- 12 Nisan 2009
- 8.322
- 29.364
- 1.073
- 43
- Konu Sahibi Khvekokusu20
-
- #40.081
Çok teşekkür ederim canım evet iki kızım var ben dün o heyecanla ultrason görüntüsünü almadan cikmisim şimdi çok hayiflaniyorum kendimeAyy çok sevindim 2 kızın vardı demi hadi hayırlısı daha önce yazmışındır ama sen yinede ne zaman ilişkiye girdin nasıl oldu anlat bize bilgilendir ve dua et bide ultrasn resmi atsana bakalım paşaya bu haftada nasıl görünüyo tekrardan hayırlı olsun canım Rabbim sağlıkla kucağına versin inşş
Gidersen haber et canım korktuğumuz değildir ınşnormalde bisey yoktu zaten hic akintimda olmadi simdiye kadar dun siddetli oksururken tabi gecmeyen bir oksuruk ta kizimi hastaneye yatirdigimdan beri devam ediyo haylada gecmedi gittim kadin dogumcu ilac vermiyoz atesim bile cikiyordu ozamanlar paroil ata ata ates gitti oksuruk kaldi zencefil limon ve bal karistir dedi doktor 1tatli kasigindan baska icemedim kokusu tadi agir geldi oksurdugum sirada bir anda su akti busbutun islandim bugun yine bir kez oldu agrim yok sizim yok yarin giderim insallah canim
Tamam cnm bize de haber ver. Rabbim senin de ne muradın varsa versin inşallahcok sagolun kizlar allah ne muradiniz varsa versin insallah giderim yarin canim
Haberlerini bekliyoruz canım inşallah biz yaniliyoruzdurcok sagolun kizlar allah ne muradiniz varsa versin insallah giderim yarin canim
Yaaa çok sevindim kuzummm :) rabbim kucağında göstersin senin avulasyon tarihindemi olmuştu yoksa adet bitimindemi :)Merhaba arkadaşlar benimde bugün kontrolum vardi yüzü koyundu goremedik sonra çıktım 2 çikolata yedim tekrar baktı doktorum dönmüştü pipisini gördükçok şükür
Çok teşekkür ederim canım Rabbim hepimizin gonlundeki muradini versin inşallah adet bitiminde canimYaaa çok sevindim kuzummm :) rabbim kucağında göstersin senin avulasyon tarihindemi olmuştu yoksa adet bitimindemi :)
Bende aynı şekilde hamile kaldım bakalım benim bebişim ne olcakÇok teşekkür ederim canım Rabbim hepimizin gonlundeki muradini versin inşallah adet bitiminde canim
Inşallah seninde oglusun olur canımBende aynı şekilde hamile kaldım bakalım benim bebişim ne olcak
Canım dikkat et kendine doktorunla konuşmayı ihmal etme geçmiş olsunnormalde bisey yoktu zaten hic akintimda olmadi simdiye kadar dun siddetli oksururken tabi gecmeyen bir oksuruk ta kizimi hastaneye yatirdigimdan beri devam ediyo haylada gecmedi gittim kadin dogumcu ilac vermiyoz atesim bile cikiyordu ozamanlar paroil ata ata ates gitti oksuruk kaldi zencefil limon ve bal karistir dedi doktor 1tatli kasigindan baska icemedim kokusu tadi agir geldi oksurdugum sirada bir anda su akti busbutun islandim bugun yine bir kez oldu agrim yok sizim yok yarin giderim insallah canim
İnşallah kuzumm hamilelerin duası kabul olurmuş birbirimize bol bol dua edelimInşallah seninde oglusun olur canım
Amiiinn. Hayırlı cumalar. Ne güzel bir dua. Rabbim cuma gününün yüzü suyu hürmetine dualarımızı kabul eylesin inşallah.Ya Rabbim dualarımızın kabul olmasına hangi günahımız engelse o gühanımızı bu cuma günü yüzü suyu hürmetine affeyle hayırlı cumalar
Âmin canım benim de çok hoşuma giden ve dilimden düşürmediğim bir dua Rabbim kabul etsinAmiiinn. Hayırlı cumalar. Ne güzel bir dua. Rabbim cuma gününün yüzü suyu hürmetine dualarımızı kabul eylesin inşallah.
Amin aminnn Hayırlı mübarek cuma lar olsun ınş dua ileYa Rabbim dualarımızın kabul olmasına hangi günahımız engelse o gühanımızı bu cuma günü yüzü suyu hürmetine affeyle hayırlı cumalar
Benim bildiğim dün gidicekti hastaneye ikili test için randevu almıştı buraya giremedi daha sanırım.Hayırlı cuma lar kızlar bir üye vardı astalavistas diye cinsiyet öğrenci mi acaba
Hayırlısı canım. İnşallah benim oğlumda babasına benzer. Babası gibi maviş olur inşallah:) Senin doğuma az kalmış. Kolaylıklar diliyorum, sağ salim kucağına al inşallah canım
Maşallah canım senin doğuma az kaldı bebisine kavuşmaya :) inşallah hayırlısı ile bi avazda kurtulursun. .bizimkide yüzüstü yatmayi seviyor bugün 2 çikolata yedim de pozisyon verdi :))
Allah razi olsun canim insallah peki seninkide gec döllenmemiydi. Cok sukur atlatmissin masallah. Cinsiyet bir tarafa suan sadece bana tutunmaya calisan bebegimi dusunuyorum Allah onu bize bagislasin. Cok zor bir durummus Rabbim tum bebegini kaybeden arkadaslarin yardimcisi olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?