- 14 Şubat 2017
- 1.802
- 3.160
- 83
- Konu Sahibi Khvekokusu20
-
- #39.761
bende oyle bılıyom sol olunca kız dıyeBen de soldan yumurtlanınca kız diye biliyorum zaten:) inanıyorum da ona..arkdaşımda sol yumurtalığında tembellik vardı doktor bebek düşünüyorsan yap demişti bir kızı oldu..sonra da regl olduktan sonra hamşle klınmıyor diye ilişkiye giriyorlar korunmasız ve hamile kalıyor..sonuç oğlu oldu. :) bence sol yumurtalığı tembelleştiği için sağdan hamile kaldı 2 yıl donra ben öyle düşünüyoruö..ayrıca refli de düzensizdi..
Amin canım inşallah.Çok teşekkür ederim:)Hayırlı olsun inşallah çok sevindim Rabbim sağlıkla kucaginiza almayi nasip eylesin
Amin canım inşallah, herkesin yüzünü güldürsün Rabbim inşallah.Hayirlsii olsun canim rabbim hepimizin gonlunden geceni nasip etsin
Gozunuz aydin Rabbim sagsalim kucaginiza da almayi nasip etsin insallah darisi da bizim basimiza olsun Rabbimin izniyleKızlar yumurtlama günü hamile kaldım bilerek. Ovulasyon testi kullanmama gerek kalmadı. Adetin 14. gününe ilk girdiğimiz saatlerde tek denemeyle hamile kaldım.Normal beslenmeme devam ettim.Gerisini Allaha bıraktım. Bugün hastaneye gittik 12+3 günlük olmuşum. Doktora cinsiyet tahmini sordum, erkeğe benziyor dedi, büyük ihtimal erkek dedi ve pipsini de gösterdi utrason ekranından.İki hafta sonra tekrar kontrolüm var, o zaman tekrar bakcak doktor ve kesinleşcek. Ben şimdiden çok mutluyum, çok şükür Allaha. Bana bu süreçte destek olan bütün arkadaşlara teşekkür ederim. Allah herkese gönlündekini nasip etsin inşallah Amin:)
Canım ben hiç ovulasyon testi kullanmadım, adetimin 13.gününü 14.güne bağlayan gece saat 1 de tek seferlik denemem oldu. Ve sonra sağ tarafıma yattım ve ayaklarımın altına yastık koydum, bu şekilde hiç kalkmadan yarım saat yattım. Dua olarak sağlıklı hayırlı bir oğlum olsun diye içimden gelerek dua ettim devamlı. Beslenmeme normal devam ettim. Ben tuzlu ve tatlı şeyler yerim genelde bazende ekşi.Eti seviyorum, muz,çikolata yiyorum ve ayran içiyorum. Normal beslenmeme devam ettim her zaman ki gibi. Gece herkes uyurken dua ederim öyle yatarım. Bunlar sadece vesile. Herşey Allahın elinde, Takdir Allahın. Başka hiçbir şey yapmadım bunun dışında, en güzel şey bol bol dua. Özellikle ilk 3 ay bol dua. Bu kadar canımHangi dualar ve yontemleri yaptin canm detayli anlatırsan bizlerde uygulariz
Çok sağol canım.Allah sizlere de nasip etsin inşallahGozunuz aydin Rabbim sagsalim kucaginiza da almayi nasip etsin insallah darisi da bizim basimiza olsun Rabbimin izniyle
Kizlar benim 2.kizimda sol tupum kapaliydi herkes sag olunca oglun olacak dedi ama cok sukur saglikli bir kizim olmustu ama her iki kizimdada sık iliski olmustu hic arastirmamistim simdi 3.yumurtlama tesini uyguladim umarim saglikli bir oglum olur hamile kalirsam tabibende oyle bılıyom sol olunca kız dıye
Asagida sag bacaginin yanında uzunca beyazimsi bir cikinti var ama organi mi degil mi anlayamadim .siz de bir yorumlarmisniz ultrasonda 12 hafta 1 gunlukKizlar dun bende ikili test icin devlete gittim ama cinsiyeti soylemedi. Sag bacagini bükmüs oturuyor bizimki . Cikinti var ama ben anlayamamadim tabiki bayan doktor da henüz erken dedi siz bir baksaniz resme
