Yumurtlamadan hemen önce ve/veya sonraki ilişkiyle hamile kalanlar bebeginizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    518
Bence öyle değil çünkü bnm bebegim sağ taraftaydi kızım oldu bu seferki kesem sanırım yine sağ tarafimda bu sefer ne olacak bilmiyorum

Bence öyle değil çünkü bnm bebegim sağ taraftaydi kızım oldu bu seferki kesem sanırım yine sağ tarafimda bu sefer ne olacak bilmiyorum
Canim senin hamilelik nasil gidiyor belirtilerin varmi takvim yapsana kac haftalik oldugunu görelim:)

Sen kontroĺe ne zaman gidicen canim artik kesinlesmistir.@zeyneppk
Canim perşembe gitmistim Dr erkek dedi ama bacak arasini goremedik duruş pozisyonundan dolayi kemik yapısı öyle dedi kontrole gel tekrar bakalım dedi bu cuma gideceğim 13+5 oluyorum inşallah belli eder kendini

Canim birşey denedinizmi erkek olması icin
Tam kesin erkek demedi henüz inşallah bakalım :)) bizimki surpriz oldu aslında adet bitiminin ertesi günü kaldım tek iliskide sonrasinda korunduk bebek planimizda yoktu tutmaz dedim ama tutmus :)

Tam kesin erkek demedi henüz inşallah bakalım :)) bizimki surpriz oldu aslında adet bitiminin ertesi günü kaldım tek iliskide sonrasinda korunduk bebek planimizda yoktu tutmaz dedim ama tutmus :)
Canim adet dongün kaç güne bir olurdu ve kaç gün sürerdi çünkü erken yumurtlama olmuş

Benimde aynı senin gibi adet bittiği gün ilişki olmuştu kızım var

Canim senin hamilelik nasil gidiyor belirtilerin varmi takvim yapsana kac haftalik oldugunu görelim:)
Cnm hamilelik iyi gidiyor son adet tarihim 20 kasım yanı 7 haftalık oluyorum ama bnm kesem daha yenı gurundu cumartesi günü gördük henüz bebeği ve kalp atışlarını duymadık o yüzden doktodoktorda bebeğin kalp atışlarını görelim bebeğe göre hafta hesabı yapacaz dedi bende bilmiyorum herhalde geç döllenme olmuş

Benimde aynı senin gibi adet bittiği gün ilişki olmuştu kızım var
Ay sahidenmi hiç kız hissetmiyorum eğer kizsa benim için çok büyük üzüntü olacak hayırlısı olsun inşallah ne diyelim erkek çabuk sekillenir çabuk hareketlenir derler 1 aydır hissediyorum hareketini encokta buna güvendim

BelirBelirti olarak da goguslerim çok hasas ve karincalaniyor sağ gogsum sol gogsumden daha büyük akıntım çok fazla arara bulantim oluyur ama çok şükür kusma yok ilk gebeligimdede hiç kusmamistim bel ağrılarım araraa oluyur bende durum bu sende durum nedir

ben kız olacağını baştan beridir hissettim canim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…