- 12 Nisan 2009
- 8.322
- 29.364
- 1.073
- 43
- Konu Sahibi Khvekokusu20
-
- #39.681
Aynen öyle ne demişsin canım sağlıkla gelsin inşallah mevlamdan gelene amennaSelam kizlar doktordan geldim bebisimiz kiz dedi doktor esimlen girmistim esimin yaninda kucuk dedi daha belli degil haftaya sali gelin kesinlestiririz dedi.bana dudaklariyla kiz dedi hayirlisi olsun saglikli olsun basimizin gozumuzun ustune 3tane kizim var dunyalara degismem babasida oyle 1dediklerini 2letmiyo cok sukur mevlam oyle istemis oyle olmus
amin sagol canim seninkilerinindeHayırlara vesile olsun canım dediğin gibi neyapsakta rabbimin dediği olur.mevlam neylerse güzel eyler hiç üzülme..rabbim bahtlarini açık etsin acılarını göstermesin.
Çook şanslısın canım inan ki bak benim ablamın 4 kızı var birini evlendirdi diğeri nışanlı biri ünide diğeri lisede hepsini okuttu meslek sahibi etti şimdi kızlar annelerini kraliçe gibi el üstünde tutuyo bi görsen herkes ablama imreniyo hatta zamanında oğullarıyla övünen eltisi bile şimdi oğlum evlendi unuttu beni senin kızlar seni hiç bırakmıyo kızım olsaydı keşke diyo tabii hayırlısı ama bence kız annesi olmak avantaj oğlum olmasa üzülürdüm ama kızlarım olmasaydı iştee buna çoook daha fazla üzülürdüm eminim kız evlat öz evlat der anannem canım hakkında hayırlısı olsun sağlıklı sıhhatli evladını al kucağına inşallahSelam kizlar doktordan geldim bebisimiz kiz dedi doktor esimlen girmistim esimin yaninda kucuk dedi daha belli degil haftaya sali gelin kesinlestiririz dedi.bana dudaklariyla kiz dedi hayirlisi olsun saglikli olsun basimizin gozumuzun ustune 3tane kizim var dunyalara degismem babasida oyle 1dediklerini 2letmiyo cok sukur mevlam oyle istemis oyle olmus
sagol canim allah razi olsunÇook şanslısın canım inan ki bak benim ablamın 4 kızı var birini evlendirdi diğeri nışanlı biri ünide diğeri lisede hepsini okuttu meslek sahibi etti şimdi kızlar annelerini kraliçe gibi el üstünde tutuyo bi görsen herkes ablama imreniyo hatta zamanında oğullarıyla övünen eltisi bile şimdi oğlum evlendi unuttu beni senin kızlar seni hiç bırakmıyo kızım olsaydı keşke diyo tabii hayırlısı ama bence kız annesi olmak avantaj oğlum olmasa üzülürdüm ama kızlarım olmasaydı iştee buna çoook daha fazla üzülürdüm eminim kız evlat öz evlat der anannem canım hakkında hayırlısı olsun sağlıklı sıhhatli evladını al kucağına inşallah
Selam kizlar doktordan geldim bebisimiz kiz dedi doktor esimlen girmistim esimin yaninda kucuk dedi daha belli degil haftaya sali gelin kesinlestiririz dedi.bana dudaklariyla kiz dedi hayirlisi olsun saglikli olsun basimizin gozumuzun ustune 3tane kizim var dunyalara degismem babasida oyle 1dediklerini 2letmiyo cok sukur mevlam oyle istemis oyle olmus
