- 16 Nisan 2013
- 1.950
- 5.238
- 158
- Konu Sahibi Khvekokusu20
-
- #40.421
Allah razi olsun canim Rabbim evladinizi size onada sizi bagislasin omru bereketli hayirli evlat olsun insallah. inanirmisin ben o hissi kaybettim kendimi hic hamile gibi hissetmiyorum insan bilir hisseder ne gögus hassasiyetim kaldi nede mide bulantim karnim sişti ara ara inanilmaz sancilarim oluyor bilmiyorum canim nasip sizlerin haberleriyle seviniyoruz maşallahCanim benim inşallah Rabbim muradini nasip eder umudunu kaybetme inşallah perşembe günü hayırlı haberler alırsın .
Rabbim korktuguna ugratmasin.haber et mutlaka Allah yardimcin olsun korusun sizleriKanamam var kızlar acile gidiyorum dua edin
İnşallah canım Benim içimden birses istediğim olcak diyor ama hala cesaret edip denemem olmadı bi2 kızım var küçüğüm 3 aylık henüz erken benim için zaten daha adet bile olmadım gerçi 2 çocukla bile hayat zor 3.olunca nolur bilmiyorum ama yinede kalabalık aile seviyorum bakalım sen 1 senedir araştırmışın inşallah gönlündeki nasip olur canım dua edelim inşş
Canim deme öyle umudunu kaybetme sen çok inançlı ve tevekkulu olan bir insansin Rabbimin ol deyipte olamayacak şey varmı Rabbim hakkında hayırlı olanı nasip eylesin inşallahAllah razi olsun canim Rabbim evladinizi size onada sizi bagislasin omru bereketli hayirli evlat olsun insallah. inanirmisin ben o hissi kaybettim kendimi hic hamile gibi hissetmiyorum insan bilir hisseder ne gögus hassasiyetim kaldi nede mide bulantim karnim sişti ara ara inanilmaz sancilarim oluyor bilmiyorum canim nasip sizlerin haberleriyle seviniyoruz maşallah
Canim erkek bebek icin yusuf suresi kiz bebek icin meryem suresi okunuyorKIZLar bir de meryem suresini oku dedi bir büyüğüm sizinle de paylaşmak istedim cnm
Şüphesiz canim insaAllah Rabbim imtihanlarimizi kolay eylesin...Canim deme öyle umudunu kaybetme sen çok inançlı ve tevekkulu olan bir insansin Rabbimin ol deyipte olamayacak şey varmı Rabbim hakkında hayırlı olanı nasip eylesin inşallah
Beni etiketleyin giririm.Allah kolaylık versin
Canım arada girip yardımcı ol bize
Ama meryem isayı doğurmuş ?!Canim erkek bebek icin yusuf suresi kiz bebek icin meryem suresi okunuyor
Üzüldüm canım ya rabbim bebeğini korusun inşallahSEVECENIM canim seni burda görmek güzel. Ara ara ugra. Bizde biraz skntı var cnm düzensiz kese ve kanama alani görüldü haftaya kontrolde netlesecek durum. Senin pasa büyümüştür masallah sen nasilsin
Oyy maşallahh hayirli olsunnn Allah esirgesin. Amin canimÜzüldüm canım ya rabbim bebeğini korusun inşallah
Evet büyüdü sünnet yaptırdık teyzesi ...
Çok şükür iyiyim
Öyle derler canim hatta kiz topiginde meryem suresi okuyorlardi birbirlerineAma meryem isayı doğurmuş ?!
