Yumurtlamadan hemen önce ve/veya sonraki ilişkiyle hamile kalanlar bebeginizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    518
Profil ayarlarinizda doğum yapacaginiz tarihi yazın güncelleyin burda yazı yazınca otomatikman çıkıyor ekstra birsey yapmaniza gerek yok
Niye kizosunuz han eendi ekstra bişey yapmaya çalışmıyorum zaten bi arkadaşım yapmamı istedi bende yapmaya çalışıyorum ama olmuyir yardım istemek için sordum ekstra bişeyler yapmak için değil

Bende bariz halsizlik, sirtim ve kollarimda minik agriyan sivilceler cikiyor ama en sikayet ettigim sey halsizlik ve uyku hali cok etkiliyor beni. arkadaşım bugun gelmek istedi inan hazirlik yapacak halim yok ha gayret deyip etimek tatlisi yapabildim ancak.

Allah yardimcin olsun cnm bunlar tatlı yorgunluklar benimde sirtimda fazla yok ama kolarimda en cokta sağ kolumda ve yuzumde sivilceler çıkıyor bide dudagimda uçuk çıkmış onun içinde gittim doktor bi krem verdi geldim

Niye kizosunuz han eendi ekstra bişey yapmaya çalışmıyorum zaten bi arkadaşım yapmamı istedi bende yapmaya çalışıyorum ama olmuyir yardım istemek için sordum ekstra bişeyler yapmak için değil
Niye kizayimki :) yani direk burda çıkıyor demek istedim yanlış anlasildim sanırım :)

Niye kizayimki :) yani direk burda çıkıyor demek istedim yanlış anlasildim sanırım :)
Hayır yanı ekstra bişey yapmaniza grek yok diyorsunuz yanlış anlaşılacak bişey yok bunda ben arkadaşlarımdan yardım almak istedim profilimde yapmaya calisiyoducalisiyodum ama olmuyidu yanı karşınızdaki insanı azarlamaya hakkınız yok

Gecemavisim cnm sende aserme oluyormu ben ıki gece önce rüyamda erik yedigimi goruyodum ondan sonra da cnm istiyor ama hiçbir yerde yok ılk gebeligimde bu aylardaydi ılk kizimada aralık ayında gebe kalmıştım buda öyle oldu ılk gebeligimdede cnm erik ve çilek istedi şubat ayindaydi eşim aramaya çıktı çileği buldu ama erik yoktu şimdi bundada erik istiyorum ama hiçbir yerde yok

Canm karismak istemem ama arkadasin mesajinda bende art niyet goremedim hani ekstra birsey yok derken cok ugrasilacak birsey degil cok kolay yapiliyor anlamlarinda soylenmis hamilelikten dolayi biraz alıngan olabilirsin :)

7.haftayı 1 gün gecince 8.haftanin icinde oluyorsun canim 7 bitiyor artık. Bende birkere haslama et geldi gözümün önüne. Erikte zor ya en zoru asermissin :) ben oldumolasi yesil erik sevmem dişlerimi gicirdatiyor. Ama bak yesil elmaninda tadı yesil erige benziyor idare edebilirsin elmayla eksi eksi. :)))

Sağol cnm inşallah hayırlısıyla sendende bebek haberini alırız sen ne yaptın durumlar nasıl sende
Ayyy inşallah cnm. Ben de durumlar aynı ara ara adet olacakmışım gibi karnım ve belim ağrıyor. Adetime 4 gün var bekliyorum. Ama geçen pazar öyle bir karnım ve belim ağrıdı ki ağlayacaktım resmen. Ama şimdi daha iyiyim. Kafam karışık testi ne zaman yapsam.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…