Yumurtlamadan hemen önce ve/veya sonraki ilişkiyle hamile kalanlar bebeginizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    518
Çok fazla hissedemiyorum canım. Ara sıra kıpırdama oluyor gibi oluyor o da kısa sürüyor. Sen hissediyor musun hareketlerini
Ben 2 aylıkken hissetmeye başladım kipirdama gibi itme gibi hissedilir oluyor ama tabi daha az 2-3 günde bir oluyor o hissettiklerin hareket işte :) erkek çocuğu çabuk sekillenir çabuk hareketlenirmis

Ben 2 aylıkken hissetmeye başladım kipirdama gibi itme gibi hissedilir oluyor ama tabi daha az 2-3 günde bir oluyor o hissettiklerin hareket işte :) erkek çocuğu çabuk sekillenir çabuk hareketlenirmis
Doğru canım. Oğluşlar erken hareketleniyor:) Hayırlısı bakalım. Kesin sonuçları öğrenelim de sevincimiz 2 ye katlansın inşallah. Beklemek çok zor ya, bir an önce günler geçse ne güzel olcak

Gecemavisim canım benimde ilk haftalarda doktor ultrasonla baktı, kesenin etrafı yamuk, düz değil, 1 hafta içinde bebek düşer, kimyasal gebelik dedi

Allahım günler geçmek bilmedi
Evde yatıp bebeğin düşmesini bekledim
Çok zor günlerdi
Ama o arada ne kanama vssss olmadı
Pazartesi gitmişdim doktora

Pazar günü başka hastaneye gittim
Ultrasonla baktılar
Herşey normaldi
Kese olması gerektiği gibiydi

Çok dua ettim, 2016 da kimyasal gebelik yaşamışdım
Rabbim sana sığınıyorum dedim
Kaderimde ne yazıyorsa onu yaşayacağım
Herkes nasibinde ne varsa onu yaşar

O yüzden sana tavsiyem sabırlı ol
Allaha sığın
Dua et

Doğru canım. Oğluşlar erken hareketleniyor:) Hayırlısı bakalım. Kesin sonuçları öğrenelim de sevincimiz 2 ye katlansın inşallah. Beklemek çok zor ya, bir an önce günler geçse ne güzel olcak

Birde beta hcg değeri çok yüksek oluyor ilk haftalarda

Benimki 5+2 haftalıkken 13.000 civarlarındaydı

KK dan bir arkadaş değer çok yüksek
Erkek bebeklerde yüksek oluor demişdi

Doğuma 9 hafta kaldı inşşş
Oğlum babasına benzio renkli ultrasonda inceledik

Rabbim dileyen herkese versin inşşş

Allah razi olsun canim insallah peki seninkide gec döllenmemiydi. Cok sukur atlatmissin masallah. Cinsiyet bir tarafa suan sadece bana tutunmaya calisan bebegimi dusunuyorum Allah onu bize bagislasin. Cok zor bir durummus Rabbim tum bebegini kaybeden arkadaslarin yardimcisi olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…