- Konu Sahibi Khvekokusu20
-
- #40.141
Arkadaşın bahsettiği kişi benim canım, bir zamanlar gruplaşma var diyen kişi diyor, bunu bana yazdığı belli. Olayları farklı yöne çekmiyorum. Bana atılan lafa cevap yazdım. Yoksa ben aylardir gık demedim ona. Diğer arkadaşlarla konuşup çıktım hep. Ama durduk yere laf yemek hoş olmadı. Ben burdaki çoğu arkadaşımı seviyorum, onlar var diye geliyom buraya. Zamanındaki düşüncelerimi herkes için dememistim zaten, bir kısım için dedim ve geçtim. Ve çokta güzel arkadaşlarım oldu burda. Bir konuyu 10 sene uzatmaya gerek yok o konu kapanali aylar oldu canım. Allah seninde yardimcin olsun bu arada.
Canimmmm Allah razi olsun seviyorum seni guzel yurekli arkadasim
Bugun yazilmis bir msj bu. Sen gecen gun dedin hergun satasiyosun dedin ben bundan bahsediyorum. Bu zamana kadar sana tek bir akis msj yazmadim sende bana yazmamissin. Evet bugunki sanaydi kabul ediyorum bunu inkar etmiyorum zaten. Cunku burda msjina cvp almayip hayiflanan sendin ve bugun aynini bana yaptin icinde bulundugum hassas donemden dolayi belki zoruma gitti moral msji bekledim bunun icinde kendime kiziyorum evet herkes benim derdimle dertlenmek zorunda degil böyle bir sorumluluguda yok. Ama bugun disindakileri kabul etmiyorum cunku oyle birsey yok. Sana moral verenlerden biri bendim ama sen bunu unutmussun.Az önce bazıları gruplaşma diyordu, kimse beni sallamıyor diyordu diye yazılı mesajı kim attı sorabilir miyim? Eğer ben attiysam ilk sataşma mesajını sabaha çıkmıyim.
Bende mesaj yazıcaktım moral vermek için ama kendime engel oldum sustum. Çünkü geçen gün 3999 sayfada var, başka bir arkadaşla konuşurken bir anda bana laf söyledin kalbim kırıldı ve bende kendimi senden geri çektim. Korkuyorum sana mesaj atmaya, yine laf yicem diye çekiniyorum o yüzden cevap yazmıyorum. Yoksa Allah herkesin yardımcısı olsun tabiki de.Bugun yazilmis bir msj bu. Sen gecen gun dedin hergun satasiyosun dedin ben bundan bahsediyorum. Bu zamana kadar sana tek bir akis msj yazmadim sende bana yazmamissin. Evet bugunki sanaydi kabul ediyorum bunu inkar etmiyorum zaten. Cunku burda msjina cvp almayip hayiflanan sendin ve bugun aynini bana yaptin icinde bulundugum hassas donemden dolayi belki zoruma gitti moral msji bekledim bunun icinde kendime kiziyorum evet herkes benim derdimle dertlenmek zorunda degil böyle bir sorumluluguda yok. Ama bugun disindakileri kabul etmiyorum cunku oyle birsey yok. Sana moral verenlerden biri bendim ama sen bunu unutmussun.
Insallah canim. Persembeye kadar beklicem baktikca canim yaniyor 8.hafta diyor ama biz daha 4. Herseyin hayirlisi. Buarada hayirli olsun Rabbim tamamina erdirsin canin saglikla huzurla kucagina al insallah bebisiniGecemavisim canım takvimini silmissin yapma bunu ümidini kaybetme dua et dün arkadaş ne dedi aynısını yaşamış başka Dr yok öyle birşey demiş Rabbimin hikmeti çok büyük o ol derse hersey olur annelik çok kutsal birsey rahmine düştüğü an anne oluyorsun seni çok iyi anlıyorum ümitsizliğe kapilma olurmu
Canım ben sana iftira atmadım Allahtan korkarım yapmam bunu. Arkadaslarda baksınlar 3998 ve 3999 sayfada var.Kisilik olarak tahammul edemedigim tek sey haksizlik ve iftiradir. Konuyu uzatip arkadaslarimin moralini bozmaya sebebiyet verdigim icin ozurdiliyorum ama hakkimda yapilmis iftiraya susamazdim. Hala soktayim hergun satastigimi yazmis cunku. Konuyu her ne yazilirsa yazilsin kapatiyorum. Ve birdaha yorum yapmayacagim.