Gözünaydın olsun cnm hayırlı olsun Rabbim sağlıcakla kucağına da almayı nasip etsin inşallah. Rabbim bize de nasip etsin inşallah.Kızlar yumurtlama günü hamile kaldım bilerek. Ovulasyon testi kullanmama gerek kalmadı. Adetin 14. gününe ilk girdiğimiz saatlerde tek denemeyle hamile kaldım.Normal beslenmeme devam ettim.Gerisini Allaha bıraktım. Bugün hastaneye gittik 12+3 günlük olmuşum. Doktora cinsiyet tahmini sordum, erkeğe benziyor dedi, büyük ihtimal erkek dedi ve pipsini de gösterdi utrason ekranından.İki hafta sonra tekrar kontrolüm var, o zaman tekrar bakcak doktor ve kesinleşcek. Ben şimdiden çok mutluyum, çok şükür Allaha. Bana bu süreçte destek olan bütün arkadaşlara teşekkür ederim. Allah herkese gönlündekini nasip etsin inşallah Amin:)
Günaydın ikili testte daha iyi görüyorlar aslında bana erkek gibi geldi ama 14.haftayi beklemek lazımKizlar dun bende ikili test icin devlete gittim ama cinsiyeti soylemedi. Sag bacagini bükmüs oturuyor bizimki . Cikinti var ama ben anlayamamadim tabiki bayan doktor da henüz erken dedi siz bir baksaniz resme
Ozellikle demiyorla burada . 16.hafta bekle dedi ama gunler nasil gececek bilmiyorum 10 gun sonra kendi doktoruma gidicem ins. Soyler bende kendimi ona gore hazirlarim. Rabbim hepimizin dualarını ve adaklarini kabul etsin ins. Tabi ki en basta hayirli evlad versinGünaydın ikili testte daha iyi görüyorlar aslında bana erkek gibi geldi ama 14.haftayi beklemek lazım
Bende senin gibiyim canım günler geçmiyor sahidenOzellikle demiyorla burada . 16.hafta bekle dedi ama gunler nasil gececek bilmiyorum 10 gun sonra kendi doktoruma gidicem ins. Soyler bende kendimi ona gore hazirlarim. Rabbim hepimizin dualarını ve adaklarini kabul etsin ins. Tabi ki en basta hayirli evlad versin
Erkeğe benzettim ben küçük bir kabarti var.Kizlar dun bende ikili test icin devlete gittim ama cinsiyeti soylemedi. Sag bacagini bükmüs oturuyor bizimki . Cikinti var ama ben anlayamamadim tabiki bayan doktor da henüz erken dedi siz bir baksaniz resme
Ins canim ben pek anlamiyorum. Erkek de kabarti mi oluyor . Rabbim gonlumuzden geceni nasip eylesin ama kiz da olsa üzülmem. Rabbim derim bana en hayirlisini verir derim yeminle. Ki O ndan baska bizim icin makbulunu goren yoktur. Ama insaniz iste meraktan da catliycamErkeğe benzettim ben küçük bir kabarti var.
Elifcim erkeklerde popo kısmı daha yukarı bakıyor kizda daha düz geliyor gibi bana öyle geliyor sence doğrumu bu şekildemi oluyorErkeğe benzettim ben küçük bir kabarti var.
amin canım inşallahCanim hayırlısı olsun ınan yaslandigimizda kızlarımız kapımızı çalacak kız evlat hayırlıdır kızlarımız herzaman arkamızda dağ gibi olacak rabbim acılarını gostermesin
Testlemi takip yaptın doktor takibimi canım yazabilirmisin rica etsem deneyeceklere bilgi olur.asymkrdg
Kabarti dediğim küçük bir çıkıntı var hafif eğimli erkek olabilir.Ins canim ben pek anlamiyorum. Erkek de kabarti mi oluyor . Rabbim gonlumuzden geceni nasip eylesin ama kiz da olsa üzülmem. Rabbim derim bana en hayirlisini verir derim yeminle. Ki O ndan baska bizim icin makbulunu goren yoktur. Ama insaniz iste meraktan da catliycam
Popo kısmını bilmiyorum dikkat etmedim benimkine baktım şimdi yuvarlagimsi .canım erkekte ucunda ekstra bir çıkıntı oluyorElifcim erkeklerde popo kısmı daha yukarı bakıyor kizda daha düz geliyor gibi bana öyle geliyor sence doğrumu bu şekildemi oluyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?