- 22 Ocak 2013
- 4.819
- 14.642
- 208
- 36
- Konu Sahibi Khvekokusu20
-
- #39.821
Yok cnm karıştırdın galibaKuzum sen yenı Doğum yapmadın mı karıştırıyor muyum yoksa ? Hemen çocuğa mı karar verdın tekrar
Cnm bilmiyorum ama hormonlar yüzünden çok kötü durumdayım zaten hep bi sınırlı alıngan olmuşum hemen birine patlayasim geliyor yanı bazen kızımı bile dovuyorum o derece deli olmuşum hormonlar duygularimla çok kötu oynuyorCanm karismak istemem ama arkadasin mesajinda bende art niyet goremedim hani ekstra birsey yok derken cok ugrasilacak birsey degil cok kolay yapiliyor anlamlarinda soylenmis hamilelikten dolayi biraz alıngan olabilirsin :)
Bilmiyorum ya ılk gebeligimdede bu durum basima geldi bunda da ay böyle erigi tuzlayip yiyorum çok güzel oluyur ama şimdi yok zaten ruyada erigi gördükten sonra dudagimda uçuk çıktı sabaha7.haftayı 1 gün gecince 8.haftanin icinde oluyorsun canim 7 bitiyor artık. Bende birkere haslama et geldi gözümün önüne. Erikte zor ya en zoru asermissin :) ben oldumolasi yesil erik sevmem dişlerimi gicirdatiyor. Ama bak yesil elmaninda tadı yesil erige benziyor idare edebilirsin elmayla eksi eksi. :)))
4 gün varsa beklede diyebilirim bekleme hemen yap da diye bilirim ay bilmiyorum ya bnmde kafam karıştı ıstersen bi ıki gün daha bekle hayırlı haberlerle gelAyyy inşallah cnm. Ben de durumlar aynı ara ara adet olacakmışım gibi karnım ve belim ağrıyor. Adetime 4 gün var bekliyorum. Ama geçen pazar öyle bir karnım ve belim ağrıdı ki ağlayacaktım resmen. Ama şimdi daha iyiyim. Kafam karışık testi ne zaman yapsam.
Karıstırmısım o zaman canım aynenYok cnm karıştırdın galibaSEVECENIM yeni doğum yaptı acaba onunla mı karıştırdın cnm. Benim iki kızım var büyük olan 8.5 ufak olan 4 yaşında.
Yumurta iki olunca da mı kız olıyomuş aa bunu ilk defa duyuyorum çok şaşırdımCanim yumurtlama yakın git kaşık ağrım var de cinsiyet mevzuunu zaten onaylayacagini sanmıyorum bence test yaptığında iki çizgi aynı olduğunda kaşık ağrım kainatın olduğu gün git yumurtana baktir kaç mm kaç tane zaten 2 yum erkek bebek icin o nerilmiyor burda bir arkadaş söylemişti
Belki de adet olurum o yüzden gününü bekleyim diyorum. Hayırlısı olsun inşallah. Adet günüm cumartesi zaten ya o gün yaparım ya da pazartesi.4 gün varsa beklede diyebilirim bekleme hemen yap da diye bilirim ay bilmiyorum ya bnmde kafam karıştı ıstersen bi ıki gün daha bekle hayırlı haberlerle gel
Olsun cnm o kadar çok kişi var ki ben de bazen karıştırıyorum.Karıstırmısım o zaman canım aynen
Cok mantikli canim. Ben adet gununden 1 gun once yapmistim cikmamisti cumartesi yaparsan cikar insallah. Benim hislerim hamile oldugun yönunde :))Belki de adet olurum o yüzden gününü bekleyim diyorum. Hayırlısı olsun inşallah. Adet günüm cumartesi zaten ya o gün yaparım ya da pazartesi.
