Yumurtlamadan hemen önce ve/veya sonraki ilişkiyle hamile kalanlar bebeginizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    518
3kizim var dunya tatlisi masallah cokta guzeller bu 4.cu kizim olacak hayirlisiyla

Doktorun gördü belkide haftası küçük olduğu için kesinlikle vermek istemedi..Bende internette youtube de video lara çok baktım erkekler hemen belli ediyor bir yerden.sen yine dua ni bırakma en güzelini Allah bilir.

Bunu söyleyenler Allaha inanmıyor mu anlamıyorum. Mümin kardeşinin kalbini kırar mı? Bizlerin elinde mi cinsiyet belirlemek kaldı ki çocuk yapmak bile bizim elimizde değilken!sen çok güzel yürekli güçlü bir kadınsın Allah sana rahmetini yollamış hem de dört tane benim görümcemin de 4 kızı var benim 3 Rabbim böyle takdir etmiş vardır bizim bilmediğimiz bir hayır. Sen maşallah bilinçli bir annesin zaten. Gün gelir belki bende senin gibi burda 4.kızım geliyor yazarım sonra onları bi güzel büyütür okutur vatanda millete hayırlı evlat olarak yetiştiririz Rabbim de onlar yüzüne bizi cennete koyar belki

allaha havale olsunlar canim gelecek neyi gosterir onu alah bilir
Demekki her yerde var. Bnmde bir tane kizim var. Sizin ogluniz olmaz der kaynatam esimle birbirimizi cok seviyormusuz ya o yuzden.. gecenlerde eltimin oglu oldu . Hadi bitane kiz yapta diyo..dogan erkek bebise verirmisim..kaynimda gecen gun kotu niyetle olmasada bebek hic uyutmadi gecelerce esimde bizde boyle bir sorun yoktu demi diyor bana abi sen anlayamazsin erkek cocuklari yaramaz olir dedi... kaynanamda boyuna gelene gidene bi oglu olaydi diyor :) :) :)

amin canim insallah valahi teyzem oglunu evlendirdi gecen sene su anda 6aydir annesiyle konusmuyo gorusmuyo gelin oyle istiyo diye yoksa bosuyacakmis yuce mevlamda diliyorum hayirli evlat kizda olsa erkek te olsa hayirli ilmadiktan sinra istersen ontane cocugun olsun bos canim

Doktorun gördü belkide haftası küçük olduğu için kesinlikle vermek istemedi..Bende internette youtube de video lara çok baktım erkekler hemen belli ediyor bir yerden.sen yine dua ni bırakma en güzelini Allah bilir.
zaten esim cikti tekrar geri dondum hocam bisey dediniz ama anlamadim dedim kiz kiz dedi gulumsedi canım

Maşallah canim bana buyuk ders verdin evet Allah ne dilerse o olur insallah gurur duyacagin saliha bir kizin olur

2sene boyunca test takibi yaptim tutmadi 26 eylul adet tarihim 17.gunu iliski oldu sonra 22.gunu oldu normalde 21.de catlama oluyordu muhtemelen 17de kalan spermler tutmus hayirlisi boyleymis boyle olmus yoksa baska zaman da tutabilirdi
Canim 17 yle 22 arasinda 5 gün var ilki zaten tutmaz eger 22inde cat olduysa 21inde catlamis olabilir ama bence bunlarinda bir kesinligi yok nasip iste

nasıp kısmet 21.catlamış canım buyuk ıhtımal
Canım geçen yıl Kayseride iyi bir özel hast dr giden kuzenim 7.aya kadar kızı olacağını sanıyodu hatta teyzem 3 oğlu olduğu için torunum kız diye sevinçten bir sürü alışveriş yelek felan örmüştü 7.ayında dr oğlan dedi meğerse affedersin pipisi görünmemiş çok toplu iri bebiş dr hep kordon sanmış şimdi oğlu var teyzemde üzüldü hatta yani illaki hayırlısı kimi kız ister oda nasip kız annesi olmak çok güzel

Canim benim hakkimizda hep hayirlisi olsun. Evlad evladdir. Eget kismetin de erkek de varsa gun ola o seni yine bulur.

2sene boyunca test takibi yaptim tutmadi 26 eylul adet tarihim 17.gunu iliski oldu sonra 22.gunu oldu normalde 21.de catlama oluyordu muhtemelen 17de kalan spermler tutmus hayirlisi boyleymis boyle olmus yoksa baska zaman da tutabilirdi
Hic bunlari dusunme canim. Adeti bittigi gunle erkek tutan var. Gör bak 4 numara sana ve ailene cok hayirli bir evlad olucak .

Bende gecen sene ocak gibi deneme yaptim subat mart devam etti.. sonra ovalasyom testi aldim prolaktin yuksekligi cikti ayni zamanda 2 ay ilac kullandm gecti..ovalasyonlarida kullandim kalamadim. Simdi hep seneye erteleyeyim diyorum. Regl oluyorum bitiyor tik yok yumurtlama donemim yaklasinca depresiyor duygularim..mevlam tez zamanda cok bekletmeden hayirlisyla nasip eder insallah. Biliyorum ki aklomda oldugu icin kalamiyorum

Kızlar yumurtlama günü hamile kaldım bilerek. Ovulasyon testi kullanmama gerek kalmadı. Adetin 14. gününe ilk girdiğimiz saatlerde tek denemeyle hamile kaldım.Normal beslenmeme devam ettim.Gerisini Allaha bıraktım. Bugün hastaneye gittik 12+3 günlük olmuşum. Doktora cinsiyet tahmini sordum, erkeğe benziyor dedi, büyük ihtimal erkek dedi ve pipsini de gösterdi utrason ekranından.İki hafta sonra tekrar kontrolüm var, o zaman tekrar bakcak doktor ve kesinleşcek. Ben şimdiden çok mutluyum, çok şükür Allaha. Bana bu süreçte destek olan bütün arkadaşlara teşekkür ederim. Allah herkese gönlündekini nasip etsin inşallah Amin:)

Gozun aydin canim hayirli evlat olsun insallah. Dongun 27 28 gun o zaman.14.gunun ilk saatleri demissin 13. Geceyarisindan sonra mi oluyor :)

Hayırlı olsun canım rabbim gönlüne göre verdi.sağlıkla kucağına alacağın gunu de göstersin ınş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…