- 14 Aralık 2015
- 3.043
- 1.965
- 133
- 33
- Konu Sahibi Khvekokusu20
-
- #39.721
Amin canım.Evet canım döngüm o şekilde. Adetin 13. günü bitti gece saat 1 de oldu denemem, yani saat 12 yi geçmişti, artık 14.güne girmiştik. Ve sonra yarım saat hiç kalkmadım yattığım yerden, ayağımın altına da yastık koydum. Özellikle sağ tarafıma yattim o şekilde bekledim. Elimden geleni yaptım gerisini Allaha bıraktım. Yöntemler vesile, takdir Allahın. Çok şükür rabbime:)Gozun aydin canim hayirli evlat olsun insallah. Dongun 27 28 gun o zaman.14.gunun ilk saatleri demissin 13. Geceyarisindan sonra mi oluyor :)
Amin canım çok sağol. Bana bu süreçte çok yardım ettin, çok şeyler öğrendim senden,hakkını ödeyemem Allah razı olsun senden. Yöntemler ve dualar bir vesile. Tedbir bizden Takdir Allahtan demişler.Çok şükür Allaha. Rabbim seninde bütün dualarını kabul etsin inşallah canım benim.Hayırlı olsun canım rabbim gönlüne göre verdi.sağlıkla kucağına alacağın gunu de göstersin ınş.
Ne mutlu ettin beni bir bilsen duyguyla okudum mesajını. Ne güzel yürepin var canım benim. ALLAH dualarınızı kabul etsin inşallah benden önce karnındaki yavrunun hayırlı Salih mümin bir erkek evlat eylesin inşallah. Kalplerimiz bir bende seviyorum seni
Sağlıkla kucağına al cnmKızlar yumurtlama günü hamile kaldım bilerek. Ovulasyon testi kullanmama gerek kalmadı. Adetin 14. gününe ilk girdiğimiz saatlerde tek denemeyle hamile kaldım.Normal beslenmeme devam ettim.Gerisini Allaha bıraktım. Bugün hastaneye gittik 12+3 günlük olmuşum. Doktora cinsiyet tahmini sordum, erkeğe benziyor dedi, büyük ihtimal erkek dedi ve pipsini de gösterdi utrason ekranından.İki hafta sonra tekrar kontrolüm var, o zaman tekrar bakcak doktor ve kesinleşcek. Ben şimdiden çok mutluyum, çok şükür Allaha. Bana bu süreçte destek olan bütün arkadaşlara teşekkür ederim. Allah herkese gönlündekini nasip etsin inşallah Amin:)
Amin amin .Senden de Allah razı olsun canım ne hakkı sağlıkla gelsinn ınş ❤Amin canım çok sağol. Bana bu süreçte çok yardım ettin, çok şeyler öğrendim senden,hakkını ödeyemem Allah razı olsun senden. Yöntemler ve dualar bir vesile. Tedbir bizden Takdir Allahtan demişler.Çok şükür Allaha. Rabbim seninde bütün dualarını kabul etsin inşallah canım benim.
Amin canım cümlemize Allah sağlıkla kucagimiza almayı nasip etsin inşallah.Sağlıkla kucağına al cnm
Inşallah canım cümlemize:)Amin amin .Senden de Allah razı olsun canım ne hakkı sağlıkla gelsinn ınş ❤
Hayırlı olsun inşallah çok sevindim Rabbim sağlıkla kucaginiza almayi nasip eylesinKızlar yumurtlama günü hamile kaldım bilerek. Ovulasyon testi kullanmama gerek kalmadı. Adetin 14. gününe ilk girdiğimiz saatlerde tek denemeyle hamile kaldım.Normal beslenmeme devam ettim.Gerisini Allaha bıraktım. Bugün hastaneye gittik 12+3 günlük olmuşum. Doktora cinsiyet tahmini sordum, erkeğe benziyor dedi, büyük ihtimal erkek dedi ve pipsini de gösterdi utrason ekranından.İki hafta sonra tekrar kontrolüm var, o zaman tekrar bakcak doktor ve kesinleşcek. Ben şimdiden çok mutluyum, çok şükür Allaha. Bana bu süreçte destek olan bütün arkadaşlara teşekkür ederim. Allah herkese gönlündekini nasip etsin inşallah Amin:)
Inşallah canım cümlemize:)
Amin canım çok sağol. Bana bu süreçte çok yardım ettin, çok şeyler öğrendim senden,hakkını ödeyemem Allah razı olsun senden. Yöntemler ve dualar bir vesile. Tedbir bizden Takdir Allahtan demişler.Çok şükür Allaha. Rabbim seninde bütün dualarını kabul etsin inşallah canım benim.
