Yumurtlamadan hemen önce ve/veya sonraki ilişkiyle hamile kalanlar bebeginizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    518
Canim benim inşallah Rabbim muradini nasip eder umudunu kaybetme inşallah perşembe günü hayırlı haberler alırsın .
Allah razi olsun canim Rabbim evladinizi size onada sizi bagislasin omru bereketli hayirli evlat olsun insallah. inanirmisin ben o hissi kaybettim kendimi hic hamile gibi hissetmiyorum insan bilir hisseder ne gögus hassasiyetim kaldi nede mide bulantim karnim sişti ara ara inanilmaz sancilarim oluyor bilmiyorum canim nasip sizlerin haberleriyle seviniyoruz maşallah

İnşallah canım Benim içimden birses istediğim olcak diyor ama hala cesaret edip denemem olmadı bi

Canim deme öyle umudunu kaybetme sen çok inançlı ve tevekkulu olan bir insansin Rabbimin ol deyipte olamayacak şey varmı Rabbim hakkında hayırlı olanı nasip eylesin inşallah

Canim deme öyle umudunu kaybetme sen çok inançlı ve tevekkulu olan bir insansin Rabbimin ol deyipte olamayacak şey varmı Rabbim hakkında hayırlı olanı nasip eylesin inşallah
Şüphesiz canim insaAllah Rabbim imtihanlarimizi kolay eylesin...

SEVECENIM canim seni burda görmek güzel. Ara ara ugra. Bizde biraz skntı var cnm düzensiz kese ve kanama alani görüldü haftaya kontrolde netlesecek durum. Senin pasa büyümüştür masallah sen nasilsin
Üzüldüm canım ya rabbim bebeğini korusun inşallah
Evet büyüdü sünnet yaptırdık teyzesi ...
Çok şükür iyiyim

Tamam da konu kapanıp bitti.Karşı taraf karşılık dahi vermiyor bu kadar uzatmanın ve arkadaşın üzerine gitmenin ne gereği var .Basit bir tartışma ve bitti

Tamam da konu kapanıp bitti.Karşı taraf karşılık dahi vermiyor bu kadar uzatmanın ve arkadaşın üzerine gitmenin ne gereği var .Basit bir tartışma ve bitti
Kuzum sen üşenmedin bu msji okudunmu bi 15 saniyene yazik oldu kurgu bedava yalan bedava yazip döşemek bedava o yüzden kaile alip okumuyorum. Üzerime gelemez yazar döşer sonra sayfa yöneticisini etiketleyip beni şikayet eder şaka gibi bir arkadas Allah yolunu acik etsin. Bosver cvp yazarsa sakin cvp yazma yoksa seninde beynin eror verir

Kuzum hic belli olmaz lutfen doktora git. Varsa dogum hastanesi olsun lutfen. Burda neler okuduk adet kanamasindan fazla kanamasi olanlar oldu yinede kaybetmediler bebeklerini insallah sende kaybetmiceksin
Bilmiyorum herşey birden oldu bi oturdum kan musluğu açar gıbı gelmeye başladı cnm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…