Yumurtlamadan hemen önce ve/veya sonraki ilişkiyle hamile kalanlar bebeginizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    518
Çok teşekkür ederim canım evet iki kızım var ben dün o heyecanla ultrason görüntüsünü almadan cikmisim şimdi çok hayiflaniyorum kendime

Gidersen haber et canım korktuğumuz değildir ınş

Merhaba arkadaşlar benimde bugün kontrolum vardi yüzü koyundu goremedik sonra çıktım 2 çikolata yedim tekrar baktı doktorum dönmüştü pipisini gördük çok şükür
Yaaa çok sevindim kuzummm :) rabbim kucağında göstersin senin avulasyon tarihindemi olmuştu yoksa adet bitimindemi :)

Canım dikkat et kendine doktorunla konuşmayı ihmal etme geçmiş olsun

Ya Rabbim dualarımızın kabul olmasına hangi günahımız engelse o gühanımızı bu cuma günü yüzü suyu hürmetine affeyle hayırlı cumalar
Amiiinn. Hayırlı cumalar. Ne güzel bir dua. Rabbim cuma gününün yüzü suyu hürmetine dualarımızı kabul eylesin inşallah.

Hayırlısı canım. İnşallah benim oğlumda babasına benzer. Babası gibi maviş olur inşallah:) Senin doğuma az kalmış. Kolaylıklar diliyorum, sağ salim kucağına al inşallah canım

İnşallah canım Rabbim gönlünden geçeni verir sana inşş

Evet sonlara yaklaşdım ama günler uzuyor sanki
Agırlaşdım sort bel ağrısı vsss zorluooo

Maşallah canım senin doğuma az kaldı bebisine kavuşmaya :) inşallah hayırlısı ile bi avazda kurtulursun. .bizimkide yüzüstü yatmayi seviyor bugün 2 çikolata yedim de pozisyon verdi :))

Yüzünü saklıyor ısrarla ama yandan profili babası ve büyük ablası

Evde hiç durmayan bebek doktorda gidince tık yokkk

Canım geç döllenme vsss hiç anlamam açıkcası

Allahdan ümit kesilmez
Beklemek zor biliorum
Hakkında hayırlısı olsun inşşş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…