- 31 Temmuz 2017
- 2.684
- 6.216
- 73
- 38
- Konu Sahibi Khvekokusu20
-
- #39.661
Insallah canim benim insallah. Bende kizlara soruyorum arada kizmi erkekmi diye kucuk kizim cok dillidir immm beynim erkek ama kalbim kiz diyor diyo :))) tabi bilmiyorlar hamile oldugumu oylesine soruyorum kızmı erkekmi diye. Insallah canim seninki kesindir bence degismez erkek diyipte sonradan kiz cikan pek duymadim. Insallah saglikli tatli bir tosun paşan olur
Şu devirde yaa inanmiyorummmSana biraz umut olsun die söylüyorum bak simdi sen bir tookadan yola çıkarak hayal kırıklığı yasiyorsun ya belki sacma sapan bir seye anlam yüklüyorsun mesela gecen hast gittim kadinin biri dediki bir arkadasim hamile doktorlar hep erkek olacak demisler kiyafetler hazirliklar bebegin ismi hersey hazir dogum sancisi baslasim kadin dogum yaomis birde ne gorsunler erkek degilde kiz bebek hepsi şok olmus daha yeni yasanmis gecen iki
hafta once hastanede hamile bir kadim anlatti
Birde ben erkekte parfüm kokusu..helede yumuşatıcı kokusuna tahammül edemedim..yumuşatıcıyı bildiğin döktüm klozete.Inan et meselesini cevremde cok sahit oldum kendimde ve kardesimde bile yasadim dilerim seninde oğlandır rabbim herseyin en iyisini nasip etsin
Canim arkadaşim inan erkek evlat delisi değilim olmazsa olmaz modundayim ama eşim için istiyorum iş yerinde arkadaslari senden iyi gelin babasi olur demislerdi ikinci kuzimdan sonra gorümcem 3.cocugu dusununce bile gelir 3.kiz demisti ya ne biliyim insanlar icin cocuk doğurmuyoruz elbet. Duami ederken ben hep salih hayirli saglikli diye ettim hep. Yani erkek olsunda ne olursa olsun diyenlerden degilim cok sukur
Ovulasyonla takip yaptim canim test yaniltti beni koyu cikip acilinca deneme oldu 14.gecesiydi ertesi gun tekrar test yaptim ve test pikti inanamadim pik nerdeyse 24 saat sürdü pikin oldugu gunün sabahi tekrar deneme oldu.yani 14 ve 16.gün oldu deneme.Canim inşallah erkektir yum takibinde dr a gitmismiydin
Yok kuzum benim asla yanlis birsey yazmadin bazilari hani cok takinti haline getirirler kiz cocugu hakir görürler oyle biri olmadigimi anlatmak istedim yanlis anlasilmak istemem bende. Senin nekadar yüregi temiz oldugunu cok iyi biliyorum canim benim. Insallah Rabbim sana ummadigin anda salih bir erkek evlat verir seviyorum seniElbet canım hiçbirimiz oğlan delisi değiliz ben art niyetle demedim sana üzdüysem özür dilerim. Ben kendimden örnek verdim korkuyorum annemde sonuçta ayrım yaparken bilinçli değildi ya ben 3 kızdan sonra oğlum olursa ayrım yaparsam psikolojisine girdim bende ayrı yerlerdeyim artık ya
Canim akinti hangi ilişkide yoğundu canim belki ikizlerin olur Allahım inşallah ikiz ogluslar versin sana uzme kendinirabbim ol derse olur insallahOvulasyonla takip yaptim canim test yaniltti beni koyu cikip acilinca deneme oldu 14.gecesiydi ertesi gun tekrar test yaptim ve test pikti inanamadim pik nerdeyse 24 saat sürdü pikin oldugu gunün sabahi tekrar deneme oldu.yani 14 ve 16.gün oldu deneme.
Hayır cnm ben ikisinde yiyorum herhangi bir tahamulsuzlugum olmadı şimdiye kadarKizlar hamis olanlara sorum olacak inanmayanlar olabilir simdi eger kirmizu et yiyebiliyosaniz kokusu sizi rahatsiz etmiyorsa oglan olur yok tavuk eti kokusu sizi rahatsiz etmeyip yiyebiliyorsaniz kiziniz olacak
Kizima hamileyken kırmızı et yapamazdım kokusu cok kotu gelirdi tavuk eti severdim
Kızkardeşim ogluna hamile kaldi tavugu gormeye bile tahammulu yoktu hep kirmizi et yemek istiyordu oglu oldu sizin nasil farkettiniz mi
Oyy amiiin ne guzel olur. Insallah canim cok tesekkurederim akinti ovulasyondan önce yogundu canim iki iliskidede kuru denecek kadar azdi ama sabah olan digerine oranla daha islakti.Canim akinti hangi ilişkide yoğundu canim belki ikizlerin olur Allahım inşallah ikiz ogluslar versin sana uzme kendinirabbim ol derse olur insallah
Seninle aynı haftadayiz bnmde 7 haftalık olmam lazım ama bnm ki doktir daha yeni keseyi gördü kaç haftalık dedim doktir bebeğin ölçüsüne gure hafta hesabı yapacaz dedi acaba geç döllenme mi olmuş bnm bide sende moralini bozma cnm ne gelirse allahtandir hamisligun keyfini çıkar bi kızım var inanki ıkincisi hiç farketmez yeterki sağlıklı olsun diyorum başka da bişey demiyorum rabbimeCanim ben et yiyorum hatta birgun gece yatarken gözümun önüne haşlama et geldi. 7.haftadayim birkere bile midem bulanmadi sivilceyede erkek belirtisi diyorlar yuzüm haric heryerimde sivilce cikti. Sağ göğsüm daha buyuk sola göre ve idrar sabahta olsa parlak. Bütün bunlari yasiyorum ama ilgisi varmi bilmiyorum inan..
