Yumurtlamadan hemen önce ve/veya sonraki ilişkiyle hamile kalanlar bebeginizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    518
Canim su kac gundr bir oluyorsunuzu hic anlamıyorum ya adete ilk girdigin gunden diger ayin ilk girecegin gune kadar olan sayim mi yoksa ilk adetten çıkış tarihinden hesaplayim diger ayin ilk adete girecegin tarih mi
Ayy canım mesela ben 27 aralokta işk günümdü tekrar adetim üstüne 30 sayıyorum çünkü aralık 31 çekti ozaman ben 26 sında olcam 30 güne bir olduğum için

Ya benden ne istiyorsun, bana cevap yazana bende yazıyorum. Sevdiğim çok insan var bunda. Sırf sen bana kin güdüyon diye bir sürü arkadaşımdan vazgeçemem onları çok seviyorum. Ne istiyorsun benden, devamlı bana sataşıyon. Gruplaşma konusunu kafama takmiyorum artık, beni de sevenler var sonuçta

Ayrıca arkadaş elevit kullanan var mi diye sormuş ben ona cevap yazdım, onun mesajının hemen altına cevap yazdım senle ne ilgisi varda durduk yere bana sataşıyon

Komikmisin sen. Çok sukur kimseye kin gutmedim gutmemde. Nekadar iyi niyetli oldugunu bu msjindan belli ettin. Burda yazdiklarinda ortada yaptiginda. Simdi işine bak ve asla msjimdan alinti yapip cvp yazma!

Canm firmada kabul ediyormuş bu durumu.arayıp kabul ettiklerini söyleyen bir sürü yorum okudum.
Canım bu konuda bilgi verdiğin için Allah sende razı olsun. Bilmiyodum elevit ilacının içinde domuz katkısı olduğunu, 3 gün içtim bilmeyerek Allah affetsin. Yerine hangi ilacını kullanabiliriz canım, Eşime söyliyim de onu alsın, önerebilecegin ilaç ismi var mı canım rica etsem?

Yarasi olan gocunur ben etiket yapmadim yarasi olan gocundu.
Bana laf soktuğun bariz belli. Hayır benden ne istiyom ben bunu bilmek istiyorum, sana bişey demiyom etmiyom, diğer arkadaşlarla konuşup gidiyom ne var bunda. Niye durduk yere sataşıyon. Bu kadar kalp kırarsan Allahta senin kalbini kırar yapma bunu. İyi akşamlar sana

Komikmisin sen. Çok sukur kimseye kin gutmedim gutmemde. Nekadar iyi niyetli oldugunu bu msjindan belli ettin. Burda yazdiklarinda ortada yaptiginda. Simdi işine bak ve asla msjimdan alinti yapip cvp yazma!
Allah rızası için bana sataşma başka birşey istemiyorum. Bana kin gütmesen hergün laf söyleyip sataşmazdın bana. Bana sataşma ben zaten cevap yazmam sana kaç aydır yazmadımda hatta, rica ediyorum. Hayırlı akşamlar

Hergun laf sokmakmi? Bu bir iftira acik acik.... sana laf soktugumu hic hatırlamıyorum. Sana ozel bir duygum da yok neden olsunki. Kalbini kiracak birsey soyledigimi dusunmuyorum yazip döseyen ve ithamlarda bulunan sensin ayrica Hak Teala ne yapacagini cok iyi bilir...

Geçen gün arkadaşla konuşuyodum burda önceki sayfalarda var durduk yere laf attın bana. Bende benden ne istiyon sana gik demiyorum dedim hatta. Sonra o konu kapandı. Bu günde arkadaş elevit ilaç konusunu sordu tam ona cevap yazdım onla konuşuyordum, sen durduk yere, Bir zamanlar gruplaşma var diyen beni sallamiyo diyen kişi diyerek tekrar bana laf attın. Ben naptım sana. Neden devamlı sataşıyon. Yapma bunu Allah herşeyi görüyor, Allah beni iyi bilsin yeter, sen kötü bilsen de olur farketmez. Bu güzel cuma günü tartışmayalım,selametle.

Aramizda boyle bir konusma olmadi ya sen halüsinasyon goruyosun yada ruya. Ya ikide bir satasma lafini kullanip durma cattik yaaa. Sanirim psikolojik rahatsizligin var Allah şifani versin. Tekrar cvp hakki yaratacak cvp yazma lutfen sıkıldım. Birde gecen durduk yere cattin yazmissinya lutfen bunu kanitlarmisin nerde nezaman laf atmisim sana cidden soktayim.

Canım sen içini ferah tut dualarımız seninle bak bebeğini de üzme kötü düşünme tamam yalnız değilsin

Sana birşey demedi ki arkadaş canım sen yanlış anladın hem Gecemavisim öyle bir arkadaş değil ve şuan yeterince derdi var. Olayları farklı yöne çekiyorsun daha önce de yaptın. Birbirimizi tanımıyoruz ki kin güdelim burda tek yaptığımız hepimizin birbirine en güzel dua ve dileklerde bulunması fazlası yok. Gruplaşma zaten yok mümkün olduğunca herkes birbirine yazıyor. Yanlış anlamayalım yok yere kalp kırmayalım

Allaha bin şükür benim sagligim yerinde,Allah herkese sağlık versin cümlemize.2 gün önceki sayfada var bakarsan bulursun, ben yalanı sevmem.Demin bir zamanlar gruplaşma var beni kimse sallamiyor kimse cevap yazmıyor diyen kişi diyerek laf attigin kişi benim işte apaçık ortada, niye şimdi laf atmadım deyip inkar ediyon, hayal görmüşüm gibi davraniyon bir önceki sayfada gruplaşma diye yazdığın mesaj ortada. Neyse tartışmicam, tamam deyip kapatıyorum konuyu bu cuma günü uzatmayalım.

Gecen laf sokmusum bunu kabul etmiyorum hatta msj atmis oyle bir ithamda bulunmus yazmus oldugum tum msjlari tek tek okudum o arkadasa yazmis oldugum yada onun bana yazmis oldugu tek bir akis msj bulamadim kendi aksi durum oldugunu ve hergun ona sataştıgim konusunda acik acik iftira atmis bunun kaniti yap bekliyorum nerde sana ne yazmışım!

Arkadaşın bahsettiği kişi benim canım, bir zamanlar gruplaşma var diyen kişi diyor, bunu bana yazdığı belli. Olayları farklı yöne çekmiyorum. Bana atılan lafa cevap yazdım. Yoksa ben aylardir gık demedim ona. Diğer arkadaşlarla konuşup çıktım hep. Ama durduk yere laf yemek hoş olmadı. Ben burdaki çoğu arkadaşımı seviyorum, onlar var diye geliyom buraya. Zamanındaki düşüncelerimi herkes için dememistim zaten, bir kısım için dedim ve geçtim. Ve çokta güzel arkadaşlarım oldu burda. Bir konuyu 10 sene uzatmaya gerek yok o konu kapanali aylar oldu canım. Allah seninde yardimcin olsun bu arada.

Canimmmm Allah razi olsun seviyorum seni guzel yurekli arkadasim

Az önce bazıları gruplaşma diyordu, kimse beni sallamıyor diyordu diye yazılı mesajı kim attı sorabilir miyim? Eğer ben attiysam ilk sataşma mesajını sabaha çıkmıyim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…