Yumurtlamadan hemen önce ve/veya sonraki ilişkiyle hamile kalanlar bebeginizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    518
Decavit diye bir vitamin ilacı varmış canm aynı elevit gibi içeriği .ben de ondan kullanacağım sanırım içinde elevit gibi domuz jelatini yok
Allah razı olsun canım. Eşime söyliyim de Decavit alsın o zaman, evdeki hapı da atiyim çöpe. Yok kesin di mi bunda canım

La havleeeee. Şaka gibi yazdi dösedi bide yazma diyor Yarabbim. sarki söyliim en iyisi Allah yardimcilari olsun senle tartismaya girenin adamin kafasinin etinide yeme kiz böyle bitirdin beni surda beynim eror verdi bitti yani saniyelikte olsa skntimi unutturdun Allah razi olsun

Allah razı olsun canım. Eşime söyliyim de Decavit alsın o zaman, evdeki hapı da atiyim çöpe. Yok kesin di mi bunda canım
Bir arkadaşım bayeri aradığını ve yetkilinin domuz jelatini kabul ettiğini söyledi .zaten içeriğinde sadece jelatin Yazıyor .normalde sığır jelatini yazması lazım ama böyle bir ibare yok reçetesinde. Decavitte böyle bir durum yok canm .ben de içimin rahat olması için decavit kullanacağım

O zamanlar iyiydik biliyorum sonradan kötü olduk.Ama bugünkü mesajini okursan lafın bana geldiği net ortada. Kendi de kabul etti zaten lafım sanaydi dedi senden mesaj bekledim dedi. Oku istersen. Laf bana geldiği için cevap yazdım, alınganlık değil bu canım kendimi savundum haliyle haklı olarak. Neyse kapatalım konuyu güzelim

Yok gibiyim canım benim sende biraz sakin ol konuyu uzatmaya gerek yok onu biraz anlamaya çalış lütfen zamanında sende alinmistin kimse mesajıma cevap yazmadı diye ki Gecemavisimin durumu biraz farklı su an gerçekten çok hassas bir dönemde ve desteğe ihtiyacı var onun mesajını eş geçip başka bir konu açılması gerçekten hoş olmamış biraz duyarlı olalım çünkü burası birbirimize destek ve yardımcı olmak için var. hele ki böyle hassas bir durumda kaç aydır aynı arkadaşlar burdayız az çok kimin ne düşünceyle neyi yazdığıni tahmin edebiliyoruz artık.Rabbim hepinizi selamete çıkarsın ınş.

Ben bana attigin laf sokmaların cevabını yazdım. Laf yiyip suscak halim yoktu. Allah seninde eşine sabır versin.Adam başkasıyla konuşurken sen saniyesinde atlayıp bazıları deyip laf atarsın adama sonra ortaya konuştum dersin adam da yutarsa. Bende dertlerimi unuttum sayende sağol.

Haddini aşma terbiyesiz. Ne düsuk bir insansin sen ya. Cok sukur esimle cok seviyeli ve ask dolu saygi dolu bir evliligim var. Sayfa yöneticileri lutfen bu densizin msjini görün ve bu sayfayi varligiyla kirletmesine izin vermeyin.

Güzelim ben başka konu açmadım ya. Mesajlara sende bak istersen. Gecemavişim takvimimi kaldırcam üzülüyorum yazmış. Onun hemen altına da bir arkadaşım elevit kullanan var mi domuz yağı varmış içinde yazmış. Ben de o mesajı okur okumaz direk ona cevap yazdım. Ben kullanıyorum o hapi öyle bişey duymadım harama girdim bilmeyerek falan dedim, ve yeni hap ismi sordum arkadaşa yerine ne kullanabilirim diye, o da yardımcı oldu Allah razı olsun o arkadaştan. Şimdi burda benim ne suçum var. Ben açılan konuya cevap yazdım yeni konu açmadım elifem

Haddini aşma terbiyesiz. Ne düsuk bir insansin sen ya. Cok sukur esimle cok seviyeli ve ask dolu saygi dolu bir evliligim var. Sayfa yöneticileri lutfen bu densizin msjini görün ve bu sayfayi varligiyla kirletmesine izin vermeyin.
Önce sen eşime laf ettin. Mune önce o benim eşime laf etti kafasının etini yeme eşinin diyerek Şimdi de terbiyesiz dedi okuyun mesajlari

Senin bu hareketini görüyorlar merak etme argo konuştun

Merhaba kizlar daha öncede yazmıştım bende erkek bebek icin uğraşıyorum Rabbimim izniyle. Rabbim herkesin gonlune gore versin inşaallah saglikli gebelikler dogumlar nasip etsin. Benim sorunum su ovulasyon testi siparis etmistim bugun geldi merak ettim denedim ikinci cizgi cok silik bir sekilde çıktı böyle belli belirsiz. Iki uc gundur akintim vardi. Dun kasiklarim cok agridi bugun daha hafif agrim oldu ve bugun uzayan seffaf akintiyi gordum ama benim son adet tarihim 9 aralik normalde adet olmam lazim. Sizce neden böyle oldu normalde de adetim duzensizdir yardimci olursaniz sevinirim

AsTaLaVisTas cinsiyetini öğrendin mi bebeğinin merak ettik.
Kızlar beni sormussunz çok sağolun cenazemiz vardı pek giremedim geceleri takip ettim sizi pek yazamadım ustunede çocuk hastalandı zor günler geçiriyorum bugün gittim doktora tarama testi için 12+6 olmuşum çok şükür . kan verdim ultrason çekti ama cinsiyeini soylemedi devlet hastanesi önümüzdeki hafta ozele gitmeyi düşünüyorum artık meraktan catlicam. Öğrenir ogrenmez hemen yazarım.
Gecemavisim hassas bi donemdesin canım o arkdas geçen sayfalarda benlede sorun yaşamıştı polemiğe girmişti takma derim herkes kendi eşiyle nasıl iletişim kurduğunu çok iyi biliyor aslında kendisinide ele veriyor bu konuda ne tür iletisim icind3 olduğu takma bos ver.
Bende bugün decavite başladım . elevitte domuz içeriği var arkadaşlar çoğu doktor yazmiyor bile kullanmayın. Hayırlı hamilelikler gerginliginizi anlıyorum sakin olun :)

Iyiyim canim kalca ve bacak agrilariyla cebellesiyorum resmen senn ne yapiyosun tekrar bebise karar verdin mi
Canım geçen aklıma geldin bi türlü adını hatırlayamadım kı yazayım.kızların nasıl sanırım bazı sıkıntılar vardı.buarada 3. Cinsiyet kesinleştımı en son kızdı galiba

nasilsin.canim.cok.sukur bebis masallah buyumus) ogrenince yaz mutlaka.Elifem buyuk olasilikla oglu olacak insallah seninde saglikla oglun olur ❤

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…