Yumurtlamadan hemen önce ve/veya sonraki ilişkiyle hamile kalanlar bebeginizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    518
Kuzum sen yenı Doğum yapmadın mı karıştırıyor muyum yoksa ? Hemen çocuğa mı karar verdın tekrar
Yok cnm karıştırdın galiba SEVECENIM yeni doğum yaptı acaba onunla mı karıştırdın cnm. Benim iki kızım var büyük olan 8.5 ufak olan 4 yaşında.

Canm karismak istemem ama arkadasin mesajinda bende art niyet goremedim hani ekstra birsey yok derken cok ugrasilacak birsey degil cok kolay yapiliyor anlamlarinda soylenmis hamilelikten dolayi biraz alıngan olabilirsin :)
Cnm bilmiyorum ama hormonlar yüzünden çok kötü durumdayım zaten hep bi sınırlı alıngan olmuşum hemen birine patlayasim geliyor yanı bazen kızımı bile dovuyorum o derece deli olmuşum hormonlar duygularimla çok kötu oynuyor

Bilmiyorum ya ılk gebeligimdede bu durum basima geldi bunda da ay böyle erigi tuzlayip yiyorum çok güzel oluyur ama şimdi yok zaten ruyada erigi gördükten sonra dudagimda uçuk çıktı sabaha

4 gün varsa beklede diyebilirim bekleme hemen yap da diye bilirim ay bilmiyorum ya bnmde kafam karıştı ıstersen bi ıki gün daha bekle hayırlı haberlerle gel

Yumurta iki olunca da mı kız olıyomuş aa bunu ilk defa duyuyorum çok şaşırdım

4 gün varsa beklede diyebilirim bekleme hemen yap da diye bilirim ay bilmiyorum ya bnmde kafam karıştı ıstersen bi ıki gün daha bekle hayırlı haberlerle gel
Belki de adet olurum o yüzden gününü bekleyim diyorum. Hayırlısı olsun inşallah. Adet günüm cumartesi zaten ya o gün yaparım ya da pazartesi.

Belki de adet olurum o yüzden gününü bekleyim diyorum. Hayırlısı olsun inşallah. Adet günüm cumartesi zaten ya o gün yaparım ya da pazartesi.
Cok mantikli canim. Ben adet gununden 1 gun once yapmistim cikmamisti cumartesi yaparsan cikar insallah. Benim hislerim hamile oldugun yönunde :))

Canim benim sorumda şu olacak yumurtlama gunu tek iliski diyorsun ya ondan once korunmali ilişkimi yasadin korunmaliysa bile perhiz kac gundu. Bu sperm kalitesi icin soruyorum tesekkurler simdiden

Lutfen yalvariyorum yavrularimizi savunmasiz o minik bedenlerin canlarini yakmayalim. Ben dayanamiyorum sinirliysek bos bir odaya geçip cocugumuz duymadan bagiralim çağıralım sinirimizi atalim ama vurmayalım. Onlar cok minik bilmiyorlar anlamıyorlar herturlu yaramazlik haklari bizde birzamanlar onlar gibiydik

Cok mantikli canim. Ben adet gununden 1 gun once yapmistim cikmamisti cumartesi yaparsan cikar insallah. Benim hislerim hamile oldugun yönunde :))
Ayyy inşallah cnm cumartesi günü yapamazsam pazartesi yaparım inşallah vardır bendeki de bir umut işte. Günler geçmek bilmiyor.

Canim benim sorumda şu olacak yumurtlama gunu tek iliski diyorsun ya ondan once korunmali ilişkimi yasadin korunmaliysa bile perhiz kac gundu. Bu sperm kalitesi icin soruyorum tesekkurler simdiden
Evet canım yumurtlama günü tek ilişki yaşadım, ondan önce hep korunmalı ilişki yaşadım. Yumurtlama gününden iki gün önce korunmalı ilişki yaşamıştım en son. Tam yumurtlama günü korunmasız tek ilişkiyle hamile kaldım. Perhiz 2 gün oluyor sanırım bu durumda. Hamileliğim kesinleşene kadar da korunmasız ilişki yaşamadım, eğer hamileligim kesinleşmeseydi tekrar korunmasız ilişki için bir daha ki yumurtlama günümü beklicektim yani. Bu şekilde yaptım

Haklısın cnm Yani dövmek dediysemde o kadar değil ara sıra kızıyorum oda ona kizdiktan sonra kendime kızıyorum asla ve asla kızıma el kaldirmadim ve kaldirmam dövmek kelimesi yanlış anlaşılmasın kızıyorum ona sadece

Uyku ve halsizlik yasayan akrabalarimin hep oglu oldu cnm :)

Bende kizlarima hamileyken erik yerdim hep normalde hic yemem sevmemcinsiyeti belli mi bebeginizin

Lu
lutfen kizinizi dovmeyin sebep ne olursa olsun horminlar vs.evet sinir yapabilir ama lutfen cocuklara el kaldirmayalim bir sekilde telkin edin kendinizi cok uzuldum okuyunca

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…