Canim bana da bi akrabam diyor sakin 4. Yapma oda kız olur diyor kendisinin 2 oğlu bir kızı var diyor ki bidaha yapsam benim kizimolur arpal i B ugdayli olur diyor nerden biliyorsa artık böyle can sık anlar oluyor maalesef çevre etkeni beni geriyor vallahisagol sanim sana yemin ederim son adet tarihimdi 26 eylul sali gunu hic unutmam gorumcemde oturuyorduk balkonda kardesimin esi ve bir kac kisi daha bebwk dusunmuyormusun diye sordular bana bende dusunuyorum insalkah dedim bana ne deseler iyi biliyormusunuz ay dediler hic dogurma dogursanda kiz olur sana soyluyoz 3kisi birden bende hayirlisi olsun kiz kiz napalim dedim gecen bir akrabayi gordum hamile oldugumu duymus oda hamile kimseye soylememis ama bebeyi erkek bana diyorki besik kertmesi yapalim bende dedimki nasil gelecekten konusabiliyorsunki yarinin ne garantisi var yani senin kiz ogluma verirsin hesabi yapti
Canim bana da bi akrabam diyor sakin 4. Yapma oda kız olur diyor kendisinin 2 oğlu bir kızı var diyor ki bidaha yapsam benim kizimolur arpal i B ugdayli olur diyor nerden biliyorsa artık böyle can sık anlar oluyor maalesef çevre etkeni beni geriyor vallahisagol sanim sana yemin ederim son adet tarihimdi 26 eylul sali gunu hic unutmam gorumcemde oturuyorduk balkonda kardesimin esi ve bir kac kisi daha bebwk dusunmuyormusun diye sordular bana bende dusunuyorum insalkah dedim bana ne deseler iyi biliyormusunuz ay dediler hic dogurma dogursanda kiz olur sana soyluyoz 3kisi birden bende hayirlisi olsun kiz kiz napalim dedim gecen bir akrabayi gordum hamile oldugumu duymus oda hamile kimseye soylememis ama bebeyi erkek bana diyorki besik kertmesi yapalim bende dedimki nasil gelecekten konusabiliyorsunki yarinin ne garantisi var yani senin kiz ogluma verirsin hesabi yapti
Peki cimsel perhiziniz nasıldı..yani öncesinde kaç gün ilişkiye girdiniz ua da girmediniz? Yumurtlamada ayrıca kasıklarınızda ağrınız oldumu?şu yüzden soruyorum gep sol yumurtalıpımdan mı yumurtluyorum bilmiyorum sol yumurtalığım çok ağrıyor..bilgilendirirsen sevinirim ..ayrıca darısı bütün sağlıklı erkek evlat isteyenlere..seninki de hagırlara vesile olsun inşallah..bizler işin de duaet hamileleein duaşarı kabul olurmuşKızlar yumurtlama günü hamile kaldım bilerek. Ovulasyon testi kullanmama gerek kalmadı. Adetin 14. gününe ilk girdiğimiz saatlerde tek denemeyle hamile kaldım.Normal beslenmeme devam ettim.Gerisini Allaha bıraktım. Bugün hastaneye gittik 12+3 günlük olmuşum. Doktora cinsiyet tahmini sordum, erkeğe benziyor dedi, büyük ihtimal erkek dedi ve pipsini de gösterdi utrason ekranından.İki hafta sonra tekrar kontrolüm var, o zaman tekrar bakcak doktor ve kesinleşcek. Ben şimdiden çok mutluyum, çok şükür Allaha. Bana bu süreçte destek olan bütün arkadaşlara teşekkür ederim. Allah herkese gönlündekini nasip etsin inşallah Amin:)
Inşallah canım cümlemize:)
Sen ne zaman düşünüyorsun bebek kaç çocuğunuz var darısı inşallah bizlere olurPeki cimsel perhiziniz nasıldı..yani öncesinde kaç gün ilişkiye girdiniz ua da girmediniz? Yumurtlamada ayrıca kasıklarınızda ağrınız oldumu?şu yüzden soruyorum gep sol yumurtalıpımdan mı yumurtluyorum bilmiyorum sol yumurtalığım çok ağrıyor..bilgilendirirsen sevinirim ..ayrıca darısı bütün sağlıklı erkek evlat isteyenlere..seninki de hagırlara vesile olsun inşallah..bizler işin de duaet hamileleein duaşarı kabul olurmuş
bu dunya boyle hıc bısey ıstedıgımız gıbı olmazkı sınanıyoruz hepimizCanım geçen yıl Kayseride iyi bir özel hast dr giden kuzenim 7.aya kadar kızı olacağını sanıyodu hatta teyzem 3 oğlu olduğu için torunum kız diye sevinçten bir sürü alışveriş yelek felan örmüştü 7.ayında dr oğlan dedi meğerse affedersin pipisi görünmemiş çok toplu iri bebiş dr hep kordon sanmış şimdi oğlu var teyzemde üzüldü hatta yani illaki hayırlısı kimi kız ister oda nasip kız annesi olmak çok güzel
ınşsllah canımHic bunlari dusunme canim. Adeti bittigi gunle erkek tutan var. Gör bak 4 numara sana ve ailene cok hayirli bir evlad olucak .
Benim bir kızım var 5 yaşında önümüzdeki ay düşünüyorum kısmetse..ben o şeffaf akıntıyı farkediyorum ovulasyon testi hiç kullanmadım ama düşünüyorum almayı..kasıklarımdan da hissediyorum ama hep soldan mı yumurtlanır yahu? Anlamadım yaniSen ne zaman düşünüyorsun bebek kaç çocuğunuz var darısı inşallah bizlere olur
Canim hayırlısı olsun ınan yaslandigimizda kızlarımız kapımızı çalacak kız evlat hayırlıdır kızlarımız herzaman arkamızda dağ gibi olacak rabbim acılarını gostermesinbu dunya boyle hıc bısey ıstedıgımız gıbı olmazkı sınanıyoruz hepimiz
Forumda rus bir mevzudan bahsediliyordu öğrenip yaz am demişti ama hala ses yokBenim bir kızım var 5 yaşında önümüzdeki ay düşünüyorum kısmetse..ben o şeffaf akıntıyı farkediyorum ovulasyon testi hiç kullanmadım ama düşünüyorum almayı..kasıklarımdan da hissediyorum ama hep soldan mı yumurtlanır yahu? Anlamadım yani
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?