Yumurtlamadan hemen önce ve/veya sonraki ilişkiyle hamile kalanlar bebeginizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    518
Canim su kac gundr bir oluyorsunuzu hic anlamıyorum ya adete ilk girdigin gunden diger ayin ilk girecegin gune kadar olan sayim mi yoksa ilk adetten çıkış tarihinden hesaplayim diger ayin ilk adete girecegin tarih mi
Ayy ciko ben de şubatta düşünğyorum çok heyecanlıyım sen kaç güne bir regl oluyosun ve döngün kaç gün

İnşallah canım Rabbim gönlünden geçeni verir sana inşş

Evet sonlara yaklaşdım ama günler uzuyor sanki
Agırlaşdım sort bel ağrısı vsss zorluooo
Amin canım. Allah yardımcın olsun. Ogluna kavuşmana az kaldı ne güzel, heyecanlı mısın :)

Amin canım. Allah yardımcın olsun. Ogluna kavuşmana az kaldı ne güzel, heyecanlı mısın :)

Tşk ederim canım

Evet heyecan var
Küçük kızımla arasında 10 yaş olacak inşş
Bebek kokusunu özlemişiz evde
Geçen marketde bebek bezlerini inceledim
Fiyatlarınıda unutmuşum varya

Çeyiz hazırlıyorum oğluşuma
Herşeyini sıfırdan düzüyorum
Farklı bir duygu
Yıllarca pembelerden sonra maviye geçmekde değişik bi duygu

Canim su kac gundr bir oluyorsunuzu hic anlamıyorum ya adete ilk girdigin gunden diger ayin ilk girecegin gune kadar olan sayim mi yoksa ilk adetten çıkış tarihinden hesaplayim diger ayin ilk adete girecegin tarih mi

Adetin ilk gününden diğer adetin ilk gününe

1 ocakta adet oldum diyelim

25 ocakta tekrar adet oldum

Dondun kaç gün diye sordular

25 derim:)

Bu sefer bunu baz alip hesaplarim ama mesela ben bu 4.5 aydir hep kuafore 25/25/26/27 gibi gittim simdi benim dongum kac gun oluyo
Adetin ilk gününden diğer adetin ilk gününe

1 ocakta adet oldum diyelim

25 ocakta tekrar adet oldum

Dondun kaç gün diye sordular

25 derim:)

Ne güzel, Allah nasip etti ya bu mutluluğu sana, gerisi bir şekilde hallolur Allahın izniyle, ablaları da var büyürler beraber

Bu sefer bunu baz alip hesaplarim ama mesela ben bu 4.5 aydir hep kuafore 25/25/26/27 gibi gittim simdi benim dongum kac gun oluyo

Adetin Bittiği günler mi bunlar. Buna gore hesaplama yapmak zor. Her ay ayni surede mi kanama oldu. 4 gün 5 gün hep Aynı miydi

Adetin ilk gününü not alın :)

Genel olarak adetim düzenlidir diyebilirsiniz:)

Takvimi kaldirmak istiyorum baktikca icim aciyor haftaya persembe olumlu sonuc alirsam bildiririm arkadaslar. Hepiniz Allaha emanet olun saglikli mutlu gebelikler hepinize....

Takvimi kaldirmak istiyorum baktikca icim aciyor haftaya persembe olumlu sonuc alirsam bildiririm arkadaslar. Hepiniz Allaha emanet olun saglikli mutlu gebelikler hepinize....
Canım benim ümitsizliğe kapılma rabbimin takdiri herşey hiç belli olmaz bakarsın gelişmiş bebeğin.dualarimdasin canım ınş sağlıkla gelişir rabbimin izniyle sağlıklı degilsede hakkında hayırlısı olsun ınş.Allah a emanet ol.Hayırlı haberlerle gel ınş.

Allah razi olsun canim arkadasim verdigin destek icin cok sagol. Insallah umdugumuz gibi olsun....

Canm firmada kabul ediyormuş bu durumu.arayıp kabul ettiklerini söyleyen bir sürü yorum okudum.
Haram olan bir ürünün suphesi bile kullanilmamasi icin yeterli fetva bunu söyler. Sonucta alternatif baska vitaminler varken o igrenc kocaman ilaci israrla kullanilmasinin hic mantigi yok. Ayrica benim ikinci gebeligimde kendi doktorum kanitlanmis hicbir faydasi yok demişti ve vermemisti tercih sizin

Bazilari yazdığı msja cvp alamayinca burda gruplaşma var beni kimse sallamiyor diye triplere girmisti. Simdi msjimin altinda alakasi olmayan msjlar yazilmis. Anladikki burda gercekten duygulara önem veren bencil olmayan arladaslarin yaninda uzgunumki diger saftan insanlarda var. Ben yine herkese mutluluk ve saglik diliyorum....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…