- 22 Ocak 2013
- 4.819
- 14.642
- 208
- 36
- Konu Sahibi Khvekokusu20
-
- #40.401
İnşallah cnmHadi hayırlısı olsun inşallah güzel haberlerini bekliyoruz cnm
2 kızım var küçüğüm 3 aylık henüz erken benim için zaten daha adet bile olmadım gerçi 2 çocukla bile hayat zor 3.olunca nolur bilmiyorum ama yinede kalabalık aile seviyorum bakalım sen 1 senedir araştırmışın inşallah gönlündeki nasip olur canım dua edelim inşşİnşallah canim çok stresli ben 1 senedir arastirmadayim inş. Allahım ol der ve herkesin gönlündeki.olur
ınsallh allahım gonlumüzekini verir senin 2 kızınmı vardı canim
Perşembe günü gidecem cnm inşallah görürüm cnm bende seni merak ediyorum inşallah haftaya durumun düzelir dua ediyorum hepimize rabbim dualarimizi kabul etsin inşallahPrensesim2016 canim tekrar kontrole ne zaman gidicen. Senide mrktayim unutma insallah bebisini görürsün canim
Desene ayni gün ya sevinecez ya da dilim varmiyorPerşembe günü gidecem cnm inşallah görürüm cnm bende seni merak ediyorum inşallah haftaya durumun düzelir dua ediyorum hepimize rabbim dualarimizi kabul etsin inşallah
Inşallah sevinecez cnm ben kötüyü düşünmüyorum sende fazla dusunmemeye çalış hayırlısı neyse o olacak hakkımızdaDesene ayni gün ya sevinecez ya da dilim varmiyorinşallah sevinen taraf oluruz canim benim Rabbim yar ve yardimcimiz olsun
Ayy inşallah kötü birşey yoktur cnm bizi de haberdar etKanamam var kızlar acile gidiyorum dua edin
Canim benim yaaKanamam var kızlar acile gidiyorum dua edin
Gece mavisi sen birşey yaptın mı çalışma olarak:)Canim benim yaainsallah korktugumuz olmaz hayirli haberle gelirsin insallah Allah korusun her ikinizide
Inşallah ya oturdum birdan kanamam oldu çok kan geldiAyy inşallah kötü birşey yoktur cnm bizi de haberdar et
Cnm ya kanamm çok varCanim benim yaainsallah korktugumuz olmaz hayirli haberle gelirsin insallah Allah korusun her ikinizide
Canim yaklasik 5 senedir bu formun üyesiyim binlerce msj okudum binlerce hikaye mutlu son mutsuz son ama tabiki sigindik Rabbimize tedbir bizden dedik yaklasik 5 ay diyete dikkat ettim bikarbonatli su ictim muz yedim hergun kuru incir kuru kaysi esime takviye çinko icirdim keciboynuzu özü icti hergun 1 kasik bunlarin yaninda ara ara soda ictik tabi ben ona sagligin icin ic canim ic derdim cunku inanmazdi :))) ovulsyon takibi yaptim ilk ay gebe olmadim ikinci ay testlere devam ettim 14.gündü test koyulasti 5 saat sonra yaptim test acilmisti o gun deneme oldu ertesi gun tekrar ov.testi yaptim ve şok piki gördüm o günun sabahi tekrar deneme oldu ve benim son adet tarihim 24 kasim nerdeyse 3 aydir adet olmuyorum ama gecen hafta kontrole gittigimde 7 haftalik olmasi gereken bebegim 4 haftalik cikti aslinda ortada bebek yok gec dollenmedir belki dedi doktorum beklemedeyiz. Birde ben biokadin fitilde kullanmistim denemelerden iki gun once birakmistim. Ben ümitli degilim gec döllenme olmadigina eminim cunku gebeligimi erken ogrendim sanirim sagliksiz bir gebelik yasiyorum yinede olmazlari olduran Rabbim bilir hayri. Sana tavsiyem doktor kontrolunde yumurta takibi yaptir hatta catlatma iğnesi iste israrla esim il dışına cikacak birkac aydir deniyoruz dersen yapar insallah cunku ov.test aşamalari cok stresli. Birde phin yukseltmeye calis insallah Rabbim guzel kizinin yanina birde yakisikli oglan verirGece mavisi sen birşey yaptın mı çalışma olarak:)
