- 14 Ağustos 2017
- 9.973
- 12.811
- 248
- Konu Sahibi Khvekokusu20
-
- #40.201
Aminnn canim insallah senin de bebis kesin erkektir degisme olmaz insallahAllah bağışlasın canım.Rabbim birde oğul nasip etsin ınş hayirlisi yla
Hesap gecıcı olarak pasıfmiş canımİyi hatırladın oda ocakta deniycem diyordu napti acaba hiç gelmiyor rabbim gönlündeki nasip etsin ınş.
Amin ınş canım hakkımda hayırlısı.erken tahminler bazen yaniltabiliyor yine ikisinede hazırım ❤Aminnn canim insallah senin de bebis kesin erkektir degisme olmaz insallah
Aa niye pasif acaba bırakmış mi oluyor.Hayirlisi olsun.Hesap gecıcı olarak pasıfmiş canım
Elifim sen süt ve süt ürünleri tükettinmi birde sodyum potasyum olarak ne yedin?
Allahtan gelen hersey basimiz gozumuz ustune canimAmin ınş canım hakkımda hayırlısı.erken tahminler bazen yaniltabiliyor yine ikisinede hazırım ❤
Ah canım benim de 3 de öyle olmuştu merdivenleri emekliyerek çıkıyordum Allah yardımcın olsun inşallah. Bebeğin nasıl sıkıntılar geçti inşallah dualarımdasınIyiyim canim kalca ve bacak agrilariyla cebellesiyorum resmen senn ne yapiyosun tekrar bebise karar verdin mi
Kızlar beni sormussunz çok sağolun cenazemiz vardı pek giremedim geceleri takip ettim sizi pek yazamadım ustunede çocuk hastalandı zor günler geçiriyorum bugün gittim doktora tarama testi için 12+6 olmuşum çok şükür . kan verdim ultrason çekti ama cinsiyeini soylemedi devlet hastanesi önümüzdeki hafta ozele gitmeyi düşünüyorum artık meraktan catlicam. Öğrenir ogrenmez hemen yazarım.
@Gecemavisim hassas bi donemdesin canım o arkdas geçen sayfalarda benlede sorun yaşamıştı polemiğe girmişti takma derim herkes kendi eşiyle nasıl iletişim kurduğunu çok iyi biliyor aslında kendisinide ele veriyor bu konuda ne tür iletisim icind3 olduğu takma bos ver.
Bende bugün decavite başladım . elevitte domuz içeriği var arkadaşlar çoğu doktor yazmiyor bile kullanmayın. Hayırlı hamilelikler gerginliginizi anlıyorum sakin olun :)
Hoşgeldin canım Allah gönlüne göre versin inşallah sende ekle bizi dualarına müminin mümine duası kabul olurmuşCok Saol canim tamam diyete kismen basladim ph 8.30 olan su buldum onu iciyorum zaten cok su tuketirim duam zaten hic eksik degil insallah olacak Allahin izniyle :) kizlar sizi yazmadan takip ediyorum hep erkek bebek haberi aldıkça heycanlaniyorum mutlu oluyorum sizler umut oluyorsunuz bana dua ediyorum sizlere de insallah rabbim once olmayanlara sonrada bizlere gonlumuzdekini nasip eder sizde dualarinizda banada yer verir misiniz
Canım biraz gerginlik oldu ceza yedi bende çok üzüldüm inşallah bir an önce gelir ve onun mutlu haberini alırız. İçin de bulunduğu durum korkutuyor onu sonuçta ona tutunmaya çalışan bir can var içinde. Sen nasılsın bakalım? Kızın hastaydı yanlış hatırlamıyorsam nasıl oldu?Kızlar nasılsınız ? Var mı güzel haberler son sayfalara bakabıldim de ne oldu gecemavişim in bı sıkıntısı olmuş galıba ??
