Yumurtlamadan hemen önce ve/veya sonraki ilişkiyle hamile kalanlar bebeginizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    518
bende oyle bılıyom sol olunca kız dıye

Gozunuz aydin Rabbim sagsalim kucaginiza da almayi nasip etsin insallah darisi da bizim basimiza olsun Rabbimin izniyle

Hangi dualar ve yontemleri yaptin canm detayli anlatırsan bizlerde uygulariz
Canım ben hiç ovulasyon testi kullanmadım, adetimin 13.gününü 14.güne bağlayan gece saat 1 de tek seferlik denemem oldu. Ve sonra sağ tarafıma yattım ve ayaklarımın altına yastık koydum, bu şekilde hiç kalkmadan yarım saat yattım. Dua olarak sağlıklı hayırlı bir oğlum olsun diye içimden gelerek dua ettim devamlı. Beslenmeme normal devam ettim. Ben tuzlu ve tatlı şeyler yerim genelde bazende ekşi.Eti seviyorum, muz,çikolata yiyorum ve ayran içiyorum. Normal beslenmeme devam ettim her zaman ki gibi. Gece herkes uyurken dua ederim öyle yatarım. Bunlar sadece vesile. Herşey Allahın elinde, Takdir Allahın. Başka hiçbir şey yapmadım bunun dışında, en güzel şey bol bol dua. Özellikle ilk 3 ay bol dua. Bu kadar canım

bende oyle bılıyom sol olunca kız dıye
Kizlar benim 2.kizimda sol tupum kapaliydi herkes sag olunca oglun olacak dedi ama cok sukur saglikli bir kizim olmustu ama her iki kizimdada sık iliski olmustu hic arastirmamistim simdi 3.yumurtlama tesini uyguladim umarim saglikli bir oglum olur hamile kalirsam tabi

Kizlar dun bende ikili test icin devlete gittim ama cinsiyeti soylemedi. Sag bacagini bükmüs oturuyor bizimki . Cikinti var ama ben anlayamamadim tabiki bayan doktor da henüz erken dedi siz bir baksaniz resme

Eklentiler

• 20180109_080612.webp
    18,5 KB · Görüntüleme: 257
Kizlar dun bende ikili test icin devlete gittim ama cinsiyeti soylemedi. Sag bacagini bükmüs oturuyor bizimki . Cikinti var ama ben anlayamamadim tabiki bayan doktor da henüz erken dedi siz bir baksaniz resme
Asagida sag bacaginin yanında uzunca beyazimsi bir cikinti var ama organi mi degil mi anlayamadim .siz de bir yorumlarmisniz ultrasonda 12 hafta 1 gunluk

Son düzenleme:
Gözünaydın olsun cnm hayırlı olsun Rabbim sağlıcakla kucağına da almayı nasip etsin inşallah. Rabbim bize de nasip etsin inşallah.

Günaydın ikili testte daha iyi görüyorlar aslında bana erkek gibi geldi ama 14.haftayi beklemek lazım

Günaydın ikili testte daha iyi görüyorlar aslında bana erkek gibi geldi ama 14.haftayi beklemek lazım
Ozellikle demiyorla burada . 16.hafta bekle dedi ama gunler nasil gececek bilmiyorum 10 gun sonra kendi doktoruma gidicem ins. Soyler bende kendimi ona gore hazirlarim. Rabbim hepimizin dualarını ve adaklarini kabul etsin ins. Tabi ki en basta hayirli evlad versin

Bende senin gibiyim canım günler geçmiyor sahiden

Erkeğe benzettim ben küçük bir kabarti var.

Erkeğe benzettim ben küçük bir kabarti var.
Ins canim ben pek anlamiyorum. Erkek de kabarti mi oluyor . Rabbim gonlumuzden geceni nasip eylesin ama kiz da olsa üzülmem. Rabbim derim bana en hayirlisini verir derim yeminle. Ki O ndan baska bizim icin makbulunu goren yoktur. Ama insaniz iste meraktan da catliycam

Kabarti dediğim küçük bir çıkıntı var hafif eğimli erkek olabilir.

Elifcim erkeklerde popo kısmı daha yukarı bakıyor kizda daha düz geliyor gibi bana öyle geliyor sence doğrumu bu şekildemi oluyor
Popo kısmını bilmiyorum dikkat etmedim benimkine baktım şimdi yuvarlagimsi .canım erkekte ucunda ekstra bir çıkıntı oluyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…