- 16 Nisan 2013
- 1.950
- 5.238
- 158
- Konu Sahibi Khvekokusu20
-
- #40.041
Canim arkadasim insallah Allah hepinizden razi olsunCanım sen içini ferah tut inşallah geçecek sen sağlıkla kucağına alacaksın bebeğini
canim insallah dusundugun gibi degildir bebisin seninlendir.saglikla kucagina almayi nasip eder sana yuce mevlam yigenimede kese bozulmus bebeyi alcaz dediler izin vermedim baska doktora goturduk oyle bisey yok dediler bebek gayet iyi masallah suanda 5yasinda kuzum darisi basina canimCanim arkadasim insallah Allah hepinizden razi olsun
Hayırlısı canım. İnşallah benim oğlumda babasına benzer. Babası gibi maviş olur inşallah:) Senin doğuma az kalmış. Kolaylıklar diliyorum, sağ salim kucağına al inşallah canımBirde beta hcg değeri çok yüksek oluyor ilk haftalarda
Benimki 5+2 haftalıkken 13.000 civarlarındaydı
KK dan bir arkadaş değer çok yüksek
Erkek bebeklerde yüksek oluor demişdi
Doğuma 9 hafta kaldı inşşş
Oğlum babasına benzio renkli ultrasonda inceledik
Rabbim dileyen herkese versin inşşş
Bir doktora görün canım nolur nolmaz. Hamilelikte akıntı oluyor gerçi ama dikkat etmek lazımKizlar bisey sorcam1haftadir cok kotu oksuruyom dun aksam uzeri oksure oksure bir anda yarim su bardagi kadar sivi indi rahimden baya islandim buaksam ayni saate yine oldu acaba sorun olurmu sancim falan da yok
akinti degil biliyom normaldede bu hamileligimde hic akintim olmadi zorlanmaktan oldu bir anda altim islandi ama baya islandimBir doktora görün canım nolur nolmaz. Hamilelikte akıntı oluyor gerçi ama dikkat etmek lazım
Öksürmenin verdiği bir zorlanmadan olmuş demek ki. Doktora bir görün istersen ya da telefon numarası varsa ara sor için rahat etsin canımakinti degil biliyom normaldede bu hamileligimde hic akintim olmadi zorlanmaktan oldu bir anda altim islandi ama baya islandim
sagol canim allah razi olsun olmadi bakarim agrim yok biraz ondan rahatim canimdunde oldu bugunde ama idrar degil ondan eminin adet oldugunda anlarsinya onun gibi bisey akinti tarzindada degil berak sivi kokusuzÖksürmenin verdiği bir zorlanmadan olmuş demek ki. Doktora bir görün istersen ya da telefon numarası varsa ara sor için rahat etsin canım
Korkma canım, Allahın izniyle bir sorun yoktur inşallah. Sen bol bol su iç, kaybettiğin sıvıyı tekrar tamamla, bebek susuz kalmasın, içini ferah tut canım.sagol canim allah razi olsun olmadi bakarim agrim yok biraz ondan rahatim canimdunde oldu bugunde ama idrar degil ondan eminin adet oldugunda anlarsinya onun gibi bisey akinti tarzindada degil berak sivi kokusuz
Korkma canım, Allahın izniyle bir sorun yoktur inşallah. Sen bol bol su iç, kaybettiğin sıvıyı tekrar tamamla, bebek susuz kalmasın, içini ferah tut canım.
