Yumurtlamadan hemen önce ve/veya sonraki ilişkiyle hamile kalanlar bebeginizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    518
Hesap gecıcı olarak pasıfmiş canım
Elifim sen süt ve süt ürünleri tükettinmi birde sodyum potasyum olarak ne yedin?
Aa niye pasif acaba bırakmış mi oluyor.Hayirlisi olsun.
Süt ürünleri tuketmedim.sodyum olarak kendi tabagima bol tuz dokuyordum birde sodyumbikarbonatli su içtim hergün 1buçuk litre .potasyum olarakta ağırlıklı muz kuru kayısı kuru hurma kuru üzüm hurma filan.

Amin ınş canım hakkımda hayırlısı.erken tahminler bazen yaniltabiliyor yine ikisinede hazırım ❤
Allahtan gelen hersey basimiz gozumuz ustune canim ikisinede hazirlikli olmak en iyisi kizimda 13. Haftada doktor 2 kere erkek bu bebek evet evet erkek demişti 16 da kesin kiz dedi 1 ay kendimi baya kaptirmistim sonrasinda hayal kirikligi yasamistim ama simdi kizimi 5 oglana degismem o an bir burukluk oluyor tabi. Insallah sen böyle bisey yasamazsin

Iyiyim canim kalca ve bacak agrilariyla cebellesiyorum resmen senn ne yapiyosun tekrar bebise karar verdin mi
Ah canım benim de 3 de öyle olmuştu merdivenleri emekliyerek çıkıyordum Allah yardımcın olsun inşallah. Bebeğin nasıl sıkıntılar geçti inşallah dualarımdasın benim bebiş şimdilik Eylül ayına kaldı gibi duruyor kimyasal gebeliğin üstünden 1 yol geçmiş olacak ve küçüğüm 4 yaşında olacak Allah ın izniyle. Bir an olsun diyorum erkenden bir yandan eşim pek istekli durmuyor bende tek başıma sorumluluk almak istemiyorum inşallah kazara oğlana hamile kalırım

Devlet hastanesi 16 haftadan önce söylemiyor canım bursa da biliyorsun böyle özele git de bizi de haber et inşallah senden de oğlan haberi bekliyoruz

Hoşgeldin canım Allah gönlüne göre versin inşallah sende ekle bizi dualarına müminin mümine duası kabul olurmuş

Kızlar nasılsınız ? Var mı güzel haberler son sayfalara bakabıldim de ne oldu gecemavişim in bı sıkıntısı olmuş galıba ??
Canım biraz gerginlik oldu ceza yedi bende çok üzüldüm inşallah bir an önce gelir ve onun mutlu haberini alırız. İçin de bulunduğu durum korkutuyor onu sonuçta ona tutunmaya çalışan bir can var içinde. Sen nasılsın bakalım? Kızın hastaydı yanlış hatırlamıyorsam nasıl oldu?

Hosbuldum canim dualarim hep isteyen herkese nasip et seklindedir insallah dualarimiz kabul olur

Cok şükür 2 gündür iyiyiz canım. Diş çıkarıyordu mahfetmıstı beni 2 haftadır sımdı bıraz bıraz toparlıyor. Naz canım okudum üstte mesajını da bence Eylül'e kadar bekleme. Bak o zamana doğmuş olur nerdeyse çocuğun. Bence daha fazla zaman gecmesın sonra KESK'e bı kaç ay önce yapsaydım dersin :) doğana kadar ufak kızın 5 olur bence o kadar ara verme

sodyumbikarbonatli su nasıl oluyor canım nerde satılıyor.suya katılan bişeymi bu

sodyumbikarbonatli su nasıl oluyor canım nerde satılıyor.suya katılan bişeymi bu
Eczaneden alıyorsun canım ıngiliz karbonat i diyede geciyor benim aldığımda 20kucuk paket vardı hergün 1 paket bosaltiyordum şişeye yatana kadar içmeye çalışıyordum.

Kızlar nasılsınız ? Var mı güzel haberler son sayfalara bakabıldim de ne oldu gecemavişim in bı sıkıntısı olmuş galıba ??
Hoşgeldin canım kendi adıma iyi çok şükür sen nasılsın.gecemavisimin kesesi beklenen haftaya göre küçük ve çevresinde kanama alanı var demiş doktor 1 hafta bekleyelim demiş morali ister istemez bozuktu.birde yokgibiyim ile istenmeyen mesajlasmalar oldu ikiside ceza aldı kaç güne acilirr acaba.Hayırlı güzel haberlerini alırız ınş Allah in izniyle

Esime ne gibi takviyelere baslayayim canim
Süt ve süt ürünleri tüketme tuzlu beslenmek lazım günlük soda sen ve esin gunde muz yiyin protein ağırlıklı besle eşini bol ceviz fındık yesin esin alkalisu tuketin eşine yatmadan önce keçiboynuzu suyu icir en önemlisi yumurta catldiginda tek ilişki cinsel perhiz 4 veya 5 gün yapan da var ilişkilerin hepsi korunmalı sadece yum günü korunmasız olsun rabbim nasip eder inşallah canim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…