Hepsi hurafe. Iki yumurta olursa ikiz olur.Yumurta iki olunca da mı kız olıyomuş aa bunu ilk defa duyuyorum çok şaşırdım
Canim benim sorumda şu olacak yumurtlama gunu tek iliski diyorsun ya ondan once korunmali ilişkimi yasadin korunmaliysa bile perhiz kac gundu. Bu sperm kalitesi icin soruyorum tesekkurler simdidenCanım ben hiç ovulasyon testi kullanmadım, adetimin 13.gününü 14.güne bağlayan gece saat 1 de tek seferlik denemem oldu. Ve sonra sağ tarafıma yattım ve ayaklarımın altına yastık koydum, bu şekilde hiç kalkmadan yarım saat yattım. Dua olarak sağlıklı hayırlı bir oğlum olsun diye içimden gelerek dua ettim devamlı. Beslenmeme normal devam ettim. Ben tuzlu ve tatlı şeyler yerim genelde bazende ekşi.Eti seviyorum, muz,çikolata yiyorum ve ayran içiyorum. Normal beslenmeme devam ettim her zaman ki gibi. Gece herkes uyurken dua ederim öyle yatarım. Bunlar sadece vesile. Herşey Allahın elinde, Takdir Allahın. Başka hiçbir şey yapmadım bunun dışında, en güzel şey bol bol dua. Özellikle ilk 3 ay bol dua. Bu kadar canım
Lutfen yalvariyorum yavrularimizi savunmasiz o minik bedenlerin canlarini yakmayalim. Ben dayanamiyorum sinirliysek bos bir odaya geçip cocugumuz duymadan bagiralim çağıralım sinirimizi atalim ama vurmayalım. Onlar cok minik bilmiyorlar anlamıyorlar herturlu yaramazlik haklari bizde birzamanlar onlar gibiydikCnm bilmiyorum ama hormonlar yüzünden çok kötü durumdayım zaten hep bi sınırlı alıngan olmuşum hemen birine patlayasim geliyor yanı bazen kızımı bile dovuyorum o derece deli olmuşum hormonlar duygularimla çok kötu oynuyor
Ayyy inşallah cnm cumartesi günü yapamazsam pazartesi yaparım inşallah vardır bendeki de bir umut işte. Günler geçmek bilmiyor.Cok mantikli canim. Ben adet gununden 1 gun once yapmistim cikmamisti cumartesi yaparsan cikar insallah. Benim hislerim hamile oldugun yönunde :))
Evet canım yumurtlama günü tek ilişki yaşadım, ondan önce hep korunmalı ilişki yaşadım. Yumurtlama gününden iki gün önce korunmalı ilişki yaşamıştım en son. Tam yumurtlama günü korunmasız tek ilişkiyle hamile kaldım. Perhiz 2 gün oluyor sanırım bu durumda. Hamileliğim kesinleşene kadar da korunmasız ilişki yaşamadım, eğer hamileligim kesinleşmeseydi tekrar korunmasız ilişki için bir daha ki yumurtlama günümü beklicektim yani. Bu şekilde yaptımCanim benim sorumda şu olacak yumurtlama gunu tek iliski diyorsun ya ondan once korunmali ilişkimi yasadin korunmaliysa bile perhiz kac gundu. Bu sperm kalitesi icin soruyorum tesekkurler simdiden
Aynen cnm bekle en ıyisiBelki de adet olurum o yüzden gününü bekleyim diyorum. Hayırlısı olsun inşallah. Adet günüm cumartesi zaten ya o gün yaparım ya da pazartesi.
Haklısın cnm Yani dövmek dediysemde o kadar değil ara sıra kızıyorum oda ona kizdiktan sonra kendime kızıyorum asla ve asla kızıma el kaldirmadim ve kaldirmam dövmek kelimesi yanlış anlaşılmasın kızıyorum ona sadeceLutfen yalvariyorum yavrularimizi savunmasiz o minik bedenlerin canlarini yakmayalim. Ben dayanamiyorum sinirliysek bos bir odaya geçip cocugumuz duymadan bagiralim çağıralım sinirimizi atalim ama vurmayalım. Onlar cok minik bilmiyorlar anlamıyorlar herturlu yaramazlik haklari bizde birzamanlar onlar gibiydik
Inşallah canim hamilesindir yoksa bu kocayı bi daha kandiramanAyyy inşallah cnm cumartesi günü yapamazsam pazartesi yaparım inşallah vardır bendeki de bir umut işte. Günler geçmek bilmiyor.
Uyku ve halsizlik yasayan akrabalarimin hep oglu oldu cnm :)Bende bariz halsizlik, sirtim ve kollarimda minik agriyan sivilceler cikiyor ama en sikayet ettigim sey halsizlik ve uyku hali cok etkiliyor beni. arkadaşım bugun gelmek istedi inan hazirlik yapacak halim yok ha gayret deyip etimek tatlisi yapabildim ancak.
Bende kizlarima hamileyken erik yerdim hep normalde hic yemem sevmemcinsiyeti belli mi bebeginizinGecemavisim cnm sende aserme oluyormu ben ıki gece önce rüyamda erik yedigimi goruyodum ondan sonra da cnm istiyor ama hiçbir yerde yok ılk gebeligimde bu aylardaydi ılk kizimada aralık ayında gebe kalmıştım buda öyle oldu ılk gebeligimdede cnm erik ve çilek istedi şubat ayindaydi eşim aramaya çıktı çileği buldu ama erik yoktu şimdi bundada erik istiyorum ama hiçbir yerde yok
lutfen kizinizi dovmeyin sebep ne olursa olsun horminlar vs.evet sinir yapabilir ama lutfen cocuklara el kaldirmayalim bir sekilde telkin edin kendinizi cok uzuldum okuyuncaCnm bilmiyorum ama hormonlar yüzünden çok kötü durumdayım zaten hep bi sınırlı alıngan olmuşum hemen birine patlayasim geliyor yanı bazen kızımı bile dovuyorum o derece deli olmuşum hormonlar duygularimla çok kötu oynuyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?