allah razi olsun canim bugun kizimi hastalandigindan beri ilkdefa okula goturdum kizimin siniftan arkadasinin annesiyle tanistik 43 yasinda 6yasinda kizi var kizimla yasit tup bebek yapmis 4denemede tutmus kizi dahada kredisini oduyorlarmis 20 bintl binlerce kez sukurler olsun allahima bide kadinin annesi hastaymis yerde babasi bakiyormus 4tane erkek kardesi var otek kizmis ve esim demis anneni babani getir bize bakarsin diye 15tatilde gidip annesini getirip annesine bakacakmis erkek kardeslerinin umurunda bile degilmis kadinin kucuk kizi demiski anne sende yaslaninca bende sana bakarim diye aslinda bu dunyada alacagimiz okadar cok ders varkiKaydasay77 canım hayırlı olsun.saglikla kucağına al inşallah. Rabbim böyle uygun görmüş. Inşallah cennet e anahtar olsunlar
Canım sende yumurtlama günü tek ilişkimi denedin.deneyeceklerede bilgi olur.[/QUOT
Evet canım
sagol sanim sana yemin ederim son adet tarihimdi 26 eylul sali gunu hic unutmam gorumcemde oturuyorduk balkonda kardesimin esi ve bir kac kisi daha bebwk dusunmuyormusun diye sordular bana bende dusunuyorum insalkah dedim bana ne deseler iyi biliyormusunuz ay dediler hic dogurma dogursanda kiz olur sana soyluyoz 3kisi birden bende hayirlisi olsun kiz kiz napalim dedim gecen bir akrabayi gordum hamile oldugumu duymus oda hamile kimseye soylememis ama bebeyi erkek bana diyorki besik kertmesi yapalim bende dedimki nasil gelecekten konusabiliyorsunki yarinin ne garantisi var yani senin kiz ogluma verirsin hesabi yaptiAllah hayırlı uğurlu eylesin canım Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin acılarını göstermesin. Teslimiyetin çok ama çok güzel Allah senden razı olsun mükafatın çok büyük Allah ın izniyle. Şuan kendimi senin yerine koydum biliyorsun benimde 3 kızım var. Hala da olsa kız isteriz ama erkek olsun derler o da ben oğlum olsun istiyorum diye. Bazen anne sen beni oğlan mı istedin dediklerinde üzülüyorum nasıl bir duygu vermişim çocuklarıma diye. Seni teselli etmek için demiyorum zaten maşallah çok güzel demişsin hayırlısı buymuş diye. Sana nacizene tavsiyem etrafında sana birşeyler söylemek isteyenler olursa hiç moralini bozma bize dediğini de sonuçla siparişle gelmiyor Allah ne takdir ederse amenna... Valla tanımadan sevdim seni teslimiyetini
Ay canım benim Insanlar neden bukadar acimasizlar bile bile niye bi insanın canını acitmak isterki insan anlayamıyorum şu an burda senin gibi iki kızı olup üçüncüye hamile olan çok insaniz inan çok üzüldüm Rabbim görüyorsagol sanim sana yemin ederim son adet tarihimdi 26 eylul sali gunu hic unutmam gorumcemde oturuyorduk balkonda kardesimin esi ve bir kac kisi daha bebwk dusunmuyormusun diye sordular bana bende dusunuyorum insalkah dedim bana ne deseler iyi biliyormusunuz ay dediler hic dogurma dogursanda kiz olur sana soyluyoz 3kisi birden bende hayirlisi olsun kiz kiz napalim dedim gecen bir akrabayi gordum hamile oldugumu duymus oda hamile kimseye soylememis ama bebeyi erkek bana diyorki besik kertmesi yapalim bende dedimki nasil gelecekten konusabiliyorsunki yarinin ne garantisi var yani senin kiz ogluma verirsin hesabi yapti
Canım benim bu haftalarda bacak arası görmek lazım.bariz görünen bir cikintisi gözükmüyor.hayırlara vesile olsun ınş.