Hosbuldum canim dualarim hep isteyen herkese nasip et seklindedir insallah dualarimiz kabul olurAh canım benim de 3 de öyle olmuştu merdivenleri emekliyerek çıkıyordum Allah yardımcın olsun inşallah. Bebeğin nasıl sıkıntılar geçti inşallah dualarımdasınbenim bebiş şimdilik Eylül ayına kaldı gibi duruyor kimyasal gebeliğin üstünden 1 yol geçmiş olacak ve küçüğüm 4 yaşında olacak Allah ın izniyle. Bir an olsun diyorum erkenden bir yandan eşim pek istekli durmuyor bende tek başıma sorumluluk almak istemiyorum inşallah kazara oğlana hamile kalırım
Devlet hastanesi 16 haftadan önce söylemiyor canım bursa da biliyorsun böyle özele git de bizi de haber et inşallah senden de oğlan haberi bekliyoruz
Hoşgeldin canım Allah gönlüne göre versin inşallah sende ekle bizi dualarına müminin mümine duası kabul olurmuş
Cok şükür 2 gündür iyiyiz canım. Diş çıkarıyordu mahfetmıstı beni 2 haftadır sımdı bıraz bıraz toparlıyor. Naz canım okudum üstte mesajını da bence Eylül'e kadar bekleme. Bak o zamana doğmuş olur nerdeyse çocuğun. Bence daha fazla zaman gecmesın sonra KESK'e bı kaç ay önce yapsaydım dersin :) doğana kadar ufak kızın 5 olur bence o kadar ara vermeCanım biraz gerginlik oldu ceza yedi bende çok üzüldüm inşallah bir an önce gelir ve onun mutlu haberini alırız. İçin de bulunduğu durum korkutuyor onu sonuçta ona tutunmaya çalışan bir can var içinde. Sen nasılsın bakalım? Kızın hastaydı yanlış hatırlamıyorsam nasıl oldu?
Aa niye pasif acaba bırakmış mi oluyor.Hayirlisi olsun.
Süt ürünleri tuketmedim.sodyum olarak kendi tabagima bol tuz dokuyordum birde sodyumbikarbonatli su içtim hergün 1buçuk litre .potasyum olarakta ağırlıklı muz kuru kayısı kuru hurma kuru üzüm hurma filan.
Bildiğin ingiliz karbonatı cnmsodyumbikarbonatli su nasıl oluyor canım nerde satılıyor.suya katılan bişeymi bu
Eczaneden alıyorsun canım ıngiliz karbonat i diyede geciyor benim aldığımda 20kucuk paket vardı hergün 1 paket bosaltiyordum şişeye yatana kadar içmeye çalışıyordum.sodyumbikarbonatli su nasıl oluyor canım nerde satılıyor.suya katılan bişeymi bu
Canım sen yenisin galiba kaç kızın var?Bildiğin ingiliz karbonatı cnm
Hoşgeldin canım kendi adıma iyi çok şükür sen nasılsın.gecemavisimin kesesi beklenen haftaya göre küçük ve çevresinde kanama alanı var demiş doktor 1 hafta bekleyelim demiş morali ister istemez bozuktu.birde yokgibiyim ile istenmeyen mesajlasmalar oldu ikiside ceza aldı kaç güne acilirr acaba.Hayırlı güzel haberlerini alırız ınş Allah in izniyleKızlar nasılsınız ? Var mı güzel haberler son sayfalara bakabıldim de ne oldu gecemavişim in bı sıkıntısı olmuş galıba ??
1 paket fazla değil mi canım kaç litre suya döküyordunEczaneden alıyorsun canım ıngiliz karbonat i diyede geciyor benim aldığımda 20kucuk paket vardı hergün 1 paket bosaltiyordum şişeye yatana kadar içmeye çalışıyordum.
Bir buçuk litre.bazen yarım doktugumde oluyordu1 paket fazla değil mi canım kaç litre suya döküyordun
Merhaba canım yeni değilim ama çok aktif değildim 5 yaşında bir kızım var ellerinizden öper:) önümüzdeki ay düşünüyorum allahım nasip ederseCanım sen yenisin galiba kaç kızın var?
Süt ve süt ürünleri tüketme tuzlu beslenmek lazım günlük soda sen ve esin gunde muz yiyin protein ağırlıklı besle eşini bol ceviz fındık yesin esin alkalisu tuketin eşine yatmadan önce keçiboynuzu suyu icir en önemlisi yumurta catldiginda tek ilişki cinsel perhiz 4 veya 5 gün yapan da var ilişkilerin hepsi korunmalı sadece yum günü korunmasız olsun rabbim nasip eder inşallah canimEsime ne gibi takviyelere baslayayim canim
Allah bağışlasın canım rabbim sağlıkla gönlündeki ni nasip etsin ınşMerhaba canım yeni değilim ama çok aktif değildim 5 yaşında bir kızım var ellerinizden öper:) önümüzdeki ay düşünüyorum allahım nasip ederse
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?