Yumurtlamadan hemen önce ve/veya sonraki ilişkiyle hamile kalanlar bebeginizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    518
Gozun aydin canim hayirli evlat olsun insallah. Dongun 27 28 gun o zaman.14.gunun ilk saatleri demissin 13. Geceyarisindan sonra mi oluyor :)
Amin canım.Evet canım döngüm o şekilde. Adetin 13. günü bitti gece saat 1 de oldu denemem, yani saat 12 yi geçmişti, artık 14.güne girmiştik. Ve sonra yarım saat hiç kalkmadım yattığım yerden, ayağımın altına da yastık koydum. Özellikle sağ tarafıma yattim o şekilde bekledim. Elimden geleni yaptım gerisini Allaha bıraktım. Yöntemler vesile, takdir Allahın. Çok şükür rabbime:)

Son düzenleme:
Hayırlı olsun canım rabbim gönlüne göre verdi.sağlıkla kucağına alacağın gunu de göstersin ınş.
Amin canım çok sağol. Bana bu süreçte çok yardım ettin, çok şeyler öğrendim senden,hakkını ödeyemem Allah razı olsun senden. Yöntemler ve dualar bir vesile. Tedbir bizden Takdir Allahtan demişler.Çok şükür Allaha. Rabbim seninde bütün dualarını kabul etsin inşallah canım benim.

Sağlıkla kucağına al cnm

Amin amin .Senden de Allah razı olsun canım ne hakkı sağlıkla gelsinn ınş ❤

Hayırlı olsun inşallah çok sevindim Rabbim sağlıkla kucaginiza almayi nasip eylesin

Hangi dualar ve yontemleri yaptin canm detayli anlatırsan bizlerde uygulariz

Canim bana da bi akrabam diyor sakin 4. Yapma oda kız olur diyor kendisinin 2 oğlu bir kızı var diyor ki bidaha yapsam benim kizimolur arpal i B ugdayli olur diyor nerden biliyorsa artık böyle can sık anlar oluyor maalesef çevre etkeni beni geriyor vallahi

Canim bana da bi akrabam diyor sakin 4. Yapma oda kız olur diyor kendisinin 2 oğlu bir kızı var diyor ki bidaha yapsam benim kizimolur arpal i B ugdayli olur diyor nerden biliyorsa artık böyle can sık anlar oluyor maalesef çevre etkeni beni geriyor vallahi

Peki cimsel perhiziniz nasıldı..yani öncesinde kaç gün ilişkiye girdiniz ua da girmediniz? Yumurtlamada ayrıca kasıklarınızda ağrınız oldumu?şu yüzden soruyorum gep sol yumurtalıpımdan mı yumurtluyorum bilmiyorum sol yumurtalığım çok ağrıyor..bilgilendirirsen sevinirim ..ayrıca darısı bütün sağlıklı erkek evlat isteyenlere..seninki de hagırlara vesile olsun inşallah..bizler işin de duaet hamileleein duaşarı kabul olurmuş

Sen ne zaman düşünüyorsun bebek kaç çocuğunuz var darısı inşallah bizlere olur

bu dunya boyle hıc bısey ıstedıgımız gıbı olmazkı sınanıyoruz hepimiz

Sen ne zaman düşünüyorsun bebek kaç çocuğunuz var darısı inşallah bizlere olur
Benim bir kızım var 5 yaşında önümüzdeki ay düşünüyorum kısmetse..ben o şeffaf akıntıyı farkediyorum ovulasyon testi hiç kullanmadım ama düşünüyorum almayı..kasıklarımdan da hissediyorum ama hep soldan mı yumurtlanır yahu? Anlamadım yani

bu dunya boyle hıc bısey ıstedıgımız gıbı olmazkı sınanıyoruz hepimiz
Canim hayırlısı olsun ınan yaslandigimizda kızlarımız kapımızı çalacak kız evlat hayırlıdır kızlarımız herzaman arkamızda dağ gibi olacak rabbim acılarını gostermesin

Forumda rus bir mevzudan bahsediliyordu öğrenip yaz am demişti ama hala ses yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…