- 14 Şubat 2017
- 1.802
- 3.160
- 83
- Konu Sahibi Khvekokusu20
-
- #39.701
3kizim var dunya tatlisi masallah cokta guzeller bu 4.cu kizim olacak hayirlisiylaAy canım benim Insanlar neden bukadar acimasizlar bile bile niye bi insanın canını acitmak isterki insan anlayamıyorum şu an burda senin gibi iki kızı olup üçüncüye hamile olan çok insaniz inan çok üzüldüm Rabbim görüyor
canim banami yazdimTestlemi takip yaptın doktor takibimi canım yazabilirmisin rica etsem deneyeceklere bilgi olur. @asymkrdg
Doktorun gördü belkide haftası küçük olduğu için kesinlikle vermek istemedi..Bende internette youtube de video lara çok baktım erkekler hemen belli ediyor bir yerden.sen yine dua ni bırakma en güzelini Allah bilir.bacak arasini goremedik zaten yok kucuktur beli degil dedi iyi bakmak lazim dedi bende 12haftalikken kiz dedim doktor demis oda haftaya gel cikolata ye tam kesinlestiririz dedi dudaklariylada bana kiz dedi ama burda son adet tarihime gore hesap yapti cunku normalde 13.3olmam lazim canim
Yok canım alıntı yapmıştım arkadaşın çıkmamış ismini ekledim sonradancanim banami yazdim
sagol sanim sana yemin ederim son adet tarihimdi 26 eylul sali gunu hic unutmam gorumcemde oturuyorduk balkonda kardesimin esi ve bir kac kisi daha bebwk dusunmuyormusun diye sordular bana bende dusunuyorum insalkah dedim bana ne deseler iyi biliyormusunuz ay dediler hic dogurma dogursanda kiz olur sana soyluyoz 3kisi birden bende hayirlisi olsun kiz kiz napalim dedim gecen bir akrabayi gordum hamile oldugumu duymus oda hamile kimseye soylememis ama bebeyi erkek bana diyorki besik kertmesi yapalim bende dedimki nasil gelecekten konusabiliyorsunki yarinin ne garantisi var yani senin kiz ogluma verirsin hesabi yapti
En güzelini yapmışsın canım söyleyip de kafanı şişirme ama kendini vesvese yede kaptırma Allah ın izniyle oğlun olacak takdir Allahın hem sen ne yaparsan yap o sana dilediğini verecek. Sen üzülme emi. İnan benim oğlan hevesim bile kalmadı benim ananemin oğulları olmuş yaşamamış biri 9 yaşında ölmüş hatta 5 kız en ufak erkek sağlardı. Ama ananem oğlanı gelini oğlandan olma torunlarını bile kayırırdı. Öldüğünde oğlu cenazeye bile gelmedi. Acaba bende kendime artık öyle diyorum oğlum olsa ya bende öyle ayrımcılık yapan bir anne olursam ya kötü bir anne olursam? İnsan bilinçli olarak yapmıyor ya da yaptığı zaman farketmiyor hatasını beni de korkular aldı böyle
Demekki her yerde var. Bnmde bir tane kizim var. Sizin ogluniz olmaz der kaynatam esimle birbirimizi cok seviyormusuz ya o yuzden.. gecenlerde eltimin oglu oldu . Hadi bitane kiz yapta diyo..dogan erkek bebise verirmisim..kaynimda gecen gun kotu niyetle olmasada bebek hic uyutmadi gecelerce esimde bizde boyle bir sorun yoktu demi diyor bana abi sen anlayamazsin erkek cocuklari yaramaz olir dedi... kaynanamda boyuna gelene gidene bi oglu olaydi diyor :) :) :)allaha havale olsunlar canim gelecek neyi gosterir onu alah bilir