Canim sana birsey diyimmi ki inşallah öyle birşey değildir çünkü çok erken benim iki kizimdada 8 aylikken normal akintimdan fazla akintim gelmişti doktora dedim doktor bi Ped verdi akintim gelmeyince kullanmadım sonra 33-34 haftada yine akintim geldi Pedi koydum baktım suyum geliyor akinti gibi ama çok değil doktora dedim doktor kan tahlili yaptı enfeksiyon çıktı Dr kaçak yapar anlamazsin suyun geldiğini dedi 35 haftada en son suyum bitti doğuma girdim bu sebeple normalden fazla gelen akintiyi onemsemek lazım ama sende benim gibi 3.aydasin bilemedim ama yine bir doktoruna danis istersenakinti degil biliyom normaldede bu hamileligimde hic akintim olmadi zorlanmaktan oldu bir anda altim islandi ama baya islandim
Maşallah canım senin doğuma az kaldı bebisine kavuşmaya :) inşallah hayırlısı ile bi avazda kurtulursun. .bizimkide yüzüstü yatmayi seviyor bugün 2 çikolata yedim de pozisyon verdi :))Çoooook sevindimm canım
Rabbim hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin
Benim çekingen oğlum
Her zaman yüzünü kapatan oğluşum
Son doktor randevumuzda hiç çekingen değildi
İyice tasdikletti doktora erkek bebek olduğunu
Cnm cok gecmisnolsun yaa Rabbim bebegini sana bagislasin insAllah saglicakla kucagina al bitanem uzulmee dua edelim insAllah hep beraber .Allah razi olsun canim insallah peki seninkide gec döllenmemiydi. Cok sukur atlatmissin masallah. Cinsiyet bir tarafa suan sadece bana tutunmaya calisan bebegimi dusunuyorum Allah onu bize bagislasin. Cok zor bir durummus Rabbim tum bebegini kaybeden arkadaslarin yardimcisi olsun
Cnm hayirli olsun oglun sen neelr denemisdin.Canim sana birsey diyimmi ki inşallah öyle birşey değildir çünkü çok erken benim iki kizimdada 8 aylikken normal akintimdan fazla akintim gelmişti doktora dedim doktor bi Ped verdi akintim gelmeyince kullanmadım sonra 33-34 haftada yine akintim geldi Pedi koydum baktım suyum geliyor akinti gibi ama çok değil doktora dedim doktor kan tahlili yaptı enfeksiyon çıktı Dr kaçak yapar anlamazsin suyun geldiğini dedi 35 haftada en son suyum bitti doğuma girdim bu sebeple normalden fazla gelen akintiyi onemsemek lazım ama sende benim gibi 3.aydasin bilemedim ama yine bir doktoruna danis istersen
Cnm en yakın zamanda doktora git bebeğin suyu olabilir ağrı olmayadabilir. Aynısı bende de oluyordu 37. haftada suyum iyice azalmıştı. Seni korkutmak istemem cnm yanlış anlama ama bir an önce görün doktora.sagol canim allah razi olsun olmadi bakarim agrim yok biraz ondan rahatim canimdunde oldu bugunde ama idrar degil ondan eminin adet oldugunda anlarsinya onun gibi bisey akinti tarzindada degil berak sivi kokusuz
Cnm öğrenmenin tek çözümü sabırla beklemek Rabbim yardımcın olsun inşallah. Üzme kendini, mucizelerle dolu Allah sana da bir mucize yaşatır inşallah haftaya güzel haberini alırsın Allahın izniyle. Burada en kötüden en iyiye giden bir sürü haber duyduk inşallah senden de alırız. canı yürekten iyi haberinin gelmesini çok istiyorum.Anlayamadigim ne biliyormusunuz gec dollenme gec yumurtlama demek oluyor degilmi? Peki neden 16.gün pik yapti test ve ben cat agrisini neden hissettim. Doktorun hesabina göre beklenen adet günü döllenme olmus bunun mantigini anlayamadim. Madem gec dollenme neden beklenen adet gununden 1 gun sonra sonuc gebelik testinde belli oldu? Doktorun dedigi bu isler matametik hesabi olmaz bilemeyiz durumlar nasil gelişti. Biz simdi sabredecez 1 hafta sonra gelişimine bakacaz. Ben karamsar olmayi tabiki istemem ama korkarimki sagliksiz bir gebelik yasiyorum. Nerdeyse 2 aydir adet olmuyorum ve sonuc 4+4 bukadar geri olmasinin sebebi ne peki.
sali randevum vardi beklesem cok mu gec olur acabaCnm en yakın zamanda doktora git bebeğin suyu olabilir ağrı olmayadabilir. Aynısı bende de oluyordu 37. haftada suyum iyice azalmıştı. Seni korkutmak istemem cnm yanlış anlama ama bir an önce görün doktora.
Çok teşekkür ederim surpriz bi bebek regl bitiminde kaldım tek seferde hicbirsey yapmadim hamile olabilecegimi dusunmemistim :)Cnm hayirli olsun oglun sen neelr denemisdin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?