- 22 Ocak 2013
- 4.819
- 14.642
- 208
- 36
- Konu Sahibi Khvekokusu20
-
- #40.101
Amin cnm inşallahÂmin canım benim de çok hoşuma giden ve dilimden düşürmediğim bir dua Rabbim kabul etsin
Canim biseyler denedinizmi erkek bebek icinİnşallah canım Rabbim gönlünden geçeni verir sana inşş
Evet sonlara yaklaşdım ama günler uzuyor sanki
Agırlaşdım sort bel ağrısı vsss zorluooo
Ayy ciko ben de şubatta düşünğyorum çok heyecanlıyım sen kaç güne bir regl oluyosun ve döngün kaç gün
Amin canım. Allah yardımcın olsun. Ogluna kavuşmana az kaldı ne güzel, heyecanlı mısın :)İnşallah canım Rabbim gönlünden geçeni verir sana inşş
Evet sonlara yaklaşdım ama günler uzuyor sanki
Agırlaşdım sort bel ağrısı vsss zorluooo
Canim biseyler denedinizmi erkek bebek icin
Amin canım. Allah yardımcın olsun. Ogluna kavuşmana az kaldı ne güzel, heyecanlı mısın :)
Canim su kac gundr bir oluyorsunuzu hic anlamıyorum ya adete ilk girdigin gunden diger ayin ilk girecegin gune kadar olan sayim mi yoksa ilk adetten çıkış tarihinden hesaplayim diger ayin ilk adete girecegin tarih mi
Adetin ilk gününden diğer adetin ilk gününe
1 ocakta adet oldum diyelim
25 ocakta tekrar adet oldum
Dondun kaç gün diye sordular
25 derim:)
Ne güzel, Allah nasip etti ya bu mutluluğu sana, gerisi bir şekilde hallolur Allahın izniyle, ablaları da var büyürler beraberTşk ederim canım
Evet heyecan var
Küçük kızımla arasında 10 yaş olacak inşş
Bebek kokusunu özlemişiz evde
Geçen marketde bebek bezlerini inceledim
Fiyatlarınıda unutmuşum varya
Çeyiz hazırlıyorum oğluşuma
Herşeyini sıfırdan düzüyorum
Farklı bir duygu
Yıllarca pembelerden sonra maviye geçmekde değişik bi duygu
Bu sefer bunu baz alip hesaplarim ama mesela ben bu 4.5 aydir hep kuafore 25/25/26/27 gibi gittim simdi benim dongum kac gun oluyo
Ben kullanıyorum. Öyle bişey hiç duymadımKızlar elevit kullanan var mı ? İçinde domuz katkısı olduğu söyleniyor bu doğru mu ? Çok kararsız kaldım kullanmakta
Canım benim ümitsizliğe kapılma rabbimin takdiri herşey hiç belli olmaz bakarsın gelişmiş bebeğin.dualarimdasin canım ınş sağlıkla gelişir rabbimin izniyle sağlıklı degilsede hakkında hayırlısı olsun ınş.Allah a emanet ol.Hayırlı haberlerle gel ınş.Takvimi kaldirmak istiyorum baktikca icim aciyor haftaya persembe olumlu sonuc alirsam bildiririm arkadaslar. Hepiniz Allaha emanet olun saglikli mutlu gebelikler hepinize....
Canm firmada kabul ediyormuş bu durumu.arayıp kabul ettiklerini söyleyen bir sürü yorum okudum.Ben kullanıyorum. Öyle bişey hiç duymadım
Allah razi olsun canim arkadasim verdigin destek icin cok sagol. Insallah umdugumuz gibi olsun....Canım benim ümitsizliğe kapılma rabbimin takdiri herşey hiç belli olmaz bakarsın gelişmiş bebeğin.dualarimdasin canım ınş sağlıkla gelişir rabbimin izniyle sağlıklı degilsede hakkında hayırlısı olsun ınş.Allah a emanet ol.Hayırlı haberlerle gel ınş.
Haram olan bir ürünün suphesi bile kullanilmamasi icin yeterli fetva bunu söyler. Sonucta alternatif baska vitaminler varken o igrenc kocaman ilaci israrla kullanilmasinin hic mantigi yok. Ayrica benim ikinci gebeligimde kendi doktorum kanitlanmis hicbir faydasi yok demişti ve vermemisti tercih sizinCanm firmada kabul ediyormuş bu durumu.arayıp kabul ettiklerini söyleyen bir sürü yorum okudum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?