amin canim insallah valahi teyzem oglunu evlendirdi gecen sene su anda 6aydir annesiyle konusmuyo gorusmuyo gelin oyle istiyo diye yoksa bosuyacakmis yuce mevlamda diliyorum hayirli evlat kizda olsa erkek te olsa hayirli ilmadiktan sinra istersen ontane cocugun olsun bos canimBunu söyleyenler Allaha inanmıyor mu anlamıyorum. Mümin kardeşinin kalbini kırar mı? Bizlerin elinde mi cinsiyet belirlemek kaldı ki çocuk yapmak bile bizim elimizde değilken!sen çok güzel yürekli güçlü bir kadınsın Allah sana rahmetini yollamış hem de dört tanebenim görümcemin de 4 kızı var benim 3 Rabbim böyle takdir etmiş vardır bizim bilmediğimiz bir hayır. Sen maşallah bilinçli bir annesin zaten. Gün gelir belki bende senin gibi burda 4.kızım geliyor yazarım sonra onları bi güzel büyütür okutur vatanda millete hayırlı evlat olarak yetiştiririz Rabbim de onlar yüzüne bizi cennete koyar belki
tamam canimYok canım alıntı yapmıştım arkadaşın çıkmamış ismini ekledim sonradan
zaten esim cikti tekrar geri dondum hocam bisey dediniz ama anlamadim dedim kiz kiz dedi gulumsedi canımDoktorun gördü belkide haftası küçük olduğu için kesinlikle vermek istemedi..Bende internette youtube de video lara çok baktım erkekler hemen belli ediyor bir yerden.sen yine dua ni bırakma en güzelini Allah bilir.
Öylemi Rabbim onlara sağlık sıhhat versin inşallah canım onlar büyüyüp serpildigi zaman herkes Sana imrenecek3kizim var dunya tatlisi masallah cokta guzeller bu 4.cu kizim olacak hayirlisiyla
Maşallah canim bana buyuk ders verdin evet Allah ne dilerse o olur insallah gurur duyacagin saliha bir kizin olurSelam kizlar doktordan geldim bebisimiz kiz dedi doktor esimlen girmistim esimin yaninda kucuk dedi daha belli degil haftaya sali gelin kesinlestiririz dedi.bana dudaklariyla kiz dedi hayirlisi olsun saglikli olsun basimizin gozumuzun ustune 3tane kizim var dunyalara degismem babasida oyle 1dediklerini 2letmiyo cok sukur mevlam oyle istemis oyle olmus
Canim 17 yle 22 arasinda 5 gün var ilki zaten tutmaz eger 22inde cat olduysa 21inde catlamis olabilir ama bence bunlarinda bir kesinligi yok nasip iste2sene boyunca test takibi yaptim tutmadi 26 eylul adet tarihim 17.gunu iliski oldu sonra 22.gunu oldu normalde 21.de catlama oluyordu muhtemelen 17de kalan spermler tutmus hayirlisi boyleymis boyle olmus yoksa baska zaman da tutabilirdi
nasıp kısmet 21.catlamış canım buyuk ıhtımalCanim 17 yle 22 arasinda 5 gün var ilki zaten tutmaz eger 22inde cat olduysa 21inde catlamis olabilir ama bence bunlarinda bir kesinligi yok nasip iste
Canım geçen yıl Kayseride iyi bir özel hast dr giden kuzenim 7.aya kadar kızı olacağını sanıyodu hatta teyzem 3 oğlu olduğu için torunum kız diye sevinçten bir sürü alışveriş yelek felan örmüştü 7.ayında dr oğlan dedi meğerse affedersin pipisi görünmemiş çok toplu iri bebiş dr hep kordon sanmış şimdi oğlu var teyzemde üzüldü hatta yani illaki hayırlısı kimi kız ister oda nasip kız annesi olmak çok güzelnasıp kısmet 21.catlamış canım buyuk ıhtımal
