- 8 Ekim 2017
- 370
- 1.286
- 113
- Konu Sahibi Khvekokusu20
-
- #40.181
Çok şükür iyim Allah razı olsun. Buyudude bide cinsiyeti ogrensek rahatlıcam aklım hep orda erkek hissediyorum ama bi acabam var tabi kesin bisey diyemem . elifemin gözü aydın aynı gün iliski de bulunmuştuk darısı başıma inşallah bide bu sene erkek senesi diyolar bakalım bi umut hayırlısı olsun.nasilsin.canim.cok.sukur bebis masallah buyumus) ogrenince yaz mutlaka.Elifem buyuk olasilikla oglu olacak insallah seninde saglikla oglun olur ❤
Çok şükür iyim Allah razı olsun. Buyudude bide cinsiyeti ogrensek rahatlıcam aklım hep orda erkek hissediyorum ama bi acabam var tabi kesin bisey diyemem . elifemin gözü aydın aynı gün iliski de bulunmuştuk darısı başıma inşallah bide bu sene erkek senesi diyolar bakalım bi umut hayırlısı olsun.
Hoşgeldin canım yumurtlama olmuş gibi görünüyor anlattığın belirtilerek gireMerhaba kizlar daha öncede yazmıştım bende erkek bebek icin uğraşıyorum Rabbimim izniyle. Rabbim herkesin gonlune gore versin inşaallah saglikli gebelikler dogumlar nasip etsin. Benim sorunum su ovulasyon testi siparis etmistim bugun geldi merak ettim denedim ikinci cizgi cok silik bir sekilde çıktı böyle belli belirsiz. Iki uc gundur akintim vardi. Dun kasiklarim cok agridi bugun daha hafif agrim oldu ve bugun uzayan seffaf akintiyi gordum ama benim son adet tarihim 9 aralik normalde adet olmam lazim. Sizce neden böyle oldu normalde de adetim duzensizdir yardimci olursaniz sevinirim
Başınız sağolsun canım.Allah rahmet eylesin.kızın içinde çok geçmiş olsun rabbim şifalar versin ınş.merak ettik seni içimden dedim giremedi bişey oldu herhalde.geç olsun güç olmasın canım erken haftalardaki tahminler biraz yanıltıcı olabiliyor haftaya biraz daha net bilgi alırsın ınş müjdeli haberini bekliycez.Kızlar beni sormussunz çok sağolun cenazemiz vardı pek giremedim geceleri takip ettim sizi pek yazamadım ustunede çocuk hastalandı zor günler geçiriyorum bugün gittim doktora tarama testi için 12+6 olmuşum çok şükür . kan verdim ultrason çekti ama cinsiyeini soylemedi devlet hastanesi önümüzdeki hafta ozele gitmeyi düşünüyorum artık meraktan catlicam. Öğrenir ogrenmez hemen yazarım.
@Gecemavisim hassas bi donemdesin canım o arkdas geçen sayfalarda benlede sorun yaşamıştı polemiğe girmişti takma derim herkes kendi eşiyle nasıl iletişim kurduğunu çok iyi biliyor aslında kendisinide ele veriyor bu konuda ne tür iletisim icind3 olduğu takma bos ver.
Bende bugün decavite başladım . elevitte domuz içeriği var arkadaşlar çoğu doktor yazmiyor bile kullanmayın. Hayırlı hamilelikler gerginliginizi anlıyorum sakin olun :)
Amin ınş canım astalavistasla bizim ilişki günlerimiz aynı günnasilsin.canim.cok.sukur bebis masallah buyumus) ogrenince yaz mutlaka.Elifem buyuk olasilikla oglu olacak insallah seninde saglikla oglun olur ❤
Hosbuldum canim Saol. Önümüzdeki hafta doktor kontrolünde takip yaptırmaya başlayacağım bi yandan kendimde testle takip yapacağım beslenme duzenimide kismen değiştirdim mart ayinda ilk denememi yapacağım insallah Rabbim herkesin gonlundekini kucağına almayi nasip etsinHoşgeldin canım yumurtlama olmuş gibi görünüyor anlattığın belirtilerek gire
Amin amin canım ınş rabbim hepimizin gönlündeki nasip etsin hayirlisiylaÇok şükür iyim Allah razı olsun. Buyudude bide cinsiyeti ogrensek rahatlıcam aklım hep orda erkek hissediyorum ama bi acabam var tabi kesin bisey diyemem . elifemin gözü aydın aynı gün iliski de bulunmuştuk darısı başıma inşallah bide bu sene erkek senesi diyolar bakalım bi umut hayırlısı olsun.
