Yumurtlamadan hemen önce ve/veya sonraki ilişkiyle hamile kalanlar bebeginizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    518
aynı durum sizdede var desene ..
Amin amin ınş canım benim.rabbim hayırlısıyla eksikliğini göstermesin hicbirimize

Şu devirde yaa inanmiyorummm

Inan et meselesini cevremde cok sahit oldum kendimde ve kardesimde bile yasadim dilerim seninde oğlandır rabbim herseyin en iyisini nasip etsin
Birde ben erkekte parfüm kokusu..helede yumuşatıcı kokusuna tahammül edemedim..yumuşatıcıyı bildiğin döktüm klozete.

Elbet canım hiçbirimiz oğlan delisi değiliz ben art niyetle demedim sana üzdüysem özür dilerim. Ben kendimden örnek verdim korkuyorum annemde sonuçta ayrım yaparken bilinçli değildi ya ben 3 kızdan sonra oğlum olursa ayrım yaparsam psikolojisine girdim bende ayrı yerlerdeyim artık ya

Canim inşallah erkektir yum takibinde dr a gitmismiydin
Ovulasyonla takip yaptim canim test yaniltti beni koyu cikip acilinca deneme oldu 14.gecesiydi ertesi gun tekrar test yaptim ve test pikti inanamadim pik nerdeyse 24 saat sürdü pikin oldugu gunün sabahi tekrar deneme oldu.yani 14 ve 16.gün oldu deneme.

Yok kuzum benim asla yanlis birsey yazmadin bazilari hani cok takinti haline getirirler kiz cocugu hakir görürler oyle biri olmadigimi anlatmak istedim yanlis anlasilmak istemem bende. Senin nekadar yüregi temiz oldugunu cok iyi biliyorum canim benim. Insallah Rabbim sana ummadigin anda salih bir erkek evlat verir seviyorum seni

Canim akinti hangi ilişkide yoğundu canim belki ikizlerin olur Allahım inşallah ikiz ogluslar versin sana uzme kendinirabbim ol derse olur insallah

Hayır cnm ben ikisinde yiyorum herhangi bir tahamulsuzlugum olmadı şimdiye kadar

Canim akinti hangi ilişkide yoğundu canim belki ikizlerin olur Allahım inşallah ikiz ogluslar versin sana uzme kendinirabbim ol derse olur insallah
Oyy amiiin ne guzel olur. Insallah canim cok tesekkurederim akinti ovulasyondan önce yogundu canim iki iliskidede kuru denecek kadar azdi ama sabah olan digerine oranla daha islakti.

Seninle aynı haftadayiz bnmde 7 haftalık olmam lazım ama bnm ki doktir daha yeni keseyi gördü kaç haftalık dedim doktir bebeğin ölçüsüne gure hafta hesabı yapacaz dedi acaba geç döllenme mi olmuş bnm bide sende moralini bozma cnm ne gelirse allahtandir hamisligun keyfini çıkar bi kızım var inanki ıkincisi hiç farketmez yeterki sağlıklı olsun diyorum başka da bişey demiyorum rabbime

Ne mutlu ettin beni bir bilsen duyguyla okudum mesajını. Ne güzel yürepin var canım benim. ALLAH dualarınızı kabul etsin inşallah benden önce karnındaki yavrunun hayırlı Salih mümin bir erkek evlat eylesin inşallah. Kalplerimiz bir bende seviyorum seni

Benim planımda öyle adet olmayı bekliyorum kızım 3 aylık senin bebiş kaç aylık senle ovu testlerini beraber yaparız artıkk

Selam kizlar doktordan geldim bebisimiz kiz dedi doktor esimlen girmistim esimin yaninda kucuk dedi daha belli degil haftaya sali gelin kesinlestiririz dedi.bana dudaklariyla kiz dedi hayirlisi olsun saglikli olsun basimizin gozumuzun ustune 3tane kizim var dunyalara degismem babasida oyle 1dediklerini 2letmiyo cok sukur mevlam oyle istemis oyle olmus

Benim kadin dogumcum yumirtam buyuyunce kontrole gitmistim hergun iloski olsun demisti erkek bebek için..sık iliski yasayi erkek bebek sahibi olanda cok rabbim yazdiysa olur bence sen bi gece denemeni yap derm ben

Ilklerde acemiydik canim ikincilerde daha bi profosyenel oluyoruz daha yogun yaşiyoruz cunku ailemiz buyudu ve bizler anneyiz evin bel kemigi herseyi mutlulugu huzuru... Allah hepinizin yuvasina bol bol huzur versin insallahhh
Amiin canım Allah herkesin evinden çocuk sesini mutluluğu eksik etmesin

Enn guzelini sen demissin canim .. demekki hayirlisi boyle imis... peki sen yapmismiydin erkek ocin birşeyler
?

Enn guzelini sen demissin canim .. demekki hayirlisi boyle imis... peki sen yapmismiydin erkek ocin birşeyler
?
2sene boyunca test takibi yaptim tutmadi 26 eylul adet tarihim 17.gunu iliski oldu sonra 22.gunu oldu normalde 21.de catlama oluyordu muhtemelen 17de kalan spermler tutmus hayirlisi boyleymis boyle olmus yoksa baska zaman da tutabilirdi

Hayırlara vesile olsun canım dediğin gibi neyapsakta rabbimin dediği olur.mevlam neylerse güzel eyler hiç üzülme..rabbim bahtlarini açık etsin acılarını göstermesin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…