Teslimiyetine hayran kaldım cnm. Rabbim sağlıcakla kucağına da almayı nasip etsin inşallah. Kızların inşallah hep yüzünüzü güldürsün. Ayrıca o dilleri susmayan elalemi Allah'a havale et benim daha 2. kızımda yapmaya başladılar. Ama sonsuz şükürler olsun onları veren sevdiren Rabbime.sagol sanim sana yemin ederim son adet tarihimdi 26 eylul sali gunu hic unutmam gorumcemde oturuyorduk balkonda kardesimin esi ve bir kac kisi daha bebwk dusunmuyormusun diye sordular bana bende dusunuyorum insalkah dedim bana ne deseler iyi biliyormusunuz ay dediler hic dogurma dogursanda kiz olur sana soyluyoz 3kisi birden bende hayirlisi olsun kiz kiz napalim dedim gecen bir akrabayi gordum hamile oldugumu duymus oda hamile kimseye soylememis ama bebeyi erkek bana diyorki besik kertmesi yapalim bende dedimki nasil gelecekten konusabiliyorsunki yarinin ne garantisi var yani senin kiz ogluma verirsin hesabi yapti
bacak arasini goremedik zaten yok kucuktur beli degil dedi iyi bakmak lazim dedi bende 12haftalikken kiz dedim doktor demis oda haftaya gel cikolata ye tam kesinlestiririz dedi dudaklariylada bana kiz dedi ama burda son adet tarihime gore hesap yapti cunku normalde 13.3olmam lazim canimCanım benim bu haftalarda bacak arası görmek lazım.bariz görünen bir cikintisi gözükmüyor.hayırlara vesile olsun ınş.
Işte bu çevre baskısı var ya nefret ediyorum insana kendini eksikmissin gibi hissettiriyor.sagol sanim sana yemin ederim son adet tarihimdi 26 eylul sali gunu hic unutmam gorumcemde oturuyorduk balkonda kardesimin esi ve bir kac kisi daha bebwk dusunmuyormusun diye sordular bana bende dusunuyorum insalkah dedim bana ne deseler iyi biliyormusunuz ay dediler hic dogurma dogursanda kiz olur sana soyluyoz 3kisi birden bende hayirlisi olsun kiz kiz napalim dedim gecen bir akrabayi gordum hamile oldugumu duymus oda hamile kimseye soylememis ama bebeyi erkek bana diyorki besik kertmesi yapalim bende dedimki nasil gelecekten konusabiliyorsunki yarinin ne garantisi var yani senin kiz ogluma verirsin hesabi yapti
Canım hayırlı olsunsagol sanim sana yemin ederim son adet tarihimdi 26 eylul sali gunu hic unutmam gorumcemde oturuyorduk balkonda kardesimin esi ve bir kac kisi daha bebwk dusunmuyormusun diye sordular bana bende dusunuyorum insalkah dedim bana ne deseler iyi biliyormusunuz ay dediler hic dogurma dogursanda kiz olur sana soyluyoz 3kisi birden bende hayirlisi olsun kiz kiz napalim dedim gecen bir akrabayi gordum hamile oldugumu duymus oda hamile kimseye soylememis ama bebeyi erkek bana diyorki besik kertmesi yapalim bende dedimki nasil gelecekten konusabiliyorsunki yarinin ne garantisi var yani senin kiz ogluma verirsin hesabi yapti
ami. Canim cok sagolTeslimiyetine hayran kaldım cnm. Rabbim sağlıcakla kucağına da almayı nasip etsin inşallah. Kızların inşallah hep yüzünüzü güldürsün. Ayrıca o dilleri susmayan elalemi Allah'a havale et benim daha 2. kızımda yapmaya başladılar. Ama sonsuz şükürler olsun onları veren sevdiren Rabbime.
Aynen canimCanım hayırlı olsun
Rabbim ne verirse başımız üstüne
İnşallah kızlarımızın hayrını görürüz
Devir değişti eskiden kızlar gelin gidiyordu
Şimdi erkekler kız evinden çıkmıyorlar
Erkek annesi olan kaynana bohçası yapıyor bide oğlanı bizim için doğuruyor
Bende 3. Bebeği istiyorum deyince patavatsizin teki oğlan olmazsa napacan dedi
Bende oğlan olsun diye dogurmuyorum..Allah ne verirse o olur dedim
Ama hala inanmadı bana ..sen istemesende eşin ister diye
Ellerin ağzını kapatamiyoruz..kopasica cenelerini susturamiyoruz..Allah bilir en iyisini.. peygamber efendimiz de kızlar babasıydı
allaha havale olsunlar canim gelecek neyi gosterir onu alah bilirIşte bu çevre baskısı var ya nefret ediyorum insana kendini eksikmissin gibi hissettiriyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?