Canim benim inşallah Rabbim muradini nasip eder umudunu kaybetme inşallah perşembe günü hayırlı haberler alırsın .Canim yaklasik 5 senedir bu formun üyesiyim binlerce msj okudum binlerce hikaye mutlu son mutsuz son ama tabiki sigindik Rabbimize tedbir bizden dedik yaklasik 5 ay diyete dikkat ettim bikarbonatli su ictim muz yedim hergun kuru incir kuru kaysi esime takviye çinko icirdim keciboynuzu özü icti hergun 1 kasik bunlarin yaninda ara ara soda ictik tabi ben ona sagligin icin ic canim ic derdim cunku inanmazdi :))) ovulsyon takibi yaptim ilk ay gebe olmadim ikinci ay testlere devam ettim 14.gündü test koyulasti 5 saat sonra yaptim test acilmisti o gun deneme oldu ertesi gun tekrar ov.testi yaptim ve şok piki gördüm o günun sabahi tekrar deneme oldu ve benim son adet tarihim 24 kasim nerdeyse 3 aydir adet olmuyorum ama gecen hafta kontrole gittigimde 7 haftalik olmasi gereken bebegim 4 haftalik cikti aslinda ortada bebek yok gec dollenmedir belki dedi doktorum beklemedeyiz. Birde ben biokadin fitilde kullanmistim denemelerden iki gun once birakmistim. Ben ümitli degilim gec döllenme olmadigina eminim cunku gebeligimi erken ogrendim sanirim sagliksiz bir gebelik yasiyorum yinede olmazlari olduran Rabbim bilir hayri. Sana tavsiyem doktor kontrolunde yumurta takibi yaptir hatta catlatma iğnesi iste israrla esim il dışına cikacak birkac aydir deniyoruz dersen yapar insallah cunku ov.test aşamalari cok stresli. Birde phin yukseltmeye calis insallah Rabbim guzel kizinin yanina birde yakisikli oglan verir
Kuzum hic belli olmaz lutfen doktora git. Varsa dogum hastanesi olsun lutfen. Burda neler okuduk adet kanamasindan fazla kanamasi olanlar oldu yinede kaybetmediler bebeklerini insallah sende kaybetmiceksinBu bebegimde benden kopup gidecek kanamam durmuyorumudum kalmadı artık daha bebegimi bile görmemiştim
Umudunuzu kaybetmeyin Bebeğiniz inşallah tutunur bol bol dinlenmeniz lazım hakkinizda hayırlısı olsun inşallahBu bebegimde benden kopup gidecek kanamam durmuyorumudum kalmadı artık daha bebegimi bile görmemiştim
Canım ya üzüldüm senin için bakarsın bir daha gittiğinde miniş içerdedir..allah bilir..zaten eşimle yanyana gelemiyoruz eşim il dışında ben de o yüzden yarıyıl tatilini değerlendirmek istiyorum allah nasip ederse..batım 27 ocak ovulasyon istedim yarın elimde olur 5 yıldır korunuyoruz..hiç denememiz olmadı korunmasız bakalım bende biraz okuyorum allah masip ederse bu hafta bir kadındoğuma gidicem bursada yaşıyorum..inşallah yardımcı olır doktorlar..onlarda sert oluyolar ya bu konuda..bakalım hayırlısı inşallajCanim yaklasik 5 senedir bu formun üyesiyim binlerce msj okudum binlerce hikaye mutlu son mutsuz son ama tabiki sigindik Rabbimize tedbir bizden dedik yaklasik 5 ay diyete dikkat ettim bikarbonatli su ictim muz yedim hergun kuru incir kuru kaysi esime takviye çinko icirdim keciboynuzu özü icti hergun 1 kasik bunlarin yaninda ara ara soda ictik tabi ben ona sagligin icin ic canim ic derdim cunku inanmazdi :))) ovulsyon takibi yaptim ilk ay gebe olmadim ikinci ay testlere devam ettim 14.gündü test koyulasti 5 saat sonra yaptim test acilmisti o gun deneme oldu ertesi gun tekrar ov.testi yaptim ve şok piki gördüm o günun sabahi tekrar deneme oldu ve benim son adet tarihim 24 kasim nerdeyse 3 aydir adet olmuyorum ama gecen hafta kontrole gittigimde 7 haftalik olmasi gereken bebegim 4 haftalik cikti aslinda ortada bebek yok gec dollenmedir belki dedi doktorum beklemedeyiz. Birde ben biokadin fitilde kullanmistim denemelerden iki gun once birakmistim. Ben ümitli degilim gec döllenme olmadigina eminim cunku gebeligimi erken ogrendim sanirim sagliksiz bir gebelik yasiyorum yinede olmazlari olduran Rabbim bilir hayri. Sana tavsiyem doktor kontrolunde yumurta takibi yaptir hatta catlatma iğnesi iste israrla esim il dışına cikacak birkac aydir deniyoruz dersen yapar insallah cunku ov.test aşamalari cok stresli. Birde phin yukseltmeye calis insallah Rabbim guzel kizinin yanina birde yakisikli oglan verir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?