Yumurtlamadan hemen önce ve/veya sonraki ilişkiyle hamile kalanlar bebeginizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    518
Magnezyum eksikliğinden oluyor canım magnevit mi ne çylw bie ilaç veriyor doktorşar

Ayy ciko ben de şubatta düşünğyorum çok heyecanlıyım sen kaç güne bir regl oluyosun ve döngün kaç gün

Ayy hayırlı uğurlu olsun cnm sağlıkla inşallah..taktiklerini yazmanı bekliyoruz
Çok teşekkür ederim Rabbim hepimizin muradini nasip etsin inşallah taktik yok regl bitiminin ertesi günü tutmaz dedim ama tutmuş tek kaçamak oldu planlı bir hamilelik değildi hicbirsey yapmadim

zeyneppk canım hayırlı olsun.rabbim hayirlisiyla kucağına alabilmeyi nasip etsin. Bizlere de dua et.
Gecemavisim canım çok üzüldüm. Inşallah hayırla sonuçlansin. Kendini üzme asla kötü düşünme. Rabbim neler neylerse güzel eyler.
Kaydasay77 ihmal etme doktora görün canım bebeğin suyu çok önemli. Inşallah normal bi durumdur. Rabbim bebeğini sana bagislasin

Kızceler şimdi birley sorcam bu ovulasyon testi pik yaptı ya aynı koyulukta yani kaç saat sonra çatlıypr yani pikten kaç saat sonra ilişkiye girmek gerekiyor bence bu önemli ya..standartı nedir yani
Arkadaşım bu çatlama hızı kişiden kişiye değişiyor hatta aydan aya bile değişebilir. Kiminin pik yaptıktan sonra hemen catlıyordu kiminin günler sonra .
Ben aylarca takip yaptım 12 saatte falan catlıyordu.hamile kaldığım ay geç catlamis galiba kızım oldu. Testim bittiği için pik ten sonrasını göremedim ama değişti yani

Kızceler şimdi birley sorcam bu ovulasyon testi pik yaptı ya aynı koyulukta yani kaç saat sonra çatlıypr yani pikten kaç saat sonra ilişkiye girmek gerekiyor bence bu önemli ya..standartı nedir yani
Standartı yok canım kimisinin pik durumu 2-3 gün sürer kimisinin 3 saat içinde çatlar bu kişiden kişiye hormonlara bağlı değişir pik durumunu yakaladıktan sonra 4 saatte bir takip gerekli.

iki sefer oldu oda siddetli oksurukten sonra sagol canim allah razi olsun

Canım rabbim bebisini korusun ped koy takip et ihmal etme.
normalde bisey yoktu zaten hic akintimda olmadi simdiye kadar dun siddetli oksururken tabi gecmeyen bir oksuruk ta kizimi hastaneye yatirdigimdan beri devam ediyo haylada gecmedi gittim kadin dogumcu ilac vermiyoz atesim bile cikiyordu ozamanlar paroil ata ata ates gitti oksuruk kaldi zencefil limon ve bal karistir dedi doktor 1tatli kasigindan baska icemedim kokusu tadi agir geldi oksurdugum sirada bir anda su akti busbutun islandim bugun yine bir kez oldu agrim yok sizim yok yarin giderim insallah canim

Canim idrar kaçırmış da olabilirsin
Hamileyken istemsiz oksurunce hapsirinca kaçak olabiliyor. Bende oluyordu

Merhaba arkadaşlar benimde bugün kontrolum vardi yüzü koyundu goremedik sonra çıktım 2 çikolata yedim tekrar baktı doktorum dönmüştü pipisini gördük çok şükür
Ayy çok sevindim 2 kızın vardı demi hadi hayırlısı daha önce yazmışındır ama sen yinede ne zaman ilişkiye girdin nasıl oldu anlat bize bilgilendir ve dua et bide ultrasn resmi atsana bakalım paşaya bu haftada nasıl görünüyo tekrardan hayırlı olsun canım Rabbim sağlıkla kucağına versin inşş

Çok teşekkür ederim Rabbim hepimizin muradini nasip etsin inşallah taktik yok regl bitiminin ertesi günü tutmaz dedim ama tutmuş tek kaçamak oldu planlı bir hamilelik değildi hicbirsey yapmadim
Gördüm şimdi hiçbişey yapmamışın demek ki erken yumurtladın çünkü alt komşumda adet bitimi tek ilişkiyle oğlu oldu tam tersi eltimde yum.çatladığı gün ilişkiyle oğlu oldu nasip kısmet bi yerde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…