Arkadaş kendi de görmüş pipiyi ve resimde işaretlenmiş bana da gösterdi bende evet bende gördüm pipiyi dedim . Doktor yanlış görmüştür deyip gülüştük gülümsemek bile bir moraldir en ağır hastaya bile gülümsemek tavsiye edilir. Ayrıca işin ehli doktor olduğu halde 6 aya kadar kız deyip oğlan çıkanlar çok. Demek ki doktorlar yanılabiliyor. Onlarda bizim gibi insan hata yanılma payı olabiliyor. Bende okudum mesajları ve yazıyor. Sen bana bazıları deyip yine laf soktun, bende ben sana naptım sana gık demiyom dedim hatta Allah biliyor.O msji senin yazdigina bile dikkat etmedim sen bana oyle bir msj yazmadin sen oku msjlari ben okudum. Ayrica bu laf sokmakmi oluyor. Doktorun kiz dedigine pipi var deyip yorumlamissin yani doktorun gormedigini sen gordun oylemi. Arkadasa oyle moral verilmez daha cok onun duygularıyla oynamis olursun. Isin ehli doktor dedik bu laf sokmakmi oluyor aaaa pardon cok ozur dilerim ya Cidden sinirlerimi bozuyorsun artik bu ne sacmalik ya. Uff skldm
Canım ben bunu demiyorum 3998 ve 3999 sayfadaki bana bazıları diye laf atışına üzüldüm. Yoksa eskiden tabiki de aramız iyiydi arkadaşla.Eki Görüntüle 2093349 Eki Görüntüle 2093349 bunları ortaya koyup çekiliyorum kızlar hepinizi seviyorum üzmeyelim birbirimizi
Bu senin iddan benim o msjda sana özel bir duygum yoktu hatta msji yazanin kim olduguna bile dikkat etmedim. Hala bana laf soktun diyosun nasil bir imtihansin sen ya git basimdan Allah askina anlamiyormusun sen bak tekrar yazıyorum SANA ÖZEL BIR MSJ DEGILDI O SANA LAF SOKMAK AMACIYLA YAZILMADI DOKTORUN KIZ DEDIGINE HAYIR PIPI GORUYORUM BEN YAZAN HERKESE AYNI SEYI YAZARDIM ANLATABİLİYORMUYUM.Arkadaş kendi de görmüş pipiyi ve resimde işaretlenmiş bana da gösterdi bende evet bende gördüm pipiyi dedim . Doktor yanlış görmüştür deyip gülüştük gülümsemek bile bir moraldir en ağır hastaya bile gülümsemek tavsiye edilir. Ayrıca işin ehli doktor olduğu halde 6 aya kadar kız deyip oğlan çıkanlar çok. Demek ki doktorlar yanılabiliyor. Onlarda bizim gibi insan hata yanılma payı olabiliyor. Bende okudum mesajları ve yazıyor. Sen bana bazıları deyip yine laf soktun, bende ben sana naptım sana gık demiyom dedim hatta Allah biliyor.
Sen bana bazıları deyip laf söyleyince, bende sana cevap yazdım ben sana naptim falan dedim. O şekilde oldu. Yazmadin deme sende yazdin bende yazdım ortada herşey. Neyse kapatalım konuyuSen bana yazmissinda ben okumadim şimdi gordum o an okusaydim cvbini verirdim zaten.
Ben arkadaşa bunu deyince direk saniyesinde bazıları dediğin için direk laf bana geliyor. Normal bir zamanda değil benim mesajımı okur okumaz yapiyon bunu. Yoksa zaten üstüme alınmazdim. Asıl sen bana imtihan oldun, iki arkadaşla sohbet ettirmiyorsun hemen laf sokma çabası. Yazma artık lütfen.Bu senin iddan benim o msjda sana özel bir duygum yoktu hatta msji yazanin kim olduguna bile dikkat etmedim. Hala bana laf soktun diyosun nasil bir imtihansin sen ya git basimdan Allah askina anlamiyormusun sen bak tekrar yazıyorum SANA ÖZEL BIR MSJ DEGILDI O SANA LAF SOKMAK AMACIYLA YAZILMADI DOKTORUN KIZ DEDIGINE HAYIR PIPI GORUYORUM BEN YAZAN HERKESE AYNI SEYI YAZARDIM ANLATABİLİYORMUYUM.
Decavit diye bir vitamin ilacı varmış canm aynı elevit gibi içeriği .ben de ondan kullanacağım sanırım içinde elevit gibi domuz jelatini yokCanım bu konuda bilgi verdiğin için Allah sende razı olsun. Bilmiyodum elevit ilacının içinde domuz katkısı olduğunu, 3 gün içtim bilmeyerek Allah affetsin. Yerine hangi ilacını kullanabiliriz canım, Eşime söyliyim de onu alsın, önerebilecegin ilaç ismi var mı canım rica etsem?
Sagol canim mesajin icin. Inan bende sana ısındım. Seni sevdim canımsın. Bebişle nasılsınızArkadaşlar ben aranıza katilali çok olmadı önceki konularida bilemiyorum ama hepimiz hamileyiz birbirimize can olmak için burdayiz hamileyiz lütfen stresten uzak duralım olabilir bazen elektrik tutmayabilir yazılanları olandan yanlış anlıyor olabiliriz lütfen birbirimize biraz daha özverili olalım hepinizi seviyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?