- 14 Şubat 2017
- 1.802
- 3.160
- 83
- Konu Sahibi Khvekokusu20
-
- #39.741
Sonuç??Bende soldan yumurtladım bebekte hep soldaydı canım
Amin canım saglıkla gelsın bebişinAmin canım cümlemize Allah sağlıkla kucagimiza almayı nasip etsin inşallah.
evet cevre cok gerıyo ınsanları haklısın canım o sırada onları bogası gelıyo ama napıcanCanim bana da bi akrabam diyor sakin 4. Yapma oda kız olur diyor kendisinin 2 oğlu bir kızı var diyor ki bidaha yapsam benim kizimolur arpal i B ugdayli olur diyor nerden biliyorsa artık böyle can sık anlar oluyor maalesef çevre etkeni beni geriyor vallahi
Benim bir kızım var 5 yaşında önümüzdeki ay düşünüyorum kısmetse..ben o şeffaf akıntıyı farkediyorum ovulasyon testi hiç kullanmadım ama düşünüyorum almayı..kasıklarımdan da hissediyorum ama hep soldan mı yumurtlanır yahu? Anlamadım yani
kız bebışım canımSonuç??
senin ilk gebelik mi olcak ne zaman düşünüyoesun sen de? Ben 85 doğumluyum bu arada cin takvimine de bakıyom..valla takdir allahımın artık..ama eşim çok istiyor..öğretmenim geçen telle aradı çocuğa da oğlum uapma diye bağırdım teldeyken o..aşkım ne güzel oğlum dedin öyle ya diyo..aklımdan gitmiyor yaCanim o şeffaf akintiyi kaç gün görürsün bence lh testinin kullan canim riske girme akıntının yaniltabilir olduğunu söylüyor arkadaşlar ozel den çok arkadaşla görüştüm hepsi lh testiyle hamile kalmıştı hepsinin ki erkek
Bunun gibi o kadar çok örnek varki. Gerçekten ne varsa kız evlat ta var.cok şükür bizler şanslı anneleriz kızlarımız var.rabbim acılarını gostermesinallah razi olsun canim bugun kizimi hastalandigindan beri ilkdefa okula goturdum kizimin siniftan arkadasinin annesiyle tanistik 43 yasinda 6yasinda kizi var kizimla yasit tup bebek yapmis 4denemede tutmus kizi dahada kredisini oduyorlarmis 20 bintl binlerce kez sukurler olsun allahima bide kadinin annesi hastaymis yerde babasi bakiyormus 4tane erkek kardesi var otek kizmis ve esim demis anneni babani getir bize bakarsin diye 15tatilde gidip annesini getirip annesine bakacakmis erkek kardeslerinin umurunda bile degilmis kadinin kucuk kizi demiski anne sende yaslaninca bende sana bakarim diye aslinda bu dunyada alacagimiz okadar cok ders varki
Canim benim 3. Kız olunca kimi ler sevindi kimileri üzüldü beni sevenler üzüldü onu biliyorum el tim bile dedi ki hamileyim kusarak geçer gebelik yine kızın olacak diyordu sevinerekevet cevre cok gerıyo ınsanları haklısın canım o sırada onları bogası gelıyo ama napıcan
Sağlıkla gelsin inşallah..hep sağlıkla diyorum ben önce öenmli olan o..biz de nasip ederse yaradan kısmetimizi yaşıycaz:)kız bebışım canım
amin inşallah canımBunun gibi o kadar çok örnek varki. Gerçekten ne varsa kız evlat ta var.cok şükür bizler şanslı anneleriz kızlarımız var.rabbim acılarını gostermesin
amin canım cok tatlı gorunuyordu usgde elını kafasının altına koymus obur elıde yanagındaydı onu gorunce cok tuhaf oldum canımmevlam kimsenın kucagını bos bırakmasın herkese gonlune gore versın ınşallahSağlıkla gelsin inşallah..hep sağlıkla diyorum ben önce öenmli olan o..biz de nasip ederse yaradan kısmetimizi yaşıycaz:)
Ben de soldan yumurtlanınca kız diye biliyorum zaten:) inanıyorum da ona..arkdaşımda sol yumurtalığında tembellik vardı doktor bebek düşünüyorsan yap demişti bir kızı oldu..sonra da regl olduktan sonra hamşle klınmıyor diye ilişkiye giriyorlar korunmasız ve hamile kalıyor..sonuç oğlu oldu. :) bence sol yumurtalığı tembelleştiği için sağdan hamile kaldı 2 yıl donra ben öyle düşünüyoruö..ayrıca refli de düzensizdi..Amin canım saglıkla gelsın bebişin
Benim 3 kızım var bende 85 doğumluyum kucugum 3 yaşına gelsin öyle düşünüyorum canim bu can çin onlara inanma denk gelenler oluş olabilir inanma yum çat ani ilişki mantıklı geliyor bi tanıdığının arkadaşı laboratuarda çalışıyor spermle ilgili bilgi vermiş y spermi hızlı ancak yaşam süresi az x spermi daha dayanıklı uzun yaşarmış geçenlerde anlatmıştı canim allahım herkesin gönlüne göre versinSen
senin ilk gebelik mi olcak ne zaman düşünüyoesun sen de? Ben 85 doğumluyum bu arada cin takvimine de bakıyom..valla takdir allahımın artık..ama eşim çok istiyor..öğretmenim geçen telle aradı çocuğa da oğlum uapma diye bağırdım teldeyken o..aşkım ne güzel oğlum dedin öyle ya diyo..aklımdan gitmiyor ya((
Lh testi şart diyorsun..ya bit demşı yumurta takibini yapan doktor bulsam doktorlar da çok ulela..böyle bişey soruyosun yok öyle bişey diyorlar..işimiz zor yaniBenim 3 kızım var bende 85 doğumluyum kucugum 3 yaşına gelsin öyle düşünüyorum canim bu can çin onlara inanma denk gelenler oluş olabilir inanma yum çat ani ilişki mantıklı geliyor bi tanıdığının arkadaşı laboratuarda çalışıyor spermle ilgili bilgi vermiş y spermi hızlı ancak yaşam süresi az x spermi daha dayanıklı uzun yaşarmış geçenlerde anlatmıştı canim allahım herkesin gönlüne göre versin
İnsan biraz anlamaya çalışır yok yani...Lh testi şart diyorsun..ya bit demşı yumurta takibini yapan doktor bulsam doktorlar da çok ulela..böyle bişey soruyosun yok öyle bişey diyorlar..işimiz zor yani
Amin canım hepimizin inşallah sağlıklı gönlümüzden geçen bebeklerimiz oldun:) bana da o olay mantıklı gelşyor ylerin ölme olayı..haklısın kesinlikleBenim 3 kızım var bende 85 doğumluyum kucugum 3 yaşına gelsin öyle düşünüyorum canim bu can çin onlara inanma denk gelenler oluş olabilir inanma yum çat ani ilişki mantıklı geliyor bi tanıdığının arkadaşı laboratuarda çalışıyor spermle ilgili bilgi vermiş y spermi hızlı ancak yaşam süresi az x spermi daha dayanıklı uzun yaşarmış geçenlerde anlatmıştı canim allahım herkesin gönlüne göre versin
Canim yumurtlama yakın git kaşık ağrım var de cinsiyet mevzuunu zaten onaylayacagini sanmıyorum bence test yaptığında iki çizgi aynı olduğunda kaşık ağrım kainatın olduğu gün git yumurtana baktir kaç mm kaç tane zaten 2 yum erkek bebek icin o nerilmiyor burda bir arkadaş söylemiştiİnsan biraz anlamaya çalışır yok yani...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?