen hast gittim kadinin biri dediki bir arkadasim hamile doktorlar hep erkek olacak demisler kiyafetler hazirliklar bebegin ismi hersey hazir dogum sancisi baslasim kadin dogum yaomis birde ne gorsunler erkek degilde kiz bebek hepsi şok olmus daha yeni yasanmis gecen iki

Allah hepinizden razi olsun. Dua eden arkadaslar Rabbim her ne dileginiz varsa kabul eylesin
hafta once hastanede hamile bir kadim anlatti

Canim ben et yiyorum hatta birgun gece yatarken gözümun önüne haşlama et geldi. 7.haftadayim birkere bile midem bulanmadi sivilceyede erkek belirtisi diyorlar yuzüm haric heryerimde sivilce cikti. Sağ göğsüm daha buyuk sola göre ve idrar sabahta olsa parlak. Bütün bunlari yasiyorum ama ilgisi varmi bilmiyorum inan..

Bende kiz hamileliginde kirmizi et ve sogandan tiksindim..kokusuna tahammul edemedim..
Ben kizlarimda sürekli kusuyordum mide bosken doluyken sürekli bu hamileliğimde rahatim yemekte yapıyorum yiyiyorumda ama et canım istiyor tavuktan çok ayran çok içtim

Inan et meselesini cevremde cok sahit oldum kendimde ve kardesimde bile yasadim dilerim seninde oğlandır rabbim herseyin en iyisini nasip etsin

Canim arkadaşim inan erkek evlat delisi değilim olmazsa olmaz modundayim ama eşim için istiyorum iş yerinde arkadaslari senden iyi gelin babasi olur demislerdi ikinci kuzimdan sonra gorümcem 3.cocugu dusununce bile gelir 3.kiz demisti ya ne biliyim insanlar icin cocuk doğurmuyoruz elbet. Duami ederken ben hep salih hayirli saglikli diye ettim hep. Yani erkek olsunda ne olursa olsun diyenlerden degilim cok sukur

aaa hayirli olsun bebebegin 40 cikmis yazmissin canim yumurta takibiylemi hamile kaldin
Sağol canım İkinci kızımı kucağıma aldım bin şükür. Ben ovülasyon testi kullandım. Elime yüzüme bulaştırdim:) testim bittiği gün denedim catladi diye geç catlamis o ay. Kızım oldu inşallah 3. De daha dikkatli takip yaparim

Canım cinsiyeti öğrenene kadar kimseye söyleme gebeliğini moralini bozmalarına izin verme. İnşallah oğluşuna hamilesindir ve iki müjdeyi beraber verirsin
Yada cinsiyetten 2-3 gun oncemi söylesem bilemedim. Insallah canim benim insallah

Kuzum ümidini kaybetme olmazları ol duran Allah var sen tevekkulu bırakma bizde birbirimiz için dua edelim ınş rabbim kabul eylesin.yinede hayal kırıklığı yaşamamak için kız olabilir hayalide kur ben hep öyle yaptım kıza hazırladım kendimi kim ne derse desin biraz aa kizmi hayırlısı lafını duyarım olur biter kapımı kapatırım evlatlarima bakarım hep dedim benimde yine tam kesin değil erkek ihtimali yüksek dedi ınş yanilmamistir doktorum duayı bırakmayalım. Bende kızlara hamileligimi söylemedim öylesine bazen soruyorum kızım sence kız mi erkek mi diye hep kız dediler :) ben herkese kız hissediyorum diyorum suan kız olursada cevreyi alıştırmak adına :) moralini hiç bozma sivilcede benim bildiğim erkek bebek belirtisi benimde sırtımda çok cikti.

Bizde bugun 20 gunluk olduk.Disari hic cikmiyoruz ya hasta olur diye korkuyorum.
Ben doğum öncesi De hastanede yattım ya cook bunaldim oyüzden sağlam giydirip çıkıyorum. Burda hava da güneşli hep.
Bide ilk çocuk farklı bunda sanki daha bu anaç hissediyorum kendimi. Daha farklı geldi annelik

Insallah canim benim insallah. Bende kizlara soruyorum arada kizmi erkekmi diye kucuk kizim cok dillidir immm beynim erkek ama kalbim kiz diyor diyo :))) tabi bilmiyorlar hamile oldugumu oylesine soruyorum kızmı erkekmi diye. Insallah canim seninki kesindir bence degismez erkek diyipte sonradan kiz cikan pek duymadim. Insallah saglikli tatli bir tosun paşan olur

Ilklerde acemiydik canim ikincilerde daha bi profosyenel oluyoruz daha yogun yaşiyoruz cunku ailemiz buyudu ve bizler anneyiz evin bel kemigi herseyi mutlulugu huzuru... Allah hepinizin yuvasina bol bol huzur versin insallahhh

daha gitmedim canim 16 20randevum oyle dusunme canim kucuk kizimda hep erkek kardesim olacak diyordu ama kiz bizimkisi
Hormonlar biraz yipratiyor hem ruhumuzu hem bedenimizi canim insallah senden erkek haberi aliriz hayirlisiyla
Allah razi olsun canim cok haklisin hormonlar....

Canim inşallah erkektir yum takibinde dr a gitmismiydin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…