Ayy canım inşallah yaa herkes aradi telden belli olmuş mu diye herkese net cevap veremedim haftaya inşallah öğrenicem aslında cok ta hareketliydi niye söylemediler anlamadım. Özelde öğrenicem inşallah.Kız bi öğren cinsiyeti bizde meraklandık valla.Rabbim gönlüne göre versin canımmm
Amin canım ınş adetin duzensizse yumurtlama gününü az çok tahmin etmek için arada gidip doktora baktirirsan iyi olur.eşine takviye birşeyler başlayabilirsiniz en önemlisi yumurtlama anını yakalayıp en az 3 en fazla 5 gün cinsel perhiz.sodyum potasyum ağırlıklı beslenmeHosbuldum canim Saol. Önümüzdeki hafta doktor kontrolünde takip yaptırmaya başlayacağım bi yandan kendimde testle takip yapacağım beslenme duzenimide kismen değiştirdim mart ayinda ilk denememi yapacağım insallah Rabbim herkesin gonlundekini kucağına almayi nasip etsinbana onerebileceginiz biseyler var mi simdiden yapmam gereken
Esime ne gibi takviyelere baslayayim canimAmin canım ınş adetin duzensizse yumurtlama gününü az çok tahmin etmek için arada gidip doktora baktirirsan iyi olur.eşine takviye birşeyler başlayabilirsiniz en önemlisi yumurtlama anını yakalayıp en az 3 en fazla 5 gün cinsel perhiz.sodyum potasyum ağırlıklı beslenme
Canim kendinde diyete başla esinede diyet yaptir ve phi yüksek su iç bol bol. Yum günü takip et ve bol bol dua et. Hayırlısı olsun hakkında inşallah.Hosbuldum canim Saol. Önümüzdeki hafta doktor kontrolünde takip yaptırmaya başlayacağım bi yandan kendimde testle takip yapacağım beslenme duzenimide kismen değiştirdim mart ayinda ilk denememi yapacağım insallah Rabbim herkesin gonlundekini kucağına almayi nasip etsinbana onerebileceginiz biseyler var mi simdiden yapmam gereken
Cok Saol canim tamam diyete kismen basladim ph 8.30 olan su buldum onu iciyorum zaten cok su tuketirim duam zaten hic eksik degil insallah olacak Allahin izniyle :) kizlar sizi yazmadan takip ediyorum hep erkek bebek haberi aldıkça heycanlaniyorum mutlu oluyorum sizler umut oluyorsunuz bana dua ediyorum sizlere de insallah rabbim once olmayanlara sonrada bizlere gonlumuzdekini nasip eder sizde dualarinizda banada yer verir misinizCanim kendinde diyete başla esinede diyet yaptir ve phi yüksek su iç bol bol. Yum günü takip et ve bol bol dua et. Hayırlısı olsun hakkında inşallah.
Valla canım ben eşime hiçbirşey vermedim burda çoğu arkadaş keçiboynuzu özü verdiler diye hatırlıyorum ilaç takviyesi verenler de vardı ben uygulamadigim için not almadım.eski mesajlara bir göz atabilirsin istersen merak ettiğin varsa sorabilirsin yine bilenler yardımcı olur mutlaka.Esime ne gibi takviyelere baslayayim canim
Tamam canim Allah razi olsun bakarimValla canım ben eşime hiçbirşey vermedim burda çoğu arkadaş keçiboynuzu özü verdiler diye hatırlıyorum ilaç takviyesi verenler de vardı ben uygulamadigim için not almadım.eski mesajlara bir göz atabilirsin istersen merak ettiğin varsa sorabilirsin yine bilenler yardımcı olur mutlaka.
İyi hatırladın oda ocakta deniycem diyordu napti acaba hiç gelmiyor rabbim gönlündeki nasip etsin ınş.
Sağol canım sendende ilk bebis miTamam canim Allah razi olsun bakarim
Hayir canim bir kizim var ikinci olacak nasipseSağol canım sendende ilk bebis mi
Allah bağışlasın canım.Rabbim birde oğul nasip etsin ınş hayirlisi ylaHayir canim bir kizim var ikinci olacak nasipse
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?