- 12 Nisan 2009
- 8.322
- 29.364
- 1.073
- 43
- Konu Sahibi Khvekokusu20
-
- #40.021
Amin canım Çok teşekkür ederimÇOK GEÇMİŞ OLSUN CANIM İNŞALLAH GÜZEL HABERLERLE GELİRSİN
ÇOK sevindim canım Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah
Ben 2 aylıkken hissetmeye başladım kipirdama gibi itme gibi hissedilir oluyor ama tabi daha az 2-3 günde bir oluyor o hissettiklerin hareket işte :) erkek çocuğu çabuk sekillenir çabuk hareketlenirmisÇok fazla hissedemiyorum canım. Ara sıra kıpırdama oluyor gibi oluyor o da kısa sürüyor. Sen hissediyor musun hareketlerini
Birsey yapmadim canim mecbur 1 hafta beklicekmişiz.Gecemavisim canım ne yaptın meraktayım
Ahh ahh bu sıralar zaman gecmiyor sahiden :) size 16.haftada kesinlik vermedilermi
16.haftada belli olur artık hayırlı olsun canım sağlıkla gelsinYüksek ihtimal erkek bu demişti bana canım...Senin adınada çok sevindim erkek miş
1 haftada durum iyiye gider inşallah canım Rabbim hakkında hayırlı olanı nasip eylesin inşallahBirsey yapmadim canim mecbur 1 hafta beklicekmişiz.
Burdayım canım
Doğru canım. Oğluşlar erken hareketleniyor:) Hayırlısı bakalım. Kesin sonuçları öğrenelim de sevincimiz 2 ye katlansın inşallah. Beklemek çok zor ya, bir an önce günler geçse ne güzel olcakBen 2 aylıkken hissetmeye başladım kipirdama gibi itme gibi hissedilir oluyor ama tabi daha az 2-3 günde bir oluyor o hissettiklerin hareket işte :) erkek çocuğu çabuk sekillenir çabuk hareketlenirmis
Hakkında hayırlısı olsun cmnBirsey yapmadim canim mecbur 1 hafta beklicekmişiz.
Birsey yapmadim canim mecbur 1 hafta beklicekmişiz.
Geçmiş olsun canım Allah korktuguna ugratmasinBirsey yapmadim canim mecbur 1 hafta beklicekmişiz.
C citos59nev bana erkek demiştin sayfaya yeni girdigimde seni hiç unutmam bana umut oldun çok teşekkür ederim
Evet erkek dediGittinmi canım doktora
Doğru canım. Oğluşlar erken hareketleniyor:) Hayırlısı bakalım. Kesin sonuçları öğrenelim de sevincimiz 2 ye katlansın inşallah. Beklemek çok zor ya, bir an önce günler geçse ne güzel olcak
Evet erkek dedi
Allah razi olsun canim insallah peki seninkide gec döllenmemiydi. Cok sukur atlatmissin masallah. Cinsiyet bir tarafa suan sadece bana tutunmaya calisan bebegimi dusunuyorum Allah onu bize bagislasin. Cok zor bir durummus Rabbim tum bebegini kaybeden arkadaslarin yardimcisi olsunGecemavisim canım benimde ilk haftalarda doktor ultrasonla baktı, kesenin etrafı yamuk, düz değil, 1 hafta içinde bebek düşer, kimyasal gebelik dedi
Allahım günler geçmek bilmedi
Evde yatıp bebeğin düşmesini bekledim
Çok zor günlerdi
Ama o arada ne kanama vssss olmadı
Pazartesi gitmişdim doktora
Pazar günü başka hastaneye gittim
Ultrasonla baktılar
Herşey normaldi
Kese olması gerektiği gibiydi
Çok dua ettim, 2016 da kimyasal gebelik yaşamışdım
Rabbim sana sığınıyorum dedim
Kaderimde ne yazıyorsa onu yaşayacağım
Herkes nasibinde ne varsa onu yaşar
O yüzden sana tavsiyem sabırlı ol
Allaha sığın
Dua et
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?