- 31 Temmuz 2017
- 2.684
- 6.216
- 73
- 38
- Konu Sahibi Khvekokusu20
-
- #39.781
Anladım canım yumurtlama günü tek ilişki denedin yani2.yi düşününce dokt.gittim baktırdım herşeyimi yumurtlama günlerimi söyledi bana öyle oldu işte
Anladim canim. Kizlarda zannedersem tepesi var ama ucu yok herhalde geriye çekiliyor bu haftada tam 12.haftada seklini tamamlarmis cinsiyet icinKabarti dediğim küçük bir çıkıntı var hafif eğimli erkek olabilir.
Bunun baya büyümüş 12 değildir bence sanmıyorumKizlar 12 haftalik erkek bebek resmi ekledim bu sekilde olucak sanirim benim resme baktigimda benziyor gibi cikintiEki Görüntüle 2091136 Allah bilir
Bu rafael ortaga martinez adli doktorun 4 d cekiyor oldugundan baya buyuk gozukuyor bebegin kendisi de ama bu resimde baya apis arasini acmis ve alttan cekmis daha da buyuk cikmisBunun baya büyümüş 12 değildir bence sanmıyorum
Bence öyle değil çünkü bnm bebegim sağ taraftaydi kızım oldu bu seferki kesem sanırım yine sağ tarafimda bu sefer ne olacak bilmiyorumBen de soldan yumurtlanınca kız diye biliyorum zaten:) inanıyorum da ona..arkdaşımda sol yumurtalığında tembellik vardı doktor bebek düşünüyorsan yap demişti bir kızı oldu..sonra da regl olduktan sonra hamşle klınmıyor diye ilişkiye giriyorlar korunmasız ve hamile kalıyor..sonuç oğlu oldu. :) bence sol yumurtalığı tembelleştiği için sağdan hamile kaldı 2 yıl donra ben öyle düşünüyoruö..ayrıca refli de düzensizdi..
Bence öyle değil çünkü bnm bebegim sağ taraftaydi kızım oldu bu seferki kesem sanırım yine sağ tarafimda bu sefer ne olacak bilmiyorum[/QUOTE
Kizida oğluda aynı tarafta olan arkadaşım var
Canim senin hamilelik nasil gidiyor belirtilerin varmi takvim yapsana kac haftalik oldugunu görelim:)Bence öyle değil çünkü bnm bebegim sağ taraftaydi kızım oldu bu seferki kesem sanırım yine sağ tarafimda bu sefer ne olacak bilmiyorum
Canim perşembe gitmistim Dr erkek dedi ama bacak arasini goremedik duruş pozisyonundan dolayi kemik yapısı öyle dedi kontrole gel tekrar bakalım dedi bu cuma gideceğim 13+5 oluyorum inşallah belli eder kendiniSen kontroĺe ne zaman gidicen canim artik kesinlesmistir.@zeyneppk
Bebisim kıpır kipirdi :))Sen kontroĺe ne zaman gidicen canim artik kesinlesmistir.@zeyneppk
Canim birşey denedinizmi erkek olması icinCanim perşembe gitmistim Dr erkek dedi ama bacak arasini goremedik duruş pozisyonundan dolayi kemik yapısı öyle dedi kontrole gel tekrar bakalım dedi bu cuma gideceğim 13+5 oluyorum inşallah belli eder kendini
Tam kesin erkek demedi henüz inşallah bakalım :)) bizimki surpriz oldu aslında adet bitiminin ertesi günü kaldım tek iliskide sonrasinda korunduk bebek planimizda yoktu tutmaz dedim ama tutmus :)Canim birşey denedinizmi erkek olması icin
Canim adet dongün kaç güne bir olurdu ve kaç gün sürerdi çünkü erken yumurtlama olmuşTam kesin erkek demedi henüz inşallah bakalım :)) bizimki surpriz oldu aslında adet bitiminin ertesi günü kaldım tek iliskide sonrasinda korunduk bebek planimizda yoktu tutmaz dedim ama tutmus :)
Benimde aynı senin gibi adet bittiği gün ilişki olmuştu kızım varTam kesin erkek demedi henüz inşallah bakalım :)) bizimki surpriz oldu aslında adet bitiminin ertesi günü kaldım tek iliskide sonrasinda korunduk bebek planimizda yoktu tutmaz dedim ama tutmus :)
30 gün suruyorduCanim adet dongün kaç güne bir olurdu ve kaç gün sürerdi çünkü erken yumurtlama olmuş
Cnm hamilelik iyi gidiyor son adet tarihim 20 kasım yanı 7 haftalık oluyorum ama bnm kesem daha yenı gurundu cumartesi günü gördük henüz bebeği ve kalp atışlarını duymadık o yüzden doktodoktorda bebeğin kalp atışlarını görelim bebeğe göre hafta hesabı yapacaz dedi bende bilmiyorum herhalde geç döllenme olmuşCanim senin hamilelik nasil gidiyor belirtilerin varmi takvim yapsana kac haftalik oldugunu görelim:)
Ay sahidenmi hiç kız hissetmiyorum eğer kizsa benim için çok büyük üzüntü olacak hayırlısı olsun inşallah ne diyelim erkek çabuk sekillenir çabuk hareketlenir derler 1 aydır hissediyorum hareketini encokta buna güvendimBenimde aynı senin gibi adet bittiği gün ilişki olmuştu kızım var
BelirBelirti olarak da goguslerim çok hasas ve karincalaniyor sağ gogsum sol gogsumden daha büyük akıntım çok fazla arara bulantim oluyur ama çok şükür kusma yok ilk gebeligimdede hiç kusmamistim bel ağrılarım araraa oluyur bende durum bu sende durum nedirCanim senin hamilelik nasil gidiyor belirtilerin varmi takvim yapsana kac haftalik oldugunu görelim:)
ben kız olacağını baştan beridir hissettim canimAy sahidenmi hiç kız hissetmiyorum eğer kizsa benim için çok büyük üzüntü olacak hayırlısı olsun inşallah ne diyelim erkek çabuk sekillenir çabuk hareketlenir derler 1 aydır hissediyorum hareketini encokta buna güvendim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?