Canim benim hakkimizda hep hayirlisi olsun. Evlad evladdir. Eget kismetin de erkek de varsa gun ola o seni yine bulur.Selam kizlar doktordan geldim bebisimiz kiz dedi doktor esimlen girmistim esimin yaninda kucuk dedi daha belli degil haftaya sali gelin kesinlestiririz dedi.bana dudaklariyla kiz dedi hayirlisi olsun saglikli olsun basimizin gozumuzun ustune 3tane kizim var dunyalara degismem babasida oyle 1dediklerini 2letmiyo cok sukur mevlam oyle istemis oyle olmus
Hic bunlari dusunme canim. Adeti bittigi gunle erkek tutan var. Gör bak 4 numara sana ve ailene cok hayirli bir evlad olucak .2sene boyunca test takibi yaptim tutmadi 26 eylul adet tarihim 17.gunu iliski oldu sonra 22.gunu oldu normalde 21.de catlama oluyordu muhtemelen 17de kalan spermler tutmus hayirlisi boyleymis boyle olmus yoksa baska zaman da tutabilirdi
Bende gecen sene ocak gibi deneme yaptim subat mart devam etti.. sonra ovalasyom testi aldim prolaktin yuksekligi cikti ayni zamanda 2 ay ilac kullandm gecti..ovalasyonlarida kullandim kalamadim. Simdi hep seneye erteleyeyim diyorum. Regl oluyorum bitiyor tik yok yumurtlama donemim yaklasinca depresiyor duygularim..mevlam tez zamanda cok bekletmeden hayirlisyla nasip eder insallah. Biliyorum ki aklomda oldugu icin kalamiyorum2sene boyunca test takibi yaptim tutmadi 26 eylul adet tarihim 17.gunu iliski oldu sonra 22.gunu oldu normalde 21.de catlama oluyordu muhtemelen 17de kalan spermler tutmus hayirlisi boyleymis boyle olmus yoksa baska zaman da tutabilirdi
Gozun aydin canim hayirli evlat olsun insallah. Dongun 27 28 gun o zaman.14.gunun ilk saatleri demissin 13. Geceyarisindan sonra mi oluyor :)Kızlar yumurtlama günü hamile kaldım bilerek. Ovulasyon testi kullanmama gerek kalmadı. Adetin 14. gününe ilk girdiğimiz saatlerde tek denemeyle hamile kaldım.Normal beslenmeme devam ettim.Gerisini Allaha bıraktım. Bugün hastaneye gittik 12+3 günlük olmuşum. Doktora cinsiyet tahmini sordum, erkeğe benziyor dedi, büyük ihtimal erkek dedi ve pipsini de gösterdi utrason ekranından.İki hafta sonra tekrar kontrolüm var, o zaman tekrar bakcak doktor ve kesinleşcek. Ben şimdiden çok mutluyum, çok şükür Allaha. Bana bu süreçte destek olan bütün arkadaşlara teşekkür ederim. Allah herkese gönlündekini nasip etsin inşallah Amin:)
Hayırlı olsun canım rabbim gönlüne göre verdi.sağlıkla kucağına alacağın gunu de göstersin ınş.Kızlar yumurtlama günü hamile kaldım bilerek. Ovulasyon testi kullanmama gerek kalmadı. Adetin 14. gününe ilk girdiğimiz saatlerde tek denemeyle hamile kaldım.Normal beslenmeme devam ettim.Gerisini Allaha bıraktım. Bugün hastaneye gittik 12+3 günlük olmuşum. Doktora cinsiyet tahmini sordum, erkeğe benziyor dedi, büyük ihtimal erkek dedi ve pipsini de gösterdi utrason ekranından.İki hafta sonra tekrar kontrolüm var, o zaman tekrar bakcak doktor ve kesinleşcek. Ben şimdiden çok mutluyum, çok şükür Allaha. Bana bu süreçte destek olan bütün arkadaşlara teşekkür ederim. Allah herkese gönlündekini nasip etsin inşallah Amin:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?