Yok kuzum benim asla yanlis birsey yazmadin bazilari hani cok takinti haline getirirler kiz cocugu hakir görürler oyle biri olmadigimi anlatmak istedim yanlis anlasilmak istemem bende. Senin nekadar yüregi temiz oldugunu cok iyi biliyorum canim benim. Insallah Rabbim sana ummadigin anda salih bir erkek evlat verir seviyorum seni
Benim planımda öyle adet olmayı bekliyorum kızım 3 aylık senin bebiş kaç aylık senle ovu testlerini beraber yaparız artıkkEvet canım test t c den koyu olunca pik yapmış oluyor hafif açılmaya başlayınca catlamis oluyor o zaman tek iliski.
Inşallah bebeklerimiz az büyüsün. Ben adet olmaya başlayınca her ay kendim takip yapacağım. Takvim tutup ne zaman akıntı geldi kaç gün sonra adet oldum yazacağım. Vücudumu iyice tanımak için.
Benim kadin dogumcum yumirtam buyuyunce kontrole gitmistim hergun iloski olsun demisti erkek bebek için..sık iliski yasayi erkek bebek sahibi olanda cok rabbim yazdiysa olur bence sen bi gece denemeni yap derm benTecrübesi olan hanımlar bana da yardim etseniz kac gundur birliktelik yasamadik esim dun istedi ama ben kabul etmedim ama o istemsiz bir sekilde bosalmis ve benim dun yumurtlamam gerceklesmis ben bugun olur sanıyodum sizce bugünkü birliktelik yapsak erkek ebebk icin riskli mi esimin dun geceki durumundan dolayi yoksa sizce onunuzdeki aya mi birakayim
Amiin canım Allah herkesin evinden çocuk sesini mutluluğu eksik etmesinIlklerde acemiydik canim ikincilerde daha bi profosyenel oluyoruz daha yogun yaşiyoruz cunku ailemiz buyudu ve bizler anneyiz evin bel kemigi herseyi mutlulugu huzuru... Allah hepinizin yuvasina bol bol huzur versin insallahhh
Enn guzelini sen demissin canim .. demekki hayirlisi boyle imis... peki sen yapmismiydin erkek ocin birşeylerSelam kizlar doktordan geldim bebisimiz kiz dedi doktor esimlen girmistim esimin yaninda kucuk dedi daha belli degil haftaya sali gelin kesinlestiririz dedi.bana dudaklariyla kiz dedi hayirlisi olsun saglikli olsun basimizin gozumuzun ustune 3tane kizim var dunyalara degismem babasida oyle 1dediklerini 2letmiyo cok sukur mevlam oyle istemis oyle olmus
Benim yarın 40 günlük olacak inşallah canım büyüsün ler 1.5 yaş gibi düşünüyorum benBenim planımda öyle adet olmayı bekliyorum kızım 3 aylık senin bebiş kaç aylık senle ovu testlerini beraber yaparız artıkk
2sene boyunca test takibi yaptim tutmadi 26 eylul adet tarihim 17.gunu iliski oldu sonra 22.gunu oldu normalde 21.de catlama oluyordu muhtemelen 17de kalan spermler tutmus hayirlisi boyleymis boyle olmus yoksa baska zaman da tutabilirdiEnn guzelini sen demissin canim .. demekki hayirlisi boyle imis... peki sen yapmismiydin erkek ocin birşeyler
?
Hayırlara vesile olsun canım dediğin gibi neyapsakta rabbimin dediği olur.mevlam neylerse güzel eyler hiç üzülme..rabbim bahtlarini açık etsin acılarını göstermesin.Selam kizlar doktordan geldim bebisimiz kiz dedi doktor esimlen girmistim esimin yaninda kucuk dedi daha belli degil haftaya sali gelin kesinlestiririz dedi.bana dudaklariyla kiz dedi hayirlisi olsun saglikli olsun basimizin gozumuzun ustune 3tane kizim var dunyalara degismem babasida oyle 1dediklerini 2letmiyo cok sukur mevlam oyle istemis oyle olmus
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?