Tamam da konu kapanıp bitti.Karşı taraf karşılık dahi vermiyor bu kadar uzatmanın ve arkadaşın üzerine gitmenin ne gereği var .Basit bir tartışma ve bittiCanım arkadaşım Allah senden razı olsun olayı aydınlattın. Biz senle gece vakti güzel güzel sohbet ediyorduk konu nerelere geldi. Sen ultrason resmini koydun bende pipi gördüm doktor kız demiş ama yanlış görmüştür demiştim birbirimize moral olduk. Ama o bahsedilen kişi lafa girdi bir anda bize laf söyledi, Siz doktordan iyi mi bileceksiniz diye sataştı tersledi bizi. Bizde doktorlar yanılabiliyor dedik ikimizde ona. Ve sen oğlun olacığının doktorun yanıldığının müjdesini verdin çok şükür Allaha çok sevindim. İşte Rabbimin adeleti, biz mazlumları gördü Rabbim. Annemde dün dedi sabret kızım şimdi herkes seni suçluyor gerçekler ortaya çıkar dedi Ana duası aldım geldim buraya. Ve arkadaş gerçekleri anlattı sağol canım. Benimde 2 buçuk yaşındaki oğlum 1 haftadır hastaydı ateşler içinde yandı doktorlara koştuk, hem kusması hem ateşi, hem öksürüğü hem gribi hepsi vardı. 1 haftadır gece gündüz oğlum için mücadele ettim, bende zor süreçlerden geçtim, herkesin dertleri var. Ama sırf bir insan dertli diye başka bir insana laf atıp sinirini ondan çıkarması gerekmiyor. O savunduğunuz insan dertli diye biz @happyme3 arkadaşla laf yemeyi haketmedik haketmiyoruz. Ben sadece o arkadaşa ben sana naptım da laf atıyon dedim diye kendimi savundum diye suçlu oldum burda. Laf atan değil laf yiyen suçlu oldu burda. Susup laf yemem beklendi benden, kendimi savunmam suç oldu. Ve o savunduğunuz arkadaş önce benim eşime laf etti, ben eşimin başının etini yiyormuşum öyle dedi, bende aynı şekilde senin eşin deyip cevap verdim. Eş konusunu ilk açanı atlamayın!!! İlk laf atanı atlamayın!!! Eşime dedim ben senin başının etini yiyormuşum öyle diyorlar dedim Eşim şaşırdı o nerden çıktı dedi. Benim uslübüm bozukmuş ya bunu diyen kişi mesajlara baksın kim argo konuşup hakaret etmiş ortada. Neyse Allah biliyor görüyor herşeyi laf atan değil laf yiyen kendini savunan ben suçlu oldum, dertse bende 1 haftadır zor süreçten geçtim oğlum çok hastaydı kimseye saldırmak gerekmiyor. Çok şükür oğlum toparlanmaya başladı iyileşti. @happyme3 canım doktor bana da büyük ihtimal erkek dedi ultrasondan bize de gösterdi. 1hafta sonra kesinleşcek. Allahın izniyle ikinci oğlum geliyor. İkisine de yumurtlama günü hamile kaldım.Allah isteyen herkese nasip etsin bu mutluluğu inşallah, Allah mazlum güzel kalplerin dualarını geri çevirmeyendir. Bana da dua et canım, seni çok seviyorum canım arkadaşım
Kuzum sen üşenmedin bu msji okudunmu bi 15 saniyene yazik oldu kurgu bedava yalan bedava yazip döşemek bedava o yüzden kaile alip okumuyorum. Üzerime gelemez yazar döşer sonra sayfa yöneticisini etiketleyip beni şikayet eder şaka gibi bir arkadas Allah yolunu acik etsin. Bosver cvp yazarsa sakin cvp yazma yoksa seninde beynin eror verirTamam da konu kapanıp bitti.Karşı taraf karşılık dahi vermiyor bu kadar uzatmanın ve arkadaşın üzerine gitmenin ne gereği var .Basit bir tartışma ve bitti
Ayy cnm Rabbim yardımcın olsun inşallah. Güzel hayırlı haberle gel inşallah cnm. Rabbim sizi korusun.Kanamam var kızlar acile gidiyorum dua edin
Acildeyim serum yapıp tahlil aldılar bekliyorum sonra da dogumhaneye gidecemDoktora gitmedin mi ya
Bilmiyorum herşey birden oldu bi oturdum kan musluğu açar gıbı gelmeye başladı cnmKuzum hic belli olmaz lutfen doktora git. Varsa dogum hastanesi olsun lutfen. Burda neler okuduk adet kanamasindan fazla kanamasi olanlar oldu yinede kaybetmediler bebeklerini insallah sende kaybetmiceksin
Sağolun teşekkür ederim geçenlerde yanlış anlamıstim sorunuzu kusura bakmayın lütfenUmudunuzu kaybetmeyin Bebeğiniz inşallah tutunur bol bol dinlenmeniz lazım hakkinizda hayırlısı olsun inşallah
Canim haber ver merak ediyorumBilmiyorum herşey birden oldu bi oturdum kan musluğu açar gıbı gelmeye başladı cnm
Inşallah cnm allah razı olsunAyy cnm Rabbim yardımcın olsun inşallah. Güzel hayırlı haberle gel inşallah cnm. Rabbim sizi korusun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?