- 12 Nisan 2009
- 8.322
- 29.364
- 1.073
- 43
- Konu Sahibi Khvekokusu20
-
- #39.801
Senin kaç haftalik kaçıncı gebelikben kız olacağını baştan beridir hissettim canim
Hamile değilim kızım 1 yaşını doldurduSenin kaç haftalik kaçıncı gebelik
Profil ayarlarinizda doğum yapacaginiz tarihi yazın güncelleyin burda yazı yazınca otomatikman çıkıyor ekstra birsey yapmaniza gerek yokTakvim yapamıyorum ya bu nasıl oluyor
Rabbim ona güzel bir ömür nasip etsin insallah benimde iki kızım varHamile değilim kızım 1 yaşını doldurdu
Niye kizosunuz han eendi ekstra bişey yapmaya çalışmıyorum zaten bi arkadaşım yapmamı istedi bende yapmaya çalışıyorum ama olmuyir yardım istemek için sordum ekstra bişeyler yapmak için değilProfil ayarlarinizda doğum yapacaginiz tarihi yazın güncelleyin burda yazı yazınca otomatikman çıkıyor ekstra birsey yapmaniza gerek yok
Amin canim cumlemize inşallah rabbim herkesin çocuğuna güzel ömürler nasip etsinRabbim ona güzel bir ömür nasip etsin insallah benimde iki kızım var
Bende bariz halsizlik, sirtim ve kollarimda minik agriyan sivilceler cikiyor ama en sikayet ettigim sey halsizlik ve uyku hali cok etkiliyor beni. arkadaşım bugun gelmek istedi inan hazirlik yapacak halim yok ha gayret deyip etimek tatlisi yapabildim ancak.BelirBelirti olarak da goguslerim çok hasas ve karincalaniyor sağ gogsum sol gogsumden daha büyük akıntım çok fazla arara bulantim oluyur ama çok şükür kusma yok ilk gebeligimdede hiç kusmamistim bel ağrılarım araraa oluyur bende durum bu sende durum nedir
Allah yardimcin olsun cnm bunlar tatlı yorgunluklar benimde sirtimda fazla yok ama kolarimda en cokta sağ kolumda ve yuzumde sivilceler çıkıyor bide dudagimda uçuk çıkmış onun içinde gittim doktor bi krem verdi geldimBende bariz halsizlik, sirtim ve kollarimda minik agriyan sivilceler cikiyor ama en sikayet ettigim sey halsizlik ve uyku hali cok etkiliyor beni. arkadaşım bugun gelmek istedi inan hazirlik yapacak halim yok ha gayret deyip etimek tatlisi yapabildim ancak.
Sağol cnm insalllah vama 1 hafta önde dir bu takvim ben son adet tarihime gore 7hafta 1 gunlugunlugum yani 8. Inci haftanin icinde olduğum icin mi böyle çıkıyorPrensesim2016 canim hayirli olsun takvimin. Inşaallah ayni haftalarda dogum yapicaz ne güzel
Niye kizayimki :) yani direk burda çıkıyor demek istedim yanlış anlasildim sanırım :)Niye kizosunuz han eendi ekstra bişey yapmaya çalışmıyorum zaten bi arkadaşım yapmamı istedi bende yapmaya çalışıyorum ama olmuyir yardım istemek için sordum ekstra bişeyler yapmak için değil
Hayırlı olsun takvimin. Darısı bize olsun inşallahSağol cnm insalllah vama 1 hafta önde dir bu takvim ben son adet tarihime gore 7hafta 1 gunlugunlugum yani 8. Inci haftanin icinde olduğum icin mi böyle çıkıyor
Sağol cnm inşallah hayırlısıyla sendende bebek haberini alırız sen ne yaptın durumlar nasıl sendeHayırlı olsun takvimin. Darısı bize olsun inşallah
Hayır yanı ekstra bişey yapmaniza grek yok diyorsunuz yanlış anlaşılacak bişey yok bunda ben arkadaşlarımdan yardım almak istedim profilimde yapmaya calisiyoducalisiyodum ama olmuyidu yanı karşınızdaki insanı azarlamaya hakkınız yokNiye kizayimki :) yani direk burda çıkıyor demek istedim yanlış anlasildim sanırım :)
Kuzum sen yenı Doğum yapmadın mı karıştırıyor muyum yoksa ? Hemen çocuğa mı karar verdın tekrarHayırlı olsun takvimin. Darısı bize olsun inşallah
Hayır yanı ekstra bişey yapmaniza grek yok diyorsunuz yanlış anlaşılacak bişey yok bunda ben arkadaşlarımdan yardım almak istedim profilimde yapmaya calisiyoducalisiyodum ama olmuyidu yanı karşınızdaki insanı azarlamaya hakkınız yok
7.haftayı 1 gün gecince 8.haftanin icinde oluyorsun canim 7 bitiyor artık. Bende birkere haslama et geldi gözümün önüne. Erikte zor ya en zoru asermissin :) ben oldumolasi yesil erik sevmem dişlerimi gicirdatiyor. Ama bak yesil elmaninda tadı yesil erige benziyor idare edebilirsin elmayla eksi eksi. :)))Gecemavisim cnm sende aserme oluyormu ben ıki gece önce rüyamda erik yedigimi goruyodum ondan sonra da cnm istiyor ama hiçbir yerde yok ılk gebeligimde bu aylardaydi ılk kizimada aralık ayında gebe kalmıştım buda öyle oldu ılk gebeligimdede cnm erik ve çilek istedi şubat ayindaydi eşim aramaya çıktı çileği buldu ama erik yoktu şimdi bundada erik istiyorum ama hiçbir yerde yok
Ayyy inşallah cnm. Ben de durumlar aynı ara ara adet olacakmışım gibi karnım ve belim ağrıyor. Adetime 4 gün var bekliyorum. Ama geçen pazar öyle bir karnım ve belim ağrıdı ki ağlayacaktım resmen. Ama şimdi daha iyiyim. Kafam karışık testi ne zaman yapsam.Sağol cnm inşallah hayırlısıyla sendende bebek haberini alırız sen ne yaptın durumlar nasıl sende
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?